36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33018 szerintem nagyobb lenne az öröm, ha még zipelve is lenne:) -
#33017 Inkább örülj neki, hogy fel van darabolva. Jobb lenne, ha az egészet le kéne tölteni újra? -
#33016 leszeded újra a 96ost és kész, húha
biztos jobban örülnél ha nem lenne berarolva és az 1 db 6 gigás file lenne crc-s igaz? :) -
#33015 Csodálatos dolog, mikor egy 6 GB-os fájl vagy 100 db rar-ba van tömörítve, és a 96-nál, CRC hibát jelez. Az az élmény egyszerűen felfoghatatlan. -
#33014 Ma jött vagy 8 ilyen email, mind ugyanaz, beragadt az aszfaltba a szalag?
"hirlevel@********.be
** Nepszeru torrentek 2011/31. het" -
MasterJay #33013 Valaki #32996?? -
#33012 Egyébként megnézni nem lehet, mert nem logolják.
Csináld azt, hogy gyakran belépsz az oldalra és látszik ha töltenek olyan torrentet amit nem te akartál. -
MaRee #33011 Oké, de amúgy meg lehet nézni? -
#33010 sehogy csak az éppen töltött torrenteket tudod megnézni, úgy hogy #33009 -
#33009 passkey csere, email csere, jelszó csere -
MaRee #33008 Valaki nem tudja hogy az n-betűs oldalon hogy lehet megnézni hogy az én felhasználómmal milyen torrentek lettek letöltve?Van egy sanda gyanúm, hogy nem egyedül használom az accom -
#33007 Az volt vele a baj, hogy sosem működött zökkenőmentesen. Vagy kibaszott lassú volt, vagy a design volt egy ótvar, vagy más gond volt.
Bár a végefele egész használható lett. Ez a microbit egy rakás szar. :D -
#33006 mit mondjak, érdemes volt egyesülni
http://asva.info/kiszall-a-majomparade-staff-a-%C2%B5bit-oldalbol-2011-07.html
igaz, hogy csak tartalék oldal volt nekem a majom, de én szerettem... remélem lesz majom újraindulás mert ez az ubit egy vicc -
#33005 ok, köszi, tényleg csak várni kellett:) -
#33004 213.155.29.96 a jó. Tedd bele, jó lesz csak egy kicsit várni kell. -
#33003 nem segít, volt három IP ott, de egyik sem az volt -
#33002 hálókártya tulajdonságainál lesz -
#33001 Tálca Malwarebytes ikon jobbegér - Hozzáad a kihagyottakhoz. -
#33000 A lan sebességet pontosan hol tudom átállítani fix-re ahogy a hsz-ben szerepel? (win7) -
#32999 Miért van az és mi a megoldás, hogy felraktam a gépemre a Malwarebytes-t, és nem tudom megnyitni a kárpátokat? Meg lehet adni weboldalt kivételnek?
"Oops! Google Chrome could not connect to ......" -
#32998 nekem amikor kijött voltak gondjaim, de javították, most már örülök hogy váltottam 3asra mert ennél még nem volt olyan gondom, mint a 2es verzióknál hogy fogta magát és eltűnt tálcáról az ikon csak akkor került újra elő ha bezártam és újra indítottam a programot -
Ironman2 #32997 Ezt érdemes elolvasni ha valakinek problémája van a netével -
MasterJay #32996 Visszatettem én is a 2.2.1-es verzsönt, de a sebességkorlátozási problémám továbbra is fent áll. -
#32995 Én feltettem, nem rossz, egy idegesítő bug van benne, bár ez nemtom, hogy µtorrent fícsör-e. Mikor lent van a tálcán, akkor néha nem tudom dupla kattintással visszahozni, mert beragad. -
Ironman2 #32994 ok kösz.maradok a 2.2-nél -
#32993 -
MasterJay #32992 Akkor ez válasz az én bajomra is? :D -
#32991 #32990-ben van a válasz. :D -
MasterJay #32990 Sziasztok!
gy olyan problémám van, hogy szeretném korlátozni a feltöltési sebességet, azonban bármit is állítok be, gyakorlatilag hidegen hagyja.
kliens: uTorrent 3.0 -
Ironman2 #32989 ...vagy maradjak a 2.2-nél? -
Ironman2 #32988 Most mi van az utorrenttel? Érdemes leszedni a 3-at? -
#32987 lol ezt most olvastam egy külföldi fórumon:
ok i got served with court papers for downloading the new harry potter movie part 2 (the very last movie) from the MPAA or their lawyers. idk im gonna use the IP harvesting law against them considering IP harvesting is illegal here in the US. now im not worried about it as much as you may be. lol i like bullying these f**kers around as much as they think they can bully me. if they want money then so be it, cuz i have NONE lol. good luck trying to get any out of me. now are there any laws protecting me as a US citizen? Ive got no priors or anything like that so they cant use it against me. i know what you guys are thinking "its just a warning" and so on but i know what official court papers look like lol. but what id like to know is there anything i can use against them with laws proving the fact!? ideas? Ive got a lawyer but im rather hesitant on using him cuz hes good and expensive lol. now im considering going solo in this whole ordeal is that wise? im fairly knowledgeable in the file sharing. (im not saying i know everything by any-means). what do you guys recommend????
Amerikai a srác. -
#32986 Ebben az esetben használd egészséggel. -
#32985 Letöltöttem innen a 2.2.1-et:
http://download.utorrent.com/2.2.1/utorrent.exe
Elindítom, erre rögtön a 3.0-át rakta fel.
Rohadt készítők, hogy kötelezően erőltetik a 3-ast. -
#32984 ez nem személyfüggő, bármikor becsúszhat hiba nálad is, javaslom mindenkinek a 2.2.1et... ez a legstabilabb, erre a 3.0ra már én se akarok váltani -
#32983 Már akinél, nálam mindig elküldött bájtra mindent... -
#32982 Nem véletlen tiltott. Néha fals adatokat küld a trackernek és akinél ez előfordul azt jóeséllyel kitiltják. -
#32981 Tudok róla, de tökéletesen működik a magon is... :) -
#32980 Nehogy egyszer meglepetés érjen. Magon pl.: uTorrent for Windows 2.0.4, 2.2.1, 3.0 (legújabb stabil kiadások) -
#32979 20+ oldalon vagyok, külföldi-hazai (egyik másik pedig nagyon válogatós kliensben), nem volt ilyen gondom hogy lekopogjam, hiába 2009-es kliens :)