36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7144 kösszi! -
#7143 hagyd már abba a rinyálást!
menj orvoshoz mert beteg vagy -
Monoton #7142 nyugodjámmmmá meg! -
#7141 De azé vki +nyugtathatna h nincs semmi gáz, csak átmeneti a dolog!! :( -
#7140 H-1113 Budapest, Karolina út 65. -
Monoton #7139 megengedem sőt parancsolom :DDDDD -
#7138 tényleg! tudja vki a pontos székhelyüket? -
#7137 Igazad van! Lehet h a meghivok kiosztása miatt kell most bőviteni... kb 5000el több user lett az oldalon a +határozottnál! De azért +engeded h bedobjam az ablakukat és rájukgyujtsam a büdös kis kocerájukat!? -
Monoton #7136 :DDDDDDD -
#7135 Ez így igaz, de azért bedobhatja az ablakukat :DDD
(Ha nemtalál féltéglát, adok egy egészet:))))) -
Monoton #7134 haggyátok már ezt az ASVA témát!!! E és M is él! -
#7133 nem tom de kezdek egy kicsit szomorú lenni! ez a legjobb oldal... azt nem értem h bithumen egy szarrá seedelt oldal és ott nem volt még nagyobb karbantartás ami ennyi ideig tartott volna! lehetséges h szervert cserélnek! de kaptunk volna pm-et ha igen!! nem vágom de ha ASVA akkor bekurom az ablakukat egy 1/2téglával és rájukygujtom az epületet!!!!!!!!! -
r3ga #7132 mi a baj MP-vel ? -
#7131 de beszéltem egy sráccal még tegnap és majon már tegnap elkezdtek ügyködni... -
#7130 Nem jön be a Majóóóm ! vazeg! menten felakasztom magam! -
Zealot #7129 Az el már megy. -
CéZé #7128 Nincs az E-vel semmi gond, megy az. -
#7127 nem kell rögtön vészmadárkodni!
ha valami történik úgy is megtudjuk, hétvége van valszeg mindenki ilyenkor basztatja a szervereit, mellesleg mind a 2 oldalon ki volt írva, hogy dolgoznak rajta és kimaradások várhatóak -
#7126 Amíg van BH, addig minden rendben. -
Szolnokboy #7125 az endlessröl én is töltök -
Monoton #7124 Bitgate+Bitzone! -
oliverspy #7123 Amúgy ha ez így marad, akkor maradni kell a BitHUmen-nél és fel kell fejleszteni a GhostHUNter-t meg a Politema-t! -
Monoton #7122 az hogy nem jön be az oldal nem jelenti azt hogy lekapcsolták!
a majomról még most is töltök! -
oliverspy #7121 512 Rulz!!!!!
Amúgy nálam sem az Endless sem a majomparade nem jön be!
Sztem bejött amitől féltem! Az ASVA nem csak a DC HUB-okat, hanem a Torrent Tracker-eket is lekapcsolja. Fix volt azokon a szervereken valami FTP is.. :-(
Egyszer olyan szívesen látnék egy túszdrámát: a sok megosztó és felhasználó kivégezni az ASVA-sokat!!
ASVA -
paul161 #7120 Nekem endless főlapját behozza kb 3 perc után de a letöltés rész már nem jön be!
Maki pedig egyeltalán nem jön be!!
Ciki -
kisgyerek20 #7119 És nem tudjátok, hogy miért nem jön be a majom és az endless? -
#7118 512/8=64
512kbit az 64Kbyte -
Monoton #7117 egycipőben járunk! -
Monoton #7116 hát nekem is 512 es van és max 80 al jött azis csak néha és csakis kb. 5mp ig :DDDD
amugy 60kb/s
-
#7115 nalam sem tolti be sem az Endless-t, sem a MajomParade-t! -
oliverspy #7114 Amúgy van mikor jön 120-szal!! Hát ... ritkán. De 100%, hogy 512-es a netem!!! -
oliverspy #7113 Majomparade nem jön be! -
Newfronter #7112 Nekem az E bejön, csak nagyon lassan, vagy egyáltalán nem. Lehet hogy ez a dolog amiről beszéltek itt legutóbb... :( -
#7111 Nekem behozta a főoldalt, most lépnék onnan tovább... -
Monoton #7110 nos nekem az E betűs se jön be! -
Monoton #7109 120al 512es nettel ? hogy csinálod mert érdekes! -
Monoton #7108 az oldal nem jön be de töltök lefelé! -
Newfronter #7107 Jah :( -
#7106 majom, végtelen nektek is szar? -
Reyes #7105 Plusz a uTorrentben, alul piros kör van, vagyis "Nem lehet kapcsolódni. A tűzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat. Nyitnod kell egy portot, hogy mások is kapcsolódni tudjanak hozzád".
Ennek ellenére mégis van minimális feltöltésem...de csak minimális.
Nincs routerem...