torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Az oldal megy

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

shaba23
Lehet tudni mi van a kárpátokkal? Havazik?
A digi oldalán nézd meg mit írnak a csomagokról.

tommygear
kiváló, semmi panasz nincs rá, nincs korlátozás
Milyenek a Digi vs. torrent tapasztalatok? Én is azon gondolkozom, hogy kipróbálom az egyik csomagjukat.

Met
Nyilván ha elérhetõ lenne akkor írta volna, hogy upc VAGY digi...

Armagedown
Inkább a Digire fizess elõ

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Met
Több éve van UPC-m, sebességgel nincs gond, bármelyik napszakban töltök le.
Szakadás nem nagyon van, a télen a nagy hidegekben volt több szakadás mert szétcsúsztak a kábelek a dobozban, kijöttek, megcsinálták.

nálam sincs vele különösebb gond (13. ker, Árpád híd), az utóbbi idõben volt pár érdekes lassulási probléma, de inkább más volt a gond és nem a szolgáltató, mert nem minden oldalnál produkálta. értsd: szar volt a youtube 😊
torrentem úgy fut ahogy beállítom, nem a szolgáltató hibája, ha nem maxon pörgök, hanem nem szedik tõlem, mást preferál, ez állítólag csomagfüggõ is, de most is 9-szeres arányban vagyok le/fel töltésileg 30/3-as csomaggal, így nem parázok ezen.

Igazából akkor derül majd ki, ha bekötik, ugye most még szomszédot nem tudsz kérdezni, de majd idõvel igen. max 1 évest (de lehet majd 2 éveset engednek csak) kell kötni, az hamar letelik szerintem. ha reklamálsz, mert szar a net szerintem megoldják, nekem speciel a 6 éves periódus alatt egy telefonom volt velük amit Én kezdeményeztem hiba miatt, a többi a költözéssel járó adategyeztetés volt 😊

The Matrix has you...

StephenKing
Nálam minden rendben az Upc-vel jól be van állítva a torrentkliens igy szinte mindig maxon jön a cucc. Szakadni is 1-2-szer szokott havonta. Én meg vagyok vele elégedve mondjuk én kertvárosi részen lakok itt gondolom nincs akkora hálozati terhelés mint egy panelben.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

zeli
Úgy néz ki elérhetõ lesz itt a UPC internetszolgáltatása. Többen írtátok, hogy megszakad\lassú\nem megy a p2p. Ez mostanában is elõfordul? Azért kérdezem, mert gondolkodom azon, hogy váltsak (a mostaninál mindenképp jobb lenne, 2 mbit powa), és fõleg torrentezés miatt lenne jó egy gyorsabb net, érdemes õket választani?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zaki
vmi andoidos torrentoldal van? 😊

RaZoK
hátõ néha beáll, utána pörög mint állat

sajna én nem értek ilyen proxy meg sütis lofaszokhoz, szal nem tudom kiszûrni az okát :S

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

[HUN]FaTaL
Igen, semmi baja nincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
nálam minden ok
de haver is sírt múltkor h lassú az oldal, nálam akkor is minden ok volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RaZoK
dojcsgeci

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Marci0115
jawohl

zöldeshányás
köszi.már mindenhol kerestem azt a rohadt "átnevezés" vagy valami hasonló gombot.<#idiota>erre pont nem gondoltam.

még 1 kérdés

beállítom a sávszélesség kiosztást és mégsem részesíti elõnyben a magasabbra álított torrenteket.mi lehet ennek az oka?

\"fingjál bele a rencerbe\"

inkább hackers win 😊

The Matrix has you...

<#taps>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino

p2p win.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zaki
mpet akart lenni

mpetm? ez valami újmagyar szó?

The Matrix has you...

zaki
kijelölöd a nevét vársz egy mpetm rákattintasz, és átnevezed... mint a total commanderben 😄

zöldeshányás
üdv

hogyen lehet átnevezni utorrent-ben egy torrentet amit épp töltök?

\"fingjál bele a rencerbe\"

setuh
csak nalam nem jon be a waf?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Narxis
Nem hiszem, túl sok pénzt beleöltek már a jogvédõk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem akarják már befejezni ezt az egészet?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bertino

zeli
Ha érdekel hogy néz ki, itt egy screenshot

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Deluge a legjobb, ami hasonlít Utorrent-re Linux alatt. Én kipróbáltam az utserver-t is Ubuntun, elég kezdetleges, de használható. Olyasmi, mintha WebUI-val torrenteznél. Terminálban elindítod az utservert, és böngészõbõl tudod használni. Ha ez így nem zavar, akkor használhatod.

Lehet hogy van aki erre izgul<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis
loool, mi ez valami mezõgazdasági torrent oldal? XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#idiota>

Bár számomra furcsa, hogy egy ilyen - szerintem - evidens dolog nincs lefejlesztve egyiknél sem, pedig a Google találatait elnézve igény az lenne rá.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Félek, az lesz a vége (bár ha már átnyergeltem, akkor legyen már natív a program :-D) vagy legalábbis megvárom a linuxos verziót.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

[HUN]FaTaL
Akkor wine és uTorrent?😄

Egyelõre deluge-t és qbitorrentet néztem, de ugyanaz a gond velük: csak a max. kapcsolatok száma állítható, az aktív letöltések száma nem. :-(

gyk minden "nagyobb" kliens van linuxra is, utorrent for linux is van már (igaz alfa asszem), ha meg nagyon hardcore nagyon minimalistát akarsz akkor rtorrent 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]FaTaL
Deluge?

Linux alatt melyik torrent progit érdemes használni? Most a Transmission megy, de halálra idegesít, hogy nem lehet benne beállítani, miszerint egyszerre csak egy torrentet töltsön, és egyszerre esik neki az összesnek. (Ha esetleg erre a problémára is tud valaki valami kipróbált, ténylegesen mûködõ megoldást, akkor megköszönöm.)

mohamed
A sorozatoson az ÖSSZES Csillagkapu 1 hétig free.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Marci0115
régen énis használtam ezt a trükköt csak a deluge kliensel, mamár nem használom, magon simán lehet arányt tartani, sõt nemis kell az arányra figyelni, van 4 tera feltöltésem meg 900 giga le, mostmár akkor seedelek csak ha van kedvem hozzá

tommygear
nem is moobs szintû oldalakra gondoltam 😄
N o N a m e
már nem érdekel, írtam hogy pár éve használtam a Moobson, azóta sem raktak ki, szóval leszarom látták-e vagy nem 😊
tommygear
biztos nem szúrják ki már 2 perc alatt...
N o N a m e
Régen nekem mûködött 1.7-1.8-as uTorrenttel talán. Miután elkezdte tölteni a fájlokat, kitöröltem a tracker címet, és újracsatlakozás után töltött tovább, az oldal pedig nem számolta a letöltést. Persze, ha már megvolt 100%-ban, akkor visszaírtam a tracker címet, és seedeltem! 😊
bertino
ejszaka viszont ugy fest nincs halleluja. vagy legalabbis nem 70k-s 😄

bertino
hat, eddig ugy fest nagyon.