1223
Crossmotorok és Endurok
  • sanzik
    Bocsi de tegnap is meg ma is szinte sotetbe ertem haza melobol.
    Miota meg van a moci ma tudtam menni vele eloszor,de az is csak 5 perc volt es foleg aszfalt.
    Holnap remelhetoleg lesz idom,potolok mindent. :)

Na jottok a versenyre holnap vagy mi lesz?
  • b-type
    Graveyard at Maximum-ra?
    tényleg?
    még vili, hogy megyek! :)
    (sör jöhet )
  • Chaos Mad
    hallod b type
    ápr. 23.-án megyünk a G.a.M. koncerjére ide palotára. gyere el velük te is azt meghivlak egy sörre! :)
    na komolyan!
  • Chaos Mad
    képz???
  • Chaos Mad
    de igen! én is mutogattam. akkor te is!
  • sanzik
    kosz
    koszos nagyon,tiszta sar,igy nem mutogatom :)
  • Chaos Mad
    zsir..!!!
    grat!!
    kép? :)
  • sanzik
    Suzuki DRZ 400 E
    2004 novemberi,de mar '05-os modell
    Igazabol gondolkodtam ezen meg a legelejen ,csak akkor a sulya miatt elvetettem es valasztottam az rmz-t.
    Ami mellette szolt viszont az az onidito,lampa,nem annyira szervizigenyes mint egy cross es jobban tartja az erteket is szerintem.
    Most meg ez jott hirtelen,kiprobaltam es azt mondta,hogy vigyuk akkor haza. :)
  • sanzik
    Hat nem olyat amit elterveztem es nem ujat.

Mindenesetre este 8kor meg nem tudtam,hogy 1 ora mulva motort fogok venni. :)
  • Chaos Mad
    milyet?:)
  • Chaos Mad
    ok 2..
  • sanzik
    ja es vettem az elobb egy motort
  • sanzik
    me?
    hanyan akartok jonni?
    max 2 embert ha eltudok hozzni,mert jon velem mas is szerintem

• Chaos Mad
    komoly? na megbeszélem a haverokkal..
  • Chaos Mad
    zsir :)

kép róla?:)
  • fifi
    haverom vett egy 250-es TM-et. Motoroztam én már ezzel-azzal de annyit mondok pl a CR-ek RM-ek nyomába nem érnek, pedig 116 kiló vagyok, tehát dolgoztatom szerencsételent. Kib*szott jó motor. Volt vele vlami bűvészkedés, így majdnam 60ló :DDD

Ugyanennek az embernek van egy eladó 350-es 4taktosCagiva T4-e amin nagyon gondolkodom, csak nincsenek papírjai...

• sanzik
    nincs ez olyan messze
    ha pestre feljosz onnan kihozlak
  • Chaos Mad
    kabbejó?! :)

sztem nem tudunk elmenni, kicsit messze van :(
  • sanzik
    figyelek en is csak szethullot a win es most a gepet heggesztem mar 2 napja..

Vasarnap lesz itt a szeszonnyito endurocross futam. A foti palya elkoltoztt 15 km-rel odebb Kosdra. Itt sokkal jobbak a terep adotsagai es tobb a lehetoseg is. Lesz kulon quad palya is meg cross es endurocross nyomvonal is. :)
    Nincs kedve valakinek jonni? Jo kis moka lesz am !
    Ha mocival jottok meg be is nevezhettek :)
  • Chaos Mad
    izé amugy a felfogatás stabil volt, csak olyan volt az ut, meg az utolsó onboardban azon a trapézon van amin nagyokat szálltunk és elötte hullámos az ut a sok fékezéstöl meg a kerekek pattogásátol, nemhiába kicsit elavult pálya.... amugy van rajta pár ugrató, 3 trapéz, meg pár amin lehet nagyokat szállni de azok a természet alkotta de fel vannak spécizve :)
  • Chaos Mad
    ok!
    kössz az ötletet! haver onboardja jo lett, csak azt nem tudom belerakni mer más kamera stb, nálam meg kicsit lefelé állt, majd most legközelebb az egész pálya fel lesz véve onboardból is. meg akkor kicsit távolabbrol vesszük az ugrásokat, meg mutatjuk a leérkezéseket is..
    zsir lecc!

