36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33183 am érdekesen változik, 1 órája 25k voltam, most 5k, szal ez egy nagy büdös semmi :) -
#33182 most akkor majd mindenki verheti a rangsorolására? -
#33181 így már értem -
#33180 Az arány nem befolyásolja a helyezést. Aktivitás alapján rangsorol (fel és letöltési sebesség, seedelt torrentek száma és a seedben töltött idő). -
#33179 Helyezésed: 49194 80-as aránnyal! -
#33178 meg* -
#33177 Most megy megy a béhásítás'...taps. :) -
#33176 Az arány se jobb ettől. -
#33175 mintha adnék a szarnak egy pofont -
#33174 Semmiképp sem mondanám első lépésnek a gyakorlati kivitelezést tekintve, inkább másodiknak, hosszú ideje megy már hasonló "aránymentes" rendszer egy másik magyar oldalon. Mindenesetre nagyon bátrak a magon ezzel "a seed-elj ameddig tudsz" feltétellel. Ennyire meghatározatlanul, feltételek nélkül, liberálisan kezelni szerintem nem kellene és nem is lehet a torrentezést, főleg nem egy zárt oldalon, főleg nem itthon - amikor sokaknak a frílícs' egyenlő nem kell visszatőteni' és a nincs arányom is egyenlő nem kell visszatőteni'. Fórum, hírek, wiki olvasása pedig valamiféle luxus. Ezt a szerencsétlenül megfogalmazott "hunglish" leírást pedig maximum belsős körökben 0.1-es verzióként kezeltem volna a mag staff helyében. Ezt így kiadni a közönségnek...inkább nem minősíteném, majd az idő megteszi. Mondjuk úgy hogy nem csodálkoznék, ha lassan folyamatosan elkezdenének szállingózni vissza a régihez hasonló szabályozások... Szép dolog ilyen aránymentes rendszereket megálmodni, csak fel kellene ébredni. Egy ilyen rendszer a felhasználókat összezavarni lesz jó, másra nem feltétlen. Ebből előnye aztán senkinek sem lesz (ahogy elképzelték a megalkotók), ellenben a staff-nak és a rendszernek több munkája lesz a felügyelettel és a fenyítések kiosztásával...tapasztalat. :) -
#33173 Nah örülhettek jobb van most, rangsorolás van nem is arány, ez még jobb is mint az arány jobban ösztönöz hogy sokat tölts fel...probléma megoldva. :) -
#33172 azért volt az a rendszer, mert mi, magyarok f*szkalapok vagyunk
eddig ez volt: "nincs meg az X arányod, kirúgunk, szóval seedelj"
a cél ez: "hm, letöltöttem ezt, meg azt, visszaosztom, hiszen eleve azért tudtam leszedne, mert mások így gondolkoznak"
a felső a nyugatra, az alsó a balkánra jellemző. ki-ki válassza ki, ő hova akar tartozni -
#33171 +1 -
#33170 szerintem is megint nagy lett a hájp, volt egy rendszer ami évek óta működött gond nélkül, de most bele kellett nyúlni -
#33169 sztem baromság ez a rendszer, és csak kevesebb seedelt torrent lesz, de ne nekem legyen igazam...én visszaállítanám a régi rendszert, nem volt azzal semmi baj -
#33168 véééééééégre elkezdődött valami.
bh-n már 2-2.5 éve írta az egyik régi motoros mod, hogy ők tervezik az egész arány-rendszer eltörlését, csak sajnos magyarországon ez kivitelezhetetlen. hát most magon megtették az első lépéseket, remélem sikeres lesz a dolog
én már régóta szarok az arányra, tényleg annyit csinálok, amit írnak: elindítom a klienst (pontosabban elindul gépindításkor), azt' szarom én lefele, hogy mit tölt fel, meg hova. néha ránézek, főleg ha kevés a hely -
#33167 Nem úgy összeségében gondolom.
Akkor sem vágna ki ha kilépsz és lehetett volna tovább osztani, hanem ha rendszeresen csinálod, sztem. -
#33166 Torrentenként?
Szerencsére nem túl szigorú a rendszer, legalábbis ivoviz azt írta.
Különben gáz lenne a régi torrenteknél, amiket a kutya nem szed már 20 év alatt se lehetne 1-esig visszaosztani. -
#33165 Ez pedig a téma topikjából a kiemelt hozzászólás:
"So...
Mivel egyeseknek gondja van a szovegertessel (no offense), ezert megprobalok egyszeruen fogalmazni. (Az ironiaert pedig elore is elnezest kerek.)
• URISTEN MI LESZ MOST AAAAAAAAA UUUUUU EEEEEEEEE?!
• Az egvilagon semmi, az elet megy tovabb.
• 1-ES ARANYIG SEEDELNI KELL, OH MY GOD!
• Nagy tevedes, NEM KELL 1-es aranyig seedelni semmit. Mi latjuk, hogy azert nem seedeled 1-es aranyig a torrentet mert nincs kinek, vagy mert szimplan leszarod, es kilepsz a seedbol. Az elso esetben ez semmilyen szankciot nem von maga utan, egyszeruen seedeld addig a torrentet amig tudod (nem, nem 20 percre gondolunk itt, de nem is 1 evre.)
