36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Anotino
    Nem kalap szar csak gozod sincs rola mire valo. Gyorsabban nem fogsz letolteni vele, max feltoltesre lesz kevesbe erzekeny a dsl-ed. A gond az lehet tobbek kozott, hogy passziv a kapcsolatod (errol egy rendes kliensben figyelmeztetest is kapsz, ez esetben engedelyezd az upnp-t vagy allits be virtual servert ha routered van), de 10 nem-torrentezo emberbol kb 8 nulla seederes letoltesektol szokott meg ilyen idegbajt kapni.
  • tosatt
    ez a cfos egy kalap szar. Felraktam és csak 1+2 kb/s-l jön a cucc. Letöröltem de még most se javult annyira. Mi lehet a gond??
  • creativehun
    Hááát sajna a Majmocskánk még nem működik!Remélem hét végére azért megoldódnak a gondok!Kinek milyen tapasztalatai vannak az uTorrentel???????
  • paul161
    Oksi!!
    CSak cfos router mögül is működik???
    Ja a btengine meg nem akar működni!! Valamit lehet elb*sztam rajta!!
  • daxan
    Tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni "tracker alapot"??? Valaki segítsen!!
  • Kontrakcio
    Hallgass a srácra :D ! Miután felcsapod ezeket a progikat panaszkodni fogsz h ugy jön a cumó mint a vadállat! xD
  • kulabácsi
    paul161!! próbáld meg esetleg h korlátozod a feltöltést, mert van h az adatokat amiket visszaküld a letöltés közben 8h kész a fájl stb stb...) az lassítja a letöltésed!! Különben tudom ajánlani a maximális sebessség elérése érdekében h használjátok a cfosspeed nevű progit, nekem sokat segített!! meg a bt engine sem rossz, és azt külön torrentre csinálták
  • McGrady
    nekem torrentnél bőven elég ha nem áll le, ha 10 felett jön folyamatosan már heppi vok :) (igaz, a max seb.-em 200)
  • tosatt
    HEHE!!!
    Én is csak ennyit mondok. Nekem az 5 gigát egy nap alatt leszedte
  • DjDano
    valami benfentes esetleg tud valamit a Majomparédé vinyóproblémájáról?? Meg arról esetleg, hogy mikor lesz újra...
  • paul161
    Hehe!!
    Már mint nekem a max. tempóval vagyis 2mbit/s!!
    De egy idő után belassul és nem gyorsul vissza!!
    Ilyenkor majd szétverem az asztalt mert már 2 napja szedem és itt görcsölök vele!
  • tosatt
    Szia paul161!!
    Hogy lehet max sebességgel tölteni mert nekem csak 30 kb/s az átlagés volt olyan hogy 70 kb/s-l töltötte. Lécci segítsetek!!!!!!!
  • precision
    tökmindegy hova írja ki az ember, ezek akkor se veszik figyelembe...
  • paul161
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy töltök le egy 4.5 gigás cuccot és töltöm max sebeséggel de egy idő után belassul a letöltés kb. 30Kra és nem gyorsul vissza! CSak olyankor ha szüneteltetem a letöltést és újból elindítom. Aztán megint tölt maxszal aztán megint nem!!
    Mi lehet a gond??
  • Metwork
    tudom, de látod le se szarják
  • Pharaoh
    A bannerben benne van
  • Metwork
    Írd már ki a banner alá pls, hogy Ne kérj, csereberélj meghívót! szép nagy piros betűkkel. hátha használ
  • The FlashBack
    ha több klienst használok hol lehet beállítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett?
  • daxan
    Sziasztok! Én már régóta akarok készíteni egy torrent oldalt! Most megszeretném valósítani csak egyedül nem tudom. Szükségem volna pár emberkére aki társul hozzám és segítene megvalósítani a torrent oldalt!!!
    Ha segíteni akar valaki akkor megkérem hogy küldjön email-t!
    email cím: [email protected]
  • skristof
    majmon a helyesírás továbbra sem divat :)
  • Monoton
    mi volt a 7247 es?
  • McGrady
    igen, BANner :DDDDD
  • Dying Soul
    Banner.
  • precision
    üzenet del for free (készlet erejéig)
  • DjDano
    beszarok már Nforce is megpusztult :DD
  • DjDano
    hát az igen csak szánalmas, aki pénzért kínálja a meghívókat
  • Met
    törném el a kezét mindnek
  • Kaszi46
    kösz ezt a fizetős dolgot kihagynám:P
  • Monoton
    jahh vannak ott durva dolgok!

én iwiw meghívót láttam ennyiért ::D
  • mohamed
    a vaterán láttam az endlessre meghivót 2000 ft-ért
  • Kaszi46
    pont ezért kerültem el annak az oldalnak a név szerinti megemlítését.
    privátban már megkerestek amúgy, és találtam köztük olyan embert akit ismerek, szóval nem ismeretlen lesz akivel csereberélek.

ennek ellenére szeretnék megkérni egy modit, vagy topikházigazdát hogy törölje a
    #7236-as hozzászólásomat.
  • Met
    Az nem zavar, hogy nyilvános fórumon nem kérünk, csereberélünk, adunk meghívót ismeretlennek?
  • DjDano
    Újabb hír a Majomról:

A serverközpontba felmerült hibák miatt az oldal egyenlőre nem üzemel, kérjük megértéseteket és kitartásotokat.Hamarosan újra itt vagyunk.

>> Időközben kiderült a probléma : a server wincsesztere hibásodott meg, megpróbáljuk minnél hamarabb orvosolni.

Tehát vinyóprobléma van :-|
  • DjDano
    Szerintem a szervergondnak semmi köze a felhasználók nagy számához...
  • Kontrakcio
    Hát szarul vazeg :( ! Csak azt nem értem h miért osztottak ki csak a mezei Userek-nek 5 +hívót és a többi rangokról ne is beszéljek... ugy látom nem nagyon készültek fel rá vagy elsiették a zöldhatár +nyitását! Amúgy a cimük az marad,nem?
  • Monoton
    és most hogy vagy ? :ADASASDASDSDADFSFASDFASDFADSFD
  • Kontrakcio
    Na azé békén lehetne hagyni! :D Tehetek róla h elvonási tünetek +jelentek rajtam? azé gyógyszerezni nem fogom magam!
  • Kori
    állítom hogy a torrent oldalakon fent van egy vcsomó ASVA tag is és ugyanúgy tölt lefelé cuccosokat mint mi
  • Monoton
    :DDDDDDDDDD télleg
  • Met
    hát először is ne használj Bitlordot, sok helyen tiltva van, utorrent kell neked
    már többször leírtuk, hogy nem feltétlen programfüggő a sebesség, ha nincs jó seeder akkor semilyen progitól nem lesz gyorsabb