36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• [HUN]FaTaL
    Nem. Több ismerősömnek is pirosodtak a torrentek. Egy darabig :)

0-24 futtatsz torrenteket?
  • JethroHUN
    Jaa, kösz, eszembe se jutott.
  • MR ME
    nekem semmi baja nem volt...nem lehet h nálad a hiba?
  • [HUN]FaTaL
    És tegnap meg tegnap előtt és azelőtt is karbantartás volt? Meg múlthéten egyfolytában? Majdnem minden nap szarakodott.
  • MR ME
    nézzétek néha a híreket az oldalon...

Hír létrehozva 17 perce:
    Karbantartas

Ma este az oldalon (es a trackeren) karbantartas lesz.

Megerteseteket koszonjuk.
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom megint szarakodik a tracker mint tegnap. Amióta az új rendszer van azóta fos. Tegnap a torrentjeim fele piros volt időtúllépés miatt, de közben meg, ha újat adtam hozzá ment rendesen.
  • JethroHUN
    Most lestem meg a torrent kilensem uTorrent 2.2.1 és az összes seed állapotú torrent nmag oldalra, piros nyilat kapott, de megy a feltöltés igaz csak 100al, 500 helyett, pedig zöld a kapcsolat állapot. Ez mit jelent és miért van? thx
  • broman191
    Esetleg a napi Vasököl adag...
  • J i GS a W
    :D már kezdem bízni benn hogy egy újabb Modern Warfare 3 :D
  • [HUN]FaTaL
    what.cd :)

De iszonyú mennyiségű zene van a nyílt orosz oldalon, a rutrackeren is.
  • broman191
    Proxy esetleg VPN, valamivel úgyis megoldható lesz, ha a http nem is lesz rögtön célravezető...
  • öregharcsa
    Srácok! a Majom újbóli indulása az kamu vagy tényleg úgy gondolták megint nekifutnak?
    (csak mert kaptam értesítőt)
  • Kontrakcio
    elektronikus zenei oldal pl tribalmixes.com
  • Narxis
    Szasztok!

Ismertek valamilyen jó kis zenei torrent oldalt? Esetleg olyat amin freereg van? Külföldi vagy magyar, teljesen mindegy.
  • tommygear
    meddig fog még menni ez a vergődés?
  • bertino
    Hivatalos engedéllyel vadásszák le a torrentoldalakat Nagy-Britanniában
  • MaRee
    OFF:

Valaki nem tud egy oldalt ahol naprakészen lehet olvasni a friss warez releaseket? Film, játék, meg minden.
  • Gabe18
    Ok, köszönöm.
  • broman191
    "A meghívó küldés jelenleg csak támogatói státusszal rendelkezők számára érhető el." - Szerintem ezen nincs mit magyarázni.
  • StephenKing
    Vagyis jól értetted
  • StephenKing
    Rosszul érted csak akkor tud meghívni a haverod ha támogatja az oldalt - a legkisebb összeg 1500ft- akkor támogató státuszba kerül és akkor már tud meghívót küldeni. A támogatási százalék ezt jelenti: A támogatás mellett megjelenő százalék azt mutatja, hogy a tárgyhóra vonatkozó, az oldal fenntartásához szükséges összeg hány százaléka érkezett be az adott időpontig. Amennyiben 100% látható, akkor az adott hónapra szükséges támogatás összegyűlt.
    Szóval semmi köze a meghíváshoz.
  • Gabe18
    Üdv!
    Valaki meg tudna erősíteni hogy jól értelmezem-e dolgokat.
    Haverom fent van magon. Meghívna engem, de ugye csak akkor küldhet meghívót ha a támogatás 100%.
    De ha jól nézem ha küldünk támogatást az oldalnak, akkor ez a százalékos várakozás megszűnik, és egyből meghívhat?
  • lck
    Új majomhoz mit szóltok ? Reméljük lesz belőle valami.
    Mailben értesített hogy újra indult. Mert régen tag voltam.
    Remélem tényleg van köze az eredeti gazdáihoz. A kinézete nem rossz.
  • shaba23 #33486
    az e-mail cím változtatását hol kell kérni? Profilomban látom, hogy van rá lehetőség (régebben nem volt tudtommal). Csak simán átírom az ott lévő címet?
  • tommygear
    A torrent feltöltési funkció átmenetileg szünetel. A szünet oka: Karbantartás.
  • shaba23 #33484
    Nektek sincs semmi új cucc a magon fél5 óta?
  • tommygear
    tegnap este elszállt az ssd-jük is
  • Marci0115
    fú de megvan halva az ncore miota spokky dayz van, bevan lassulva
  • [HUN]FaTaL
    Nem kezdi újra, de az új dátummal számolja.
  • Blum
    Na,végre betudok lépni magra. Huhh..
  • shaba23 #33479
    Ha törlök a tracker listájából egy torrentet, de később újból leszedem hozzá a file-t és elindítom a feltöltést, akkor újrakezdi a 48 órát és a helyezésbe is az új dátummal számolódik?
  • Narxis
    Nekem is ez volt aszfalton. Egyszer csak jó lett, pár óra kellett hozzá.
  • Blum
    Közben olvasom,hogy egy másik srácnak is ugyanez a probléma lépett fel. Remélem valami üzemzavar van csak.
  • Blum
    Hát ez roppent érdekes. Írtam IRC-en egy tagnak,remélem tud majd valami okosat mondani.
  • broman191
    Látlak a keresőben, nem vagy tiltva.
  • Blum
    belisz
  • Reg5
    Valszeg nincs sok köze hozzá, de nálam a FB játszotta ugyanezt múlt héten.
  • broman191
    Mi volt az ottani nicked?
  • Blum
    Kértem jelszó emlékeztetőt,hátha valami gebasz van,beírom az e-mail címemet és azt írja ki,hogy "Nem található ilyen e-mail az adatbázisunkban!"

Na kezdek ideges lenni...
  • Blum
    Nekem meg azt írja ki,hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Fél órával ezelőtt még én is vígan böngészgettem az oldalon,aztán egyszercsak kiléptetett. Semmi gond -gondoltam én- nyomom,hogy belépés erre ezt írja ki. A böngészőmben el van raktározva a jelszó,tehát az is ki van zárva,hogy rosszul gépeltem be. A gépet csakis én használom itthon. Akkor most mi a franc van? Ötlet?