• E-PENIS HUSZAR VAGYOK, MIT TEGYEK?
• Seedelj tovabb ahogy eddig, semmi nem valtozik. A le-es feltoltest ugyanugy szamolni fogjuk, nem lesz kiveve soha. Egyszeruen nem latszik a fenti savban. NA BUMM! Mint azt mar irtam a topicban (a hirtelen osszegyult trolltomeg hozzaszolasai elott) az egvilagon SENKI nem volt fenyegetve az utobbi 1-2-3 evben attol, hogy 0.3 miatt torlodik. Miert seedelt akkor eddig barki is? Koltoi kerdes, ertelmes ember rajon, meg ha a szive egy trolle is.
• EGY VAGYONT FIZETTEM SEEDSZERVERERT, WHAT NOW?!
• It's ok. De hogy egy kicsit komolyabb valasz is legyen: mi azt tovabbra is latjuk, hogy ki mennyit, hogyan toltott fel a multban, nyilvan lesz kulonbseg az elbiralasban ha egy (volt) 0.4-es aranyu user hit&runol vagy ha egy valaki 200 tera feltoltessel.
De a lenyeg: a szimpla elvarasunk annyi, hogy fogd a kliensed, es inditsd el amikor tudod. Ne torold belole a torrenteket csak azert, mert 500G szabad hely helyett csak 495G van. Ennyit kerunk, semmi mast. Nagy keres? Szerintunk nem, es szerintem ezzel sokan egyetertunk.
A topicot nyitom, ertelmes kerdesek johetnek, de amit megvalaszol ez a hozzaszolas, azt kapasbol toroljuk.
(ps: Nem erdekel, hogy mennyi plusz helyet foglal a RAR, ezt a temat hanyagoljuk, egyebkent orommel jelentem, vannak erre iranyulo torekvesek, hogy megszunjon a rarozas mint olyan torrenten.)" -
#33164 Azért ahhoz nagy lámának kell lenni, hogy ne tudd tartani az 1 körüli arányt. -
#33163 magyarul semmi nem változik csak nem láthato... -
#33162 Azt írják
• Lehetőséged szerint ossz vissza minden torrentet legalább 1-es arányig!
• Habár ezen arány elérése nem kötelező, de egységesen elvárt, hogy addig seedelj minden általad letöltött állományt, amíg arra lehetőséged van.
• Ezen irányelvek figyelmen kívül hagyása a letöltési jogod elvesztésével járhat!
A profilodnál megnézheted az arányod, mert ha visszaállítják mégis akkor cumi. -
#33161 "Az arány intézménye az oldalon ideiglenesen megszűnt.
Ahhoz, hogy az aránymentesség megfelelően működhessen, szükséges a torrentek minél tovább történő életben tartása. "
Olvasd csak el!
Vagyis ahoz hogy ez az aránymentesség fentmaradjon szükséges a megfelelő seed!!!
Vagyis értelmezés szerint pont hogy ha kiszállnak akkor állitják vissza az arányokat!!!! -
#33160 nem tudom nem ismerek ilyet, de amiket irtok csak feltételezés egyenlőre. -
#33159 és akik rendszeresen támogatják az oldalt és meg se kérdezték a véleményüket? -
#33158 Mert nem fizettél érte, ha megszűntetik akkor sem lehet egy szavunk se.
Rossz hogy megszünik, vagy tönkremegy de mivel se te se én 1 ft-al nem támogattuk, nem szolhatunk 1 szót se. -
#33157 hát szerintem ezzel a mag elindult a süllyesztőn, de kérdem én hogyha valami rendszer beválik évek óta akkor mi a f@sznak kell változtatni? -
#33156 És? Időlimit nincs, majd visszaosztja adslel, ráér.
Neked meg csordogál 5k-val a cucc. -
#33155 Megaztán IDEIGLENESSEN...nem végleges! -
#33154 Csakhogy most is ott van hogy azért bannolhatnak ha észreveszik! -
#33153 jah seed meg nem lesz -
#33152 Csak nem lesz kitől. A szerveresek majd szépen lemondják, mert minek fizessék. Maradnak a digisek seedelni az meg vérszegény ennyi emberre. -
#33151 Zsír lesz, lehet majd tölteni ezerrel. -
BIZ0906 #33150 Jó nagy baromság lesz. -
#33149 fail, nem lesz seed -
#33148 Ejha a Mag aránymentes oldal lett, ennek azért annyira nem örülök mindig jó arányom volt és mindig figyeltem rá hogy jó legyen. Sajnos biztos sokan vissza fognak élni az aránymentességgel. -
Ironman2 #33147 Egészségedre! -
#33145 Jaja, benéztem, csak 32k:) -
#33144 te milyen 120 ezer felhasználóról beszélsz?:D esetleg a kapcsolatok száma az lehet
amugy meg fos az oldal -
#33143 még nem :(