36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Bandi 18
    Otthon-re telepítesz egy VPN servert. Rácsatlakozol és kész megy a torrent :)
  • Narxis
    Fizesd le a rendszergazdákat.
  • joshua
    Sziasztok. Koleszos netnél (tarkaréti pesten), hogyan lehetne működésre bírni a torrentet? Elvileg tilos és el sem indul, viszont pécsen is tiltott volt, mégis tudtuk használni? Meg lehet kerülni ezt a tiltást? Egyáltalán érdemes?:D
    Előre köszi a válaszokat
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem sokmindent figyelembe vesz. Sebességet is, hogy minél hamarabb több seeder legyen, van e szabad slotja még a seedernek, igazából nem tudom milyen algoritmus van mögötte, de szvsz hatékony.
  • berlinboy6329
    A net sebességének van köze a seedhez?

Tehát ha van 2000 seeder,meg 500 leecher,aki szedné,akkor mi alapján osztja be azt az 500 embert a seederekhez?Netsebesség?Random?
  • DiNoszka
    Igen, csak úgy írják Garantált, és Maximálisan elérhető :D
  • DiNoszka
    Oksi megnézem :D Köszii nagyon a sgítséget :)
  • shaba23 #33380
    Meg tudod nézni a szolgáltató oldalán (már kötelesek megadni a tényleges sebességet, régebben nem kellett nekik) vagy a szerződéseden.
  • DiNoszka
    :OOOO meglehet :D köszii :D Mert mindenhol annyi a sebeességem még speedtestnél is :)
  • shaba23 #33378
    Gondolom az 5MB a névleges, nem pedig a garantált. Mint ahogy nekem a 8MB és ebből 820kB/s ami tényleges.
  • DiNoszka
    Hmmm nem pont ide illik a kérdés de ahogy láttam hogy beszélgetetek az internetsebességről, nekem is adódott egy problémám. Routeresek vagyunk 5 MB/sec-es nettel és a torrent letöltések, a direct letöltések is mind 180KB/sec-el jön le ami azt jelentki hogy 1.5MB/sec. Én azt gondolom hogy a router miatt van de nev.apám azt mondja hogy a router feladata hogy mind a 4 irányba nyomja az 5 mb/sec-et, de én ezt nem akarom elhinni, így most megkérdezném ha nembaj :) Szóval: Miért nem 5MB/sec a letöltési sebesség amennyink van, miért 1.5MB/sec, a Router miatt vagy egyéb?

Köszönöm előlre is segítségeteket:

Üdvözlettel: DiNoszka
  • TBTPumpa
    Magon azért elgondolkozhatna a vezetőség, hogy mit is akar...

Csak Tag, vagy nagyobb ranggal lehet kérni!

Már kérni sem tudsz, free-t sem kérhetsz a torrentekre, meghívót sem küldhetsz, csak ha támogatod az oldalt, akkor mi értelme van Bónuszpontokat gyűjteni?
  • Maximus4
    Köszi a segítséget!Most már úgy nézem minden jól működik.Annyival tölt föl amennyire beállítottam és a böngészés is megy.Köszönöm mégegyszer
  • shaba23 #33374
    sok mindent nem kell állítgatni, mert pár nap alatt kiismeri a kapcsolatot (legalábbis azt írja pár napig is eltarthat) és csinálja magától a dolgokat.
    leírás

A magon úgy tűnik kezd megjavulni a hitnrun rendszer, mert már nem 80 dolog van benne, hanem csak 5 :)
  • rooney8
    tudom, de így egy csapásra ütök kettőt :D
    optimalizálva lesz a netem és még kijelzi a sávszélességet is ;D
  • Maximus4
    Fölraktam,de a mellékelt videóból sok nem derült ki. Nagyvonalakban el tudnád magyarázni miket kellene állítani a programon belül?
  • DiNoszka
    Tippet szeretnék kérni hogy van ez a BTEngine ha jól tudom a nevét. Egy ismerősöm ajánlotta hogy elméletileg nem gyorsítja, hanem elősegíti a torrentezést. Erről szeretnék információkat, hogy mit csinál ez? :)

Köszi előlre is :D

Üdv: ÐiNoszka
  • shaba23 #33370
    Ha nincs, ami kalibrálja a kapcsolatot, akkor a böngészés olyankor is lassul, ha a torrent nem használja a teljes sávszélt. Nem érdemes a forgalomkorlátozást cseszegetni.
    cFos
  • Maximus4
    Köszi,azt a programot nem ismerem,de majd megnézem.
    Tegnap telepítettem újra az oprendszert és azóta folyamatosan csak gondom van az utorrentel.Most már 180kb/s-es feltöltés mellett is a böngészőbe bármit megnyitok csak tölt és tölt,de ahogy lelövöm a torrent klienst újra megy minden.
    Valakinek ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    Ehhez elég egy gadget / DU Meter / Network meter
  • rooney8
    én már csak azért is használom, mert a jobb alsó sarokba mutatja, hogy mi mennyivel jön le és megy fel :D
  • tommygear
    akkor jólvan :)
  • MeoH #33365
    Er. En sem hittem nagyon benne, de eszreveheto a kulonbseg. Foleg, ha kisebb a savszeled.
  • [HUN]FaTaL
    Ér, a sebességnek még mindig semmi köze ehhez. Ha 200 szálon elviszed az egész sávod és nyitsz egy böngészőt akkor az oldalaknak ugyanúgy 1/200-ad része lesz, a sávszélednek.

