36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33307 nah magra már tilos lesz magyar cam filmet feltölteni, jaj istenem de szar irányba megy a mag -
#33306 Azt nem tudja vki,hogy miért lehet az,hogy régebben vígan seedelhettem,aztán egyik napról a másikra megszünt a seed..Nem töltött fel többet..
aki szeretne csatlakozni feltöltésre,azt ledobálja...
Egyedül csak azok maradnak akik U "vmi" jelzővel rendelkeznek(uTorrent alsó ablakja a peerek fül...IP--->Kliens--->Jelzők,tehát a 3. oszlop)...
Csak U-val kezdődőket enged fel,azok sem tudnak max 2 kb/s-sel tölteni tőlem..A 64-70 helyett...Blokkolva lenne a szolgáltató által?Akármit csinálok nem javul...Bekapcsoltam a titkosítást is eröltetettre-de semmi...Már régóta így van és nem tudom miért.
Nem emlékszek rá,hogy mióta,meg h csináltam-e valamit amiről nem gondoltam,hogy befolyásolná,de mégis befolyásolta...
Nem tudná vki felsorolni,hogy mi mindentől lehet ez sé megoldásokat is írni hozzá?
Tűzfal
blokkolás
router
v akármi....Már a Windowson is gondolkodtam,mert elég furán tudom használni,mindenhez rendszergazdáért visít..nem tudok a C:-re tölteni,mert hiába tölti le,a fájl melett kis lakatka van és nem látom,csak ha mappába teszem...Nem engedi módosítani a windows fájlait(az egyik fájlba irtam volna egy crack miatt de nem egnedte elmenteni át kellett másolnom a D:-re ott átírni)..Az INI kiterjesztésű fájlokat blokkolja,nem nyitja meg,igy játékinstallálásnál sincs autorunom...Tehát tiszta nyűg az egész...
router előtt is csinálta már tehát azt nem gondolom bajnak...
Tehát csak arra tudok gondolni,hogy a windowsban lehet vmi,vagy blokkolják.
De várok még tippeket mi lehet. -
#33305 nem gondolok semmire,csak rémlik,h több helyen is olvastam,h alap esetben a p2p feltöltés korlátozva van és vmit bütykölni kell,hogy egy fokkal jobb legyen. -
#33304 Ha a portforwardingra gondolsz, az nem szolgáltató függő. -
#33303 Akk ok..
csak olvastam h UP-nél babrálni kellett vmit hogy engedje...v vmi ilyesmi. -
#33302 T-s voltam, gond nélkül töltöttem fel, most UPC-vagyok, és most is. :) -
#33301 T-homeos internetről tud vki vmit?
gondoltam váltok 5MB-ról 15-re(az a max DSL-nél :S ) és jó lenne tudni mennyire szereti a p2p-t...A mostani netszolgáltató nem szereti..Eddig tudtam felfele tölteni,most már blokkoja...UPC-s net se szereti azt is olvastam már itt...
T-home-mal mi a helyzet? -
#33300 erre csak azt tudom mondani, h aki warezért fizet, az HÜLYE! -
#33299 Az adóhatóság lecsapott a CiNEDUB-ra -
#33298 http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131782211800.jpg -
#33297 nemhiszem el hogy meg mindig ezen progtok .. :D -
#33296 Szard le. Én nem is nézegetem. Amikor megy a gép akkor megy, nem érdekel mit ír ott ki. -
#33295 tegnap seedeltem 14+órát ma megnézem és megint 48tól kezdte némelyiket, de valamelyik jó, most már 2. napja csinálja ezt, így a büdös életben nem lesz meg a 48 óra, vagy csak nálam van valami hiba? -
#33294 "olyat is amit már valóban töröltem, de 1 -es arány fölé osztottam vissza"
te meg tanulj meg olvasni. -
#33293 A jelenlegi állás szerint nem az. Persze közel sem végleges még ez a rendszer, a jövőben ésszerű lenne ha tennének az ilyen kiskapus nagykapuk ellen. :) -
#33292 igen minden automatizált, mint ahogy az is, hogy kiszűrjék ezt a fajta netcigány módszert -
#33291 Gondolkozz. Minden automatizált - ami csak lehetséges - egy ekkora oldalon, semelyik staff nem nézegeti külön Józsikát, Pistikét, Marikát hogy ugyan jó gyerek voltál-e. Az h'n'r ellenőrző automatika pedig nem tesz különbséget 1 MB seed-elt fájl, és 20 GB seed-elt file között. Látja aktív maradsz-e az adott torrentnél letöltés után és azon felül csókolom. A rendszer bibliája szerint semmi szabálytalant nem követtél el, nem bűntethet, sőt ha egy staff meglátja sem tehet semmit, mert a szabályzat nem tér ki ilyen esetekre, ő sem jogosult bűntetni.
