torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyél új vinyót
Ugyan úgy meg van a +1 post 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2010-12-26 - Karácsony a megbocsátás ünnepe, ezért a 2 évnél régebbi figyelmeztetéseket levettük az érintettekrõl.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
uTorrent mellett melyik ami még jól müködõ fasza torrent kliens?
Csak mert az uTorrent nekem naon nem jött be.
Mit érdemes használni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.