torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nincs az az értelmes ember, aki egyáltalán kiírogatja a cuccokat az ócska dvdkre 😄 HDD egyébként is olcsóbb.

http://goo.gl/gd6Zi5

Pharaoh
Kíváncsi lennék a DVDr eladási statisztikákra Mo-n. Nincs az az értelmes ember aki itthon DVD-t vesz.

Hi!
Miért van az, hogy ha megy a torrent, akkor nem jelenít meg honlapot, semmilyet sem. Nem jelentkezik be a STEAM, nem jön be a WOW. És mindegy neki, hoyg milyen sebességre állítom be. Ha korlátlan, akkor tölt 1,8 Mb-tel. Ha beállítom 10Kb-re, és annyitval is tölt, akkro sem mûködik semmilyen internetes alkalmazás. Win7 64 bit van a gépemen. XPvel még korrektül ment a torrent meg a WOW, ha levettem a max fel és letöltési sebességet. Most meg nem. Nem tudom, hogy a Win7 miatt van e...
Van valakinek ötlete miért lehet ez?

Tûzfal persze nem hibás. Kikapcsoltam és akkor is ugyanaz a helyzet. Érdekes, hogy ha jól értelemezem, akkor nem mûködik a névfeloldás. Semmilyen oldalt nem tudok elérni, se ping, se tracert. A legutolsó oldalt elérni, amit betöltöttem, azt is csak pingelni tudom. Tarcert lefut de isszonyú lassan. Más oldalakat IP alapján sem érem el.
Ötlet?
Narxis
Hát ez azé má durva, és még gondolkodnak a net adóztatásán is.. :S

Ja, azt szoktam, onnan rendelem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
már a memóriakártyákra is van, köcsögök még be is perelték a nokiát h a telefonok beépített memóriájára is fizessenek jogdíjat, vicc az a cég, és ami legviccesebb h semmit nem kapsz azért a pénzért amit befizetsz, csak szépen zsebrevágják

persze ezt is egyszerûen meg lehet oldani, szlovákoktól kell rendelni dvd-t pendrájvot meg minden ilyet és leszophatnak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Meg memóriakártyákra és asszem telefonokra/mp4 lejátszókra.

Met
igen, az mp3 m4 lejátszókat nem tudom

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Ja, akkor "csak" pendriveokra és lemezekre van?

Még mindig jobb a helyzet mint a franciáknál.

bertino
artisjust is el kene torolni a f@szba ugy, ahogy vannak.

tiszta vicc, ami manapsag megy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
Volt szó róla de nagyon megdobná a vinyók árát.

[HUN]FaTaL
Nincs.

Narxis
HDD-re is van jogdíj tudtommal. 😄

zaki
és aki nem vesz lemezeket, hanem a hdd-n tárolja a cuccost? 😄

zaki
:d

Met
A dvd lemez árában is benne van a jogdíj akkor elvileg most is lophatod a filmeket

figy ha havi 1000ft-vel lenne több még akkor is megérné HA annyi filmet meg zenét szedhetnél le amennyi jól esik 😄 legálisan.
MR ME
de akkor ezzel lophatok nyugodtan ügye? hiszen fizetem a jogvédõknek a pénzt
fasság fasság hátán, újabb gyökérség amivel pénzt vehetnek ki az emberek zsebébõl

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bertino
es az is fizetheti, aki asse tudja mi az, hogy letoltes.

zsir.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Marci0115
tommygear
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Metwork
Ez lehet hekkelt körüzi.

I will use google before asking stupid questions.

Már nincs meg a fájl,még valamikor tavaly töltöttem le.Most akkor mi legyen? Töltsem le ujra,vagy ne foglalkozzak velük? Vagy ezentul meg se köszönjem a torrentet,mert ott lesz a nevem a listában.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ma kaptam ilyen levelet,az egyik trackertõl:

Tisztelt ......! Kérjük hogy segíts másoknak és ha van rá mód állj vissza seedbe:..............................
Megkérnénk mindenkit hogy NE írjon a staffnak választ miért nem tudja seedelni az adott torrentet! Akinek megvan az legyenszives álljon vissza, akinek meg már nincs az jobb ha nem hivja fel magára a figyelmet!
Köszönjük üdv Staff.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tûzfalat kapcsold ki, nézzd meg úgy
Hi!
Miért van az, hogy ha megy a torrent, akkor nem jelenít meg honlapot, semmilyet sem. Nem jelentkezik be a STEAM, nem jön be a WOW. És mindegy neki, hoyg milyen sebességre állítom be. Ha korlátlan, akkor tölt 1,8 Mb-tel. Ha beállítom 10Kb-re, és annyitval is tölt, akkro sem mûködik semmilyen internetes alkalmazás. Win7 64 bit van a gépemen. XPvel még korrektül ment a torrent meg a WOW, ha levettem a max fel és letöltési sebességet. Most meg nem. Nem tudom, hogy a Win7 miatt van e...
Van valakinek ötlete miért lehet ez?
Tetsuo
lol

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Met
Elég lett volna a maradék 4 címet beírni...

grebber
Ezeket a filmeket valaki megtalálta már letölthetõ változatban?

Scream of The Banshee,Prowl és a Husk már megvannak az 51-et már láttam!A maradék négy film érdekelne!

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
Én most kiléptem és simán beengedett. Igaz lastpassom van, nem a beépített jelszókezelõ.

Szintén kidob engem is pedig tuti jó a jelszó
FZoleee
erre létezik megoldás
vagy "veszel" captcha-t, vagy ha unatkozol, megoldasz úgy 100-at, és cserébe 70 letöltésnél otthagyhatod a gépet, mert megfejti magától (illetve mások 😄)
Met
Engem be enged, töröld a sütéjét, hátha...

Punker
van ötleted arra hogy miért dobja vissza név + jelszót firefox 4 alatt a magocska, IE-vel meg beenged.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
firefoxhoz van plugin, még nem próbáltam

Tigristank
Mert semmi értelme. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Jdownloaderrel nem😄 Csak kéne egy normális capcha olvasó😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Windows Me
Narxis
Me?

Tigristank
Ez az április 1-je akkora egy baromság...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

VRSDM
<#taps>

u dont have to listen anybody else but me

[HUN]FaTaL
boldog ápr 1-et.

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Narxis
A 3 elég szar lett.

zaki
bármelyik nagyobb oldalról. 4-et meg sehonnan, mivel még nincs is.

king82
Jó reggelt!

Egy kérdés nem tudja valki honnan lehet letölteni a Rush Hour 3-4-et?

www.bundesliga.de www.kicker.de

N o N a m e
<#idiota>
Ahol én vagyok,ott nem engedik feltölteni Ákos cuccait,nem engedték fél évig a felhasználói programokat felrakni.Akkor mégis van valami tartalmi felelõsségük,nem?

[HUN]FaTaL
Nincsen, linkek megosztása nem törvénytelen.

Igen,és ezt lehetõvé teszik.Mindegy.Csak azért valahogy van felelõsségük a trackereknek is