torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Regisztrált felhasználók:48,416
Seeder/leecher arány:982%
Teljes adatforgalom:15.13 PB
Torrentek:36,916
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ezen kapcsoljak ki vagy be valamit?
A sebességtesztem jó,azzal nincs gond,a maximumot mutatja.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#32635:köszi,letesztelem,hogy mûködik.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Be lehet állítani úgy utorrent-et hogy egyátalán ne töltsön le csak fel?
\"fingjál bele a rencerbe\"
Van esetleg szabad regisztráció valamelyik nagyobb oldalon? (Húsvét miatt)
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
a szolgaltato rengeteget baszogatja a halozatat, ebben legyel biztos.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A mai napon ez fogadott:
Piros körben fehér felkiáltójel a pipa helyett, valami portról vakerál, de az aktuális port nyitva van tûzfalon.Nem tudom mit kéne tenni, így nem nagyon javul az arányom és eddig mûködött :/
Ha valakinek van ötlete azt megkérem hogy írja le!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy mennyire kell korlátozni azt ki kell próbálni.
Lesz/van valami mellékhatása, ha korlátlan?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Azt fogják észre venni a szolgáltatók, hogy szépen mindenki visszamondja az 50megabites netjét és azt is észre fogják venni, hogy nem fognak nõni a lemezeladások 😊
Röhög a vakbelem
Amugy en azt nem ertem, hogy egy normalis internetes infrastrukturajuk nincs a britteknek es ennek ellenere ilyen szankciokat akarnak bevezetni. Itt legalabbis Skociaban ahol en vagyok, Edinburgh es Glasgow-n kivul nem sok olyan hely van, ahol tobb szolgaltatotol veheted a netet es meg kevesebb van akik korrekt kapcsolatot is biztositanak. Sok ember panaszkodik a magyar mentalitasrol, en evek ota a britt mentalitasrol panaszkodok... Itt sem olyan egyszeru az elet... "sok a ko**og"... 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Mindenkinél elérhetõ a mag? nálam az oldalt sem hozza be és a tracker sem válaszol 😞
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
The Matrix has you...
Egyébként pedig spoiler makró? És igenis zavaró tud lenni a legkisebb elszólás is, fõleg ha torrent topikban kezdi el írogatni, mert ott nem számítok rá és simán elolvasom.
ez legyen a legkisebb gondod, a módot és, hogy miért még így sem tudod, szal nem sokat vesztesz. láttam már ennél sokkal durvább elszólásokat is. egyébként Én is így éreztem és az lényegében egy elég markáns fordulat volt, az picit visszarántott a sorozathoz, sajnos nem hoztak ki belõle eleget. talán...
on.
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, nem te írtad, de akkor is :S
annyira nem pörög a topik, hogy ez ne fért volna bele, de utólagosan hozzárakjuk az offot, köszike és bocsika 😊
The Matrix has you...