36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• broman191
    Kiléptem, bejelentkeztem hibátlanul.
  • Blum
    Srácok,mag csak engem nem enged bejelentkezni?
  • DarkSector
    jogos, ha érdekelnének a buzi tökök...:D
  • Narxis
    Akkor kockulj többet.
  • DarkSector
    jah én biztos nem szarakodok ilyen kockák ellen, esélyem nem lenne, csak 1-2 tököt amit meglátok rányomok aztán kapok pontokat meg ilyenek...
  • mester1987
    én cserélnék...
  • tommygear
    nem vagy méltó rá
  • Yoda001
    fakk, hát ez már annyira random lett hogy másik gépen másik accon megjelenik, itt meg nem
  • broman191
    Biztosan erre is beállítottak páran ilyen kis bérfarmer kínaiakat mint anno a WoW-ban... :D
  • Met
    vagy csak simán csíterkecik:D
  • Met
    koczkakecik:)
  • shaba23 #33458
    durva, hogy vannak akiknek már 105 tök van:) Gondolom a kezdet óta bámulják az oldalt
  • pett3rson
    fúú..lehetek a szarod?
  • ajem kisa
    "A tökök az oldal egész területén bárhol megjelenhetnek, teljesen mindegy melyik lapot böngészitek (scrollolni nem kell, mindig a képernyőn jelenik meg). Semmit nem kell frissítenetek!

A megjelenési idő teljesen véletlenszerű, de ha egy tök megjelenik, az minden felhasználónak egyszerre megjelenik! Tehát a tökök száma mindenkinél állandó, csak az ajándékok változnak!

Akinek esetleg ez is kérdés lenne: elkapni egy bal klikkel lehet!

Negatív ajándékot kizárólag az általatok "kérdőjeles" töknek elnevezett tök esetében lehet kapni, de ugyanúgy adhat pozitív ajándékot, sőt! Akár többet is lehet nyerni vele, mint a másik tökkel! "
  • DarkSector
    No ezaz énsenem látok.
  • Serpa
    "A szellemvadászaton Te kaptad el a legtöbb kísértetet. Jutalmad 17 GB feltöltés!

bezár"

hehe
  • Serpa
    egyszer csak megjelenik a képernyőn, elég feltünő.
  • Met
    de hol vannak a tökök?
  • Serpa
    "Elérkezett ismét a rémségek éjszakája... "
  • [HUN]FaTaL
    Én nem, mert le volt állítva a seed, amíg 2x ilyen bugos volt és nem tudták mit fognak csinálni vele úgyhogy elite lettem az új rangok bevezetésekor. De már nem sokáig :D
  • zöldeshányás
    Hi!

Van egy olyan gondom hogy egy ideje ha megnyitok egy torrentet és hogy x fájlokat ne töltsön le akkor is letölti.Lehet ezt orvosolni valahogy?
  • tommygear
    az új rendszer óta az vagyok
  • [HUN]FaTaL
    Enélkül is legend leszek holnaptól, nem nagyon érdekel. :D
  • tommygear
    nem felesleges mivel minél több a feltöltésed annál előrébb vagy helyezésben
  • [HUN]FaTaL
    Feltöltés felesleges. Pontnak se sok értelme van, mert meghívón és kérésen kívül nincs mire elkölteni. Ezekre meg ad annyit a rendszer, hogy ne kelljen pluszpont.
  • MR ME
    amilyen bugos az oldal, simán lehet spooky daynak nevezni
  • tommygear
    attól lehet pontot, feltöltést, jobb helyezést elérni
    tuti lesz valami
  • [HUN]FaTaL
    Állítsd be a Spooky témát aztán kész.
  • [HUN]FaTaL
    Minek?

Nincs arány, értelmetlen.
  • Juliano82
    Nem lesz "Spooky Dayz?..:(((
    Egész évben azt vártam pedig...
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Egy kérdés. Torrentnek lehet vmi köze az alapértelmezett átjáró "elérhetetlenségéhez"? Pontosabban úgy vettem észre az utóbbi időben ha megy a torrent akkor iylen 5-6%-os veszteség jelentkezik a pingben a maximum időtartam meg átlag 600 ms. A maximum eddig vmi 2400 volt.
    Torrent kikapcs. 0% veszteség és max 3 ms.

És nem nincs saját routerem. Csak jön be a lan kábel a lakásba és megy bele a hálókártyába.
  • DarkSector
    :P
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem fogsz tudni belépni a titkosított verzión. Próbáld a sima http-t. :) Valószínű lejárt a tanusítvány a szerverükön és még nem hosszabbították meg, mert fontosabb dolguk is van most (pl. tiszta bug az egész oldal meg a tracker is).
  • DarkSector
    akkor miért tudok jelszóemlékeztetőt kérni?
    és miért bannoltak volna? nem csináltam semmi rosszat és mindent visszatöltöttem rendessen...
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet hogy bannoltak?
  • DarkSector
    érdekes azt irja nekem hogy nem jo a jelszo vagy felhasználo
    és kértem jelszóemlékeztetőt utána sem lépett be, miután új jelszót állitottam be
    :S
  • tommygear
    nem
  • ProGabe #33430
    béhá és mag torrentjei nálam behaltak időtúllépésre hivatkozva. még a trackert sem látják

bh-n többeknél előjött a hiba. külföldi tackerre hibamentesen csatlakozok
  • zeli
    Nálam a feltöltési sebességet mutatja gányul tegnap óta, a barátlistán is.
  • Marci0115
    istenem de szar ez a mag, 3 napja mindennap elérem 25 torrentnél az 1es arányt(valójában 1.5 körül csak a mag nem érzékeli biztos)de ez még hagyján , minden reggelre visszaugrik az arány 0.6 körülire, hát basszák meg, már nem állok vissza seedelni