torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Senkinek nincs ötlete?

birdo
A **.me biztos ?? ((((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

J i GS a W
vmi Shit oldal... de már 149-en regisztráltak rá xD

Jajaaa. én is megkaptam ezt az üzit 😄 Amugy milyen oldal lehet az? Még nem klikkeltem rá 😄

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

J i GS a W
DjCsabi-t már ki is dobták magról<#nevetes1> én is megkaptam a kör levelét......

Fabio Capello
köszi! 😊

Marci0115
tv****re.me -n freereg

davidka003
Szerintem ez körlevél és sokan megkapják.

Kb hasonló az olyan levelekhez amit én szoktam kapni emailben, hogy "Szia megtaláltam azt a filmet amirõl már olyan sokat beszéltünk, ezen az oldalon van fent: valami.hu, puszillak, Csilla"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kemény... mit kapok magon:

Szia xxxpaulxxx!

Régebben láttam, hogy az egyik torrentnél az egyik kommentben, írtad, hogy
nehezen tudod tartani az arányod, és keresel valami olyan oldalt, ahol nem kell seedelni
nos remélem te irtad ezt, pontosan nem emlékszem a nevedre már csak azt hiszem te írtad annó,
szóval ha nem te voltál akkor bocsi, szóval nem rég indult egy oldal
http://filmklub.info/index.php?page=reg&ref=150 lehet ki csillagozza, de be írom igy is: filmklub.info
A letöltés különbözõ szerverekrõl történik, szóval itt nem kell seedelni meg nemis torrent oldal,
állítólag még moderátorokat is keresnek, vagyis lehet jelentkezni,
ha még mindig kíváncsi vagy akkor szerintem regisztrálj.

Bocs a zavarásért remélem te voltál akit kerestem, és Boldog Karácsonyt neked és a családodnak!
Szia.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bruk
Hiba: Former volume not mounted.

Ez mit jelent? Magról töltenék, de ezt írja ki.

sziasztok lenne egy ilyen ruterem speedpor w 303v tudna valaki segíteni az utorrent progi beálításában utorrentben ha lefuttatom a tesztet mindkét helyre x jelzést kapok
köszi

lck
Lehet hogy más olyan cég is használja a szervert amelyik valamiért "nem kívánatos". Ha akarod tedd a kivételekbe.
Nekem a kivétellistám most 21 soros. Csak azt rakom be ami egy számomra ismert oldal megjelenítéséhez kell.
Armagedown
nem tudod hogy miért blokkolja a k..ruc.info-t ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Sziasztok,

most próbálnék feltölteni valamit, de nem igazán tûnik mûködõképesnek, valszeg mert nem értek hozzá. <#help>

Mindent szabályosan csináltam szerintem, van kõkemény egy leecher, akirõl fogalmam sincs, aktív-e vagy passzív, de talán nem is számít, mert én aktív vagyok, õ viszont a listában gyakrabban van a zárójelben: 0(1). Szinte semmit nem tudok feltölteni, pedig elvileg 25Mbit a felfele sebesség, tehát olyan 2,5 megával tuti tudnék.

A utorrentben lent jobbra sokszor látom (néha eltûnik, majd visszajön) a sárgaháromszöget (No incoming connections), pedig ugye aktív vagyok, és egyébként meg nem tudom, mit jelenthet ezen túl.
UPnP és DHT bekapcsolva.

Ötletek? Vagy felejtsem ezt a bizniszt inkább?<#nemtudom>

lck
Amikor megjelenik egy blokkolt IP, akkor a List Manager-ben a listákban rá lehet keresni annak a nevére, és így akkor az adott cím teljes IP tartományát be lehet tenni a kivételekbe. Így nem kell mindig újabb IP-et hozzáadogatni egy kapcsolódáshoz.
Másrészt hozzáteszem hogy általában nem véletlenül vannak ám egyes címek a listában. A blokkolt címeknek oka van. De természetesen a kommunikáció érdekében kompromisszumokat kell kötni és a kivételek közé kell tenni ezt-azt. Így is szûrve lesz még jó pár millió cím. A program használata természetesen kicsit macerás, de aki nem akar olyan levelet kapni mint ami a #31795-ben van az használja. Plusz még a torrent kliensben tegye rá a be és kimenõ forgalom titkosítását is.
lck
Itt van topic SG-n róla. #211-tõl érdemes olvasgatni.
tototto
csak ezzel az a gond, hogy már a 10. ipt teszem kivételek közé hogy végre megtudjam nézni a steamet, és kitudja még hány fontos ipt blokkol, mindre egyenként kivételt tenni, háát sok vele a macera

Blekk Síp
Ezt csak felteszem és kész?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

birdo
ajaj ))))))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

LoDMaSt
teljesen reális a sebesség, és hát attól függ a feltöltés, hogy viszik -e a cuccot, szal amiatt ugrálhat.

@ Hellomarci

danyi2
Üdv!
Azt hogy tudom megoldani hogy a feltöltésem ne ugráljon 90 és 150kB/s között. Utorrentben hogy bírom beállítani ezt?
15M netnél a 100-150kB/s feltöltés elfogadható?

Steam: zboard25

az megvan.

