36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• rooney8
    tálcán jobb klikk utorrent-re és ott állítottad a le/feltöltési korlátot?
  • Flamer
    majom meg karacsony alkalmabol ismet nem megy:D
  • Ironman2
    Bithorlón freelech van,és 3x-os szorzó
  • Flamer
    milyen verzioju utorrentet hasznalsz?
    nomeg biztos jo ertekre allitod? mertha tul nagyra teszed es nem is akkora a neted akkor olyan mintha maxal menne.
    amugy a 0 == nem szabalyzott.. cska hogy tudd.

irj be egy nagyon kis szamot es teszteld.. btw nkm meg a 2.x verzio van es rohatt jol megy.
  • Atrax47
    A netlimiterrel az a baj hogy a masik géphez nem igazán tudok hozzáférni. Tehát vagy az én gépemről kéne megcsinálni (amit szerintem nem lehet de az volna a legjobb) vagy kivülről pl router. Ötletek?
  • Ironman2
  • Flamer
    netlimiter lol :\
  • Yossarian
    nálunk netlimiter lett a tuti megoldás
  • Atrax47
    Ja elfelejtettem , ez utorrent nél van
  • Atrax47
    Hali, Olyan kérdésem volna hogy a másik gépen folyamatosan megy a torrent max sávszélességgel. Az én gépem emiatt semmit se tud csinálni. A megoldás az lenne hogy az ottani torrenten a savszélességet korlátolom a beállításokban. De hiába állom át a max letöltést vagy feltöltést bármilyen értékre ugyanúgy maxxal megy, mintha 0-át írtam volna be. Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • desigo
    loller xDDDDDD
  • Narxis
    :DDDDDDDD
  • tommygear
  • Flamer
    ez a bella fia ?:D
  • Marci0115
  • tommygear
    ja még annyi, hogy jelenleg nincs semmi szankció semmiért, még nem éles a rendszer
  • Blekk Síp
    Értem köszi, csak asszonykám eleinte nem értette hogyan műxik az új rendszer és hát lett is galiba.. :D De még idejében észrevettem ezek szerint.
  • tommygear
    ha 5/5 akkor semmi mert annyi a megengedett, ha meghaladja 1-2-vel se lesz semmi max figyelmeztetnek, csak azokat fogják kirakni akik notorius hit n run-osok
  • Blekk Síp
    Magon elolvastam a wikit, de nem találtam egyértelmű választ arra, hogy mi történik, ha eléri vki a maximális hit'n run-okat? Tehát mi történik akkor, ha pl: 5/5?
  • sztoncsi
    Sziasztok!

Sajna újra kellett tennem a gépemen az utorrentet, és nem jövök rá, hogy hogyan tudom ismét belistázni a már a gépemen lévő filmeket seedelésre...

tudna segíteni valaki?
  • Beers
    40M up elég lenne neki!
    Akkor csinálok egy kis helyet a hdd-n !
  • Blum
    Aszfalton közben free leech van
  • zeli
    Most már nálam is jó.
  • Blum
    Nálam már megy.
  • broman191
    csak a tracker
  • Desiderata #33606
    nem :/
  • zeli
    Mag megy nálatok?
  • davidka003
    Már annyiszor leírtam a megoldást. Kevesebb torrentet kell seedelni. Amúgy sincs semmi értelme 1-2 KB/s-el seedelni bármit is.
  • bexinho
    Ugyan ez van nálunk is. Bár mi 5 megabitesről váltottunk 15ösre, de naponta 3-4x legalább megszakad 1-1 percre. Persze többségében akkor, amikor böngészne a család, vagy amikor xbox live-ozok. Rettentő idegesítő!

Mondjuk így is csak 10-11 Mbit-el jön a net, mellé pedig fél Mbit társul feltöltésként. Rettentő 21. századi színvonal. (mielőtt valaki kérdezné, csak t-vel tudunk netezni, még velük is csak úgy, hogy nekünk kellett az "új építésű házak utcájába" behúzni 60m telefonkábelt, a falu !!!!közepén!!!!. Megyeközponttól (TATABÁNYA) 15km -re lévő falu ez. Nem a világ vége, ámde mégis...

Szarnak bele, de a számla percre pontosan jön.
  • Blum
    Azt bizony be kell tallózgatni egyesével :/
    Én is rohadtul szoktam neki örülni :D

Have fun! :D
  • Beers
    Sziasztok!
    Újra kellett raknom a win-t, de hiába adom meg a utorrenten belül a torrent file-ok helyét, nem tölti be!
    Van valami amit kifelejtettem....?

Egyessével megy, de nem akarok 200+ file-t így megadni neki!
    Ha az összeset kijelölöm, akkor meg nem tölti be őket!
  • Kori
    én annak idején így jártam sajna ez tcomos probléma de nagyívben szarnak rá, azt fogják mondani túl messze vagy a központtól (ami hazugság) vagy túl régi a kábelezés
  • berlinboy6329
    van másnak t-comos nete?Nem szakad?

Mióta átváltottunk,állandóan szakadozik az egész..Nagy moslék..Naponta egyszer biztos..Megérteném,ha nem bírná a hálózat a 15Mb-s ADSL-t,de MINDIG akkor szakad,mikor nem használom rendesen a netet,csak böngészgetek.Nem tölti be az oldalt,na mondom itt már baj van..Aztán várhatok 3-4 percet,mig megjavul.
  • shaba23 #33598
    Noob kérdés :)
    Ha magon megnyitok egy torrentet, akkor csak a böngésző vissza gombjával tudok belőle kimenni, vagy van a magnak valami saját gombja, amit én nem vettem észre? Mivel idegesítő, hogy vissza gombnál néha el kell játszani a frissítgetős dolgot, és ez frusztrál
  • Marci0115
    kb fél évig ingyen be lehetett kerülni, aki akart bejutott
  • tototto
    ismeri-a-torrentezok-titkait-egy-uj-honlap
  • PunkZoli
    frankó, így jó lesz kösz
  • [HUN]FaTaL
    De az eltelt időbe is beleszámolja a letöltés idejét is. Bár azt hiszem a 48 órába is beleszámít így léynegében mindegy. :D
  • Marci0115
    van egy fül amit ki kell választani hogy Eltelt
  • [HUN]FaTaL
    Ott csak a letöltéssel együtt eltöltött idő látszik, vagy nem?