torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- "vagyis a szerverterem a gmt0-ás idõzónában van😄"
- "volt. :/"
© binarpy
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
@ Hellomarci
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Kicsit pihenünk, jelenleg nincs pontos infó az újraindulás idejérõl.
Kis türelmet."
.........
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@ Hellomarci
ez nem pont torrent, de nem tudok jobb helyet megkérdezni 😄 elõ akarok fizetni a telómon mobilnetre, de igazából fogalmam sincs, hogy melyik csomagra kellene. úgy kb. napi 1-2-3 óra használat mellet mennyi adatforgalmam lesz 1 hónap alatt? (videókat, meg letöltéses oldalakat nem használva csak sg meg ilyenek)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#32021: Persze, mert a peerekhez kapcsolódva vagy. De ha elbontod és nem megy a tracker nem fog tudni újra kapcsolódni, ilyenkor nem tud adatforgalmat sem számolni.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Minden ugyanaz másképpen.
Win7 Home Premium 64 bit
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
<#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Minden ugyanaz másképpen.
ha valaki látja, akkor tudna nekem küldeni egy regiszrációt legyenszíves
games4ever kukac freemail pont hu
köszönöm szépen, ha sikerül valakinek😉<#worship>#worship>
ekóór, serious sam feltöltés: "Csak SINGLE Plajer! " megmosolyogtató.
@ Hellomarci