36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6982 ok
-
#6981 Ne aggódj. Nálam is az jön be.
Volt már máskor is, de idővel mindig megjavul ;) -
#6980 Mi van a gigatorrent-tel? nalam vmi webhosting weblap jon be a címen: ??? -
Monoton #6979 megy! -
Monoton #6978 ami? -
BT Engine 4.7 megy uTorrentel? -
#6976 nálam működik -
ati250 #6975 Nem tudja valaki hogy mi történt az NSANE productions oldallal.
Csak nem ezt is bekaszálták, remélem nem. :(
-
#6974 na azért ne sarkítsunk!
egy szóval sem mondam ilyet, csak annyit, hoyy LEHET, hogy szűrik.
de ha te olyan biztos forrásból tudod, akkor neked lehet igazad...
-
#6973 A rar jelszónak nem sok köze van a torrenthez. Nézd meg nincs-e a torrent hozzászólások között, vagy valahol a pass-ra utalás. -
Schwarzenegger #6972 Sziasztok! A letöltött cuccot kicsomagoltam winrar-al és ha az avi fájl-ra kattintok azt irja ki:Enter password for the encrypted file.Milyen jelszót kér?Mellékelem a torrent adatait.Ha van valakinek ötlete kérem irjon:ÜDV
Indexed tags: Action
Download .torrent (You need BitTorrent software like uTorrent or Azureus for this link to start P2P download)
or Torrent from original webpage: http://seedler.org/en/iindex.x?a=list&page=0
[Need a video player?] Search these files on: [Usenet] [the Web] [Cdcovers]
Torrent details
Tracker URLs: (cross-referenced from BitTorrent sites across the internet)
Tracker up, last checked 0.62 hours ago
31 seeds, 145 leechers, 2140 downloads
Original, primary trackerhttp://tzt.ath.cx:81/announce.php: 31 seeds
Tracker up, last checked 1.12 hours ago
28 seeds, 142 leechers, 2139 downloadshttp://tzt.ath.cx:80/announce.php: 28 seeds
info_hash: 5de5133bfad12f6b3b1be3ae59940a8b2bdf931e
Comments / Description:
[by www.torrent-zentrale.6x.to]
Directory: rambo.full.collection by Publik
Files:
rambo.full.collection by Publik.rar
1 file, 1.76 GB total. Torrent created 23.2 days ago.
BTID: 9241661
This site features search engines on metadata only. It is a service independent of the IRC and BitTorrent networks. Use at your own risk. Firefox search plugins for isoHunt
-
paul161 #6971 Az oldalról ahonnan leszedted ott szokott lenni a jelszó.
Csak meg kell keresned. -
Schwarzenegger #6970 Sziasztok.Az lenne a gondom,hogy letöltöttem egy rar kiterjesztésü cuccot,ki is csomagoltam a winrar-al,látom az avi fájlt de ha rákattintok az avi-ra nem játsza le.Azt irja ki:Enter password for the encrypted file.Milyen jelszót kér?
Előre is köszönöm a segitséget. -
paul161 #6969 Hát az a baj nálunk az adsl-t nem kötik. Csak a kábeleset!
De remélem jó lesz! A feltöltéssel egy ideig nem lesz gond mert a mostani mikrós nettel nem volt szabályozva a feltöltés csak a letöltés. Szóval egy ideig nem lesz gond!! -
#6968 ADSL
ha teheted te is inkább ezt válaszd.
kábelről a fejlesztés hiányában mondtam le, nem láttok benne jövőt idehaza. -
#6967 Nem, sok gond nincs vele. Stabil, gyors, megbízható.
Az egyetlen gond az aszinkron kapcsolat.
Letölt az ember valamit egy aránylag kedvező sebességgel, aztán napok telenek el, amire végre vissza osztja. Közben jön az új film, program, játék, amit szívesen leszednél, de nem teheted, mert igyekszel a teljes sávszélességgel feltölteni a leszedett programot. Ha nem, oda az arányod nagyon hamar. Illteve probléma még a mostani szerződésekkel a havi max 40 GB havi limit (engem, ez nem érint, met 3,5 éve szerződtem velük és az én szerződésem még nem tartalmazza ezt). Az új szerződésekben már mindegyikben benne van. Kár érte. Szóval eszed, nem eszed ez van. -
#6966 ez tényleg jó, thx :)
BT.Engine.v4.7.Build.1126-TE -
paul161 #6965 És most amúgy milyen neted van?? -
#6964 én se értem.
tavaly őszig kábelem volt, és semmi gond nem volt vele. -
paul161 #6963 Miért kéne szomorkodnom????
