torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõnek is nem nyitotta meg rögtön. Hanem csak miután kibe húztam a routert utána érzékelte nyitottnak a PFPortChecker progi viszont EZ az oldal idáig nekem egyszer se jelezte ki, h opeden port. Próbáljátok már ki légyszíves, h nálam a gond van az oldal szar?! Én a whatismyip.com ról másoltam be az ip-met http://openportchecker.com/EZ
Egyszerûen nem jövök rá, h mi fogja a uTorrentet. Ha a kiszolgáló lenne gáz, akkor nem lenne néha olyan, h 1mb/s húzza a torrentet.
ÉS azt se értem, h néha a PfPortchecker progi is azt mondja hogy nyitva van aztán megint lechekolom és utána kitalálja, h zárva van.
Van egy olyan érzésem, h vmi progi tiltja de nem megy nagyon a NOD Antiviruson kívül más. Vmi tipp?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
http://goo.gl/gd6Zi5
Valamit az átláthatósággal viszont valóban kezdeni kellene valamit, mert rohadt sok torrent kerül fel naponta.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
On: 99%, hogy semmifele ujitas nem lesz egyelore (ratio-freet illetoen), tobb okbol is:
1. Az oldal stabilitasa finoman fogalmazva is... szar. Errol tudunk, ezert mindenkelott ezt szeretnenk megoldani. Ne legyenek tobb oras vagy akar tobb napos leallasok. Ezt lenyegeben egy szolgaltatocserevel oldjuk meg az elkovetkezo 1 hetben valamelyik ejjel (nincs meg pontos idopont, lentebb, hogy miert.)
2. Az oldal lassu. A szolgaltato cserevel egyidoben kicsit frissitunk a kodon is, plusz par uj funkcio bekerul (pl. forum hozzaszolasnal karakterszamlalo, bar egyszerubb lenne eltorolni a 2000-es limitet, ertelmetlen) es jon egy uj skin is. De nem csak a kod valtozik, hanem sok mas is a hatterben es ez meg nem 100%-os, teszteljuk.
Lenyeg a lenyeg igyekszunk gyorsabba tenni az oldalt.
3. Mindezek utan terhetunk vissza a fejlesztesekre es a bugfixre, mert ugye az is van meg 658 millio. Ami szerintunk egetobb problema jelenleg a ratio-free oldalnal az maga a letoltes oldal atlathatatlansaga. Egyszeruen elertunk egy olyan szintet, hogy tul sok uj torrent kerul fel naponta, szimplan egy kaosz lassan az egesz. Mazsolazni persze lehet, de egyszerubb lenne valahogy szurni a popularisabb tartalmat, vagy akar egyenileg beallitani, hogy ki mit akar latni. (Plusz ehhez kapcsolodna a regota tervezett megfigyelt tartalom, ami figyelmeztetne, ha az adott torrent felkerulne az oldalra.)
Ezek utan lehetne visszaterni a temara, persze az otletek addig is johetnek, olvassuk oket.
The Matrix has you...
egyszer volt egy óriási ingyentorrent-hullám valamint pár jól szorzós cuccom, azzal tudtam beindítani és aszem akkor váltottam, 15 mbitre is. tudom, hogy kevés a türelem mostanában, de ide az kell. Ha 1 fölött vagy az már bõven elég, legyél jó seeder és tartsd ezt az átlagot mindegyiknél (tehát ami lejön, legalább annyi vissza) és nem lesz gondod.
The Matrix has you...
Köszi.
Igen, most ingyentorrentekkel próbálom feltornázni, lassan megy, de már 2 felett van az arányom.
Tudom, ez semmit sem jelent, mert ha letöltök valamit egybõl ugrik, de most muszáj, mert még egy kis ideig újonc vagyok. 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
utorrent elindít -> megy 1-2 órát (idõtõl független sztem) -> lekúrja a netet -> jobb gomb a hálózati ikonra, hibaelhárítás -> munka -> újra megy a net...
már nincs semmi ötletem
Win7 64bit
The Matrix has you...
Már megint zártnak látja a portot amit tegnap meg tegnapelõtt nyitottnak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Már állítgattam mindenhogy a utorrentett is meg a routert is de egyszerûen nem értem, h miért van az, h néha 1mb/s is jön a torrent utána meg csak 20-30kb/s el hajlandó. És 800an seedelik. Ha egyszer elindul normálisan akkor gép kikapcsolásig jó. Aztán másnap megint 20-30kb/s el hajlandó.
