torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
@ Hellomarci
Free leech-et január 2-ig 37%
Barátnõt 14%
Világbékét 10%
Valami személyes, frappáns apróságot 8%
Kütyüt, de aztán drágát! (pl mobil, konzol, tv) 7%
A klasszikusok a menõk (pl ruha, bögre, könyv stb) 6%
Pénzt, utalványt hogy én dönthessek 6%
Lehetõséget, hogy eljussak valahova / valamit csinálhassak, amire rég vágyom 4%
Alkoholt, sokat 4%
Mûszaki cikket a fogyóeszközökbõl (pl hdd, ram) 4%
Jobbat, amit meg is osztok a fórumban 1%
Annyi édességet, hogy januárig se fogyjon el 1%
sok kocka <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha esetleg vmi a gépen szar vmi javaslat, hogy mit futtassak le?
Elõtte esetleg megnézhetnéd, h nem-e a géped "retkes" vmi sz@rtól.
Ugyan azzal a nettel csak más géppel.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
torrent site:www.sg.hu kiakad.
Bármi egyebet rögtön találatok.
Az is érdekes, hogy pingeli pl tudoma torrentz.com-ot vagy az isohunt-ot de böngészõ nem hozza be.
Lenn egy kérdésem. Van olyasmi, hogy a szolgáltató full letiltja a torrentet?
Elmondom én mit tapasztalok. Torrent oldalak - ha szerepel a nevében a torrent - be sem jön. Nem tracker sem. pl utorrent.hu. Nem jön be. torrentz.com, isohunt. Pedig ezek csak keresõk pl. eztv.it bejön de letölteni már semmit.
beload vagy bithorlo bejön magát a torrent fájlt letölti de utorrent nem tudja letölteni. Vuze igen.
Két napja még csak amygar trackerekrõl nem tudtam tölteni tegnap már a külföldirõl sem. utorrentel. Vuze igen.
próbálom ezek az oldalakt pingelni azt írja nem találja az állomást. A windows 7 diagnosztikája szerint nem tud kommunikálni a gép az elsõdleges DNS kiszolgálóval. De minden más jön. Csak a torrent nem.
Googleben beírom torrent még oké. Ha találatot nyitnák meg - volt, hogy csak cikket találtam - nem nyitja meg. Szenved szenved aztán kész nem tölti be. hiba.
Sikerült megtalálnom az utorrent.hu ip címét. tracert parancsot ráküldtem és végül az én szolgáltatómon átmegy de megakad egy ilyennél:
vlan902.core2.interware.hu
Vkinek vmi ötlet ez micsoda? Vagy tapasztal e vki iylesmit esetleg?
elõre is köszönöm a válaszokat!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
2010-12-18 - Freereg
Dec. 23-án a délelõtti órákban megnyitjuk a regisztrációt, hogy lehetõséget biztosítsunk azoknak is a bejutásra, akiknek nincs ismerõsük az oldalon. A regisztrációt még aznap, a késõ esti órákban lezárjuk.
Megjegyzés: nem ajánlott t-online.hu-s, citromailes email címet választani a regisztrációkor!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
elõre is köszi a segítséget!
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Megkérdezem, hogy csak én nem látom a forrást? A feltöltõ válasza "A forrás én vagyok...+ a gépem..."
Leírás:
Menü: nincs
Felirat(ok): Magyar.Angol
Hangsáv: Magyar,Angol 5.1
Extra: nincs
Tech infoba:
Általános
Teljes név : I:VIDEO_TSVTS_01_1.VOB
Formátum : MPEG-PS
Fájlméret : 1 024 MiB
Idõtartam : 21 perc
Teljes adatsebesség : 6 602 Kbps