torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
DarkSector
<#nevetes1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
http://www.imdb.com/title/tt1702443/

Users: 1.1/10 (29,426 votes)
DarkSector
Urgency 2010 DVDRip XviD-VoMiT

Genre: Action
IMDB rating: 1.1/10 (20 votes)
Directed by: Kanz
Starring: Craig Barnett, Shaunt Benjamin and Kasan Butcher

IMDB 1.1!!! <#idiota><#idiota><#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lol

zaki
banner

tommygear
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Sziasztok tudnátok nekem segíteni.Van egy olyan problémám hogy feltöltöttem egy filmet és seedbe állnának de nem látják a kliensemet.Viszont a kliensem se látja azt a letöltõt.Ez csak egy filmnél van a többinél nincs ilyen probléma.Már nem egyszer letöröltem,majd ismét feltöltöttem de semmi változás.<#conf>
inkább mondjuk úgy hogy besértõdtek egy bizonyos cikken... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JoeFromHun
A röfi megunta végleg 😞
Igazán pótolhatnák mostmár a p0RN trackereket... a két nagy után ment a röfi is.. Mostmár tényleg semmi nincs. 😞

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Ennyire ne becsüld alá, már most több mint 400 a mai adag. 😄

hát igen... napi 20 torrentet van, aki könnyebben átlát, mint napi 300-at 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

zvaragabor
Üdv, nem tudjátok mi van az izóvadásszal?

Chaos Anno Domini

Üdv!

Olyan kérdésem lenne,hogy utorrentben lehet-e változtatni valahogy a betûk,illetve a háttér színét? Úgy,mint Total Commander-ben pld.
Elõre is köszönöm!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Érdekes, mert én is pont azért használom a magot, mert számomra az a legjobban átlátható, de akkor majd egyszer az aszfaltot is megnézem, ha bekerülök. 😊

és isten feltalálta a btlevest 😊

Ez még a jobbik eset... nekem már nagyon régóta van az, hogy egy random idõ múlva (szerencsére ez legtöbbször jó sokára következik be) szétkapcsolja a neten és csak egy modem reset segít ezen... így már inkább nem is hagyom úgy a torrentet, ha eljövök itthonról😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

N o N a m e
reseteld a routert és akkor visszaáll az alap felhasználónév, jelszó.
a neted haldoklik valszeg
az ellen csak a szolgáltató tud tenni vmit
Marci0115
nah nálam is kezd meghalni valami, uttorntben elkezdi tölteni a torrentet és szétkapcsol a peerektöl, majd ujra csatlakozik, majd ismét szét, viruskeresõt is lefuttattam már

setuh
En se allitottam az elenkezojet 😊.jo hogy van piac is, csak en tobbszor szeretek a nike boltba jarni 😄 de am magra is sokszor benezek mert tenyleg nem mindig van meg amit mondjuk aszfalton keresek,de nekem mindig aszfalt az elso mert atlathatobb 😊.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

A router IPje stimmel, de valamiért az alap admin - admin felhasználó és jelszó nem stimmel. Hívtam a szerelõ havert, nem állította át<#fejvakaras>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

tommygear
mag nem egyenlõ szar minõség
Hát inkább legyen meg a lehetõség, hogy bemehessek egy kínaiba is tornacipõt venni 400 Ft-ért, minthogy csak a Nike-ba járhassak 10 ezres teremcipõért, mert nem mindig a márkás a legmegfelelõbb az igényeimnek. 😊

setuh
a magot egy piachoz hasonlitanam minden szemet meg persze jo cucc is megtalalhato,az aszfalt meg inkabb egy markas uzlet,kiszuri a szemetet 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

jhetedikj
nekem is ez 😄

anno 1987

N o N a m e
TP-link wifi routereknek általában ez az ipje. 😛

és ha nem ez a router ip-je akkor cseszheti..
N o N a m e
http://192.168.1.1/
a Forwarding-nál a UPnP-t tedd Enable-re és kész 😊
[HUN]FaTaL
Forwardold a portot az utorrenthez 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
A minap beszereltem egy TP-link wifi routert. Mûködik is szépen, viszont uTorrent nem tölt fel. A jobb alsó sarokban narancssárga a háromszög, azt érja, hogy no incoming connections. Pár perc után áttugrik pirosra, és a következõt írtja:

A firewall/router is limiting your network traffic. You need to open up a port so others can connect you.

Googleztam a témában, de nem találtam semmi érthetõt angolul, magyarul meg semmi megoldást<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

freshon vagy tvtorrents ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jAsOn VoOrHeEs
Úgy tudom forgalmazói kérés, mivel itthon is lesz mozipremier belõle március 3-án, csakúgy, mint a Black Swan-ból, és azt sem találod meg sem magon, sem bithun.
Pont magnak a blogján említette korábban a tulajdonos a lefoglalás kapcsán, hogy ha nem támadólag lépnek fel ellenük ilyen ügyben (lásd ákoska, aki szépen le is került náluk a tiltóról), hanem értelmes hangnemben kérik az anyag tiltását, akkor megteszik.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

a 127 hours vajon miért tiltott anyag a magon? <#fejvakaras>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

[HUN]FaTaL
Meg FTPrõl..

LoDMaSt
de hogy szedi onnan, ha példa kedvéért az aszfalt legfrissebb 10 torrentje hamarabb került fel, mint a magra?
amúgy meg úgyis mindent sccrõl szednek. 😊

@ Hellomarci

MR ME
semmi sem halhatatlan 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
így van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
elkorcsosul akart lenni

zaki
mag halhatatlan
és "elkososulhatatlan" (az mi?) 😄

Hát jah... rájöttem... kevesebb seed van és nincs free torrent... de azért csak nem baj, ha bent vagyok😛
(most látom, hogy törölve lett a hsz-em... gondolom a tracker név miatt😄)

tommygear
<#eljen>
MR ME
mert ha mag elkososúl és meghal, akkor nem baj az ha van még1 jó torrent oldal amire regelve vagy 😊

Narxis
Minek? 😄 Magon minden van, aszfalt onnan szedi a torrentek 90%-át.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hello
Hogy lehet BitTorrent kliensnél beállítani h COHA ne kapcsolja be az Up Limitet?

every damn day

A Lego Star Wars 3-mat is kb ilyen indokkal törölték pár napja 😊

MR ME
Torrent törölve: Diablo 3 - Ok: feleslegesen tömörítve

szal nem is az volt a gáz h fake, hanem h feleslegesen van tömörítve 😄

Fent van magon a Diablo 3!!! Töltse mindenki!!!<#idiota><#idiota><#idiota>

N o N a m e
Linuxos vagyok, szóval SMPlayer. 😊
nálam se mûködik az összesnél
amúgy te melyik lejátszót favorizálod?