36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• lalakov
    Kivétel, ha bizonyos oldalakon már nem fogadják el.
  • broman191
    1.8.5 build 17414 - Tökéletesen működik számomra, és nem érdekelnek az újabb verziók mivel mindenhonnan tökéletesen tudok tölteni vele...ami jó azon ne változtass! :)
  • Thanatos
    válts utorrentről valami használhatóra, nekem is ez volt amikor bejött 2.0, hetekig nyomoztam de semmi, azureus 3.5megával simán tölt, míg utorrent speed capel 2 mega magasságban..., pedig összes kis apró szar beállítást végigtúrtam de semmi :/

sajnos utorrent fejlesztése egyre rosszabb irányba halad...
    (megjegyzem azureust is utálom, de ezzel legalább tudok maxal tölteni...)
  • shakwill
    Sziasztok! Mióta a utorrent 3 van a gépen (már a stab verzió) jelentősen lecsökkent a letöltési sebesség. Állandóan variálja a sebességet és elég sűrűn lemegy akár nullára is.Nem hálózati probléma, mert a pingem Bp felé 13 ms, a download pedig 1,47 MB/s. A 2.xx verziók esetén kapcsolattól függően akár 1,5 megára is beállt stabilan a letöltés. Port nyitott, aktív módban vagyok, nem állítottam be letöltési korlátot(tudomásom szerint...) De bármi lehet mert utorrentből nincs tudományos fokozatom:)
    Bármely tanácsot szívesen várok.
  • Thanatos
    és ezt is csak te hiszed el, hogy el is fogják őket kapni... :)
  • Tigristank
    Nyugi, ez csalásnak minősül, amit a BTK büntet, szóval ha sokan bedőltek nekik, és ők rendőrséghez fordulnak, akkor csúnyán pórul járhatnak az oldal készítői. :)
    (Egyébként ma már 1600 Ft + ÁFÁ-t írnak.)
  • zaki
    az ilyeneket úgy megbüntetném, hogy elmondani nem tudom. undorító.
  • FZoleee
    az az 50 forintos sms valójában 2000 forintos, így lopnak :D
  • Pharaoh
    50HUF az nem sok, csak pénz lopnak, vagy mást is kérnek?
  • Tigristank
    Már megint megjelentek ezek a kamu meghívó-árusító oldalak facebookon, 50 Ft + áfáért küldenek "mag" meghívót. :DD

Aki ezeknek bedől, az meg is érdemli...
  • grebber
    Pont ezt mondom van ahol nem törölték és már bőven ezer fölött a letöltések száma!
  • davidka003
    Magyar Potter nincs fent és nem is lesz amíg cinedub nem csinál.
    Ma már legalább 30-szor fent volt egy magyar release de mindig törlik. :\
  • grebber
    Van már potter csak abból hiányzik 5 perc!
  • lalakov
    Tegnap a maximummal szedtem le, mégis simán tudtam netezni közben. Most harmad sebességnél be sem jöttek az oldalak.
  • davidka003
    Mondjuk részben igazuk van, hogy ne árassza el az oldalt a sok rossz minőségű release bár a Harry Potterből 1 magyar release elférne amíg nincs belőle cinedub.
  • piamania
    Mivel a sávszéledet használod letöltés közben, emiatt jó hogy lelassul a böngészés.Ez ellen csak az a megoldás van, hogy beállítod, hogy max mennyivel töltsön le a kliensed.
  • lalakov
    Nem értem, amint lejött minden, beindult a feltöltés és tudok használni mellette mindent, ami eddig nem ment.
  • lalakov
    Ez valami új dolog T-online-nál? Indulásnál még normál sebességen töltök, de aztán folyamatosan csökken a sebesség és beáll 1,1 körül és mellette nem jönnek be a weboldalak. Ha bezárom a torrentet, minden megy simán.
  • Marci0115
    kicsit unalmas már hogy magon tiltva vannak a magyar kamerás filmek a cinedub miatt, már a második filmet kell összekukázni más oldalról
  • DIESEL DOG #32959
    Nekem a bjutiblue skin a favoritom... :)
  • broman191
    a) Biztos jó a cím? Nem-e írtad át másra esetleg / jól van begépelve?
    b) Lépj kapcsolatba egy staff taggal - haver, mail, site irc channel, stb úton - hogy nézzen rá!
    c) Ha az a) lépésben megbizonyosodtál róla, hogy a cím nincs az adatbázisban, pedig 99.9% az volt amit megadtál, akkor már nem vagy benne valamilyen okból az adatbázisban, így a b) lépés esélyesen értelmetlen, mert nem tehetnek semmit a nem létező adatoddal, így a reged minden bizonnyal oda
    d.1) Regelsz újra, akár ugyanazokkal az adatokkal, mint régen, mivel a régiek a rendszer szerint sohasem léteztek
    d.2) Áttérsz a magra (vagy bármi másra).
  • Met
    Na, egyéb konstruktív ötlet?
  • Marci0115
    nálam az ncore v3 a favorit:)
  • zeli
    Ez tényleg jó. A mousy annyira nem tetszett, de ezt bent hagyom egy darabig.
  • zaki
    magon jól néz ki ez a grunge skin :)
  • zeli
    Hadopi fail. :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Bocs, megjött a 6. is. xD
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát a cined**-ot se nagyon hatotta meg ez a premieres halasztás dolog. Nyaralásból visszatérve 5 filmmel jelentkeztek a mai napon. :DD
  • zaki
    korai magömlés
  • broman191
  • davidka003
    Áttért magra.
  • Met
    Akinek azt írta a mikro oldal új jelszó kéréskor, hogy a cím nincs az adatbázisban az hogy oldotta meg?
  • davidka003
    Valamelyik héten hasonló meghívót kaptam csak bh-ra, már az oldal alapján látszott, hogy fake, mert két N-el volt írva, utána néztem és 2000 Ft-ba kerül annak aki SMS-t küld, persze sehol nem ezt írják. Ráadásul nem kapsz cserébe semmit.
  • grebber
    Valakinek valóban nem tetszett a evo és hd összeolvadás:

"Egy kedves hacker rosszalkodik, kis turelmet kerunk, tracker megy addig is."
  • broman191
    50 Ft + áfa...
  • [HUN]FaTaL
    Ja azt hittem nem vagy bent, azért másoltam be. :)
  • DIESEL DOG #32942
    Szintén olvastam a mag hírfolyamban ugyanezt... ergo szerintem is kamu...
  • [HUN]FaTaL
    Kamu.

Hír létrehozva 6 hete:
    Meghívók árusítása

Csak emlékeztetőül: az oldalra a meghívók pénzért történő árusítása továbbra is tilos! Ha valakiről kiderül, hogy pénzért árul meghívót, azt azonnal töröljük, illetve töröljük az általa meghívott összes embert is, függetlenül attól, hogy pénzért vették-e az accountot. Senkitől ne vásároljatok meghívót, mert könnyen elveszhet a pénzetek, nem beszélve arról, hogy az ilyen reklámok többsége szimpla átverés, arra megy ki a játék, hogy lenyúlják a pénzeteket.
  • DIESEL DOG #32940
    milyen eseményre invitáltak ma face-en... wtf

szarszagot érzek... ez szvsz átb*szás, a mag nem szokott meghívót árusítani, és magra meghívót árusítani tudtommal tilos...
    vagy én vagyok rosszul tájékozódva?
  • Narxis
    Mert valaki bejelentette. :D Biztos akinek nem tetszett, hogy összeolvadtak, de az is lehet többen is bejelentették... :)