36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #7188 olyan oldalt nem fogsz talalni, ahol teged "ingyen" kiszolgalnak.
vagyis, vagy gyorsan tudsz leszedni, de csak addig, amig vissza is toltod ( ezek a privat oldalak)
vagy lassan szedsz, de nem nezi senki mennyit adsz vissza ( ezek az alatalad eddig hasznalt nyilvanos trackerek/oldalak)
szal, vagy teljesited a szabalyzatban foglaltakat, vagy nem leszel tagja az oldalnak.
egyebkent ez a visszatoltesi kenyszer azert van, hogy mas is hozzajusson a cucchoz , amit te is letoltottel. -
Light #7187 Hello!
Köszi a helpet!
Kérdezném azt, h nincs olyan oldal, ahol ugyan vannak szabályok, de nem ilyen 'buták'..?
Lehet, h most sokan megköveztek, de 1xűen nem értem ezt a szigorítást.., miért kell ennyire lekorlátozni vmit? Őszintén valljuk be, h most, amikor ugye majd minden játék dvd-n jön ki (4 giga felett), akkor miért van az, h sehonnan sem lehet normális sebességgel tölteni jóformán semmit (amúgy is, egy normál nettel sem 1-2 óra, míg lejön 4 giga, úgy meg még nehezebb, ha ezt más is akadályozza)? Erre van egy (gondolom, h több, ezt kérdezném Tőletek:) jó megoldás - a bitsoup.org -, de már akkor szól a szabályzat, amikor még alig 10 gigát töltöttem le (ami 2és fél játék), h a feltöltésem ne 1,7 giga legyen csak, m akkor bannolnak.., köszi!
Tényleg alkalmazkodó ember vagyok, meg meg is értem 1részről ezt az egészet - a másik, h mondhatjátok, h ha játszani akarok, akkor menjek el a boltba és vegyem meg ott - ez is jogos -, a másik, h ha zenéket töltenék, akkor jó is lenne a bitsoup aránya.., tény..
Viszont, ha lenne rá, pontosabban van rá lehetőség, akkor játékokat/filmeket töltenék (nem korlátozva, vagy nem a fentiek szerint).., van ftp is pénzért, meg smsweb, de ha van ingyenes torrent, ami korrekt is egyben, annak a címét megköszönném Nektek! Eleddig én nem találtam jó megoldást..
Köszönöm előre is (a szidást is:)!
Üdv
Koszta -
#7186 Állítsd le a letöltéseket, és csak a feltöltések menjenek éjjel-nappal. -
Light #7185 Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, h:
Először is köszönöm Monotonnak a bitsoup-ra a meghívást, azóta nagy mértékben fellendült a torrent-letöltés, és minden teljesen jól jön..:), a kérdésem Neki, vagy esetleg másnak szólna, aki tud rá válaszolni..:
Egy ilyen üzenetet kaptam:
"You have been auto-demoted from User to Leech because your share ratio has dropped below 0.5 for more than 4 Days. Your account will be automatically deleted in 2 weeks if your ratio is not above 0.5."
Elolvastam a szabályokat, és hülye vagyok hozzá, nem értem, h mi a teendő.., BitCometet használok, Uploadnak 10kb/s van beállítva és eddig nem volt gond semmivel.., mit tegyek, h jó legyen a cucc?
Köszi a helpet előre is!
Üdv
Koszta -
#7184 srácok :) pls... :) -
#7183 van egy meghívód, amit 80 nap múlva használhatsz fel ¦-))
[szemét] -
#7182 [nemvitz]|-)
-
#7181 Olyanom már van.:DD Amúgy BH-s még egyelőre nincs.:DD [komolyan mondja] -
#7180 csak 1 meghívó??? :((((
azt hittem vmi jó nő:P -
#7179 naés kynek nincs ¦-| -
#7177 Tudom.:) Amúgy mennyit érne meg neked?:DDDD [csak viccel] -
Monoton #7176 amuzgy sorry -
Monoton #7175 szmájli a végén :P /nemkomoly/ -
#7174 *Meghívót kérők üzeneteit töröljük! ^^ :DDDDDDD -
Monoton #7173 :P -
#7171 lehet hogy meghívom magamat... :DDDD -
#7170 dejóhogygondoltálrám -
#7168 majd, ha jókisfiú leszel... -
Monoton #7167 pedig már reménykedtem :( -
#7166 nem nyert :P -
Monoton #7165 :DDDDDDDDDDDDDDDD tom hogy nekem :DDD -
oliverspy #7163 Téényleg!!! Jó napot zártunk :-)) -
Monoton #7162 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2006
2. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
3. Battlefield 2
4. TOCA Race Driver 3
5. SilkRoad Online
6. Tomb Raider Legend
7. US Cittá di Palermo
8. NASCAR Racing 2003 Season
9. Humoros és aranyos képek
10. torrent
jó napot zártunk :DDDDDD -
tomo #7161 nincs rossz oldal, max még kevés a felhasználó rajta.
keress magadnak. -
#7160 olyan kéne amit ismertek és jó is! sok userrel cuccal -
#7159 ezt akrtam elkerülni -
#7158 címek -
#7157 Tudnátok adni konkrét címeket ahol nagyon jó torrentek vannak
Bithumen majom és endlesshez hasonlóakat
lehetnek külföldiek is de címeket adjatok ne azt hogy hol keressem -
#7156 0.01-es arány miatt -
Monoton #7155 :DDDDDDDD méj? -
#7154 engem kib*sztak ·· -
Monoton #7153 én oda már vagy fél éve regelve vok de eddig semmit nem töltöttem :D -
#7152 Nagyon elegem van ebből az oldalból!
http://www.torrentleech.org
Már 2 hete nem tudok regelni. Ha majd újra lehet, szóljon valaki legyen szíves, vagy ha lehet egy meghívót... -
Monoton #7151 a motto: no Rinya! -
#7150 Elnézést a rinyáéert! -
#7149 nálátok sincs rendben az E trackert? inkább egy picit abbahagyom a feltöltést... -
#7148 Megy a majomparádé.. -
#7147 én a torrentet jobbnak találom, de azért ez nem ilyen egyszerű, hogy regisztrálsz egy jó oldalra és kész.
a jó oldalakon nem lehet már regisztrálni, csak meghívással lehet bejutni, és az köztudott, hogy senkinek sincs meghívója. -
Schwarzenegger #7146 Sziasztok! Szeretnék magyar szinkronos filmeket letölteni.Melyik torrent oldalról lehet ahol sok film van?Nem baj ha regisztrálni kell de fogadja el és sok cucc legyen.Többet is javasolhattok.Vagy inkább DC-vel érdemes magyar HUB-okon keresni?Torrent vagy DC?ÜDV:Laci -
#7145 Te meg öreg!