36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tosatt
    Lécci segítsen valaki hogy hogyan tudnék torrentet egy kicsit gyorsabban leszedni ezzel a fos BitLorddal
  • Met
    nekem úgy rémlik csak egy ember rinyált :)
  • Monoton
    csak azért írtam mert az előző leállásnál sokan sírtak hogy kinyirta az ASVA a majmot :D
  • Max7
    Csak jogilag nem tudnak mit tenni! Max lefoglalják a servert és ellenörzik amivel kitörölhetik a seggüket ráadásul megalapozatlanul foglalnák le a servert szal egy fejelentést megérne a dolog! Bár kinek kell a baj? :P
  • DjDano
    Ha az ASVA akarná már rég megszünt volna BH, Endless és az összes többi oldal,.. Gondoljátok hogy nem tudnak róla?? Dehogyisnem....
  • mukika
    próbáltam, és nem jó valamiért... beírom a nevem, és azt írja nincs ilyen felhasználó. érdekes. :(

plusz válszt is kaptam, hogy miért lehet érvénytelen e-mail cím: "-érvénytelen akkor lehet az emailcim ha már volt felhasználó onnét csak pl törölték" - soha nem volt regisztrálva az oldalra...
  • oliverspy
    Amúgy nekem mostanában a kedvenc trackerem a GhostHUNter! Tök jó!!
  • oliverspy
    Szerintetek mikor fog visszajönni a Majom?
    Már elvonási tüneteim vannak..
    Addig is:
  • Amse
    azthiszem nincs lezárva a regiszráció, csak emlékeztetőt kell kérned az email címedre és küldenek egy jelszót.nekem így sikerült.
  • tosatt
    Kontrakcio küld már el lécci a linket és valami jó beállítást hogy gyorsan szedje le a cuccot.
  • mukika
    az miért van, hogy küldtem egy endlesses meghívót, és elment meg minden, de amikor rákattint az e-mailben lévő linkre a srác, és regisztrálni próbál(nevét beírja, mindent kipipál...), akkor azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím!?!?!?!?!

endlessen sajna nem tudom megkérdeni, mert már le van zárva a fórum regisztráció.
  • Rogg
    A MP ezt írja ki: Sajnos a serverközpontba felmerült hibák miatt az oldal egyenlöre nem üzemel, kérjük megértéseteket és kitartásotokat, remélhetőleg hamarosan újra itt vagyunk. A klienseket hagyjátok futni, ameddig az oldal újra nem üzemel.
  • Rogg
    A Bitzone is újra működik.
  • mukika
    majomparade helyén de szép kocka jön be. O_o
  • Rogg
    http://cooltracker.tx.hu/

Ez is egy jó oldal lesz! Még új de nagyon igéretes.
  • baca01
    ki nem szarja le az asva-t..........:P:P
  • Monoton
    nem /de nem az ASVA csapott le, JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ?/
  • baca01
    nektek se jön be a mprd?
  • Newfronter
    Elnéztem egy kicsit a kérdésed. Azt nem tudom, hogy mi van az asztaladon, de inkább azt javaslom, hogy egy mappába rakd, az jobb.
  • Monoton
    vagy átírja a nevét! v nem?
  • Newfronter
    Ha máshonnan töltötted le, akkor előfordulhat, hogy hozzáad néhány tracker-t, tehát ezzel is megteremti a gyorsabb letöltés lehetőségét, nyugodtan írd felül, nem fog elveszni semmi.
  • Schwarzenegger
    Sziasztok!

