36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Anotino #7272 Nem kalap szar csak gozod sincs rola mire valo. Gyorsabban nem fogsz letolteni vele, max feltoltesre lesz kevesbe erzekeny a dsl-ed. A gond az lehet tobbek kozott, hogy passziv a kapcsolatod (errol egy rendes kliensben figyelmeztetest is kapsz, ez esetben engedelyezd az upnp-t vagy allits be virtual servert ha routered van), de 10 nem-torrentezo emberbol kb 8 nulla seederes letoltesektol szokott meg ilyen idegbajt kapni. -
tosatt #7271 ez a cfos egy kalap szar. Felraktam és csak 1+2 kb/s-l jön a cucc. Letöröltem de még most se javult annyira. Mi lehet a gond??
-
#7270 Hááát sajna a Majmocskánk még nem működik!Remélem hét végére azért megoldódnak a gondok!Kinek milyen tapasztalatai vannak az uTorrentel??????? -
paul161 #7269 Oksi!!
CSak cfos router mögül is működik???
Ja a btengine meg nem akar működni!! Valamit lehet elb*sztam rajta!! -
#7268 Tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni "tracker alapot"??? Valaki segítsen!! -
#7267 Hallgass a srácra :D ! Miután felcsapod ezeket a progikat panaszkodni fogsz h ugy jön a cumó mint a vadállat! xD -
#7266 paul161!! próbáld meg esetleg h korlátozod a feltöltést, mert van h az adatokat amiket visszaküld a letöltés közben 8h kész a fájl stb stb...) az lassítja a letöltésed!! Különben tudom ajánlani a maximális sebessség elérése érdekében h használjátok a cfosspeed nevű progit, nekem sokat segített!! meg a bt engine sem rossz, és azt külön torrentre csinálták -
#7265 nekem torrentnél bőven elég ha nem áll le, ha 10 felett jön folyamatosan már heppi vok :) (igaz, a max seb.-em 200) -
tosatt #7264 HEHE!!!
Én is csak ennyit mondok. Nekem az 5 gigát egy nap alatt leszedte -
#7263 valami benfentes esetleg tud valamit a Majomparédé vinyóproblémájáról?? Meg arról esetleg, hogy mikor lesz újra... -
paul161 #7262 Hehe!!
Már mint nekem a max. tempóval vagyis 2mbit/s!!
De egy idő után belassul és nem gyorsul vissza!!
Ilyenkor majd szétverem az asztalt mert már 2 napja szedem és itt görcsölök vele!
-
tosatt #7261 Szia paul161!!
Hogy lehet max sebességgel tölteni mert nekem csak 30 kb/s az átlagés volt olyan hogy 70 kb/s-l töltötte. Lécci segítsetek!!!!!!! -
#7260 tökmindegy hova írja ki az ember, ezek akkor se veszik figyelembe... -
paul161 #7259 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy töltök le egy 4.5 gigás cuccot és töltöm max sebeséggel de egy idő után belassul a letöltés kb. 30Kra és nem gyorsul vissza! CSak olyankor ha szüneteltetem a letöltést és újból elindítom. Aztán megint tölt maxszal aztán megint nem!!
Mi lehet a gond?? -
#7258 tudom, de látod le se szarják -
#7257 A bannerben benne van -
#7256 Írd már ki a banner alá pls, hogy Ne kérj, csereberélj meghívót! szép nagy piros betűkkel. hátha használ -
#7255 ha több klienst használok hol lehet beállítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett?
-
#7254 Sziasztok! Én már régóta akarok készíteni egy torrent oldalt! Most megszeretném valósítani csak egyedül nem tudom. Szükségem volna pár emberkére aki társul hozzám és segítene megvalósítani a torrent oldalt!!!
Ha segíteni akar valaki akkor megkérem hogy küldjön email-t!
email cím: [email protected] -
skristof #7253 majmon a helyesírás továbbra sem divat :) -
Monoton #7252 mi volt a 7247 es? -
#7251 igen, BANner :DDDDD -
#7250 Banner. -
#7248 üzenet del for free (készlet erejéig) -
#7246 beszarok már Nforce is megpusztult :DD -
#7245 hát az igen csak szánalmas, aki pénzért kínálja a meghívókat -
#7244 törném el a kezét mindnek -
#7243 kösz ezt a fizetős dolgot kihagynám:P -
Monoton #7242 jahh vannak ott durva dolgok!
én iwiw meghívót láttam ennyiért ::D -
#7241 a vaterán láttam az endlessre meghivót 2000 ft-ért -
#7240 pont ezért kerültem el annak az oldalnak a név szerinti megemlítését.
privátban már megkerestek amúgy, és találtam köztük olyan embert akit ismerek, szóval nem ismeretlen lesz akivel csereberélek.
ennek ellenére szeretnék megkérni egy modit, vagy topikházigazdát hogy törölje a
#7236-as hozzászólásomat.
-
#7239 Az nem zavar, hogy nyilvános fórumon nem kérünk, csereberélünk, adunk meghívót ismeretlennek? -
#7238 Újabb hír a Majomról:
A serverközpontba felmerült hibák miatt az oldal egyenlőre nem üzemel, kérjük megértéseteket és kitartásotokat.Hamarosan újra itt vagyunk.
>> Időközben kiderült a probléma : a server wincsesztere hibásodott meg, megpróbáljuk minnél hamarabb orvosolni.
Tehát vinyóprobléma van :-| -
#7235 Szerintem a szervergondnak semmi köze a felhasználók nagy számához... -
#7234 Hát szarul vazeg :( ! Csak azt nem értem h miért osztottak ki csak a mezei Userek-nek 5 +hívót és a többi rangokról ne is beszéljek... ugy látom nem nagyon készültek fel rá vagy elsiették a zöldhatár +nyitását! Amúgy a cimük az marad,nem? -
Monoton #7233 és most hogy vagy ? :ADASASDASDSDADFSFASDFASDFADSFD -
#7232 Na azé békén lehetne hagyni! :D Tehetek róla h elvonási tünetek +jelentek rajtam? azé gyógyszerezni nem fogom magam! -
#7231 állítom hogy a torrent oldalakon fent van egy vcsomó ASVA tag is és ugyanúgy tölt lefelé cuccosokat mint mi -
Monoton #7230 :DDDDDDDDDD télleg -
#7229 hát először is ne használj Bitlordot, sok helyen tiltva van, utorrent kell neked
már többször leírtuk, hogy nem feltétlen programfüggő a sebesség, ha nincs jó seeder akkor semilyen progitól nem lesz gyorsabb