36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33266 lol -
#33265 ez az év torrentje :DDDDD -
#33264 mag - a nap torrentje
jutalma: delete -
#33263 meg nem live a rendszer. kiis van irva hogy tajekoztato jellegu.. :\ -
#33262 Nem nagyon izgat, most szabadítottam fel 250 gigát, a gép megy reggeltől estig, előbb vagy utóbb csak meglesz valamelyik követelmény:)
Egyébként amit ír a Hit'n'Run oldal, hogy frissítve, az mire vonatkozik? Mert az adatok ugyan úgy rosszak. -
Reg5 #33261 Frissítsd a trackert. -
#33260 1,6-os arányomat még 0-nak látja szintén sorozatnál..... -
#33259 Kisebb netesekre gondoltam akik számára az egyes arány esélytelen, így a 48 óra számít. -
#33258 Aktivitásnál elég rosszul mutatja a dolgokat. Seedelek 4, de azt mutatja, hogy csak egy megy fel(megy vissza mind a 4) a többi pedíg megvan állítva. Érdekes. -
#33257 Nem kell 48 órát seedelni. 48 óra vagy 1-es arány. -
#33256 az is vicces, hogy a 350MB-os sorozatepizódot visszatöltöm, már van feltöltve 429MB, de az oldal szerint az arány 0,636... utorrent szerint persze 1,226 Van még mit javítani a rendszeren:) -
#33255 Az a 48 óra szerintem hetek kérdése és le fog csökkenni folyamatosan kevesebbre, 36 vagy 24 órára, talán még alá, ilyen nagy számokat szerintem nyilvánvalóan senki sem akar majd teljesíten (esetleg nem is tud), észre fogják venni. Elszállt, merész kísérletezgetés ez a rendszer egyelőre, semmi más. Nem tudom mit gondoltak ilyen hatalmas elvárásokkal, rendben hogy aránymentesség, de úgy érzem a jelenlegi rendszer eredményeképpen sok átlag user inkább elmegy majd "régimódi oldalakra" ahol van arány, de nem kell csak pár órát seedelni hogy ne legyen gond... :) -
NB2 #33254 ha jól értelmezem van amikor te egy torrentet nem osztasz vissza 1-re mert globálisan 1 felett vagy? Ez nálam igenis minusz pont. Emléxem milyen jó volt mikor majd 2 éve feltötött, 1975-ös filmet le tudtam szedni, mert volt aki visszaosztotta. Lehet, hogy könnyen pofázok a digis netemmel, de én 1 alatt az elmúlt 2 év alatt csak 1 torrentet töröltem, de nálam általában inkább 2 arány ami után mennek a dolgok a kukába. És nagyon ritkán van bent torrent 2 hétnél tovább. -
#33253 ja nekem is volt sok feltöltés ami ment a kukába, nekem se tetszik ez a rendszer na mind1 -
#33252 Privi ment! -
#33251 Mármint engedni fogja, hogy x torrentnél leléphetsz egyből is. (bocs) -
#33250 Az ciki. Azért várjál még a költözéssel, mert azt írják, hogy a régebbi tagoknak, x torrentnél, hogy lelépj akár egyből is. -
#33249 Milyen néven voltál bent?
priviben -
#33248 El kellett volna törölni a free torrenteket, 0.6-0.7 alatt menjen mindenki a lecsóba és kész. Problem solved.
Így ment 3 év seed (30 tera) a kukába, nagyon jó rendszer. -
#33247 pont ezért nem kellett volna folyamatosan a kibaszott freeleecheket erőltetni és nem is lett volna semmi baj...már rég vicc volt h csak hetekig számolta a tracker az arányt mert mindig minden free volt, ezzel baszták el az egészet -
#33246 de figyelj, ha már feltöltöttem 5 terát valamely módon, had ne keljen már a kis szar torrenteket visszatöltenem, hiszen a kötelezettségemet (1es arány felett) már rég teljesitettem valamikor, és ily modon igyis ugyis jutni fog seed a torrentekre -
#33245 Ezzel pont rá is világítottál miért kellett változtatni a rendszeren, sokan visszaéltek azzal, hogy nem volt szankció + a sok ingyenes torrent segítségével annak is 1 felett volt az aránya, aki csak 20-30%-át töltötte vissza a cuccoknak... Az arány ott már régen értelmetlenné vált. -
#33244 de most látom, hogy azt tervezik, hogy vagy 1es arány vagy 48 óra seed... hm így már barátságosabb kicsit -
#33243 Nem zárnak ki én hónapokig nem használtam. De én külföldről fogok letölteni, ami szinkronos vagy magyar azt esetleg magról vagy aszfaltról aztán annyi. -
#33242 De én most aszfaltra nem tudok belépni viszont a torrentjeimet tudom tölteni és seedelni. Nem értem mi van. Kértem jelszó emlékeztetőt de azt írja, hogy nincs az adatbázisban a mail cím. Lehet, hogy kizártak mert egy ideje már keveset töltöttem le? Heti 1 max. 2 filmet. Azt persze visszatöltöttem. -
#33241 Így van.
Én leállítottam magon minden torrentet, máshonnan töltök, ahol még mindig arányrendszer van.
Ez a hit n run egy baromság. Régen is volt hit n run még az endlessen (vagy el-slen) de ott csak 0.8 alatt és az jól is működött, de ez egy baromság. -
Reg5 #33240 Nálam ugyanez. Kérem vissza az arány rendszert...! -
#33239 Ha valakit kizárnak egy oldalról akkor az onnan letöltött torrenteket se tudja tölteni vagy seedelni, ugye? -
#33238 na ez már tényleg az értelmetlenség felé megy... jelzi nekem egy torrentnél, hogy hit n run ami 48 óráig bent volt az utorrentben, de csak 0.3-mat töltöttem vissza belőle... most mit csináljak, ha nem viszik? vagy ha van egy torrenten 5000 seeder és alig tudok feltölteni... nem fogom tárolni hónapokig a gépemen -
#33236 Elég értelmetlen lesz ez a rendszer. Eddig olyan anyagokat volt érdemes tölteni amik kapósak, most mindegy elég ha x óráig benthagyod, ez kinek lesz jó... -
#33235 Kiírod max. a profilodba amíg szöszmötölsz a visszaállással és nem lesz semmi gond belőle, ha minimális szinten értelmes az a staff aki rádnézett éppen. :) -
#33234 Ha lenne egy 1 TBkapacítású merevlemezem én sem aggódnék. -
#33233 Ez a hit'n'run érdekes lesz. Főleg most, hogy újraraktam a winfost és elfelejtettem a torrenteket betölteni :D -
#33232 De nem is megy még az új rendszer. -
#33231 egyenlőre csak növekszik a kapcsolatok száma, lassan már 2 millió úgyhogy eddig jó -
#33230 Rosszabb lesz sztem az új rendszer, régebbi anagokat senki nem fogja tolni. -
#33229 Sorry most látom hogy piros lett, biztos már azóta törölt torrentet töltök.
Azért thx a válaszokat mindenkinek. -
#33227 kb -
#33226 Pláne mivel nulla köze van a trackernek, ahhoz hogy egy adott torrent mennyivel jön. -
#33225 második