Nyilván nem mondom azt, hogy folyamatosan játszani kell a tűzzel, csak felhívtam rá a figyelmet, hogyha mégis úgy esik szükség szerint néha-néha, akkor a rendszer hiányosságai miatt lehetséges, kellemetlen következmények nélkül... :) -
#33290 ok -
#33289 én meg biztos vagyok benne, hogy látják -
#33288 Én kétlem hogy látnák... -
#33287 és szted nem látják, hogy te az egész torrented lehúztad utána meg egy pár megás rar-t töltessz vissza? én nem játszanék ezzel -
#33286 a legnagyobb cumi az egészben hogy nem is töltik rólam, ezért szartam bele, mert még ha töltenének de nem...látom hogy van 100 letöltő de nekem a feltőltésem nem indul meg, akkor a faszom erőlködik. -
#33285 Úgy értem ha teljesen letöltöttél egy torrentet, de mondjuk nincs helyed a vinyón, akkor nyugodtan törölheted a tartalmát, egy nfo vagy sample/ rar stb kivételével. Amit meghagytál, egyetlen fájlt, azzal is maradsz seed-ben, és a rendszer ugyanúgy szabályosan visszaszámolja a 48 órát és ki vagy pipálva, mintha a teljes torrentet seed-elted volna. :) -
#33284 az már eleve parital seed és asszem pár megáig nem is számít hit'n'run-nak a torrent -
#33283 jogos. :)
1 rarral
:D
-
#33282 Elég akár egy nfo fájllal visszaállni az adott torrentből seedbe és a rendszer elkezd visszazámolni a 48 óráról. Csak felötlött bennem hogy kipróbálom ha már eszembe jutott, és műxik...LoOoL. -
tölthetek vissza 2x annyit...:D -
#33280 igen -
#33279 Teszemazt ha már nincsen meg az adat része?
Töltsem le ujra hogy seedeljem? -
#33278 erről is van a szabályzatban pár szó, de vergődj csak nyugodtan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Aktivitás menüben nem azokat a torrenteket látjátok (a hit'n'run fül alatt), amik már hit'n'runosak, hanem azokat, amiknél még nem teljesült a minimum seedkövetelmény! Tehát ezek csak (adott esetben) leendő hit'n'runos torrentek! Akkor lesznek ténylegesen azok, ha nem teljesítitek a követelményeket! -
#33276 ezzel szemben mégis hit'n'run -nak ír egy olyat torrentet, amit még most is seedelek... vagyis nem egyet, hanem az összeset, olyat is amit már valóban töröltem, de 1 -es arány fölé osztottam vissza
szóval fos az egész úgy ahogy van -
#33275 Egyiken sincs hit n run csak arányrendszer.
Az scc egy rohadt gyors, friss scene tracker, a sok scriptes aki rssből tölt lenyom a gigabittel akármit csinálsz.
A what.cd egy zene tracker ahova csak albumokat lehet feltölteni és 1-1 albumot általában kevesen szednek le, így a sebesség majdhogynem irreleváns. Viszont, ha van saját cuccod, ami még nincs fent, akkor, ha felteszed 1-2 ember általában letölti és így lehet növelni az arányt.
Egyiken sincs hit n run mindkettőn arányrendszer van. -
#33274 nekem van olyan cucc, ami 48 órás és zöld :) (és stopped) -
NB2 #33273 az ilyeneket én sohasem értettem
nekem nincsenek cuccaim, de azzal segítek másnak, hogy benthagyom sokáig -
#33272 milliószor leírták, hogy nem kell járatni a gépet a seedelés miatt, úgy teljesíted amit kell ahogy akarod... -
#33271 Nekem is az egyik 4 napja egyfolytában seedelt torrentemet betette a szerencsétlen rendszer újra 48 óráról visszaszámoló hit and run-osnak... :D
-
#33270 egy kicsit hanyagolni akarom a magot most, onnan szedtem eddig kb. mindent
de amíg ez a kísérleti rendszer megy, addig nem tudok nagyon kiigazodni
rengetegszer van, hogy ki kell kapcsolnom a gépet/megszakad a net/éjszakára nem hagyom úgy...stb... erre az aktivitásomat ha nézem, egy csomót hit'n'run -ként ír, olyanokat amiket most is seedelek
szóval inkább megvárom, míg véglegesedik ez a szerintem elég szar rendszer :) -
#33269 What.CD-n pl. jó nettel sem olyan könnyű, ha nem tudsz saját cuccot feltölteni.
SCC-ről nem is beszélve :D -
NB2 #33268 "ahol könnyű arányt tartani"
ha jó neted van szerintem mindenhol könnyű:)
mondjuk egy kisebb oldalon könnyebb szerintem jó arányt összeszedni, viszont régi cuccok lehet nincsenek fent -
#33267 hi!
vmi jó trackerre van freereg? olyasmi hely érdekelne ahol könnyű arányt tartani
ofkorsz privátban... meghívó cserés üziket inkább ne! csak freereg érdekel :)