36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33469 Kiléptem, bejelentkeztem hibátlanul. -
Blum #33468 Srácok,mag csak engem nem enged bejelentkezni? -
#33467 jogos, ha érdekelnének a buzi tökök...:D -
#33466 Akkor kockulj többet. -
#33465 jah én biztos nem szarakodok ilyen kockák ellen, esélyem nem lenne, csak 1-2 tököt amit meglátok rányomok aztán kapok pontokat meg ilyenek... -
mester1987 #33464 én cserélnék... -
#33463 nem vagy méltó rá -
#33462 fakk, hát ez már annyira random lett hogy másik gépen másik accon megjelenik, itt meg nem -
#33461 Biztosan erre is beállítottak páran ilyen kis bérfarmer kínaiakat mint anno a WoW-ban... :D -
#33460 vagy csak simán csíterkecik:D -
#33459 koczkakecik:) -
#33458 durva, hogy vannak akiknek már 105 tök van:) Gondolom a kezdet óta bámulják az oldalt -
pett3rson #33457 fúú..lehetek a szarod? -
#33456 "A tökök az oldal egész területén bárhol megjelenhetnek, teljesen mindegy melyik lapot böngészitek (scrollolni nem kell, mindig a képernyőn jelenik meg). Semmit nem kell frissítenetek!
A megjelenési idő teljesen véletlenszerű, de ha egy tök megjelenik, az minden felhasználónak egyszerre megjelenik! Tehát a tökök száma mindenkinél állandó, csak az ajándékok változnak!
Akinek esetleg ez is kérdés lenne: elkapni egy bal klikkel lehet!
Negatív ajándékot kizárólag az általatok "kérdőjeles" töknek elnevezett tök esetében lehet kapni, de ugyanúgy adhat pozitív ajándékot, sőt! Akár többet is lehet nyerni vele, mint a másik tökkel! " -
#33455 No ezaz énsenem látok. -
#33454 "A szellemvadászaton Te kaptad el a legtöbb kísértetet. Jutalmad 17 GB feltöltés!
bezár"
hehe -
#33453 egyszer csak megjelenik a képernyőn, elég feltünő. -
#33452 de hol vannak a tökök? -
#33451 "Elérkezett ismét a rémségek éjszakája... " -
#33450 Én nem, mert le volt állítva a seed, amíg 2x ilyen bugos volt és nem tudták mit fognak csinálni vele úgyhogy elite lettem az új rangok bevezetésekor. De már nem sokáig :D -
#33449 Hi!
Van egy olyan gondom hogy egy ideje ha megnyitok egy torrentet és hogy x fájlokat ne töltsön le akkor is letölti.Lehet ezt orvosolni valahogy? -
#33448 az új rendszer óta az vagyok -
#33447 Enélkül is legend leszek holnaptól, nem nagyon érdekel. :D -
#33446 nem felesleges mivel minél több a feltöltésed annál előrébb vagy helyezésben -
#33445 Feltöltés felesleges. Pontnak se sok értelme van, mert meghívón és kérésen kívül nincs mire elkölteni. Ezekre meg ad annyit a rendszer, hogy ne kelljen pluszpont. -
#33444 amilyen bugos az oldal, simán lehet spooky daynak nevezni -
#33443 attól lehet pontot, feltöltést, jobb helyezést elérni
tuti lesz valami -
#33442 Állítsd be a Spooky témát aztán kész. -
#33441 Minek?
Nincs arány, értelmetlen. -
Juliano82 #33440 Nem lesz "Spooky Dayz?..:(((
Egész évben azt vártam pedig... -
SovereignXY #33439 Üdv emberek!
Egy kérdés. Torrentnek lehet vmi köze az alapértelmezett átjáró "elérhetetlenségéhez"? Pontosabban úgy vettem észre az utóbbi időben ha megy a torrent akkor iylen 5-6%-os veszteség jelentkezik a pingben a maximum időtartam meg átlag 600 ms. A maximum eddig vmi 2400 volt.
Torrent kikapcs. 0% veszteség és max 3 ms.
És nem nincs saját routerem. Csak jön be a lan kábel a lakásba és megy bele a hálókártyába. -
#33438 :P -
#33437 Akkor nem fogsz tudni belépni a titkosított verzión. Próbáld a sima http-t. :) Valószínű lejárt a tanusítvány a szerverükön és még nem hosszabbították meg, mert fontosabb dolguk is van most (pl. tiszta bug az egész oldal meg a tracker is). -
#33436 akkor miért tudok jelszóemlékeztetőt kérni?
és miért bannoltak volna? nem csináltam semmi rosszat és mindent visszatöltöttem rendessen... -
#33434 Nem lehet hogy bannoltak? -
#33433 érdekes azt irja nekem hogy nem jo a jelszo vagy felhasználo
és kértem jelszóemlékeztetőt utána sem lépett be, miután új jelszót állitottam be
:S -
#33432 nem -
#33430 béhá és mag torrentjei nálam behaltak időtúllépésre hivatkozva. még a trackert sem látják
bh-n többeknél előjött a hiba. külföldi tackerre hibamentesen csatlakozok -
#33429 Nálam a feltöltési sebességet mutatja gányul tegnap óta, a barátlistán is. -
#33428 istenem de szar ez a mag, 3 napja mindennap elérem 25 torrentnél az 1es arányt(valójában 1.5 körül csak a mag nem érzékeli biztos)de ez még hagyján , minden reggelre visszaugrik az arány 0.6 körülire, hát basszák meg, már nem állok vissza seedelni