Bár szerencsére nekem tud QoS-t a routerem így nem kell cfosspeed :D
  • tommygear
    az a program ér még valamit ilyen sebességek mellett?
  • shaba23 #33362
    Mert nincs cFosSpeed-ed :)
  • Maximus4
    Az mitől van,hogy utorrentbe beállítom a max feltöltési sebességemet és mégis full sebességgel tölt fel és emiatt a netem teljesen behal?
  • lacibacsi
    A rendszer teljesen össze-vissza számol. Remélhetőleg mire élesítik, addigra működni fog.

Egyébként pedig sokkal jobban működik szerintem a nagy, óriási, mega, G... rendszere. Köteles vagy 1-es arányig, de legalább két hétig seedelni. A 2 hét pedig nem nettó seed időt jelent, hanem a letöltéstől számított két hétig, amely idő akkor is lejár, ha közben be sem volt indítva a géped.
  • LoDMaSt
    Csak a szokásos leállás. :)
    aszfalt behalt?
  • [HUN]FaTaL
    Kikeresed a router típusát aztán jobb felső sarok skip this ad, kikeresed utorrentet és le van írva minden. Ha még így sem megy akkor kérj meg valakit.
  • xBobtailx
    ne haragudj, de még mindig kínai :)
    a portot megtalálom az utorrentben, de tovább nem tudok lépni. a routernek megvan a menüje (t-home-os cisco gépezet), ha esetleg itt tudnál valami konkrétumot mondani..
  • shaba23 #33355
    nekem napi 14 órát megy a gépem, ugyan ennyit seedelek is, mégis van olyan cucc, aminél majd 2 hét alatt nem telt le a 48 óra :) egy sorozat epizódját pedig már kétszer kezdte újra számolni, pedig legutóbb is csak 24 perc volt hátra...
  • Marci0115
    az engem is érdekelne hogy mikor lesz élesbe
    Reméljük ezeket a hibákat is javítják majd.
    Ja még egy dolog: két azonos időben betett torrentnek nem azonosan számolja az időt kb. 8,5 óra eltérés van közte.
    Egyébként lehet tudni mikortól lesz éles a dolog?
  • berlinboy6329
    igen,rájöttem,irtam is utána.De úgy sem jó.vagy fogalmam sincs hogy milyen...

mintha hatna...viszont új probléma...remélem az utolsó.

Kizárólag olyanoknak tudok feltölteni,akiknek az IP-jük után ott van,hogy [uTP].Többieknek nem tölt,mert általában nincsenek,vagy ha vannak,akkor csak ott állnak,nem megy fel nekik semmi.

Be lehet állítani,hogy ne csak [uTP]-sek vigyék a cuccot?
  • [HUN]FaTaL
    Nem a router ipjét kell megadni, hanem a gépedét.
  • berlinboy6329
    Megadtam 192.168.1.100-at is...Semmi..
  • berlinboy6329
    Na Úgy néz ki a router lett a gond...Újrarakteam a wint,hogy emgnézzem(meg már amúgy is kellett,régen fent volt) és win tűzfal ki-bekapcsolgatásával nem vettem észre különbséget,bár elég furán töltött fel,ezt erősítsétek már meg,hogy ez jó-e...

64kb/s a max,de állandóan csak 30 körül töltött fel...30,néha 40..Akinek töltöttem elkezdte szedni 30-cal,35-tel,hirtelen felugrott,majd visszaesett 5-re,aztán megint felugrott,megint vissza...Csomóan meg csak fel voltak csatlakozva,e nem töltöttek egyáltalán..Így kell ennek működnie?

Szal nem a win okozta,nem is a vírusírtó,hanem a buzi router....

Router nélkül 20 embernek töltöttem ugyanazt a torrentet 30-40-50kb/s-sel,most is megy ugyanaz a torrent,1 embernek töltöm30-cal,de azt is csak néha..most pl. semmit nem visz..Tehát 20 vs 1...Router..

Kerestem beállításokat,hogy kellene..Tp-link router...Csináltam a forwardingnál egy virtual servert 3306-os porttal IP-nek megadtam a router ip-t 192.168.1.1....Mert ezt irta az egyik leírás...jobb lett?lófaszt..ugyanolyan szar...Olvastam vmi uPnP-t is h kapcsoljam be,de az alapból be van.

nincs vkinek egy olyan leírása ami pontos,megmutatja mindehova mit kell írni,mit kell beállítani lépésről lépésre?

Hiába kerestem,sehol nem volt értelmes leírás,ami működött is volna...
  • Marci0115
    még nem élesben megy a rendszer