36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33223 Nem én leszek az első szexuális élményed (természetesen a kutyát/macskát nem számoljuk) -
#33222 looool -
#33221 nem is magyarrol beszeltem haha.
es igen, nagy az epeniszem. akar beis vehetned a szadba :D -
#33220 Mivel nem léteznek magyar trackerek, így nem tudom miről beszél. -
#33219 kezdődik az e-peen mutogatás -
#33218 tenyleg kivettek:o
Helyezés:
2952.
de azert ez nem rossz szerintem:D -
#33217 Már körvonalazódik seed-elni köll x ideig vagy 1 arányig. Az összes arány nem számít, jó, hogy idáig figyeltem rá... -
#33216 Tényleg nincs, akkor ok. -
#33215 Hopp, mégse, tegnap még ott volt. :D -
#33214 Az arány látszik a profilban. -
#33213 Az oldalon free minden, az arányodat meg már nem látod a profilodban sem, csak egy összefésült adatforgalamat.
Miből gondolod, hogy méltánytalanabb lenne? 1-es arány a gyors neteseknek, seed idő a lassúbbaknak. Ez szerintem teljesen korrekt elvárás. -
#33212 Mondjuk eltüntek az free torrntek, és a freeleech is... (elöször teljesen meg kellett volna szüntetni az arányt sztem)
Kíváncsi leszek az új rendszerre, de méltánytalanabb lesz az tuti. -
GazCamp3r #33211 Sziasztok, az miért lehet utorrentbe, hogy gondolt egyet, és hiába jelölöm ki pl, h egy siteripnél, vagy bárminél csak pár videót szedjen le (ergó cska azok vannak kipipálva), mégis az egészet letölti??? letöröltem az egészet, újra raktam, újra beálíltottam, és megint ugyanezt csinálja... uTorrent 3.0 -
BIZ0906 #33210 Semmi bajom nekem se végül is vele csak ez a lemez túlterheltség aggaszt 80/25 digi van kb 10.5MB/s-el szedne de egy idő után cache baja lesz és ugrál a sebesség 2-esel ilyen nem volt. Nem értem :S -
#33209 3 gépen használom a 3-as utorrentet és nincs vele semmi probléma. -
BIZ0906 #33208 3.0-ásal mindig rinyál, hogy a lemez túlterhelt a 2-es verzióval érdekes módon nem volt ilyen. Valamit nagyon ebtak :S Tudom megteleik a cache de a 2esnél miért nem telt meg? és ha két gépről másolok routeren át akkor miért nem lassúl be? amióta a bittorrent meg vette vagy társult tudom is én mint csinált az utorrentel azóta egy fos kezd lenni :( -
#33207 Ha 500k-ra leveszem a letöltést akkor nem lassul be a Firefox -
#33206 Esetleg sávszélességet korlátozni. :) -
#33205 3.0-s utorrentre frissíteni.
Vagy cFosSpeed-et telepíteni. :D -
#33204 Mit kell állítani, hogy ha megy letöltés az utorrentbe (2.2.1) akkor mellette lehessen netezni?
Újra telepítettem a gépet de régen nem volt ilyen gondom -
#33203 Felkerült egy új téma magra. -
DecenS #33202 nem egyszerűbb úgy áttekinteni az egészet, hogy kirakod oszlopba a trackereket? (jobb klikk a felső statusz-soron és ki tudod választani, milyen infókat mutasson, és milyeneket ne...) -
#33201 Nyílván. Jobb clicknél tulajdonságok és ott is mutatja a trackert. -
shakwill #33200 Még annyi hozzá, hogy jobbklikkel a torrentre nem adott erre opciót. Jobbklikkel az alsó fülek sávjára (bar) kellett rámenni és kipipálni a tracker gombot hogy mutassa. -
shakwill #33199 Nem figyeltem oda, és csodálkoztam, hogy miért nem nő az arányom a "home" trackeren? Persze hogy nem nőtt, amikor ez a fekália a sávszélesség 90%-ban open trackerekre töltött. Open trackerre is visszaküldöm az állomány többszörösét általában, mert leachelni az dögevés kategória, de az hogy egy xar beállítás miatt hónapokig foglalja a sávszélességem az gáz.
