36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33142 Megkaptad már?
-
#33141 Mondjuk, nekem a mag jobban bejön mint az aszfalt. -
Ironman2 #33140 8 éves a TPB! -
#33139 giga címét priviben pls -
#33138 lol gigán én bent vagyok, pont most jött email hogy 25 napja nem léptem be és legyek szíves, vagy megszűntetik az accom :D -
#33137 nekem se nagyon, fent vagyok mindkettőn, de aszfaltra jó ha 1x egy héten belépek -
#33136 Az aszfalt igényesebb és gyorsabb kint a mag? Ez nekem valahogy nem tűnik fel. -
#33135 Címet tud valaki adni priviben?
#33134: Magon is maxszal jön általában minden, bár kérdés kinek milyen sávszélessége van, nekem elég tré. 120 megabiten lehet, hogy gyorsabb az aszfalt.
Aszfalttal az a baj, hogy csak scene release így régebbi cuccok szinte esélytelen. Az igényesség meg relatív. -
#33134 120.000 fős az is, nem kicsi. Mondjuk nem a méret a lényeg, Aszfalt is csak 80k felhasználóval rendelkezik, mégis igényesebb, gyorsabb, mint a mag. -
#33133 nincs -
#33132 van akkora oldal mint a mag? mert ha nem akkor nem kattintgatok annyit feleslegesen -
#33131 free reg és free leech szeptember 25.ig a gigán. -
#33130 OMG hogyne lehetne válogatni? Simán lehet, bár ettől még egyetértek, hogy egyre szarabb a uTorrent, egyre több felesleges cuccot raknak bele ami miatt egyre bugosabb. -
#33129 Miért kéne letölteni az egészet?
Lenyitod a nyíllal és válogatsz... -
Reg5 #33128 Most is lehet válogatni. -
#33127 Nagyon gáz , én is visszateszem , néha jól jön ha például egy 4 gigás mp3 gyűjteményből csak pár dal kell akkor miért töltsem le az egészet ? Ez is úgy látszik visszafele fejlődik , mint az msn ( igaz azt már nem használok ) -
#33126 Ezt én is észrevettem, de nem foglalkoztam vele. Annyira béna lett a 3, hogy azonnal visszatettem a 2.2.1-et. Semmi értelme váltani, a protokol részéhez nem nyúltak, csak elba**ták a GUI-t és telepakolták haszontalan pluginokkal. -
#33125 Üdv !
Lehet elállítottam valamit az utorrentben , vagy csak a verzióváltás miatt van , de azelőtt ha rákattintottam egy torrent file-ra felkínálta a listát és lehetőség volt az egyes elemek kiválasztására . Most meg tölti az összeset . Valaki ? -
#33124 Megszünt egy oldal, de a meglévő reg-el átlehet menni.
Megpróbáltam, nem sikerült, kértem segítséget és annyi történt, hogy regisztrálhatok újra, miután megkérdezték a lentebb említett dolgokat.
Nem kell mindenkivel foglalkozni csak azzal akinek gondja van, gondolom ezért is vannak ott és csinálják amit csinálnak nem?
Nem haragszom rájuk csak elmondtam a véleményem, ha haragudnék akkor nem lennék fent az oldalon :)
Örülök neki, hogy vannak ilyen oldalak és gondolom még párezren. -
#33123 Jah, mert te teszel szívességet nekik, hogy letöltesz az oldalukról:) Szeretem ezt a hozzáállást:)
Egyébként 137.000 felhasználó mellett te sem foglalkoznál mindenkivel. Az oldal üzemeltetőinek is van élete:) -
#33122 Tőlem is kérdezték, mondtam kb. mióta vagyok tag, mennyi az arányom stb. de semmit adtak csak lehetőséget a reggelésre. Azóta nem is nagyon lépek fel, évekig fent voltam aztán semmi, ahol így bánnak a tagokkal.... -
#33121 engem sem engedett be, írtam nekik hogy ez így nem jó, kérdezgették milyen arányom volt, persze fogalmam sem volt, aztán adtak 100 giga feltöltést -
#33120 Igen, ott meg a régi regg-el (MP-s) nem engedtek be, de kegyesek voltak s megengedték, hogy újként regizzek. Mondanom sem kell, hogy minden elveszett , rang, feltöltés, arány :( -
#33119 Mindig is volt majom, most is van, csak átkeresztelték mikrobit-re. -
#33118 kamu oldal -
#33117 Meghívókód is kellene. Régi regg-el beenged vagy csak kamuoldal? -
#33116 Újra van Majom?
próbáljátok ki www... .in -
#33115 -
#33114 Beállítások -> UI beállítások -> Torrent hozzáadásakor
ott nézz szét :) -
#33113 elbeszélünk egymás mellett. az oké, amit írsz, de nem arra gondolok.
hanem amikor megnyitod torrent filet, akkor kéne jönnie egy ablaknek. jött is, mikor frissen volt telepítve, de valamit elpiszkáltam :S -
#33112 a felugró ablak bal alsó sarkában van egy dupla nyíl, az nyitja le -
#33111 Szevasztok!
most tértem át utorrent 3-ra, és lenne egy kérdés ezzel kapcsolatban.
mikor letöltöm a torrent filet, és a progi megnyitja, rögtön elkezdi tölteni.
Eddig úgy volt, hogy jött egy ablak, és lehett válogatni, h mit akarok, és mit ne, h töltsön.
Lehet, h én piszkáltam el valamit, de már többször átnéztem, és nem jövök rá, mit kapcsoltam be, vagy ki...
Tudnátok segíteni? -
#33110 Mivel a régen betett torrentek helyét utólag nem módosítgatja át a kliens, így a régi bent lévő torrentek még mindig a C-re hivatkoznak. Ha kevés a torrent a kliensben, akkor egyenként állítsd át a letöltési helyüket jobb katt/advanced/set download location menüpont alatt! -
#33109 ha jól gondolom akkor újra kell az összes torent filet beraknod aztán ellenőrzi és tölti fel-vagy le -
incandesse #33108 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy uTorrentem van, és eddig a C meghajtóra mentette a filmeket, de már tele a C-m, és átmásoltam őket a D-re, a Torrentban beállítottam az új letöltések helyének a D meghajtót, és mégsem ismeri fel a régi filmeket, nem tölt vissza. Valamit rosszul csináltam? -
#33107 be
Más:
Sorozatossal mi történt? -
#33106 Az előbb karbantartás volt, nálam most megy újra! -
#33105 nem -
#33104 be -
#33102 remélem megszűnt