többiek? :)
  • b-type
    én csak a vmw-t néztem meg, mert nincs qt.-ra pluginom.
    ami abban van az elég bóklászós, kicsit stabilabb felfogatás kellene, és magasabbra, hogy ne a kormány legyen a középpontban.
    De az egész ötlet egyébként nagyon tetszik, hogy ilyeneket csináltok, és jó a zene...miegyébb is.
    Több onboard kellene, és az ugrások is jók de mehetne messzebről is, mert érdekelne a fel, és leérkezés is, meg a pálya.
    lehet hogy így hatásosabb, de én jobban örülnék egy frankó kis áttekinthető pályafelvétellel, hogy milyen pályán mentek, és onboard-ok.
  • Chaos Mad
    na tényleg milyenek az onboard felvételek? :)
  • Chaos Mad
    jó egy napon születtél :DDDD
  • fifi
    thx mindenkinek :)

bár 04.01.-én születtem és ezt is állítottam be anno. azért érdekes, de mind1
  • Chaos Mad
    boldog szülinapot :)
  • Chaos Mad
    off:
    jó zenét nyomnak!!
    királyos!
    mi is ilyet szeretnénk csak trombita nélkül
  • b-type
    off:
    cimbik oldala: G.A.M (elhanyagolt..)
    van pár ms anyag amit nyomnak....jó bulibanda..
    on:
  • b-type
    hej, Boldog Szülnap fifi!
    :)
  • Chaos Mad
    köcce!

a végén a The Flaming Tsunamis - By Force szám megy.. :)

ilyen ska, kedvenem :)
  • b-type
    :D
    sira' :D
    a végén milyen zene szól?
    ismerőseim tök ilyen zenét nyomnak..
  • Chaos Mad
    The Petrols Kings 2 - trailer
  • Chaos Mad
    kész a filmünk trailere..
    mindjárt nyomom a linket csak még csordogál felfelé...

kis egyszerű bemutató hogy azért lehessen mire számitani :)
  • Chaos Mad
    az fasza..
    örültek :D
  • fifi
    azt nem motorozza ki...
  • b-type
    jaj.
    jaj, de jóság. a meghökkentő brutalitást el is hiszem..
  • sanzik
    A legnagyobb bajom vele az volt,hogy a legkisebb gazra is emeli az elejet es olyankor kikonnyul a kormany es szital. Eloszor azt hittem,hogy szar az eleje azert maszkal ossze-vissza.
    De aztan rajottem,hogy ugy mentem,hogy elso kerek csak surolta a homok tetejet :) Szoval nem egyszeru kozlekedni egy ilyennel.
    Haver is ha kimegy turazni atlagba 4 x eldobja egy nap. De mondjuk o bevallalos azert.
    Fel eves a motor de le van mar amortizalva rendesen :)
  • sanzik
    ok,de csak neked :)

szoval:
    Ma hazafele jovet masik cimbivel futok ossze. Aszongya raprobalok a gepre? Tett fel kisebb lanckereket elorre. (fel eves KTM 525 exc )
    Mondom megszep,hogy megnezzuk. Kimentem vele fotorni a hatarba es vissza fele jovet meg is allapitottam,hogy ilyen motor tuti nem kene nekem. :)
    Ultrabrutal aladek !
    Ahogy a drz-t nyelre rantottam tegnap ezt ugy nem mertem.
    Aszem valami 65 paci van benne a kb.120 kg-hoz.
    aaaaa....aki ezt kimotorozza az egy allat :)
    Mondanom se kell,hogy haver 5.-be kerekre rantja az aszfalton es kiloval kuldi neki egykereken. Idiota. :)
  • b-type
    deee...
    naaa..
    :)
  • sanzik
    nah akkor a mai elmenyemet el sem meselem...