torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
az szép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
szégyen...
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
hadopi?
az mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
az franciaorszag, ahol hadopi is van mar. ha van nemi eszuk az eu-s jogaszoknak ezt nem vezetik be minden orszagban.

DarkSector
Jah értem. ismerõsöm kint Franciába hivott hogy nem engedik torrent-ezni...😊

bertino
biztosan van szerintem, bar en csak amiatt aggodom, mert itt meg ha az ember legalisan is akar elni (penz miatt nagyreszt pofonegyszeru), valami meg mindig pl. csak torrentrol szerezheto be es ezert cumi.

37k-val jon 4 torrent. meno <#taps>

bertino
de, engednek.

csak ugy fest nem az uj technologiakon. eddigi adsl-en szaladt gond nelkul.

DarkSector
külföldön én is hallottam hogy nem engednek torrentezni...

tommygear
semmi megoldás nincs megkerülni am ezt a rohadék törvényt??
lalakov
Mennyire korlátozzák?
bertino
egyesult kiralysagban levo usereknek lehet info, hogy a bt ugyebar nyomatja az optikat mindenfele, nalunk ma kotottek be vegre es a 31/8 mbitet torrenten kemenyen korlatozzak, szoval csak ugy nemi hasznalhato infokent firkaltam ide.

egyebkent minden mas szalad maxon.

DarkSector
huh...

lalakov
Én ki akartam próbálni a mobilon torrentezést, de a kliens nem volt százas, kizárás lett belõle. 😞
DarkSector
jah thx....

de ha ezt megcsinálod nem is töltene le semmit, ergo nem is tudnának róla az adott oldalon, nem?

N o N a m e
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kitörlöd a kliensben a futtatott torrent tracker címét például. Kezdõ koromban még én is csináltam ilyent a Moobson.

ha zavar valakit, szóljon a házigazdának, hogy törölje a hsz-t.
jAsOn VoOrHeEs
Én csak segédprogram nélküli tracker megkerülést ismerek, de útmutatót inkább nem írnék hozzá. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
Akkor jó, mert nem használok semmit, csak azt hittem valami másra vonatkozik ez a pont, soha nem lehet eléggé felkészülni a dolgokra.

Kösz a segítséget. 😊

tommygear
ja
DarkSector
magon az új szabályoknál az utólsó pontban ez van:

- Aránycsalás illetve a tracker megkerülésére tett kísérlet.

ez mit jelent? mert nem nagyon látom át a dolgokat, van hogy másik gépen töltöm le a torrentjeimet, szóval gondoltam utánaérdeklõdöm hogy mi mit jelent, nehogy utólag gond legyen belõle....

szóval ez mit jelent:

Aránycsalás (ez aránylag érthetõ):
"Aránycsalás az, mikor (pl. valamilyen külsõ eszköz segítségével) a felhasználó hamis adatokat küld a trackernek az általa le-, de inkább feltöltött adatmennyiségrõl, ezáltal extra feltöltött adatmennyiséghez jut. Ezeket a próbálkozásokat rendszeresen szûrjük, egyre finomítva a szûrõn, így elõbb-utóbb biztosan megtaláljuk azt, aki csalással próbál meg jogosulatlan elõnyre szert tenni a többiekkel szemben.

Ha ilyet, teszel töröljük az accountod, súlyosabb esetben azt is, aki meghívott az oldalra.

Ez a közösség ellen elkövethetõ legsúlyosabb szabálysértés, minden esetben törléssel "jutalmazzuk"."

Trecker:
"Egy központi szerver program, mely egyrészt a torrent fájlok tárolására hivatott. Tárolja, hogy melyik torrentet melyik peer tölti és statisztikát gyûjt.
A tracker nem vesz részt az adatcserében, csak közvetít a peerek között.
Ha nem megy a tracker, nincs forgalomelszámolás, tehát az arányod sem változik."

Vagyis a trekker megkerülése az is egy segédprogrammal lehetséges?
mert ha igen, akkor nem kell figyelnem semmire, mert segédcuccokat nem használok, csakis a 2.2.1-es torrent-et.

zöldeshányás
Tényleg.Köszi 😊

\"fingjál bele a rencerbe\"

[HUN]FaTaL
Be, ott az ütemezõ a beállításokban.

http://goo.gl/gd6Zi5

zöldeshányás
Hi!

Be lehet állítani az utorrentet úgy hogy minden nap egy x idõpontig legyen korlátozva a letöltési sebesség?Pl este 10-ig csak 300-al jöjjön a cucc 10-tól pedig korlát nélkül.

\"fingjál bele a rencerbe\"

Met
nem kérünk reklámot

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

srácok kéne egy kis help: ha van valaki, aki tag a zétrekkeren, jelentkezzen pls.

MR ME
oké

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kontrakcio
már tárgytalan

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Hali! tévébolt-ról ti tudtok szedni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

hááát, filmography szerint nem volt terhes filmje, akkor kevertem valakivel...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gubberx
helyesbítek, ugyanezt csinálja bármely torrent kliens elindítása esetén....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Sziasztok!
Most váltottam 64 bites win7-re 32-esrõl és azóta ha elindítom a utorrentet, pár perc után kifagy az egész gép, csak a reset segít... Valaki tudna segíteni mi lehet a probléma?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

rosszul emléxem, hogy michelle wildnak volt terhes porója? sehol nem találom...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

[HUN]FaTaL
Sajnálatos de ennek mi köze a torrenthez?

http://goo.gl/gd6Zi5

birdo

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Met
Ha sok sorozatot töltesz le akkor megéri

MR ME
neted sebességét nem növeli...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
Szerintem hülyeség, ha mûködne akkor már beépítették volna uTorrentbe.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Errõl az utorrent turbo boosterrõl mi a véleményetek? Használta már valaki? Tényleg gyorsabban lehet le,és feltölteni?

http://www.torrenthd.hu/load/tippek_trukkok/gyorsabb_seed_leech/3-1-0-75

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszönöm a részletes leírást, így már biztos menni fog. Ám így próbáltam én is és nem ment 😞

Ui: lehet mellé írtam egy gombot CTRL-V-nél azért nem volt jó, de most már minden OK, THX!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Rámész a speedtest.net oldalra,majd nyomsz egy gombot a Budapest-en,és elindul a mérés.Elõször a letöltést méri,utána meg a feltöltést
Mikor megvan a 2 eredmény,felül látod is😄ownload,upload speed.Akkor rámész a -share this results- feliratra,majd megnyomod a -copy- gombot,és a linket bemásolja a vágólapra.A vágólapról be tudod illeszteni a tracker adatlapjába,jobb klikk,és beillesztés menüvel.(vagy a ctrl+v billentyüvel)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem vágom, h a SpeedTest-nél mit kéne beírjak. PLS HLP!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Met
Írj neki, hogy nem e tudná még seedelni kicsit.
A kickass-en és a kalózöblön is fent van.

Ezer köszönet Maxikám!

Fabio Capello
Doctor Who Season 5 OST

Maximus4
Nekem az.Onnan jutottam be a mesevilágra is,aminek a lányom örült a legjobban,de onnan is repültem😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tommygear
nem nagy veszteség 😄
Maximus4
2007 óta voltam regizve a kéksárkányra,és most néztem,hogy inaktivitás miatt töröltek😞 Pedig nem akartam veszni hagyni😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tommygear
<#eljen>
Maximus4
Köszi,már megtettem.Ha lesz valami amit érdemes leszedni,letesztelem😊