36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    olyan oldalt nem fogsz talalni, ahol teged "ingyen" kiszolgalnak.

vagyis, vagy gyorsan tudsz leszedni, de csak addig, amig vissza is toltod ( ezek a privat oldalak)
    vagy lassan szedsz, de nem nezi senki mennyit adsz vissza ( ezek az alatalad eddig hasznalt nyilvanos trackerek/oldalak)

szal, vagy teljesited a szabalyzatban foglaltakat, vagy nem leszel tagja az oldalnak.
    egyebkent ez a visszatoltesi kenyszer azert van, hogy mas is hozzajusson a cucchoz , amit te is letoltottel.
  • Light
    Hello!

Köszi a helpet!
    Kérdezném azt, h nincs olyan oldal, ahol ugyan vannak szabályok, de nem ilyen 'buták'..?
    Lehet, h most sokan megköveztek, de 1xűen nem értem ezt a szigorítást.., miért kell ennyire lekorlátozni vmit? Őszintén valljuk be, h most, amikor ugye majd minden játék dvd-n jön ki (4 giga felett), akkor miért van az, h sehonnan sem lehet normális sebességgel tölteni jóformán semmit (amúgy is, egy normál nettel sem 1-2 óra, míg lejön 4 giga, úgy meg még nehezebb, ha ezt más is akadályozza)? Erre van egy (gondolom, h több, ezt kérdezném Tőletek:) jó megoldás - a bitsoup.org -, de már akkor szól a szabályzat, amikor még alig 10 gigát töltöttem le (ami 2és fél játék), h a feltöltésem ne 1,7 giga legyen csak, m akkor bannolnak.., köszi!
    Tényleg alkalmazkodó ember vagyok, meg meg is értem 1részről ezt az egészet - a másik, h mondhatjátok, h ha játszani akarok, akkor menjek el a boltba és vegyem meg ott - ez is jogos -, a másik, h ha zenéket töltenék, akkor jó is lenne a bitsoup aránya.., tény..
    Viszont, ha lenne rá, pontosabban van rá lehetőség, akkor játékokat/filmeket töltenék (nem korlátozva, vagy nem a fentiek szerint).., van ftp is pénzért, meg smsweb, de ha van ingyenes torrent, ami korrekt is egyben, annak a címét megköszönném Nektek! Eleddig én nem találtam jó megoldást..

Köszönöm előre is (a szidást is:)!
    Üdv
    Koszta
  • ollie
    Állítsd le a letöltéseket, és csak a feltöltések menjenek éjjel-nappal.
  • Light
    Hello!

Lenne egy olyan kérdésem, h:
    Először is köszönöm Monotonnak a bitsoup-ra a meghívást, azóta nagy mértékben fellendült a torrent-letöltés, és minden teljesen jól jön..:), a kérdésem Neki, vagy esetleg másnak szólna, aki tud rá válaszolni..:
    Egy ilyen üzenetet kaptam:
    "You have been auto-demoted from User to Leech because your share ratio has dropped below 0.5 for more than 4 Days. Your account will be automatically deleted in 2 weeks if your ratio is not above 0.5."
    Elolvastam a szabályokat, és hülye vagyok hozzá, nem értem, h mi a teendő.., BitCometet használok, Uploadnak 10kb/s van beállítva és eddig nem volt gond semmivel.., mit tegyek, h jó legyen a cucc?

Köszi a helpet előre is!
    Üdv
    Koszta
  • precision
    srácok :) pls... :)
  • Laky
    van egy meghívód, amit 80 nap múlva használhatsz fel ¦-))
    [szemét]
  • Sland
    [nemvitz]|-)

• laslandes
    Olyanom már van.:DD Amúgy BH-s még egyelőre nincs.:DD [komolyan mondja]
  • Sland
    csak 1 meghívó??? :((((
    azt hittem vmi jó nő:P
  • nxfn
    naés kynek nincs ¦-|
  • laslandes
    Tudom.:) Amúgy mennyit érne meg neked?:DDDD [csak viccel]
  • Monoton
    amuzgy sorry
  • Monoton
    szmájli a végén :P /nemkomoly/
  • laslandes
    *Meghívót kérők üzeneteit töröljük! ^^ :DDDDDDD
  • Monoton
    :P
  • Sland
    lehet hogy meghívom magamat... :DDDD
  • Amse
    dejóhogygondoltálrám
  • Sland
    majd, ha jókisfiú leszel...
  • Monoton
    pedig már reménykedtem :(
  • Sland
    nem nyert :P
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDDDDDDD tom hogy nekem :DDD
  • oliverspy
    Téényleg!!! Jó napot zártunk :-))
  • Monoton
    Legnépszerűbb témák
    1. Football Manager 2006
    2. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
    3. Battlefield 2
    4. TOCA Race Driver 3
    5. SilkRoad Online
    6. Tomb Raider Legend
    7. US Cittá di Palermo
    8. NASCAR Racing 2003 Season
    9. Humoros és aranyos képek
    10. torrent

jó napot zártunk :DDDDDD
  • tomo
    nincs rossz oldal, max még kevés a felhasználó rajta.
    keress magadnak.
  • csum666
    olyan kéne amit ismertek és jó is! sok userrel cuccal
  • csum666
    ezt akrtam elkerülni
  • Met
    címek
  • csum666
    Tudnátok adni konkrét címeket ahol nagyon jó torrentek vannak
    Bithumen majom és endlesshez hasonlóakat

lehetnek külföldiek is de címeket adjatok ne azt hogy hol keressem
  • Sland
    0.01-es arány miatt
  • Monoton
    :DDDDDDDD méj?
  • Sland
    engem kib*sztak ··
  • Monoton
    én oda már vagy fél éve regelve vok de eddig semmit nem töltöttem :D
  • Sland
    Nagyon elegem van ebből az oldalból!

http://www.torrentleech.org

Már 2 hete nem tudok regelni. Ha majd újra lehet, szóljon valaki legyen szíves, vagy ha lehet egy meghívót...
  • Monoton
    a motto: no Rinya!
  • Kontrakcio
    Elnézést a rinyáéert!
  • mukika
    nálátok sincs rendben az E trackert? inkább egy picit abbahagyom a feltöltést...
  • DjDano
    Megy a majomparádé..
  • mukika
    én a torrentet jobbnak találom, de azért ez nem ilyen egyszerű, hogy regisztrálsz egy jó oldalra és kész.

a jó oldalakon nem lehet már regisztrálni, csak meghívással lehet bejutni, és az köztudott, hogy senkinek sincs meghívója.
  • Schwarzenegger
    Sziasztok! Szeretnék magyar szinkronos filmeket letölteni.Melyik torrent oldalról lehet ahol sok film van?Nem baj ha regisztrálni kell de fogadja el és sok cucc legyen.Többet is javasolhattok.Vagy inkább DC-vel érdemes magyar HUB-okon keresni?Torrent vagy DC?ÜDV:Laci
  • Kontrakcio
    Te meg öreg!