torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Miért van az, hogy ha megy a torrent, akkor nem jelenít meg honlapot, semmilyet sem. Nem jelentkezik be a STEAM, nem jön be a WOW. És mindegy neki, hoyg milyen sebességre állítom be. Ha korlátlan, akkor tölt 1,8 Mb-tel. Ha beállítom 10Kb-re, és annyitval is tölt, akkro sem mûködik semmilyen internetes alkalmazás. Win7 64 bit van a gépemen. XPvel még korrektül ment a torrent meg a WOW, ha levettem a max fel és letöltési sebességet. Most meg nem. Nem tudom, hogy a Win7 miatt van e...
Van valakinek ötlete miért lehet ez?
Tûzfal persze nem hibás. Kikapcsoltam és akkor is ugyanaz a helyzet. Érdekes, hogy ha jól értelemezem, akkor nem mûködik a névfeloldás. Semmilyen oldalt nem tudok elérni, se ping, se tracert. A legutolsó oldalt elérni, amit betöltöttem, azt is csak pingelni tudom. Tarcert lefut de isszonyú lassan. Más oldalakat IP alapján sem érem el.
Ötlet?
Ja, azt szoktam, onnan rendelem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
persze ezt is egyszerûen meg lehet oldani, szlovákoktól kell rendelni dvd-t pendrájvot meg minden ilyet és leszophatnak
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tiszta vicc, ami manapsag megy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
fasság fasság hátán, újabb gyökérség amivel pénzt vehetnek ki az emberek zsebébõl
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
zsir.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tisztelt ......! Kérjük hogy segíts másoknak és ha van rá mód állj vissza seedbe:..............................
Megkérnénk mindenkit hogy NE írjon a staffnak választ miért nem tudja seedelni az adott torrentet! Akinek megvan az legyenszives álljon vissza, akinek meg már nincs az jobb ha nem hivja fel magára a figyelmet!
Köszönjük üdv Staff.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Miért van az, hogy ha megy a torrent, akkor nem jelenít meg honlapot, semmilyet sem. Nem jelentkezik be a STEAM, nem jön be a WOW. És mindegy neki, hoyg milyen sebességre állítom be. Ha korlátlan, akkor tölt 1,8 Mb-tel. Ha beállítom 10Kb-re, és annyitval is tölt, akkro sem mûködik semmilyen internetes alkalmazás. Win7 64 bit van a gépemen. XPvel még korrektül ment a torrent meg a WOW, ha levettem a max fel és letöltési sebességet. Most meg nem. Nem tudom, hogy a Win7 miatt van e...
Van valakinek ötlete miért lehet ez?
Scream of The Banshee,Prowl és a Husk már megvannak az 51-et már láttam!A maradék négy film érdekelne!
Next PC upgrade: 2022
http://goo.gl/gd6Zi5
vagy "veszel" captcha-t, vagy ha unatkozol, megoldasz úgy 100-at, és cserébe 70 letöltésnél otthagyhatod a gépet, mert megfejti magától (illetve mások 😄)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
u dont have to listen anybody else but me
Egy kérdés nem tudja valki honnan lehet letölteni a Rush Hour 3-4-et?
www.bundesliga.de www.kicker.de