36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33631 tálcán jobb klikk utorrent-re és ott állítottad a le/feltöltési korlátot? -
#33630 majom meg karacsony alkalmabol ismet nem megy:D -
Ironman2 #33629 Bithorlón freelech van,és 3x-os szorzó -
#33628 milyen verzioju utorrentet hasznalsz?
nomeg biztos jo ertekre allitod? mertha tul nagyra teszed es nem is akkora a neted akkor olyan mintha maxal menne.
amugy a 0 == nem szabalyzott.. cska hogy tudd.
irj be egy nagyon kis szamot es teszteld.. btw nkm meg a 2.x verzio van es rohatt jol megy. -
Atrax47 #33627 A netlimiterrel az a baj hogy a masik géphez nem igazán tudok hozzáférni. Tehát vagy az én gépemről kéne megcsinálni (amit szerintem nem lehet de az volna a legjobb) vagy kivülről pl router. Ötletek? -
Ironman2 #33626 -
#33625 netlimiter lol :\ -
#33624 nálunk netlimiter lett a tuti megoldás -
Atrax47 #33623 Ja elfelejtettem , ez utorrent nél van -
Atrax47 #33622 Hali, Olyan kérdésem volna hogy a másik gépen folyamatosan megy a torrent max sávszélességgel. Az én gépem emiatt semmit se tud csinálni. A megoldás az lenne hogy az ottani torrenten a savszélességet korlátolom a beállításokban. De hiába állom át a max letöltést vagy feltöltést bármilyen értékre ugyanúgy maxxal megy, mintha 0-át írtam volna be. Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#33621 loller xDDDDDD -
#33620 :DDDDDDDD -
#33619 -
#33618 ez a bella fia ?:D -
#33617 -
#33616 ja még annyi, hogy jelenleg nincs semmi szankció semmiért, még nem éles a rendszer -
#33615 Értem köszi, csak asszonykám eleinte nem értette hogyan műxik az új rendszer és hát lett is galiba.. :D De még idejében észrevettem ezek szerint. -
#33614 ha 5/5 akkor semmi mert annyi a megengedett, ha meghaladja 1-2-vel se lesz semmi max figyelmeztetnek, csak azokat fogják kirakni akik notorius hit n run-osok -
#33613 Magon elolvastam a wikit, de nem találtam egyértelmű választ arra, hogy mi történik, ha eléri vki a maximális hit'n run-okat? Tehát mi történik akkor, ha pl: 5/5? -
#33612 Sziasztok!
Sajna újra kellett tennem a gépemen az utorrentet, és nem jövök rá, hogy hogyan tudom ismét belistázni a már a gépemen lévő filmeket seedelésre...
tudna segíteni valaki? -
#33611 40M up elég lenne neki!
Akkor csinálok egy kis helyet a hdd-n ! -
Blum #33610 Aszfalton közben free leech van -
#33609 Most már nálam is jó. -
Blum #33608 Nálam már megy. -
#33607 csak a tracker -
#33606 nem :/ -
#33605 Mag megy nálatok? -
#33604 Már annyiszor leírtam a megoldást. Kevesebb torrentet kell seedelni. Amúgy sincs semmi értelme 1-2 KB/s-el seedelni bármit is. -
#33603 Ugyan ez van nálunk is. Bár mi 5 megabitesről váltottunk 15ösre, de naponta 3-4x legalább megszakad 1-1 percre. Persze többségében akkor, amikor böngészne a család, vagy amikor xbox live-ozok. Rettentő idegesítő!
Mondjuk így is csak 10-11 Mbit-el jön a net, mellé pedig fél Mbit társul feltöltésként. Rettentő 21. századi színvonal. (mielőtt valaki kérdezné, csak t-vel tudunk netezni, még velük is csak úgy, hogy nekünk kellett az "új építésű házak utcájába" behúzni 60m telefonkábelt, a falu !!!!közepén!!!!. Megyeközponttól (TATABÁNYA) 15km -re lévő falu ez. Nem a világ vége, ámde mégis...
Szarnak bele, de a számla percre pontosan jön. -
Blum #33602 Azt bizony be kell tallózgatni egyesével :/
Én is rohadtul szoktam neki örülni :D
Have fun! :D -
#33601 Sziasztok!
Újra kellett raknom a win-t, de hiába adom meg a utorrenten belül a torrent file-ok helyét, nem tölti be!
Van valami amit kifelejtettem....?
Egyessével megy, de nem akarok 200+ file-t így megadni neki!
Ha az összeset kijelölöm, akkor meg nem tölti be őket! -
#33600 én annak idején így jártam sajna ez tcomos probléma de nagyívben szarnak rá, azt fogják mondani túl messze vagy a központtól (ami hazugság) vagy túl régi a kábelezés -
#33599 van másnak t-comos nete?Nem szakad?
Mióta átváltottunk,állandóan szakadozik az egész..Nagy moslék..Naponta egyszer biztos..Megérteném,ha nem bírná a hálózat a 15Mb-s ADSL-t,de MINDIG akkor szakad,mikor nem használom rendesen a netet,csak böngészgetek.Nem tölti be az oldalt,na mondom itt már baj van..Aztán várhatok 3-4 percet,mig megjavul. -
#33598 Noob kérdés :)
Ha magon megnyitok egy torrentet, akkor csak a böngésző vissza gombjával tudok belőle kimenni, vagy van a magnak valami saját gombja, amit én nem vettem észre? Mivel idegesítő, hogy vissza gombnál néha el kell játszani a frissítgetős dolgot, és ez frusztrál -
#33597 kb fél évig ingyen be lehetett kerülni, aki akart bejutott -
#33595 ismeri-a-torrentezok-titkait-egy-uj-honlap -
PunkZoli #33594 frankó, így jó lesz kösz -
#33593 De az eltelt időbe is beleszámolja a letöltés idejét is. Bár azt hiszem a 48 órába is beleszámít így léynegében mindegy. :D -
#33592 van egy fül amit ki kell választani hogy Eltelt -
#33591 Ott csak a letöltéssel együtt eltöltött idő látszik, vagy nem?