torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Genre: Action
IMDB rating: 1.1/10 (20 votes)
Directed by: Kanz
Starring: Craig Barnett, Shaunt Benjamin and Kasan Butcher
IMDB 1.1!!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igazán pótolhatnák mostmár a p0RN trackereket... a két nagy után ment a röfi is.. Mostmár tényleg semmi nincs. 😞
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Olyan kérdésem lenne,hogy utorrentben lehet-e változtatni valahogy a betûk,illetve a háttér színét? Úgy,mint Total Commander-ben pld.
Elõre is köszönöm!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
az ellen csak a szolgáltató tud tenni vmit
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A minap beszereltem egy TP-link wifi routert. Mûködik is szépen, viszont uTorrent nem tölt fel. A jobb alsó sarokban narancssárga a háromszög, azt érja, hogy no incoming connections. Pár perc után áttugrik pirosra, és a következõt írtja:
A firewall/router is limiting your network traffic. You need to open up a port so others can connect you.
Googleztam a témában, de nem találtam semmi érthetõt angolul, magyarul meg semmi megoldást<#idiota>#idiota>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pont magnak a blogján említette korábban a tulajdonos a lefoglalás kapcsán, hogy ha nem támadólag lépnek fel ellenük ilyen ügyben (lásd ákoska, aki szépen le is került náluk a tiltóról), hanem értelmes hangnemben kérik az anyag tiltását, akkor megteszik.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
amúgy meg úgyis mindent sccrõl szednek. 😊
@ Hellomarci
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(most látom, hogy törölve lett a hsz-em... gondolom a tracker név miatt😄)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy lehet BitTorrent kliensnél beállítani h COHA ne kapcsolja be az Up Limitet?
every damn day
szal nem is az volt a gáz h fake, hanem h feleslegesen van tömörítve 😄
amúgy te melyik lejátszót favorizálod?