Sima csökkentett mód hálózattal is ugyanilyen problémába ütköztem.
D-link DIR-600 routerem van. Létezik, h vmi gond lenne vele? Vagy vmi funkciót engedélyeznem kénne? UpnP-t is támogatja a router. Szóval nem értem.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Na most elolvastam ezt a cikket az utorrent.hu-ról, próbálkozom majd... :S 😄
Azért tanácsokat szívesen fogadok. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem nekem való ez a torrent... 😄
Ma letöltöttem egy olyan 100 MB-os fájlt, aminek S/L: 3/40 volt, azért, hogy utána visszatöltsem, javítva ezzel az arány.
Le is szedte, aztán pár pillanatig töltött fel maxxal, utána leállt.
Most ingyenes torrentet próbálok megint letölteni aminek L>S, de a feltöltésem lassú nagyon, míg le is töltök...
Valami tanács, hogy akkor hogyan javítsam a feltöltési arányom? 😄 Hogyan lehet elindulni?
Bocs, hogy ennyit akadékoskodom... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valaki meg tudná nézni az "aszfalton", hogy ez a film fent van - e:
A kétbalkezes és az örömlány
Köszönöm.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Hát olyan gyors netem nincs... :S
Eddig T-home alapcsomagom volt (ami úgy 450 le/20 fel) amivel nem tartottam érdemesnek torrentezni.
Most váltottunk egyel feljebb (ami azt jelenti, hogy 630 le/80 fel) ami még mindig nem a leggyorsabb, de nekem már megfelel. Igaz lehet, hogy nehéz lesz így feltölteni, de nem is fogok én állandóan letölteni, csak amikor kell valami, szóval szerintem nem lesz gond, csak még bele kell tanulnom.
+ Rövid idõn belül megint növeljük a netet, sõt, lehet hogy váltunk más szolgáltatóra. 😊
Ezt a korlátozást hol tudom beállítani?
Én még kezdõ vagyok, nem lehet feltöltenem. Akkor érdemes egy olyan torrentet letöltenem, majd vissza ami új, nem ingyenes és L>S ? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha UPC vagy T-online vagy bármi, akkor speedtest-en nézd meg a le/feltöltési sebességed, ha Digi, akkor az Õ saját oldalukon van valamilyen tesztelõ, náluk ugyanis tévesen mér a speedtest. Torrent ne fusson közben és lehetõleg semmi ami a netet használja, MSN,Skype stb. a vírusirtó mehet.
Ha megállapítottad a helyes értékeket, akkor a feltöltési sebességedet maximalizáld úgy, hogy a tényleges maximum 80%-át használd csak ki. ez azért kell, mert ha túl sok információt küldesz felfelé és korlátlanul, akkor bedugul a rendszer, így saját magát blokkolja egy idõ után. Ezen kívül normálisan tudsz netezni is ilyen beállításokkal.
Nekem pl 30/3 Mbit a netem, így 300 Kbyte-ra korlátozom a feltöltésem, marad még 50 kbyte amin fut a net és más egyéb dolog. kb, mert ezek változnak persze, de van, hogy folyamatosan 300-on fut és szép arányt tudok tartani így is. A lényege a torrentezésnek, hogy minél tovább fussanak, ne állítsd le õket, ha már letöltötted a cuccost, oszd vissza, hogy másnak is segíts.
The Matrix has you...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rendben, köszi. 😊
Akkor most megpróbálok egy S/L 2160/400-as ingyentorrentet.
De ahogy látom most a letöltésem max, viszont a feltöltés megint nagyon kicsi... :S Ez majd változik, mikor már csak feltöltés van?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
próbáld meg úgy hogy egy olyat töltesz aminél sok a leecher
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Lejött az elsõ film, közben írta nekem, hogy mennyit töltött fel, viszont most ha rákattintok a torrentre uTorrenten belül ott is azt írja, hogy feltöltve 0 és ha belépek az oldalra, ott sem ír ki feltöltést... :S
Valamit nem jól csináltam? Vagy azért lehet, mert "ingyenes" fájlt töltöttem le?
Amúgy csak simán rákattintottam a torrent letöltése gombra, utána megnyitás uTorrenttel, ott pedig indult is - valahova netalán be kellett volna írni a felhasználónevem?
Bocsi, lehet sok agyatlant kérdezek, de új vagyok... :S 😄
Köszi. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB