torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
UPC-sek: nálatok is behúzták a kéziféket?

Köszi a kedves segítséget srácok máskor is jövök majd kérdezni

Marci0115
fúú vazee, elvileg akkor kellett volna vége lennie az ingyenes letöltési idõszaknak, de mivel állt legalább 3 napot az oldal ezért gondolom kitolták a hétvégéig, ekkora logikát

De akkor ez mi?
Az ingyenes letöltési idõszak kedd este (2011-01-18 - 20:00) véget ér az oldalon.

[HUN]FaTaL
Igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Magon még mindig freelech van? Elvileg nem, de nálam továbbra is ott van az ingyen ikon minden torrentnél.

a 3.0 alfában már van ilyen opció (streamable)
de rarolt filmek esetén nem jó, csak ha pl 1 avi vagy wmv
habár rég néztem, azóta már lehet h nem is alfa hanem béta, és lehet megy rarolt filekkal is (amit ugyebár meg lejátszik vlc, nem kell kitömöríteni a filmet)
Basic
És olyan beállítás nincs esetleg, hogy a szeleteket ne összevissza, hanem sorban szedje le? Ha van párszáz seeder biztos simán menne így is, és néha jóljönne, ha pl. egy filmet kapásból nézni szeretnék, és akkor nem kéne megvárni mire lejön az egész.

Wanax
utorrentben jobb katt a torrenten, tulajdonságok, és ott van alul a négy pipa közül a bal felsõ, angol verzióban "initial seeding" a neve.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Elõre is nagyon szépen köszönöm ha valaki megnézi.

Sziasztok!
Keresek egy könyvet, nagyon nagyon fontos lenne. Meg tudnátok nézni, hogy valaki, valamelyik torrent oldalon esetleg nem e találja meg? Én akárhogy is keresem nem találom.

Database Administration: The Complete Guide to Practices and Procedures
By Craig S Mullins

hol lehet beállítani a super-seed-et?

The Matrix has you...

Pharaoh
Erre való a super seed beállítás a torrentben, ilyenkor a feltöltõ kliense azokat a darabokat küldi el, amik a legkevésbé vagy egyáltalán nincsennek meg a leecherek között. Így nem csak a seedertõl hanem egymástól is lehet tölteni, ez is szokott lenni, de persze idõ kell ennek is, ha túl hamar kilép a seeder akkor nincs mit tenni.

MR ME
amíg a seeder nem tölti fel 100%ra addig a büdös életben nem lesz fenn az a fájl 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

berlinboy6329
Áhh,FUUU..Miért nem tudják úgy megcsinálni a torrentet,h mindnekinek a fájl más részét szedi le?

Akkor nem kéne 100%-os csávóra várni 93,4%-nál,h jöjjön már mert nem tudom leszedni,amit éppen töltök...Hanem a többi 45-ös 20-as 8%-os csávótól le tudnám szedni a maradékot..És akkor soha senki nem akadna meg X%-oknál.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

az új verzió apró programozási hibájára gondolok, hogy ha 99 az általad maximálisan beállított, egyszerre futtatható torrentek száma és ezt túlléped, akkor kifagy.
amikor rakosgattam vissza a fájlokat, akkor az egyiknél állandóan kifagyott, lehet csak az az egy sérült meg és az generálta, de ilyennel még nem találkoztam.

The Matrix has you...

nem lehet, nekem volt h 500 volt
sziasztok.

utorrent 2.2 (build:23703)-al volt valakinek olyan problémája, hogy kifagyott és eltûntek belõle a torrentek? mintha újraraktam volna gépet és 0 fájlom lenne. persze minden megvolt, de az "adatbázisa" lenullázódott vagy ilyesmi. 99 vagy annál több fájlom volt és annyit engedtem neki mûködni is egyszerre, lehet ezt léptem túl és ezért csinálta ezt?

The Matrix has you...

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zeli
Látni, hogy visszajött az nMag. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bardocz
UPC baszakszik mostanság, hogy még a kalózos torrentek sem indulnak be?
Bruk
Nektek is köszönöm!

Narxis
Szabályos!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Igen szabályos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bruk
Köszönöm!

davidka003
Ugyan ezt csinálom(pl. magon)
Igen szabályos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Bruk
Mondjuk két lakhelyem van. Az egyiken futtatom a torrenteket, aztán a másikon gondolok egyet és letöltök egy filmet. Ez szabályos (pl. magon)?

berlinboy6329
Jéé bejött a mag.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bexinho
Nálunk nagyon begyöpösödött emberek ülnek ott. Úgy hogy még egy egy minõségi bor sem segítene ezen. Bár én nem koleszos vagyok, de sok haver az, és õk mesélték ezeket.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bakkerman
szép kis 6. szülinapi ajándék,amibõl én 5-nek is részese voltam 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
soha nem vittetek egy rekesz sört a rendszergazdinak? 😄

Az kemény, ha egy egész szervertermet átmozgattak egy idõzónával <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
mindent lehet csak akarni kell 😉
bexinho
Amúgy a mi kolinkban torrentezni egyáltalán nem lehet, maximum msn, böngészés, meg... lényegében ezt a 2õt 😄

mabbak
Ejj, mi ez a fellengzõs, lenézõs szöveg? 😄 Nem vagyok retardált, csupán feltettem egy kérdést, köszönöm, h megtiszteltél. -.-
ja még annyit h általában kolikban tiltani szokták a torrentet, szal örülhetsz h egyáltalán mûködik, nem h még aktív is legyél
Palinko
"többé ilyen ne legyen" 😄DD
amúgy meg asszem VPN-el lehet, csak az plusz pénzbe kerül
széthekkeled a kolinetet és nyitsz magadnak portot
mabbak
Sziasztok!

Kolis neten meg lehet azt valahogy oldani, hogy aktív módban tudjak torrentezni? Portot nem tudok nyitni a routeren, mivel nem vagyok olyan pozícióban 😄. A nyers megoldás az lenne, hogy viszek a rendszergazdának valami folyékony ajándékot, de nincsen esetleg valami elegánsabb megoldás? 😄
tommygear
milyen fenyegetés? 😄
Palinko
jah megmaradt 😄 hát nem vált be a fenyegetés 😄
binarpy
a friss infó hogy költöznek, talán holnap este lesz újra.

&#169; binarpy

Serpa
emlékeztek? 😊

bexinho
...nem hogy a tetteseket kutatnák a buli közben kirobbant események miatt.... Jájjjj hogy ennyire szerencsétlen.... -.-'

tommygear
értelmes infok... bebüfögések
LoDMaSt
persze, ugyanúgy kell eljárnod, mintha asztali géped lenne.

@ Hellomarci

N o N a m e
Hali! Most vettem észre, hogy passzív módban vagyok, viszont wifirõl megy a laptop, ilyenkor tudok aktív lenni?