36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Reyes
    Jah, a letöltéssel nincs semmi gond, az teljes gázzal működik. Csak a feltöltés, ami gáz:-/
  • Reyes
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a tűzfalamat hogyan tudom beállítani úgy, hogy aktív módba kerüljek? Windows SP2-es tűzfalam van, de azt kikacsoltam, helyette ZoneAlarm-ot használok.
    Először is úgy kezdődött, hogy feltettem a mikrotorrentet, miközben a ZoneAlarm futott... Láttam, hogy kevés a feltöltésem (60kb/sec helyett 4-8kb/sec), és ez nem változott, ezért kikapcsoltam a ZoneAlarm-ot is... Majd látva, hogy a feltöltés így sem változik, viszakapcsoltam a ZoneAlarm-ot, de az meg teljesen leállította a uTorrent forgalmát...:-/
    Próbáltam Bithumen-en a GYIK-ben lévő utasításokat követve a Windows tűzfalában portot nyitni, de nekem teljesen máshogy néznek ki az ablakok, mint azok, amik ott példaként szerepeltek...
    Valaki pls segítsen, mert nem akarom az arányomat feleslegesen rontani, ha 10-15-ször is gyorsabb lehetne a feltöltésem..
    Pls help:(
    Remélem minden fontos információt leírtam, a segítségeteket előre is köszönöm!
  • Pharaoh
    Ha leállítanak egyet, lesz helyette kettő. Már magyar is annyi van, hogy nem lehet észben tartani mindet.
  • oliverspy
    Amúgy régebben csak full magyar trackerekről töltöttem. De most isoHunt -ról szedek külfödi zenéket. Van mikor 120-szal jön. 512-es a netem..
    Csomó Giga lejött már.
  • oliverspy
    Gyerekek! Mi történne velünk, ha az ASVA rákapna a trackerekre? Én bőgnék évekig!
  • Pharaoh
    Mivel a szárójel előtti szám, nulla, nem kapcsolódik hozzád senki. Nincs esetleg az egyidőben tölthető torrentek száma korlátozva?
  • Schwarzenegger
    Szia Pharaoh! A torrentoldalon a DL:322 SE:6 LE:28
  • Schwarzenegger
    Szia Pharaoh! A készforrás 0(24),ügyfelek 0(104),Feltöltés 0 B/s az Azureusban.Nézzem meg a honnan letöltöttem a torrentfájlt?
  • Pharaoh
    Akkor valószínű, hogy nincs aki tölteni, hányan vannak a Peer-eknél?
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!Azureust használok.Az a gondom,hogy a lejött cuccnál ami az alsó ablakban van nincs felmenő sebességem,állandóan Várakozás van a státusz-nál.Honnan tudhatom meg,hogy valami beállitási hiba vagy nincs aki töltené a letöltött cuccomat?Szürke a kör a fájl mellett.A felső ablakban viszont van fel és lemenő sebesség,zöld a kör.Tehát igy szerintem a letöltött cuccaimat nem tudom visszatölteni?Állitottam pár dolgot,kész fájlok mentési helyét,portot,stb.Vagy várjam meg hogy amit most töltök az leérjen ,az alsó ablakba kerüljön és hogy azt tudom e visszatölteni?
  • Monoton
    :DDDDDDDDDd

