torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Offold a topikot meg spoilerezz még pár filmbõl/sorozatból légyszíves.

sorozatoson freeleech egy hétig
Zinaj
malacka oldalhoz hasonlo van magyarbol?

i7 azt szevasztok :P

kastil
Na jah, igazából az igazán fontos dolgokat végiglehet sejteni... majd most nekiállok megint a legend of the seekernek, az nem 1x nézõs 😊

nem teszt csak érdekel, hogy más milyennek látja. Nekem az elsõ az mindent vitt, nagyon faszán vitték a szálat és a végén a csattanó sem maradt el, bár már lehetett sejteni. Aztán ezen felbuzdulva néztem meg a többit is, de nekem már unalmassá váltak a részek, nem nagyon tudtak felizgatni, úgy egyszer megnézed oszt jó van, de nem sokáig marad meg. Az 5.-ik viszont kicsit megint felkavarta az állóvizet, volt benne feszkó, ügyesen húzták-vonták a rétest és persze megint csattanós 😊

The Matrix has you...

DonZorro

Nos akkor miért van az, hogy ha max 20-on engedem felfelé, akkor csak 10-11-el megy és lefelé miért jön a megengedett 300-al???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

kastil
Tripla post, ráadásul off. bocs, és leszarom - kurva para volt az is mikor megtalálták hullákat 😄

kastil
Bár most le vagyok maradva azzal, ami kb december óta jött ki. leglaább lesz mit néznem majd egy unalmas hétvégén

kastil
Hirtelen meg nem mondom melyik volt, de a legnagyobbat azon stresszeltem mikor talán cubai barátot szerzett, akinek megölte a tesóját talán? nemtom, vagy fél éve néztem már, és zsinórban 2 hét alatt elsõ 4 évadot 😊 Ritát megsirattam durván.

Kicsit tesztszerûnek tûnt a kérdésed amugy :d

o=osszes

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Neked melyik évad tetszett legjobban Dexterbõl?

The Matrix has you...

DonZorro
Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés: Mi az az "O" ott alul a sebességek mellett? Eddig nem volt ott és így valami fura számokat ír ki. A sebességeket pedig nem igazán tudom kontrollálni. Ha beszabályozom hogy csak egy bizonyos értékig menjen, simán "túltölt" rajta.

Lécci segítsetek...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Az lenne a gondom, hogy pár napja, vagy tán egy hete, a utorrent-el nem tudok max sebességgel tölteni. Digi netem van,5/2 megás és akárhányan seedelnek 1 mega fölé nem akar menni. CSináltam sebességtesztet is, van amikor 6/2,5 megát mér, beállítás kalauzt is megcsináltam és mégsem. Valaki esetleg tudna rá megoldást?
kastil
3 hónapja kaptam havertól meghívót. aznap leszedtem dexter összest azóta semmit, csak ami free 😄

az emiatt van, kösz - gyakran csinálok ilyet.. 😄
[HUN]FaTaL
És nem csak seedre álltál be, és a torrent végérõl leszedett pár kb-ot? Mert akkor ahhoz a pár kb-hoz méri.

http://goo.gl/gd6Zi5

ez valami bug µtorrentben, hogy túl gyorsan nõ a visszaosztási arány?
2,4 gigából 880 megát toltam fel eddig, de az arány folyamatosan nõ (már 220-nál jár)
ha az oldalon is így változna, persze nem lenne gondom 😄
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MR ME
jajjdejó, régen volt már úgyis, legalább a sok kis pénzen vett regek meg tudják magukat szedni h seedelni se keljen majd nekik, egyre jobban süllyed le az az oldal

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jhetedikj
<#wilting>

anno 1987

Core-on is, ezek össze beszéltek? xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jhetedikj
Freeleech a magon!

anno 1987

Én 70 ft-ért veszem darabját.Itt van az épület alatt a bolt,nem is kell messze mennem érte.tudom hogy 35-öt se ér egy dvd,de nekem kényelmi szempontból jó igy.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Pharaoh
Csak Mo-n már nem vesz senki DVD-t nagyobb tételben szerintem max ha sürgõsen kell egy

MR ME
szlovák számlával rendelek dvd-t, így nem, sõt mp4 lejátszóm is onnan van 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LoDMaSt
de ha neadjisten esetleg külföldrõl rendelnéd, például az északi szomszédunktól, akkor nem. 😊

@ Hellomarci

Ha veszel üres dvd-t akkor fizetsz nekik nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MR ME
szóval akkor jól gondoltam h zsebre teszik a nagyrészét
na mind1 tõlem úgyse látnak egy fillért se <#alien>

LoDMaSt
LoDMaSt
annyira nem jól, valamikor olvastam, hogy mo. legnagyobb zenészei, akik a legtöbb lemezt adták ki is nevetségesen keveset kapnak ebbõl a pénzbõl.

@ Hellomarci

MR ME
ja tehát kis pista akinek van egy lemeze jót kaszál azért mert én veszek egy üres dvd-t? érdekes...

Tigristank
A szerzõk között osztják szét.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MR ME
engem még mindig az érdekelne h ezzel a pénzel mit csinálnak? odaadják a kiadóknak? elosztják köztük? vagy tényleg csak a zsebüket tömik a semmiért mert õk most éppen jogvédõsdit játszanak?

