36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33058 Nekem jelenleg jó, és régóta nem láttam ilyen hibaüzenetet rajta (.cc domain alatt). -
#33057 nektek is kifagy a mag állandóan? "Túlterhelt" már hónapok óta -
janihunk #33056 Megoldódott újra feltöltöttem és már jó. -
#33055 nem hinném hogy ez lenne a baj nála -
janihunk #33054 Nem segített ugyan úgy 99.9% van a feltöltött torrentem. -
Ironman2 #33053 Ha Utorrented van,akkor le kell tölteni hozzá az ipfilter progit.Ott van az utorrent.hu oldalon a letöltése/egyéb menüpontnál.Van benne info fájl is,olvasd el. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a progi megakadályozza hogy hamis torrentekkel árasszák el a netet különböző jogvédő szervezetek -
janihunk #33052 Mit tudok ilyenkor tenni? -
janihunk #33051 Sziasztok tegnap feltöltöttem az első torrentemet, jó is lett aztán egy pár óra múlva a kliens hibát jelzett az állományban. Újraellenőriztettem de csak 99.9% ot talált a gépemen. Egyetlen oldalra seedeltem csak. -
erről szól a téma -
BIZ0906 #33049 Ou lehet nem is baj. -
#33048 Van...!
"A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el." -
BIZ0906 #33047 Látom nem is kicsit :) -
#33046 Én warezért nem fizetek. Támogatom az oldalt a folyamatos seedeléssel. :D -
BIZ0906 #33045 Éltem már vele :) Ha nem akarunk várni akkor jól jöhet de a türelmesebbeknek ráér akkor várnak míg össze nem gyűlik a pontocska. -
#33044 A "támogatásért" kapsz pontot is. -
BIZ0906 #33043 Meg akiknek van 500 pontjuk. -
#33042 kár, hogy már csak a támogatók küldhetnek meghívót... :S -
#33041 Egész évben free leech van, ha jó az arányod. :D -
#33040 helyes, úgyis rég volt már tök értelmetlen frílícs -
#33039 -
#33038 mag :
Hirtelen felindulásból úgy döntöttünk, hogy megtörjük e hírtelen időszakot. 80 hosszú nap telt el azóta, mióta felhívtuk figyelmeteket egy szomorú hírre, a meghívók árusítására. Ezen üzenetünk azonban ennél sokkal vidámabb tartalmat hordoz magában.
A bH-n jelenleg freeleech van. Vezetőségünk egyöntetűen megszavazta, hogy ezen kezdeményezés követendő példa, így határozatlan időre az oldalról minden torrent ingyenesen letölthető, tehát a letöltött adatmennyiséget nem számolja el a tracker.
-
#33037 Nem tudtam, ilyet is lehet. -
#33036 omg -
#33035 Bithu frílíccs! -
#33034 Újratelepítés előtt kellett volna backupot csinálnod az utorrentről. -
#33033 igen -
#33032 Sziasztok!
Ma telepítettem újra a windowst. Az uTorrent kliensbe újra be kell rakosgatni a torrent fájlokat?? -
#33031 Úgy érted hogy a már betett torrenteket keresné ott? Törölj ki minden torrentet a kliensből. Add meg a torrent fájlok mappáját az automatice betöltendő torrentek mappájának is! Mindegyiket rögtön beteszi magától és ellenőrzi az új default letöltés mappa alapján és visszaáll seedbe! Utána persze vedd ki ezt az automatice betöltős mappás elérést, vagy adj meg egy másikat ha továbbá is használni szeretnéd a lehetőséget! :) -
#33030 muhahahahaha
Na jó nem szép a káröröm, azt mondják éjszaka jobban megy a torrent náluk. -
#33029 nem -
#33028 ilyen ez a p2p korlát -
Ironman2 #33027 Tököm kivan már az upicivel.Semmit se lehet seedelni.Nálatok is igy van? -
Attiska #33026 Sziasztok,
Áthelyeztem egy másik könyvtárba a torrent file-okat és a letöltéseket is, a Preference-s beállítottam az új könyvtárakat, de az uTorrent továbbra is a régi könyvtárban keresné őket. hogy lhet elérni, hogy feliserje az új könyvtárakat, és azt használja? -
#33025 Utóbbi időben uTorrent-tel való letöltés közben megjelenik a "lemez megtelt" felirat, aztán mikor ez eléri a 100%-ot, akkor a letöltési sebesség visszaesik a tizedére. Régebben nem csinálta ezt, jött minden maxon. Adott partíción ahová mentek, van vagy 80 giga szabad hely.
Másik torrent klienssel simán lehet tölteni maxon.
Ez valami beállítás kérdése ? -
BIZ0906 #33024 Nekem is szokta de egy idő után kilövi. -
#33023 Nálam nem bezáráskor, de néha beragad, mikor ledobja az értesítési területre, és nem engedi visszahozni duplakattintással. -
#33022 Windows 7 x64
Nálatok is beragad az aktuális stable(3.0.xxxx) uTorrent bezáráskor? Nem, nem tálcára teszi, azt kikapcsoltam.
Feladatkezelőből kell kilőnöm... -
vg #33021 az miért van, hogy beállítok egy értéket, hogy mondjuk 100k-val töltsön fel, de mégis teljes sávszéllel tölt fel? please help!!!!!!! -
#33020 Úgy, hogy az nem a te támogatásod mutatja, hanem az összes felhasználóét. Kb mint a külföldi oldalak nagyrészénél. Gondolom, ha eléri a 100%-ot, akkor nem veszteséges (elvileg) az oldal üzemeltetése. -
#33019 magnál a Támogatás (7%),hogy lehet mikor nem csináltam semmit?