Metwork
Még annyi, hogy aktív módba legyél mert ha passzív vagy akkor kevesebben tudnak csatlakozni hozzád.

I will use google before asking stupid questions.

köszi 😊

Metwork
1. Ha vannak ingyenes torrentek akkor azokat töltsd le és seedeld sokáig.
2. Ha letöltesz valamit hagyd bent sokáig a torrent kliensben, hogy minél több menjen vissza és amikor már elég sok felment akkor kezdj bele másik letöltésbe.
3. Töltsd le filmeknél csak a sample-t (ha van) pár mega de mindenki letölti.

hogyan lehet arányt javítani?

ugyan tudom, hogy buta kérdés, meg írtak már róla sokan, de seedelni szinte alig tudok, hiába kevés a seeder, stb, feltölteni még nem próbáltam, bár az is igaz, hogy nincs olyan potenciálisan közönségkedvenc dolgom, ami esetleg komolyan bejöhet.

ártatlanság vélelme, ha tölthet azt is akkor igen azt tölt, nem lehet feltételezni, mindenki aki torrentezik gonosz kalóz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ennyi 😊 torrent nélkül szvsz még a 8 megás adsl-ekre is alig lenne vevõ, a 20+ megás uploados digire meg hasonlókra meg kb egyáltalán nem...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A többség biztosan linux isókat tölt.

A szolgáltató sztem csak örüljön, hogy az emberek torrenteznek. Hiszem miért fizet elõ vki 20-30-40 megás meg nagyobb netre? Nem is azért, hogy egyszerre olvasgathasson 63 honlapot akadozás nélkül.
ez már megint a buta jogvédõk szûklátókörûsége, én ha bárhol találok torrentes letöltési lehetõséget mindig azt használom, nekem is jobb, az adott tartalom szoglátlatójának is jobb, mindenkinek jobb... 😊 najó az isp-knek talán nem 😛

Metwork
Igen, amikor a UPC reklámban így mondják, hogy a fiberpower akárhánnyat mindenre lehet használni filecserélésen kívül 😊

Természetesen vannak legális tartalmak torrenten, de amikor azt mondják, hogy torrent akkor valamiért senkinek sem a Linux jut eszébe<#idiota>

igen, nem az, akkor meg mi a gond?
nekem alsó hangon 3-4 linux iso van torrentben nonstop ami 100% legális és a hivatalos felek még örülnek is neki hogy én seedelem "helyettük", innentõl kezdve miért ne mehetnék azzal a szolgáltatóhoz hogy bajom van a p2p forgalommal? 😊 és ez csak a torrentre példa, p2p technológiát közel nem csak a torrent használ... 😊

Wanax
Azért szerintem erõs volt ilyet megírni a szolgáltatónak. Én nem írtam volna nekik azzal hogy a P2P hálózattal van gond, kicsit "bevallom, hogy torrentezek" érzése van. Tudom-tudom, maga a torrent nem illegális.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szedem le teszem fel! 😊
Na rákerestem googleben nem csak én jártam már így. 😊

http://www.demonoid.me/files/details/2469490/001007074588/

A lap legalján.
lck
Gyerekek ! PeerBlock !
Szerintem egyre jobban szükség lesz rá.

Itt egy részlet a szûrõlistájáról:

Marci0115
ez durva

Vigyázzon mindenki mert lehet egyszer kopogtatnak az ajtón majd csattan a bilincs! 😄
AZÉÉÉ!

Írtam emailt szolgáltatónak, hogy problémám akadt P2P hálózattal. Jött egy válasz levél tõlük náluk nincs semmi probléma nálunk a végére meg beszúrtak egy ilyet és ezen vagyok fenn akadva:

"Ezúton szeretném értesíteni hogy a Showtime Networks Inc. ("SNI") társaság jogvédett film sorozat illegális megosztása ügyében értesített minket.
Melyszerint az önök gépérõl a Dexter címû film sorozatot a P2P hálózatban megosztásra került.
Kérjük ha teheti mihamarabb sziveskedjen a Dexter film sorozatok torrenten való megosztását megszüntetni, köszönjük."
azt jól tapasztalom, hogy ha úgy akarok seedelni, hogy egy torrentnél csak az .nfót töltöm le és utána nyomnám vissza, az nem fog menni a magon?

Nekem Invitelnél van ilyen... de csak néha-néha... de utána csak a modem resetelésével van kapcsolat... valszeg a modemem haldoklik:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kirol
T-home -nál van olyan, hogy ha torrentezel bontja a PPPoE kapcsolatodat?
Mert origóról ha töltök nem szakad, de torrent esetén igen.

Melyik szolgáltató?

olvass utána annak h VPN
amúgy meg próbáld ki a hidemyass.com-ot, azzal is menni fognak a torrent oldalak
AZ csak honlap,nem tracker!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azt magyarázza meg nekem vmi, hogy miért tudok Azereussal tölteni és uTorrentel meg nem?
Meg pontosan miért is jönnek be a torrent oldalak ha TOR alatt próbálom és miért nem jön be ha simán. Pl utorrent.hu ami nem is "igazi" torrent oldal.
Kíváncsi leszek a BIX forgalomra. :-)
Már a tracker sem nagyon bírja.

Narxis
LOL 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.