36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7023 ezen nem kell vitázni! csak nem dől össze a világ -
#7022 Ez meghívó kérés, attól függetlenül, hogy adsz érte valamit. -
Soundmaker #7021 Mielőtt törölnétek a hozzászólásom.. Ez nem meghívó kérés... én csere-berét akarok. -
#7019 utorrent valóban nagyon jó, külsőleg nagyon hasonlít az azureushoz. -
#7018 Több fájból áll? Tömörítsd ki és/vagy illeszd össze és a kapott fájlt (ami általában bin/cue páros, vagy iso v. bármilyen képfájl) írd ki a megfelelő (általában nero) cd/dvd író alkalmazással...persze ez a legáltalánosabb eset, az aktuális játék .nfo fájljában leírtak a mérvadóak
Ha egyszercsak megállt, akkor eltünt a seeder...nem, nem tudunk segíteni rajta, vagy vársz míg visszajön a seeder, vagy sajnos buktad -
Zazi88 #7017 Hello! Olyan problémám lenne hogy nem tudom hogyan tudom kiírni azokat a játékokat amik több fájlból állnak, úgy hogy utána letudjam játszani őket PCn vagy PS2n. Valamint töltök egy játékot..és egyszer csak megállt..és azóta nem megy tovább..mi lehet a baj? Remélem tudtok segíteni. Köszi -
#7016 utorrent -
#7015 sorry -
#7014 a giga már megint nem megy
vagy csak nekem????? -
#7013 lele ne írj már minden sort külön hozzászólásban légyszives, nem chat
a másik meg fent a bannerben ráklikkelsz a torrent listára és ott találsz egy halom külföldi trackert ahova nem kell regelni -
#7012 priviben:-D -
#7011 lécci adjatok 1 jó magyar lapot mert sehova nem tok regizni!(lehet angol is) -
#7010 én az endlessen meg nem tudok regizni! -
#7009 skacok tudom hogy ez 1 hülye kérdés de melyik szerintettek a lehjobb? kliens?
a legbiztonságosabb? az azureus? -
#7008 köszi szépen ! -
#7007 Le lehet játszani winampon pluginnel, de pl a foobar2000 alapból lejátssza ezt is. -
#7006 sziasztok! a flac formátumó cumókat mivel tom decódolni mp3 files re? mert nem akarom elhinni hogy sak wav-ra lehet... vagy 1álltalán a flac-t lelehet játszani winamp-on? én leszedtem vmi plugint de nem változott semmi... előre is köszi! -
#7005 huha megsem jó... nem tudok bejeletkezni a nevemmel, haverom viszont igen! Probaltam a jelszo emlékeztetőt, hogy megadom az e-mail címem, de ERROR-t ír ki! Ilyenkor mi van? -
#7004 jaja már muxik!
Az Endless-e poénon énis megijedtem! -
#7003 köszönöm -
#7002 ezt hogy érted? :s -
#7001 Ha egy kicst szétnéznél a beállításokban azonnal meglenne. Ne legyünk már ilyan lusták. Az options/connectionban legfelül, vagyis a legelső beállítási lehetőség. -
#7000 Szia Atti! ;) -
#6999 kössz! ennyit tudtam én is. és azt hogy kell? -
#6998 Váltsál portot! -
#6997 ha azerusban azt írja ki hogy port blacklisten akkor mit kell tenni? -
tomo #6996 kivancsi vagyok mikor kapcsoljak le az endlesst penzugyi problemakra hivatkozva. -
#6995 Ne ijedjetek meg, én is benyaltam Endless áprilisi tréfáját :D
Van humoruk a srácoknak ;) -
#6994 az endless viccelődjön... csak nehogy valóra váljon hehe
Amugy ezt az egész április 1 átbaszósdit egy bugyuta hülyeségnek tartom.... -
#6993 gigán mostmár a forumunk jön be és leirtam ott is meg leirom mostmár ide is hogy serverproblémáink vannak de hamarosan megoldjuk ;) -
Monoton #6992 énis!
bitmetv n meg azzal szivattak hogy usercsökkentés és csá! ::D -
#6991 :D. én is megilyedtem egy pillanatra.
ha azerusban azt írja ki hogy port blacklisten akkor mit kell tenni? -
#6990 ÁÁÁÁÁ, endlessen rohadtul megszivattak basszus....
Télleg azt hittem, hogy ASVA felnyomta az oldalt
Egész nap odafigyeltem minden websiteon mindenre hírecskére, nem dőltem be semminek, de ezt kapásból benyaltam :P -
#6989 Igen, csak pl az azureusban a seed-et készforrásnak fordítják. -
#6988 Ez olyan mint uTorrenben a Szuper-seed?
Vagy az más? -
#6987 Ez arra jó, hogy ha csak te vagy a seeder, akkor minden leecher-nek más szeletet tölt fel, hogy egymástól jobban tudjanak tölteni. -
Monoton #6986 "szuper készforrásmódban" emi? -
baca01 #6985 sziasztok! bitcomet 0.61-el hogy kell szuper készforrásmódban seedelni? -
Monoton #6984 jahh csak este lesz valszeg! :( -
#6983 jahh és a bitgate sem müxik, mert költözik!