36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• rooney8
    sztem csak simán troll
  • Blekk Síp
    Sztem csak nem magyar.
  • Narxis
    omg....
  • davidka003
    Fáj ilyen helyesírást látni.
  • vilagosszikla
    Szia asztok a maki rendesen el íntézte magát csak adig ugrált fárol fára mig a mélybe eset. De mint régi tag én már nem fogok ágat nyújtani hogy fel legyen húzva mivel Így ki zártak (bennünket) mint régi tagot. Hisz sok régi maki dolgozott a háttérben.

Legaláb kör üzenetett ki küldtek volna. most pitizek egy meg hívo-é... vagy dobjak fel egy kilobanánt. NEM NEM NEM

Inkáb maradok még élő régi jókis oldalakon ahol még az ember tán jó érzi magát.

Mindenkinek egy boldog új évet kivánnok.

• rooney8
    köszi, már át is ment 99.7%-ra :)
  • broman191
    Annyit tehetsz, hogy a sok-sok fájl közül egyetlen egyet jelölsz ki normál prioritásúra, a többit ne töltse le prioritásra teszed, így hamar átlép seedelő állapotba az adott torrent (részlegesen seedelt állapotra). Akkor stoppolod. Kitörlöd a letöltési helyről a bizonyos egy completed fájl kivételével az összes többit. Kliensben force recheck és seed-eled amíg a szabályzatban írják, közben helyed is van, gondod sem lesz belőle. :)
  • Rash87
    Azt hiszem.... hogy azt meg tudod csinálni(UTorrent-ben),h annak a torrentnek a tulajdonságánál a letöltési sebességét beállítod a 1-re,feltöltést pedig 0-n hagyod, h maxon töltse vissza.
  • Rash87
  • rooney8
    az elég sok idő és mint tudjuk az idő pedig pénz :D nem lehetne itt megállítani a torrentet és innen folytatni a seed-et?

köszi... :D
  • broman191
    Lassabb netet köttetsz be, hogy legyen időd gondolkodni ha félrekattintasz.
  • [HUN]FaTaL
    Leszeded, visszaseedeled, letörlöd.
  • rooney8
    ja amúgy magon történt ez az incidens (ha számítana)
  • rooney8
    ennyi? :D
    ráadásul már lejött 8 giga, az meg nem olyan kevés... :S :D
  • [HUN]FaTaL
    Ciki :D
  • rooney8
    olyankor mi van, ha már félig letöltöttem egy torrent-et, de közbe eszembe jutott, hogy mégse ezt akartam? most megállítottam, de ugye már letöltöttem a felét, viszont a többi nem kellene, viszont így nem tudok seed-elni...
  • tommygear
    nem is neked céloztam
  • DIESEL DOG #33654
    Senki sem köpködte az oldalt...
  • Marci0115
    nekem már negyed órája be se akarja hozni az oldalt
  • [HUN]FaTaL
    Pedig előfordul és ez nem hiba, hanem ilyen. Nézd már meg hányan írnak / olvasnak egyszerre az adatbázisba, idő kell amíg a szerver feldolgozza.
  • TBTPumpa
    Ez a 160.-ik torrent feltöltésem.
    Eddig egyszer sem találkoztam ezen az oldalon ilyennel...
  • tommygear
    ez egyáltalán nem hiba, nem másodpercenként frissíti az oldal az adatbázist ezért kerül ki később a torrent pár perccel amit feltöltessz és néha ezért írja ki, hogy nem található a torrent, mert még nem találja az adatbázisban
  • TBTPumpa
    Engem az 5-10 perces kimaradás nem zavarna, de már 17 óra óta nehézkes az oldalon bármit is csinálnom... A torrentet sem tudtam feltölteni, mert az utolsó lépésnél kiírta, hogy a torrent nem található az adatbázisban... Próbáltam újra feltölteni, erre rinyált az oldal, hogy ez a torrent ezen a néven már fenntvan. Kereső nem talál semmit, egyszer csak kb. 15 perc múlva megjelenik az általam hibásan feltöltött torrent a letöltések között, ami mégsem hibás, csak a Tracker szórakozik. Ez zavar!
  • tommygear
    miért kell egy 5-10 perces kimaradás miatt köpködni az oldalt? komolyan nem bírtok ki ennyit?
  • DIESEL DOG #33647
    Jelenleg nálam is van valami gebasz... néha-néha feldobja a karbantartás ablakot, ráfrissítek és eltűnik, megy minden tovább normálisan, rendesen megy a seed is... wtf?
  • Rash87
    Eléggé elkapkodták ezt.
  • Marci0115
    kell a sok user, a rendszer meg behal
  • TBTPumpa
    Megint dögledezik a Mag... Mindig akkor, amikor valamit feltöltenék... Fantasztikus!
  • tommygear
  • gettobuxa
    leszedem újra amit sógorom, és visszatöltöm :P neki meg küldtem egy meghívót, meg néhány jótanácsot :)
  • tommygear
    hát nem leszel hosszú életű az oldalon :DDDDDDDDD
  • JoeFromHun
    +1
    Nah ezért szerettem a Nordic-ot... Rohadt jó SiteRIP-ek voltak fönt.
    És voltak igazi jó ritkaságok is.
  • desigo
    Gondlom ha letelik a hátralévő idő akkor el fognak tűnni.
    Egyenlőre nincs szankcionálva még...
  • gettobuxa
    magon mi az, h hit n runok száma 37/7??
    sose hit n runoztam, bár néha a sógorom is használja a loginemet..
  • bexinho
    Én fent vagyok magon, de bármikor kell valami régiség vagy ritkaság, sosem találom. Ami pedig fent van, az egy 1st-ön is rajta van, vagy egy "majomparádén" (bár elég sokat romlott a színvonala az utóbbi 1 évben)...
  • Marci0115
  • Blum
    Mag <3
  • JoeFromHun
    Nah a Nordic is oda lett? Hát mostmár tényleg nincs 1 jó oldal se
  • Flamer
    µTorrent Stable (3.1 build 26616)
    tegyetek fel hamar 3.0-at hasznaltok..
  • bexinho
    Egy hete nekem is ugyan ezt csinálja, pedig semmi sem változott. Utorrent 3.0 ... nem értem. Hiába írok be pl 30kbit/s-et feltöltésnek, olyan mintha 0 érték lenne ott. Korlátlanul tölt fel...