Pharaoh
Üres hordozó és bábel TV jogdíjak:

2007: 1.424.944 eFt
2008: 1.212.267 eFt.
2009: 1.162.267 eFt.

Folyamatosan csökken és ebben a TV-s jogdíjak is benne vannak, ami sokkal több és szerintem állandó lehet, gondolom ezek alapján hogy eshet az adathordozók forgalma

Pharaoh
Csak akkor ha beépített memóriája van:

Jogdíjak

Vicces, hogy egy DVD-re 116HUF a jogdíj, miközben maga a lemez 66HUF körûl van

VRSDM
mp3 lejátszókra is van jogdíj ha már szóbakerült ^^

u dont have to listen anybody else but me

bexinho
Én is erre gondoltam, de így viszont az életbe nem fogok semmit feltölteni...

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

tommygear
a nagy feltöltõk szerintem elnyomják az 512es feltöltést
[HUN]FaTaL
Vegyél 2,5" vinyót, az elvileg megy csak USB-n is, mondjuk kocsiban még nem próbáltam.

Narxis
Nekem muszáj mert faterom hordozható dvd lejátszója csak a pendrive-ot tudja meghajtani, mobil racket nem hajtja meg, kocsiban nem is tudná mirõl meghajtani. Pedig unom már, hogy vagy 100 filmet kell kiírnom 2-3 havonta neki amit visz külföldre. Állítólag van olyan kábel ami összeköti a HDD-t a hordozható dvd lejátszó usbjével és rákapcsolható a szivargyújtóra, de én még sehol nem találtam. Mondtam neki, hogy vegyen inkább olyan hordozható dvd lejátszót ami meghajt egy 500GB-os HDD-t, de nem nagyon akar mert a mostaninak nincs semmi baja ezen kívül.

Szóval azért vannak olyan élethelyzetek amikor kell dvd-re írni. Játékokat én már nem is írok ki, csak ha valami olyan van ami annyira tetszett, hogy késõbb újra ki akarom próbálni, ritka az ilyen sajnos, no meg azok többségét megveszem.

Szerintem egy jelentõs hányadát itthon a flashelt xboxosok adják a dvd vásárlásnak.

Volt amúgy egy kellemetlen szitum most a HDD-mel, egyik pillanatról a másikra ment tönkre, WD 320GB-os, volt biztonsági mentésem, de azért még kellemetlen volt, szerencsére gariban cserélték.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Aztán mobil rackrõl / külsõ vinyóról hallotál e már?

usb-s vinyót rádughatja a dvd lejászóra is, sõt, az újabb tv-kben is van már usb bemenet

5k-ért kap az ember olyan dvd lejátszót ami lejátszik xvid-et.
zoliapu
Banános oldal nem kicsit laggol mostanában...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Külsõ vinyóról hallottál már? Usb portba bedugod és ennyi.

Wanax
Szerintem az a baj, hogy magadból indulsz ki. Attól még, hogy neked nemtéma berakni egy vinyót a gépbe, az nem jelenti azt, hogy másnak igen, plusz nem ért hozzá, nincs elég sata portja az alaplapon, nem akar ekkora beruházást egyszerre.
A másik hogy biztosan néznek még emberek dvd filmet, pl aki nem géprõl nézi, hanem dvd lejátszón, ott nem opció az mkv, esetleg régi a dvdje és még divxet se viszi... Emellett nem mindenkinek van sávszélessége, aránya egy 10+ gigás filmre 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Maximus4
Egy kis segítséget kérnék.
Utorrent 2.2.1-et használok,a legújabb frissítést amióta áttértem win7-re.Gondolom az oprendszernek semmi köze hozzá,de nemhogy max sebességgel nem jön lefele semmi,de olyan 800kb/s alatt tudok tölteni 3Mbit helyett.25Mbit-es netem van és régen nem volt vele gond.Érdemes lenne visszatérni egy régebbi verziós klienshez?Vagy valami beállítási hiba?
A magról van szó jelen esetben.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

[HUN]FaTaL
Néz még valaki dvd filmet? 720p mkv ofc 😊

Nem adom kölcsön. Ha valakinek kell valami:

- töltse le vagy
- adjon dvdt aztán kiírom neki

Met
A használatot arra értettem hogy nézed meg, hogy adod kölcsön (ha kell), DVD filmrõl beszélek. Avinál nem kérdés.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
"Fatal, lehet olcsóbb a HDD-n tárolni a cuccot de körülményesebb a használata"

Nagyon körülményes berakni 4-5db terás hdd-t a gépbe aztán kész. 😄

Szerintem a dvd sokkal körülményesebb.

Filmnézéshez meg mehet a pendrive.

Met
Pedig elég sokan vesznek a multikban, nincs idejük, kedvük a neten nézelõdni. Vagy nem tudják, hogy lehet 😊
Meglátják leárazva a Maxell 25-ös gurigát és már dobják is be a kosárba.

Fatal, lehet olcsóbb a HDD-n tárolni a cuccot de körülményesebb a használata

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae