36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• sufnituning
    Hali. Még kezdő vagyok úgyhogy bocs ha nagyon láma kérdés!
    Az uTorrentet használom, 512k/96k netem van és ha letöltök valamit egy adott tárhelyről, tök gyorsan lejön (150Mb 30perc alatt). De ha az uTorrentból töltök akkor lassabb! Letöltési sebesség is csak 65kb/mp! Miért? Lehet hogy rosszul van beállítva a progi? Pls help!
  • gecc
    Szevasztok
    tudja vki, hogy lehet a bittorrent klienssel feltölteni?
  • Pharaoh
    Még jó, hogy nem reges oldalak, hisz nem is trackeek, csak gyüjtőoldalak.
  • Monoton
    Torrentspy és Isohunt nem reges oldal!

reges oldalra bejutni szinte lehetetlen hacsak nem isnersz vkit aki küldene neked meghívót!

amugy regelj ide!
  • Light
    Nem akarok bunkónak tűnni, meg nem is azért kérdem vissza, de:
    Miért, a Torrentspy és az Isohunt nem reges oldal?
    Szval regisztrálós oldalról töltök, nem az a gond..
    Ha az nem probléma, akkor olyan oldalcímeket írjatok kérlek, ami nálatok jól jön, ne csak annyit, h reges oldalról kell tölteni..

Köszönöm!
    Üdv
    Koszta
  • Fyrex
    reges oldalról tudsz csak maxal szedni általában, és aza gond hogy az új gémeknél elhiszem hogy 5e seed van de 15e leech és ezért lassú

szóval próbálj bejutni reges oldalra, itt sajnos nemtudunk ilyenekkel kapcsolatban segíteni
  • Monoton
    én reges oldalról töltök!
  • Light
    Hello Tomot és a többiek!

Nos, 1xűen az van, h segítsetek!!:)
    Az Oblivion-t értettem Tomo, láttam is, h vagy 62e?! letöltése volt..
    De,
    Ha a TR Legend-et szeretném lehúzni, ami most 5e feletti letöltéssel van fönt majd mindenhol, akkor miért van az, h ennyire sz*rul jön - 1kb/s!!?
    Mondjatok kérlek olyan oldalt, ahonnan Ti töltötök torrenteket.., és jól is jön.., m kétlem, h mindenkinek ennyire lassan jönne, amit le szeretne tölteni.., magyarán, csak én bénázok, de rajtam kívül áll a dolog.., lsd. lentebb..

Köszönöm a helpet előre is!
    Üdv
    Koszta
  • Monoton
    használd ezt a programot
  • Blasta
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!

1. Miért van az, hogy ha torrenttel töltök le, a sávszélességem nagyon lecsökken, pedig lekorlátoztam az egyidejű feltöltéseket??? Ilyenkor legtöbbször az MSN-em is állandóan kilép és a böngészés is kva lassú?!

2. Mostanában előfordul, hogy a letöltések minden magyarázat nélkül megállnak (piros kereszttel jelzi a program). Ilyenkor ha manuálisan leállítom és újraiondítom a töltést, minden megy tovább. Mit kell beállítanom, hogy ilyen ne történjen? (mert ha éjszakára letöltve hagyom a gépet, elég idegesítő, hogy reggel látom, a feladatok megálltak pl. 20%-nál)

0.59-es Bitcomet klienst használok.

Előre is köszi a segítséget!
  • tomo
    kerulj be regisztralos torrentoldalakra.
    jatekokhoz a kulfoldieket hasznald.
    amugy azon ne csodalkozz, hogy a bithumenrol teljes savval tudtal szedni, egy agyonseedelt torrentet.
  • Light
    Oks, a Fifa már csak 1200 töltéssel van fönn..
    Viszont a Tomb Raider Legend több, mint 5000rel, és nálam jó, ha 2 kbs-el jön.., ez mitől van?? Ha az Oblivion ua.kal a beállításokkal jött 70nel?
    Kérlek Titeket, segítsetek, m nagyon meg vagyok lőve a torrenttel.., honnan tudnék jó torrenteket belőni?
    A TR L itt található:
    http://isohunt.com/torrents.php?ihq=legend&ext=&op=and

Köszi!
    Üdv
  • Monoton
    3400 linket pls! /nemhiszi el/ :D
  • Met
    minek a 2 csaj akkor meg, ott ülsz az internet előtt
  • ent
    Sráááácok, elég idős vagyok én már ahhoz, hogy elég legyen már az is nekem, hogy csak nézhessem őket!!!!!
  • Light
    Az rendben is van, ennyire azért vágom..:)
    A Fifanal van 3400.., az nem elég, h ne csak 7-tel jöjjön?
  • Met
    biztos úgy gondolta, hogy bemászik középre de hamar elunná magát, vagy tökönrúgnák és elszaladna inkább
  • Pharaoh
    2 lezbi lánnyal mit akarsz csinálni? Sakkozni?
  • ent
    Seed kérdése az egész, ha sokan vannak jön, ha kevesen akkor nem...
  • Light
    Hello!