jahh + gúúglí
  • paul161
    tudtok adni egy linket cfosra??
  • Monoton
    jahh ! Cfos t is ki kellene rakni a bannerbe mert többen jönnek olyan kérdésekkel amirea válasz :CFOS
  • mukika
    vagy használj cfost.
  • Pharaoh
    Korlátozd be a feltöltést a feltöltési max 80%-ára.
  • paul161
    Sziasztok!
    Olyan gondom van, hogy seedeléskor nagyon belassul a net pedig max 30KB tudok seedelni. De letöltéskor semmi gond nincs hiába jön 300KB/s-cel!!
    Mi lehet a gond??
  • Pharaoh
    64K/12K-vel soha nem fogsz tölteni. A sebesség nagyban függ a többiektől is.
  • Schwarzenegger
    Sziasztok! Azureust használok,kábelnetem van 64KB/12KB.Eddig csak max 10 KB-al jött le a cucc de telepitettem a Bővitmények menüben az AutoSpeed-et mert gyárilag nincs benne.Igy néha még 50KB fölé is megy a lemenősebesség,de 30KB tuti.Nézzétek meg.Ja és a port se mindegy,XP tűzfalam be van kapcsolva.Szóval be kellett állitani.De még mehetne följebb is,mert ha a tálcán az Azureus ikonra kattintva átállitom a fel sebességet nagyobbra pl.10K akkor még följebb megy ,de aztán sajnos visszamegy 60K/6K-ra.Miért?Beállitásokban az Átvitelben állitottam nagyobbra de a tálcán visszaugrik 60K/K-ra.Igy is már jó de lehetne jobb is.Tölthetnék 64K/12K val.Vagy a Beállitások Bövitmények AutoSpeed-ben állitsak valamit?Még ha telepiteném a BT engine-t vagy a Cfor Speed-et még jobb lehetne? ÜDV:Laci
  • Sonajk @:o)
    Hess innen vészmadár!!!!
  • Met
    miért is? és kik?
  • Dying Soul
    Van vkinek regje demonoidon? Kéne egy torrent fájl onnan..
  • greg971
    Az endless-t hamarosan "megviccelik" benfentes említette.Úgyhogy szerintem keressetek gyorsan másik oldalt :D . Ha pedig nem jön be a meglepi , akkor el fogják lehetetleníteni.
  • greg971
    A kinek gondja van a feltöltéssel , és szeretne feltölteni, keressen emailben : [email protected]

10Mbit-el könnyebb lesz

Aki torrentszervert szeretne indítani, de nincs helye, az is jelentkezhet megoldjuk ( közösen host-olni ) ingyenes szerverről úgyis ledobják a torrentoldalt :D
  • Kontrakcio
    csaó! Használj CfosSpeed v1.06 -ot és BT engine-t! az a tutti! nekem nagyon gyord lett azóta minden közne az adatforgalmam pedig egy Manhattan-el vetekszik :D !
  • Serpa
    nekem olyankor van piros "X", ha a tracker nem működik.
  • Blasta
    Nem, eccerüen csak megáll és piros X-et tesz az állapotsorba...
    Nemvágom
  • Monoton
    nm

kihalnak a seederek?
  • Blasta
    Kösz a segítséget, a netlimitert majd kipróbálom.
    De arra tud vki megoldást, hogy miért szakad meg olyan letöltésem, ami láthatóan sok helyről jön és egész jó sebességgel???
  • Monoton
    a bitzone t jelenleg fejlesztik ! én ugy tom!
  • tomo
    pl az 1. file keves embernek van meg. es azok is csigalassuak.
  • sufnituning
    Hi. Az lenne a kérdésem, hogy az miért van hogy megnyitom a torrentet ami 5.7Gb
    és elég jól tölti, de ha csak mondjuk az 1. fájlt akarom tölteni akkor szinte el se akar indulni a letöltés? (egyébként sorozat, külön-külön részek)
  • lck
    Sztem törölte a tárhelyszolgáltató. (Ingyenes)
  • Newfronter
    Mi volt vele a gond? :S
  • lck
    Egy Bitzone nevű oldal cjb.hu-n talán 2 hetet ha élt...
  • Newfronter
    Remélem nem minősűl reklámnak:
    Egy vadiúj magyar torrent oldal:unlimited

Akiknek nem sikerült bekerülni a nagyobb oldalakra, érdemes regelnie...
  • Met

0,3-as arányal amúgy se kellene vagánykodni
  • Monoton
    nm! arányra figyelni ám! :D
  • Light
    Naggyon naggyon szépen köszönöm, ezzel már szépen jön le a Tomb Raider..!
    Tényleg köszi!
    És elnézést így utólag, azt hittem (mivel regisztrálni kell a torrentspy-on és az isohunt-on, csak nem úgy, ahogy itt), h ugyanarról beszélünk..:)

Üdv
    Koszta
  • sufnituning
    Nem is gondoltam, bár most néztem elég jól tölt, majd kiderül mi van!
  • Pharaoh
    Azért ne várd, hogy az ilyen filecserélős progikkal full sebességgel fog jönni a cucc. (persze lehetséges)