36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• vizes
    Megkaptad már?
  • vizes
    Mondjuk, nekem a mag jobban bejön mint az aszfalt.
  • Ironman2
    8 éves a TPB!
  • shaba23 #33139
    giga címét priviben pls
  • [HUN]FaTaL
    lol gigán én bent vagyok, pont most jött email hogy 25 napja nem léptem be és legyek szíves, vagy megszűntetik az accom :D
  • tommygear
    nekem se nagyon, fent vagyok mindkettőn, de aszfaltra jó ha 1x egy héten belépek
  • shaba23 #33136
    Az aszfalt igényesebb és gyorsabb kint a mag? Ez nekem valahogy nem tűnik fel.
  • [HUN]FaTaL
    Címet tud valaki adni priviben?

#33134: Magon is maxszal jön általában minden, bár kérdés kinek milyen sávszélessége van, nekem elég tré. 120 megabiten lehet, hogy gyorsabb az aszfalt.

Aszfalttal az a baj, hogy csak scene release így régebbi cuccok szinte esélytelen. Az igényesség meg relatív.
  • MerlinW
    120.000 fős az is, nem kicsi. Mondjuk nem a méret a lényeg, Aszfalt is csak 80k felhasználóval rendelkezik, mégis igényesebb, gyorsabb, mint a mag.
  • vizes
    nincs
  • Marci0115
    van akkora oldal mint a mag? mert ha nem akkor nem kattintgatok annyit feleslegesen
  • vizes
    free reg és free leech szeptember 25.ig a gigán.
  • Narxis
    OMG hogyne lehetne válogatni? Simán lehet, bár ettől még egyetértek, hogy egyre szarabb a uTorrent, egyre több felesleges cuccot raknak bele ami miatt egyre bugosabb.
  • [HUN]FaTaL
    Miért kéne letölteni az egészet?

Lenyitod a nyíllal és válogatsz...
  • Reg5
    Most is lehet válogatni.
  • bojti
    Nagyon gáz , én is visszateszem , néha jól jön ha például egy 4 gigás mp3 gyűjteményből csak pár dal kell akkor miért töltsem le az egészet ? Ez is úgy látszik visszafele fejlődik , mint az msn ( igaz azt már nem használok )
  • MerlinW
    Ezt én is észrevettem, de nem foglalkoztam vele. Annyira béna lett a 3, hogy azonnal visszatettem a 2.2.1-et. Semmi értelme váltani, a protokol részéhez nem nyúltak, csak elba**ták a GUI-t és telepakolták haszontalan pluginokkal.
  • bojti
    Üdv !
    Lehet elállítottam valamit az utorrentben , vagy csak a verzióváltás miatt van , de azelőtt ha rákattintottam egy torrent file-ra felkínálta a listát és lehetőség volt az egyes elemek kiválasztására . Most meg tölti az összeset . Valaki ?
    Megszünt egy oldal, de a meglévő reg-el átlehet menni.
    Megpróbáltam, nem sikerült, kértem segítséget és annyi történt, hogy regisztrálhatok újra, miután megkérdezték a lentebb említett dolgokat.
    Nem kell mindenkivel foglalkozni csak azzal akinek gondja van, gondolom ezért is vannak ott és csinálják amit csinálnak nem?
    Nem haragszom rájuk csak elmondtam a véleményem, ha haragudnék akkor nem lennék fent az oldalon :)
    Örülök neki, hogy vannak ilyen oldalak és gondolom még párezren.
  • MerlinW
    Jah, mert te teszel szívességet nekik, hogy letöltesz az oldalukról:) Szeretem ezt a hozzáállást:)
    Egyébként 137.000 felhasználó mellett te sem foglalkoznál mindenkivel. Az oldal üzemeltetőinek is van élete:)
    Tőlem is kérdezték, mondtam kb. mióta vagyok tag, mennyi az arányom stb. de semmit adtak csak lehetőséget a reggelésre. Azóta nem is nagyon lépek fel, évekig fent voltam aztán semmi, ahol így bánnak a tagokkal....
  • Met
    engem sem engedett be, írtam nekik hogy ez így nem jó, kérdezgették milyen arányom volt, persze fogalmam sem volt, aztán adtak 100 giga feltöltést
    Igen, ott meg a régi regg-el (MP-s) nem engedtek be, de kegyesek voltak s megengedték, hogy újként regizzek. Mondanom sem kell, hogy minden elveszett , rang, feltöltés, arány :(
  • MerlinW
    Mindig is volt majom, most is van, csak átkeresztelték mikrobit-re.
  • tommygear
    kamu oldal
    Meghívókód is kellene. Régi regg-el beenged vagy csak kamuoldal?
  • TBTPumpa
    Újra van Majom?
    próbáljátok ki www... .in
  • Klon
  • rooney8
    Beállítások -> UI beállítások -> Torrent hozzáadásakor

ott nézz szét :)
  • Klon
    elbeszélünk egymás mellett. az oké, amit írsz, de nem arra gondolok.
    hanem amikor megnyitod torrent filet, akkor kéne jönnie egy ablaknek. jött is, mikor frissen volt telepítve, de valamit elpiszkáltam :S
  • shaba23 #33112
    a felugró ablak bal alsó sarkában van egy dupla nyíl, az nyitja le
  • Klon
    Szevasztok!

most tértem át utorrent 3-ra, és lenne egy kérdés ezzel kapcsolatban.
    mikor letöltöm a torrent filet, és a progi megnyitja, rögtön elkezdi tölteni.
    Eddig úgy volt, hogy jött egy ablak, és lehett válogatni, h mit akarok, és mit ne, h töltsön.
    Lehet, h én piszkáltam el valamit, de már többször átnéztem, és nem jövök rá, mit kapcsoltam be, vagy ki...
    Tudnátok segíteni?
  • broman191
    Mivel a régen betett torrentek helyét utólag nem módosítgatja át a kliens, így a régi bent lévő torrentek még mindig a C-re hivatkoznak. Ha kevés a torrent a kliensben, akkor egyenként állítsd át a letöltési helyüket jobb katt/advanced/set download location menüpont alatt!
  • Kori
    ha jól gondolom akkor újra kell az összes torent filet beraknod aztán ellenőrzi és tölti fel-vagy le
  • incandesse
    Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy uTorrentem van, és eddig a C meghajtóra mentette a filmeket, de már tele a C-m, és átmásoltam őket a D-re, a Torrentban beállítottam az új letöltések helyének a D meghajtót, és mégsem ismeri fel a régi filmeket, nem tölt vissza. Valamit rosszul csináltam?
  • [HUN]FaTaL
    be

Más:
    Sorozatossal mi történt?
  • broman191
    Az előbb karbantartás volt, nálam most megy újra!
  • shaba23 #33105
    nem
  • tommygear
    be
  • tommygear
    remélem megszűnt