A kettes verzió az király volt. A hármasban már túl sok a lényeget lefedő csili-vili funkció. Ez nem is baj, csak alapbeállításba ne ezeket nyomják be, hanem a lényeget. Amíg nem oda töltök ahova kell én vastagon teszek az "értékelések fülre!
Na mind1, már kidühöngtem magam magam a saját ökörségem miatt.
Jó hétvégét mindenkinek! -
#33198 Pedig nekem van bár vissza van állítva az egész majdnem ugyanolyanra mint a 2-es verzió.
Na mindegy, jobb klikk a torrenten, tulajdonságok. -
shakwill #33197 Nah, dühömben +találtam azt a nyomorú fület. Nem is értem, hogy alapértelmezésben miért nem mutatja? Ezt benéztem, de azért azt a fület lófej helyett szívesen betenném a programozó ágyába... -
shakwill #33196 Nincs tracker fül, vagy ha van is túlszofiztikázták és én nem találom... -
#33195 ŐŐ, ugyanúgy mint eddig? Rákattintasz a torrentre és alul trackerek fül. -
shakwill #33194 Sziasztok! Éppen most lett tele a hócipőm és a puttonyom után a kilencedik ivarszervem is a nyomorú utorrent 3.0 val. meg tudná valaki mondani hogyan tudom beállítani azt, hogy kiírja az adott torrenthez tartozó trackereket is, ne csak a semmit érő xar érdektelen rizsa infókat? Más: A Vuze kliensnek van magyar verziója? Illetve tudtok e más jól bevált klienset ajánlani, amelynek bokáján nem csorog a fekália...
Előre is köszi! -
#33193 tárhelyre* -
#33192 Errefelé pedig T-Home only, 20 kiló max feltöltés "szikrázó kábellel".
"Nincs hely a gépemen és nem is akarok ez miatt kétszer akkora villanyszámlát fizetni. - Amennyiben nagyon kevés helyed van, akkor tölts kevesebbet. (Avagy vegyél plusz tárhelyet)..." - Aki ezer forinttal többet nem tud/akar kifizetni a villanyszámlára hogy 24/7 menjen a gépe, az valószínű hogy sok ezer Ft-ot ki tud/akar adni "nagyobb hárhelyre". :D
Vannak a leírásokban facepalm kategóriás részek...de nem idézgetek töviről hegyire, aki fent van mosolyoghat jókat, aki nem azt nem érinti, az égész rendszer bevezetését el kellett volna halasztani, akkorra, amikor már rendesen ki van dolgozva elméletben-gyakorlatban egyaránt és működik, nem így buherálnak vele folyamatában és nem csoda sok user nem ért ezt-azt-amazt amikor még a lényeges szabályozások tetemes része csak "lesz majd"... -
#33191 "mert az elérhető netcsomagok sávszélessége rengeteget emelkedett az elmúlt években"
Jah...nálunk pillanatnyilag invitel monopólium van, így a max feltöltésem ~55kB/s, akkor miről is beszélünk? (mondjuk az arányom így is 14es) -
#33190 mondjuk ennek a helyezésesdi baromságnak se tudom mi az értelme, egyik percben 180k a másik percben meg 25k -
#33189 Attól függ mi számít annak, inkább visszafejlődés ez a fejlődés. A staff ígyis úgyis látja azt amit régen, a felhasználók elől pedig rejtve van, paff neki...hatalmas "fejlődés". :) -
#33188 Haladni kell a fejlődéssel. -
#33187 A sáv helyett már újra az arányt írja ki, a forgalom megmaradt (egyben számolja). -
#33186 Magon már tényleg nincs Arány. Nálam már Fel és Letöltés sincs az adatlapomon. Egyszerűen Adatforgalom van és egybe számolja a feltöltött és letöltött adatmennyiséget.
Arány helyett pedig egy zöld sáv jelent meg.
Visszasírom a régi rendszert! Az átláthatóbb volt! -
#33185 Nyílván kell pár nap, hogy helyreálljon a meglévő adatokból, utána már nem fog ennyire ugrálni.
Az arányod is így ugrál mikor frissen regisztrálsz és letöltesz pár dolgot. -
#33184 10 perce 60k körül voltam, mostmeg 150k körül, mondtam én hogy ez csak pofon a szarnak