torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan mintha a utorrent lefoglalná magának a sávszélességet meg akkor is ha nem használja ki. mit állítsak át, hogy jó legyen?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
vannak ilyen emberek, hogy nem lehet eldönteni, hogy mit gondolnak? vagy csak 14 éves csicskák, akik se olvasni, se írni nem tudnak?
@ Hellomarci
a letöltés már megy, a seed viszont csak addig ment, amíg töltöttem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Next PC upgrade: 2022
Opensubon találtam 51-hez feliratot, és a mellékelt nfo fájlban a release namehez ez van írva: Area.51.2011.TVRip.XviD-SIFI
Magra meg ez van feltöltve.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
(Mert felirat már van de filmet sehol nem találom) 😞
Next PC upgrade: 2022
Elõ is bányászom a szekrény mélyérõl a commodore-t, hátha müxik még.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Last Ninja Forever 😊
The Matrix has you...
amúgy floppy ofkorsz 😊
u dont have to listen anybody else but me
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A szolgáltatók célja, hogy versenyképesek maradjanak, ha úgy döntenek, hogy korlátoznak, akkor az ügyfelek átmennek olyan szolgáltatóhoz, ahol nincsenek korlátozások (pl. Digi).
Arra nem is mondanék semmit, hogy minden az USA-ból indul ki. Szerencsésnek tartom magam, hogy Európában élek és sokminden másképp mûködik itt, mint a tengerentúlon.., beleértve az embereket is😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(legalább is ha a TIME egy függvény és az aktuális idõt mutatja, nem pedig egy konstans <#idiota>#idiota>)
El sem hiszem, hogy hetekig ezzel szenvedtem és csak a kliens volt az oka...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\