torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Nos akkor miért van az, hogy ha max 20-on engedem felfelé, akkor csak 10-11-el megy és lefelé miért jön a megengedett 300-al???
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Kicsit tesztszerûnek tûnt a kérdésed amugy :d
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
The Matrix has you...
Csak egy gyors kérdés: Mi az az "O" ott alul a sebességek mellett? Eddig nem volt ott és így valami fura számokat ír ki. A sebességeket pedig nem igazán tudom kontrollálni. Ha beszabályozom hogy csak egy bizonyos értékig menjen, simán "túltölt" rajta.
Lécci segítsetek...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
http://goo.gl/gd6Zi5
2,4 gigából 880 megát toltam fel eddig, de az arány folyamatosan nõ (már 220-nál jár)
ha az oldalon is így változna, persze nem lenne gondom 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
@ Hellomarci
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
na mind1 tõlem úgyse látnak egy fillért se <#alien>#alien>
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
2007: 1.424.944 eFt
2008: 1.212.267 eFt.
2009: 1.162.267 eFt.
Folyamatosan csökken és ebben a TV-s jogdíjak is benne vannak, ami sokkal több és szerintem állandó lehet, gondolom ezek alapján hogy eshet az adathordozók forgalma
Jogdíjak
Vicces, hogy egy DVD-re 116HUF a jogdíj, miközben maga a lemez 66HUF körûl van
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Szóval azért vannak olyan élethelyzetek amikor kell dvd-re írni. Játékokat én már nem is írok ki, csak ha valami olyan van ami annyira tetszett, hogy késõbb újra ki akarom próbálni, ritka az ilyen sajnos, no meg azok többségét megveszem.
Szerintem egy jelentõs hányadát itthon a flashelt xboxosok adják a dvd vásárlásnak.
Volt amúgy egy kellemetlen szitum most a HDD-mel, egyik pillanatról a másikra ment tönkre, WD 320GB-os, volt biztonsági mentésem, de azért még kellemetlen volt, szerencsére gariban cserélték.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
5k-ért kap az ember olyan dvd lejátszót ami lejátszik xvid-et.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
A másik hogy biztosan néznek még emberek dvd filmet, pl aki nem géprõl nézi, hanem dvd lejátszón, ott nem opció az mkv, esetleg régi a dvdje és még divxet se viszi... Emellett nem mindenkinek van sávszélessége, aránya egy 10+ gigás filmre 😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Utorrent 2.2.1-et használok,a legújabb frissítést amióta áttértem win7-re.Gondolom az oprendszernek semmi köze hozzá,de nemhogy max sebességgel nem jön lefele semmi,de olyan 800kb/s alatt tudok tölteni 3Mbit helyett.25Mbit-es netem van és régen nem volt vele gond.Érdemes lenne visszatérni egy régebbi verziós klienshez?Vagy valami beállítási hiba?
A magról van szó jelen esetben.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem adom kölcsön. Ha valakinek kell valami:
- töltse le vagy
- adjon dvdt aztán kiírom neki
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nagyon körülményes berakni 4-5db terás hdd-t a gépbe aztán kész. 😄
Szerintem a dvd sokkal körülményesebb.
Filmnézéshez meg mehet a pendrive.
Meglátják leárazva a Maxell 25-ös gurigát és már dobják is be a kosárba.
Fatal, lehet olcsóbb a HDD-n tárolni a cuccot de körülményesebb a használata
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae