torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
évek óta 😄
Fasza,és ez mióta van.Amugy a letöltés jön rendesen

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
a p2p-t korlátozza, igen
Upc blokkolja a seedet? Mindent lassan visz fel.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Van valakinek itt Comodo+Vuze kombinációval tapasztalata?

infidel

jólvanna... 😊 nem akartam azt írni hogy Met-Art.com-os képeket XD na köszi all!

Narxis
😄DDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sanyiról... mekkora egy búza vagy te
Torrenten belül fileoknak is tudsz prioritást adni. Ha csak pár képet akarsz gyorsan látni akkor azokat magas prioritásra teszed és ha van megfelelõ peer, akkor le is szedi mielõtt a többit szedné.
Palinko
tört csomagokat kapnál, filmeknél ezért van a sample pl.
[HUN]FaTaL
Nincs, pont a lényegét veszítené el az egész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Üdv én csak azt szeretném kérdezni hogy van-e lehetõség olyanra hogy az uTorrent letöltésnél ne minden fájl kezdjen el letölteni hanem egyesével, ezt értem úgy pl, hogy van egy kép "Sanyi"-ról egy torrentban 300kép róla ami db-ként 30mega és hogy mindig megtudjak nézni egyet ne 20-at kezdjen el egyszere letölteni hanem egyet. Remélem nem bonyolítottam túl. Köszi! Üdv!

bertino
isdn az.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Akkor úgymondom, hogy nem a hagyományos koaxos kábelnet, arról nem beszélve, hogy PPPoe-t használ azonosításhoz.

diginet 😄

The Matrix has you...

MR ME
hát mi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Met
Nagyon jó, tegnap felraktam a Deluge-ot, minden ok, ma már zárva van az a port amit tegnap használt, mellesleg ugyan azt amit az Utorrent is használt és amit most is nyitva talál

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Digi nem kábelnet.

bertino
jah, telleg, bocsesz.
hat ott nincs gebasz, nalam se volt.
persze kivetelek akadnak itt is biztosan.

most digirõl volt szó.

The Matrix has you...

bertino
hogyne, ha azt hasznalnanak sehol nem lenne gond a nettel...

tudtommal üvegszálat használnak a házig, utána van csak kábel, de nem koax.

The Matrix has you...

tommygear
stabil az
hát ha stabilan annyi minden nap minden napszakban akkor nem szóltam

csak általában kábelnél az a jellemzõ h csúcsidõben mikor sokan használják felmegy a ping
tommygear
lol akkor nem is digi 4-5ms pingekkel mi?
adsl <#wow3>
szoptok itt a kábellel
ha játszani akartok akkor asdl
ÉN egyszer telefonáltam nekik emiatt és megkérdeztem, hogy mit tudnak tenni ez ügyben. Azt mondták, hogy a magyar vonalat tudják nézni és javítani (nem tudom hogy), de ha már külföldi szeróra csatizok, akkor onnan nem tudnak mit csinálni, határig megy a dolog (lényegében). Ettõl függetlenül akkor csökkent és jobb lett, szóval most megint idõszerû lenne, hogy nézzenek rá a hálózatra 😊

The Matrix has you...

Fabio Capello
játékping nálam is brutális tud lenni néha, felugrik 100-120-ra is alkalmanként :|

Plusz egyre gyakoribb a netdrop, pár másodperc kimaradás, utána mintha mi sem történt volna

nekem nem szokott priorizálódni. vagy nagyon megy vagy sehogy, de ez ugye nem csak a szolgáltatótól függ. az elmúlt pár napban voltak gondok, de elõtte nem tudnám lebontani a jó idõszakot estére és reggelre meg délre.
nekem olyan tapasztalatom van inkább, hogy játék közben szar a pingem és olyanokban van idõszak. amikor délután, este hazaérnek a csordából, akkor szar a net vagyis szarakszik.

The Matrix has you...

a korlátozós részre gondolsz? 😊 hát jah, tudom, hogy álomvilágban élek, várom Morpheus-t, de még nem jött el...

The Matrix has you...

Narxis
😄D

UPC azt szokta mondani, hogy õk nem korlátoznak semmit hanem priorizálnak. Ez egyébként igaz is lehet ha éjszaka tényleg jobban jön a torrent mert akkor ugye kevesebben neteznek.

Met
jajaja, még hiszel a mesékben 😊

Gubberx
Hát nekem azóta is 20k a max letöltés p2p esetében :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

szerintem csak ideiglenes csökkenés volt, azért a peer-to-peer nem csak torrentre van és nem korlátozhatják csak úgy, az félig-meddig szerzõdésszegés lenne, de lehet rosszul gondolom 😊
mindenki tudja mire való a torrent és hány millióan használják, õk is ugyanúgy benne vannak, sõt, az már más kérdés, hogy sokan illegális tartalmakra (is) 😊

The Matrix has you...

Már nekem is meg ugrott de lehet csak este? Ajaj 😛

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem most jön teljes sávszélességgel,pedig UPC-s vagyok

Pharaoh
seedszerverek itt válogathatsz kedvedre.

Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami olcsó, megbízható seed szervert?
Szeretnék felseedelni párszáz gigát, hogy utàna egy ideig ne kelljen az aránnyal foglalkozni magon. 😊

Gubberx
Nekem a letöltés halt be ma délután óta :S 120 megás nettel 100k a max ha jó kedve van... UPC powa

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

berlinboy6329
Nálam meg befosott a feltöltés már tavaly október óta..SEMMIT nem tudok visszaseedelni,úgyhogy leszedek vmit magról oszt seedelje aki tudja...

fingom sincs mitõl baszódott el,nem tud vki vmi infót esetleg Invitelrõl?

Egyszer csak olyan lett,mint kolis/fõsulis net..Le tölt,fel nem cask ha "különleges" kapcsolatok vannak,nekik igen,de aktív felhasználóknak nem..Biztos h nem én csesztem el mert én utorrentet használok,de van fenn Azureus is azzal is ilyen gány.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Met
tulajdonképpen nem csináltam vele semmi különöset, portot beállítottam, kapcsolatok számát jó sokra, letöltési sebesség korlát -1

Fabio Capello
Hogy lõtted be a Deluge-t? Én hiába próbáltam, nem ment fel a sebesség :/

nálunk is ez volt, igaz adsl esetében de az lehet h mind1.
azt mondták 10 mega a legnagyobb de aztán kiderült mégse (állandóan szakadt) és maradt 5
Vicces hogy kb 2 hónapja voltam gyorsabb netet intézni, meg is csinálták. Ebben a régióban ez volt a legjobb kialakítható net. Ment is 2 hónapig rendesen aztán hirtelen 10 percenknt megszakadt. Azt mondták nem bírja a sávszélességet ez a terület szal a felére csökkentették. Elég érdekes amit mûvelnek, nagy disznóságok vannak itt.

Be bizony xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Met
Nos, felraktam a Deluge-ot, ugyan az a torrent ami Utorrentben max 250kb-al jött, Deluge-ban a szokásos 1-1,2 Mb-el jön

Narxis
De gecik.

T-home förevör.

Met
Most elkezdtem letölteni próba képpen a magról a leg több seederrel rendelkezõ torrentet 300kb/s-nél nem jön gyorsabban.
Utorrent 2.2

Marci0115
digi förevör

bertino
be.