36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33671 sztem csak simán troll -
#33670 Sztem csak nem magyar. -
#33669 omg.... -
#33668 Fáj ilyen helyesírást látni. -
vilagosszikla #33667 Szia asztok a maki rendesen el íntézte magát csak adig ugrált fárol fára mig a mélybe eset. De mint régi tag én már nem fogok ágat nyújtani hogy fel legyen húzva mivel Így ki zártak (bennünket) mint régi tagot. Hisz sok régi maki dolgozott a háttérben.
Legaláb kör üzenetett ki küldtek volna. most pitizek egy meg hívo-é... vagy dobjak fel egy kilobanánt. NEM NEM NEM
Inkáb maradok még élő régi jókis oldalakon ahol még az ember tán jó érzi magát.
Mindenkinek egy boldog új évet kivánnok.
-
#33666 köszi, már át is ment 99.7%-ra :)
-
#33665 Annyit tehetsz, hogy a sok-sok fájl közül egyetlen egyet jelölsz ki normál prioritásúra, a többit ne töltse le prioritásra teszed, így hamar átlép seedelő állapotba az adott torrent (részlegesen seedelt állapotra). Akkor stoppolod. Kitörlöd a letöltési helyről a bizonyos egy completed fájl kivételével az összes többit. Kliensben force recheck és seed-eled amíg a szabályzatban írják, közben helyed is van, gondod sem lesz belőle. :) -
#33664 Azt hiszem.... hogy azt meg tudod csinálni(UTorrent-ben),h annak a torrentnek a tulajdonságánál a letöltési sebességét beállítod a 1-re,feltöltést pedig 0-n hagyod, h maxon töltse vissza. -
#33663 -
#33662 az elég sok idő és mint tudjuk az idő pedig pénz :D nem lehetne itt megállítani a torrentet és innen folytatni a seed-et?
köszi... :D -
#33661 Lassabb netet köttetsz be, hogy legyen időd gondolkodni ha félrekattintasz. -
#33660 Leszeded, visszaseedeled, letörlöd. -
#33659 ja amúgy magon történt ez az incidens (ha számítana) -
#33658 ennyi? :D
ráadásul már lejött 8 giga, az meg nem olyan kevés... :S :D -
#33657 Ciki :D -
#33656 olyankor mi van, ha már félig letöltöttem egy torrent-et, de közbe eszembe jutott, hogy mégse ezt akartam? most megállítottam, de ugye már letöltöttem a felét, viszont a többi nem kellene, viszont így nem tudok seed-elni... -
#33655 nem is neked céloztam -
DIESEL DOG #33654 Senki sem köpködte az oldalt... -
#33653 nekem már negyed órája be se akarja hozni az oldalt -
#33652 Pedig előfordul és ez nem hiba, hanem ilyen. Nézd már meg hányan írnak / olvasnak egyszerre az adatbázisba, idő kell amíg a szerver feldolgozza. -
#33651 Ez a 160.-ik torrent feltöltésem.
Eddig egyszer sem találkoztam ezen az oldalon ilyennel... -
#33650 ez egyáltalán nem hiba, nem másodpercenként frissíti az oldal az adatbázist ezért kerül ki később a torrent pár perccel amit feltöltessz és néha ezért írja ki, hogy nem található a torrent, mert még nem találja az adatbázisban -
#33649 Engem az 5-10 perces kimaradás nem zavarna, de már 17 óra óta nehézkes az oldalon bármit is csinálnom... A torrentet sem tudtam feltölteni, mert az utolsó lépésnél kiírta, hogy a torrent nem található az adatbázisban... Próbáltam újra feltölteni, erre rinyált az oldal, hogy ez a torrent ezen a néven már fenntvan. Kereső nem talál semmit, egyszer csak kb. 15 perc múlva megjelenik az általam hibásan feltöltött torrent a letöltések között, ami mégsem hibás, csak a Tracker szórakozik. Ez zavar! -
#33648 miért kell egy 5-10 perces kimaradás miatt köpködni az oldalt? komolyan nem bírtok ki ennyit? -
DIESEL DOG #33647 Jelenleg nálam is van valami gebasz... néha-néha feldobja a karbantartás ablakot, ráfrissítek és eltűnik, megy minden tovább normálisan, rendesen megy a seed is... wtf? -
#33646 Eléggé elkapkodták ezt. -
#33645 kell a sok user, a rendszer meg behal -
#33644 Megint dögledezik a Mag... Mindig akkor, amikor valamit feltöltenék... Fantasztikus! -
#33643 -
gettobuxa #33642 leszedem újra amit sógorom, és visszatöltöm :P neki meg küldtem egy meghívót, meg néhány jótanácsot :) -
#33641 hát nem leszel hosszú életű az oldalon :DDDDDDDDD -
#33640 +1
Nah ezért szerettem a Nordic-ot... Rohadt jó SiteRIP-ek voltak fönt.
És voltak igazi jó ritkaságok is. -
#33639 Gondlom ha letelik a hátralévő idő akkor el fognak tűnni.
Egyenlőre nincs szankcionálva még... -
gettobuxa #33638 magon mi az, h hit n runok száma 37/7??
sose hit n runoztam, bár néha a sógorom is használja a loginemet.. -
#33637 Én fent vagyok magon, de bármikor kell valami régiség vagy ritkaság, sosem találom. Ami pedig fent van, az egy 1st-ön is rajta van, vagy egy "majomparádén" (bár elég sokat romlott a színvonala az utóbbi 1 évben)... -
#33636 -
Blum #33635 Mag <3 -
#33634 Nah a Nordic is oda lett? Hát mostmár tényleg nincs 1 jó oldal se -
#33633 µTorrent Stable (3.1 build 26616)
tegyetek fel hamar 3.0-at hasznaltok.. -
#33632 Egy hete nekem is ugyan ezt csinálja, pedig semmi sem változott. Utorrent 3.0 ... nem értem. Hiába írok be pl 30kbit/s-et feltöltésnek, olyan mintha 0 érték lenne ott. Korlátlanul tölt fel...