torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sokára úgyis be lesz tiltva az a könyv is.
Akik meg kikölcsönzik fel lesznek írva a listára!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
#31921: már akkor is hülyeség volt 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy véletlen értem és azt mondja, hogy 226 seeder és 28 leecher van (jelen pillanatban). Ez tegnap este is valami hasonló volt. Valamit tölt fel, de szerintem csak azt, hogy jönnek a kérések és kapnak elutasítást (hogy nem tudnak tõlem tölteni). Így már van 208 kB feltöltésem. 😊 Azaz szerintem ebbõl gyûlt össze.
[/spam]™
Frissen telepítettem a uTorrentet (eddig sem értettem hozzá) és a problémám az, hogy nem tudok feltölteni (pontosabban nem tudnak tõlem letölteni) és fogalmam nincs, hol ilyen erõs az oprendszerem védelme. 😊 Letölteni már sikerült egy filmet.
A Setup Guide-tõl megkaptam a hibajelentést, majd addig ügyködtem a router beállításain, míg a Setup Guide-tól kaptam két zöld pipát (bandwidth és network). Viszont továbbra sem megy a feltöltés. Mi lehet még a hol a hiba? 😊
Narancs háromszög írja, hogy No incoming connections.
// Mielõtt valaki megjegyzi.. igen, direkt angol .P
Örömmel venném, ha valaki tudna valami okosat mondani a problémám megoldására. 😊
Köszi,
Catti
[/spam]™
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Köszönöm, nem is tudtam, hogy van ilyen!😄
tudom magról is lehet tölteni, de sokmindent nem
Signup
Invite code: HAPPY2011
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szeretnél dinamikus avatart?
Értsd úgy, hogy minden oldalfrissítésnél más-más avatar jelenik meg.
Akik megtekintik az avatarod azokról kapsz néhány információt
megkapod az IP címét, böngészõje típusát, az oldalt ahol betöltõdött az avatarod
és, hogy dátumra pontosan mikor töltõdött be az avatarod.
Használhatsz rejtett képet is amit elhelyezhetsz fórum hozzászólásokban
taggal és akkor minden olyan emberrõl kapsz információt aki belép abba
a fórum topikba, ha szoktál torrentet feltölteni akkor torrent adatlapra is be illeszheted
és akkor azokról kapsz információt akik megtekintik a torrented.
Ha megtetszett a dinamikus avatar dolog vagy a rejtett információ gyüjtés másokról
akkor regisztrálj, http://filmklub.info lehet, hogy ismerõs de már nem filmekkel foglalkozunk.
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A másik,meg a Protokoll titkositás kimenõ,az tiltva legyen,vagy engedélyezve?
Ezen az oldalon cserélgethettek és eladhattok torrent oldal meghívókat és accountokat!!