T-kábelnél se megy a torrent?
Vagy ezt miért írtad? Sok gond van vele?? -
#6962 Kezdhetsz izgulni és szomorkodni :( -
totyi #6961 honnan tudod hogy szürik,én biztos tudom hogy nem igy van:)Hidd el hogy biztos forrásbol tudom,semmilyen szürés nincs rajta. -
#6960 Np, én azt majdnem fél évig használtam. :D -
#6959 én meg szarvasi, tehát... :)
az egészet kiötlő kis szobaprofesszor is ua. sztem, de nem írom le a nevét...
-
#6958 Nekem így van beállítva, sosem írt ki hibát. -
paul161 #6957 Nem.
Én békéscsabai vagyok.
Valami tele-comp a neve. De végre valáhára bekötik a T-kábelt!!! -
#6956 véletlenül nem egy G kezdőbetűjű és X végű a szolgáltatód? -
#6955 nemhiszem -
#6954 nem lehet úgy beállítani, hogy nem egyezés esetén se kezdjen el tölteni hanem az egyező fileokat seedelje?
-
paul161 #6953 Akkor lehet nekem is azért nem megy a torrent mert mikrohullámú netem van??
De eddig 10 hónapig ment!
De jövő héten végre bekötik T-cabelt! -
#6952 felraktam a BT Engine-t. Checkoltam a rendszert és amikor a Run-ra kattintok azt írja, hogy "is a not valid integer value
mi nem jó? A beállításokban nem állítottam el semmit. -
#6951 olcsóbb nekik a forgalmat szűrni, mint fejleszteni. Gondolom lassan túlterhelt a rendszerük és az új ügyfeleket nem akarják elküldeni, de új fejállomásokat sem akarnak kiépíteni. Így aztán marad a forgalom csökkentése. Csak amikor előfizetsz, egy szóval se mondják, hogy nem DC-zhetsz, nem torrentezhetsz. Utólag meg cseszheti az ember. Még a pofámba is röhögött a kis majomgyerek, hogy a torrent úgyis warezolás, azt meg nem kötelesek biztosítani. Jól helyre is tettem a srácot, hogy mi egy szolgáltató dolga, meg hogy milyen legális dolgokra is lehet használni a DC-t meg a torrentet, mert 1 hónap múlva még az ügyfélszolis néni is emlékezett a sztorira :) -
#6950 ez is mikrós téma, és nagyon úgy néz ki, hogy szűrik... -
#6949 Azvolt !!! -
#6948 Húgoméknál csinálta egy micrós ISP. Tudom azt mondtam akkoriban, hogy mégse ők csinálták, mert megoldódott a probléma, de elkiabáltam. Csak 1 napig volt jó, mert kiverte a balhét, hogy hogy képzelik, hogy nem megy a Neptun, meg a virusfrissítés? Akkor gyorsan visszatettek mindent és kb 1 nap alatt megoldották a szűrést, hogy menjen a neptun, a skype, meg a http, de de a torrent és a DC ne. Azóta se megy semmilyen P2P fájlcserélő. 2 hét múlva telik le a hűség és már átlépett kábelnetre. Itt minden megy:)
Jah, és ez T-online micro volt... -
#6947 Bitcomet acclerator? -
#6946 #6917 #6916 #6915 koszi mar jó nekem is! -
tomo #6945 technikailag lehetseges.
hostnev/ip cim blokkolassal.
port blokkolassal.
layer7 szűréssel.
de nem hinnem , hogy magyarorszagon a nagy szolgaltatok ilyenre vetemednenek. ( egyelore ) -
#6944 na pont ezt akaratam kérdezni...
lehet egy usernél olyan, hogy az ISP blokkolja a torrent, vagy másegyéb UP forgalmát???
ha igen hogyan? -
paul161 #6943 az mi is pontosan??