Lenne egy olyan kérdésem, h:
    2 oldalról, a Torrentspy-ról és az Isohunt-ról szoktam torrentezni, csak az a problémám, h amit mostanában töltök - TH Wasteland, FIfa 06.., - iszonyat lassan (5-10 kb/s-kel) jönnek.., ezzel ellentétben, egy srác megadott nekem egy Oblicion torrentet, ami nem ezekről az oldalakról származnak (sajnos azóta nem tudtam vele beszélni, h megtudjam a pontos helyet a torrentnek) - nos, az meg max 70kb/s-kel jött - ennyivel tudok lehetőség szerint tölteni)..
    A kérdésem az lenne, h létezik, h mindig rossz torrentet fogok ki vagy rossz oldalon nézem a letöltéseket? Van olyan oldal, ahol jobb torrentek vannak?
    BitComet-em van, 10-re van beállítva az upload..

Köszönöm előre is a segítségeteket!
    Üdv
    Koszta
  • lele
  • ent
    Pedig 1 bithumenes meghívót elcserélnék 2 lezbi lányra!!!! Max 22 évesek legyenek, más kívánságom nincs...
  • mukika
    nálam müxik rendesen.
  • Soundmaker
    Az Endless Torrentrl van valami hír? Nekem nagyon úgy tűnik mintha meghackelték volna az oldalt... Vagy csak karbatartás folyik?
  • Monoton
    nekem már mindegy!!

egyszer megszívtam !!! már nem érdekel! :D
  • Kontrakcio
    áhh... már +oldottam kösz a segitséget! XD
  • Kontrakcio
    Sziasztok! mit kell beállitani az azuban h a külföldi tori oldalakról leszedett cumóket jól tudjam seedelni? előre is köszi!
  • Jimbo
    Jó kérdés, Én ilyenkor inkább nem töltök, még a végén szétbuzerálja az arányomat:-DD
  • Monoton
    hátiggen de csak az oldal nem jön be! mert én most is töltök :D

remélem nem csak a letöltést számolja :(
  • Jimbo
    Végtelen megint beszart, kezd unalmas lenni
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDDD
  • mukika
    reakcióidő rulz :P
  • Monoton
    igen :D
  • Met
    Ezen tényleg nem kell vitázni.
    Nincs se csere se kérés!
  • precision
    szerintem nem jó helyre írtad a problémád...keress neki megfelelő topikot, felül van a topic kereső
  • Kontrakcio
    nem tom és azureus 2.2.0.2-őt használok és teljesen +vagyok elégedve, 1et kiviéve... a betöltése elég lassu :D! és torrent oldalakat meg keress a http://bittorrent.lap.hu/ -n !
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Szeretném összekötni a számitógépet a TV-vel hogy nagyobb,élvezetesebb legyen a kép,ha a letöltött filmet nézem.A videokártyám Geforce 2MX/MX400 32MB RAM.Van rajta egy RC aljzat,kör alaku de ez ki vagy bemenet mert nincs ráirva semmi.Vagy vegyek egy olyan kártyát amin van TV out ,az biztos jó,de milyet?Ti hogy nézitek a Filmet?Monitoron vagy TV-n?És a Hang a TV-n vagy nem?Nem mai darab a kártyám,de nem játszok csak netezek,filmeket töltök le.Mit tanácsoltok?Elöre is köszönöm a hozzászólásokat.ÜDV:Laci
  • mukika
    nem
  • Szolnokboy
    el-sl megy nektek ?
  • precision
    nemtom szoktad e nézegetni az aktuális tracker szabályzatát, vagy csak töltögetni szoktál...ha nem nézz utána, de hogy meg ne terheld magad, idézek:

Azonnali kizárás jár az alábbiakért:
    - Meghívó küldése pénz ellenében.
    - Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
    ...stb.

Remélem érted az összefüggést.