36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7312 de mitől jobb?? csak mert én még soha nem is láttam.... -
#7311 hát én megmondom neked, hogy az utorrent messzemenőleg előzi a többit...
A bannerban kint lévő három (azureus, BitComet, uTorrent) közül használtam mind hármat, (legtöbb idejig a BitComet-et) aztán rászántam magam hogy cseréljek, azóta lekerült a BitComet.
Meg kell mondanom azonban, hogy néhány dolgot (néhány helyről) azureussal töltök... (de ez nem idevaló téma, kicsitsem)
De az azureusnál ígyis jobb a torrent...
-
#7310 nem para!!:D -
Reyes #7309 LoL, de hülye vok...Csak hirtelen a Gyik-ben kerestem, és nem találtam...elhamarkodott kérdés...sry és thx -
#7308 kattints a feltöltésre majd lépésről lépésre le lesz írva minden... -
#7307 már rég nekem is megy... -
Reyes #7306 Sziasztok!
Növelni szeretném az arányomat...
Hogyan tudnék mondjuk az Endless-re feltölteni fájlokat? -
#7305 hagyjátok mán abba a hülyeségeket, most nem mindegy h miért akad ki?? lehet te is kiakadsz olyan dolgokon amin más csak röhög!! sztem ezért nem kell teleszemetelni a topikot egymás oltogatásaival!! inkább mindannyian mennyetek el gyógyszerért!!:D -
#7304 nyugi igaza van
idegbeteg vagy
ha nem megy azért ha megy de neked nem akkor azért
amúgy nekem is megy -
N3rg4l #7303 én régebben csak bitcometet aztán nemrég azu...a utorrentrol mlég soha nemhallottsam -
Ne szivass! -
#7301 hát én azut használok (de nem a legújabbat) nekem az nagyon bejött, a utorrentet nem ismerem, bitcometet meg azért ne használj mert nagyon sok oldalon tíltva van!! -
N3rg4l #7300 Tom hogy huje kérdés de szerintetek melyik jobb az azureus a bitcomet vagy a utorrent mert én eddig azthittem hogyx kb ugyanolyanok de van akiszerint ez a jo mrt van aki azt nemszereti mert...ugyhogy melyik a jobb a 3 kozul??? -
#7299 jah én is így jártam, esélyt se adtak rá h bármit visszaseedeljek, a normális oldalakon erre kapsz még 2 hetet!! szal ezért szar az az oldal....különben már nekem is megy a majom, szal szegényt ne küldjétek már nyugtatóért, csak akkor ha neki még mindíg nem megy, de akkor sztem szétveri a gépét!!:D -
#7298 Volt az endlessen egy 9 hetes regem, és mikor egy 4 gigás filmet húztam le egyedül, 12 seedertől, nem figyeltem, hogy nem töltök visza, (nem volt kinek ugye) és azonnal banoltak mikor 1.2 ről 0.3 alá estem. Ez szerintem is túlzás...
-
#7297 Kontrakcio sztem rövid úton ugorj be nyugtatóért miközben a majom után kutatsz :)
egyébként nekem is megy -
#7296 Tomsat!! lehet az a gond a cfossal, h 2 fajtája van a cfoss, és a cfossspeed, nah neked a második kell, ha az van, akkor próbálj meg egy másik verziót, mert nekem is egy ősrégi van, az újjakkal kb szart nem értem el...de ez sztem gépfüggő!! a majmot meg sztem nem kéne szídni, az endless sokkal nagyobb fos vazze, engem ki is basztak 3 hét után.... -
© DjDano: ne legyél már ekkora madár.... Miért kamuzna ennyi embe?
Összeesküvés elmélet rulZ! -
#7294 jajaja tavaszi. -
tomo #7293 szünet van az oviban? -
#7292 te meg ne fikázzódjál! -
#7291 Ez nem vicc de ujra elszállt! Komolyan... 1X én is azt hitte, h átqurtak de nem! -
#7290 ott is rég jártam, de én ott összeszedettebb torrentekre emlékszem. az ilyen sufniripek meg innen-onnan összetúrt cuccok, egyebek nem jönnek be (majom). -
#7289 Endless-en több a szemét, pedig ott még feltöltési korlát is van.... amugy ami neked szemét, az másnak lehet hasznos -
#7288 majomparádé? nem ment?:) hehh de rég jártam ott. jó xar sajna. mindenki föltehet minden szemetet, aztán seedelni már ezt a szemetet is büdös nekik. -
#7287 Ne szórakozzatok, nem jön be és kész... nem tudom mi értelme van átbaszni a másikat?!! -
#7286 :D már azt hittem h engem elfelejtettek :D! -
#7285 mit irnak? -
#7284 az egyik barátomnak bejön vazeg... pedig ö nincs is regisztrálva! Kezdek bemajrézni :( ! -
Monoton #7283 várj egy kicsit nekem is később jött be mint Zealot nak! -
#7282 A serverközpontba felmerült hibák miatt az oldal egyenlőre nem üzemel, kérjük megértéseteket és kitartásotokat.Hamarosan újra itt vagyunk.
>> Időközben kiderült a probléma : a server wincsesztere hibásodott meg, megpróbáljuk minnél hamarabb orvosolni. -
Monoton #7281 hiddd! -
#7280 és el is higgyem? -
Monoton #7279 már megy! -
#7278 ugyan az a cim? ez most oltás sakcok! ez nem jó poén! -
#7277 a hiba a ti készüléketekben van, nálam is megy -
#7276 pedig megy.legalábbis a főoldal bejön a többit nemtom, mert nem vagyok regelve... -
#7275 nekem sem vazeg! -
Monoton #7274 nekem nem -
Zealot #7273 Megy a majom.