Hogy lehet az hogy két különböző filmhez tartozó torrentfájlokat akartam letölteni az Asztalra(oda szoktam)de nem engedte.Azt irta ki hogy már létezik,kivánom e felülírni?Tehát két különböző filmhez ugyanaz a torrentfájl tartozik?
  • Kontrakcio
    Sztem Azureus vagy utorrent az ami jó... az első az zabálja a gépet igaz nekem z van!ha a beállitása kell amikor felcsaptad az azut csak irj privibe és küldöm a linket! csaó
  • tosatt
    OK kösz az infót de én egyébként full hülye vagyok a torrentekhez csak egy haverom ajánlotta hogy ő így szedi le a cuccot
  • Max7
    ez nem kliens függő! ez attól függ hogy hányan seedelik amugy bitlordot dobd ki mert pl nálunk is és még 3 torrent oldalon is ki van tiltva mert bitcometnek álcázza magát!
  • tosatt
    Sziasztok!!!
    Kéne egy kis segítség. Melyik az a program amelyikkel a leggyorsabban leszedhetem a progikat, mert nagyon lassú az 1.1-es BitLord. Egész nap itt ülök a gép előtt hogy egy nyomorult 5 mb-os zenét leszedjek.
  • oliverspy
    Én régen sokat FTP-ztem, 2-3 éve, csak aztán a szervert lekapcsolták... Teljesen free szever volt, magyar, de a torrent lényegen alapult. Ha letöltessz, tölts is vissza! Mondjuk mivel ott felmentek a dolgok, nem csak a mások gépéből jöttek, sokkal gyorsabban jöttek a dolgok. Csak mára szerintem az ilyen FTP-k eltűntek. Csak a fizetősök vannak. Mióta lekapcsolták azt a szervert, azóta soha nem FTP-zek. Hanem, ha film kell, zene, programok vagy XXX, akkor torrent/DC.
    Ha játék kell (mostanában egyre kevesebb) akkor SMSWEB. Sztem, ha 200 Ft-ot rááldozol egy játékra, az nem olyan sok pénz. a top40.webtar.hu/warez toplistán vannak elég jó SMS-WAREZek!!
  • Monoton
    akkor tölts fel te is valamit és seedeld nagyon sokáig
  • Light
    Érdekes, h bizonyos fórumokon azt, h ha az ember nem tud vmit, vagy nincs teljesen tisztában azzal, amit szeretne, azonnal leugatják, kifigurázzák és szapulják..
    Amúgy meg nem arról van szó, h nem adnék vissza semmit (a BitComet alapbeállításokkal fut nálam - nincs határ, nincs határ..), csak 1xűen összesen 10k fölé nem megy az upload, nem tudom, h miért.., mind1..

Jah, vg, én sem azért mondtam, köszönöm reakciódat - már van egy eljegyzés a hátam mögött.., mielőtt megkérdeznéd, lánnyal..;)
  • laslandes
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Met
  • Monoton
    :SADASASD:ADA:SD?:AS?:A?D:?A:SD?:?:
  • vg
    ":). Rendes, értelmes, és egy érdekes srácnak tűnsz így a beszólogatásaid alapján, szívesen megismernélek..:)"

Köszönöm kedves szavaid, de én inkább a maradnék a lányoknál...
  • Met
    Amikor regelsz az oldalon akkor leszedsz valamit és azt visszaosztod, majd amikor azt visszatöltötted, vagy legalább is nagyrészét akkor elkezdesz mást leszedni, de közben a régit is töltöd vissza.

Amúgy tényleg van pár vissza "szólogatós paraszt", de sajnos jóval több "csak letölteni akaró semmit nem vissza adó paraszt" van.
  • Laky
    ha sikerült megérteni a P2P lényegét, akkor minek teszel fel ilyen kérdéseket?
    ha max. letöltési sebbességgelakarsz letölteni, akkor ott az smsweb... csak nem sajnálsz pár száz forintot érte...
    vagy tölts feltöltő oldalakról (pl. RapidShare, MegaUpload), van egy csomó oldal, ami ezzel foglalkozik: 1, 2
  • Light
    köszi!
  • Light
    :). Rendes, értelmes, és egy érdekes srácnak tűnsz így a beszólogatásaid alapján, szívesen megismernélek..:) Nem tudom, h amikor még nagy divat volt a Kazaa vagy a Dc++ (természetesen azokról a programokról beszélek, ahol lehetett korlátozást beállítani - KazzaLite, Bc, Strong Dc++), akkor hova szakadt az a nagy pofád, m akkor mindenki úgy töltött orrba-szájba 100-300k-val, ahogy kellett..(sztem Te is).., ez volt, most ez van (torrent), oké, nem is azért írtam azt, amit.., 1xűen csak kifejtettem a véleményemet vmiről és hangosan gondolkoztam, meg visszasírtam a régi időket.. bár tudom, h néha ebben az országban már ez is baj, m sok a paraszt, aki visszaszólogat.., mind1..

A többieknek köszönöm a felvilágosítást, és az információkat!
    Üdv
    Koszta
  • Met
    10 gigából 1.7-et töltöttél vissza, hát grat
  • vg
    Pofám leszakad... Ingyen akasz tölteni teljesen új játékokat/filmeket több100kval? Ember, te hol élsz???? Inkább örülj, hogy van egy ilyen ingyenes lehetőség! Komolyan azt hiszed, hogy bárki is meg fogja adni neked amit kérsz? Ha nagy sebességel akarsz tölteni, akkor fizess mint a kistehén! Jah, hogy nincs zsé? Nincsenek kapcsolatok? Erről nem mi tehetünk...
  • Monoton
    ha nem lennének ilyen kemény szabályok akkor még lassaban töltenél mert senki nem akarna seedelni csak tölteni!