36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• kulabácsi
    de mitől jobb?? csak mert én még soha nem is láttam....
  • The FlashBack
    hát én megmondom neked, hogy az utorrent messzemenőleg előzi a többit...
    A bannerban kint lévő három (azureus, BitComet, uTorrent) közül használtam mind hármat, (legtöbb idejig a BitComet-et) aztán rászántam magam hogy cseréljek, azóta lekerült a BitComet.
    Meg kell mondanom azonban, hogy néhány dolgot (néhány helyről) azureussal töltök... (de ez nem idevaló téma, kicsitsem)
    De az azureusnál ígyis jobb a torrent...
  • kulabácsi
    nem para!!:D
  • Reyes
    LoL, de hülye vok...Csak hirtelen a Gyik-ben kerestem, és nem találtam...elhamarkodott kérdés...sry és thx
  • mukika
    kattints a feltöltésre majd lépésről lépésre le lesz írva minden...
  • Kontrakcio
    már rég nekem is megy...
  • Reyes
    Sziasztok!
    Növelni szeretném az arányomat...
    Hogyan tudnék mondjuk az Endless-re feltölteni fájlokat?
  • kulabácsi
    hagyjátok mán abba a hülyeségeket, most nem mindegy h miért akad ki?? lehet te is kiakadsz olyan dolgokon amin más csak röhög!! sztem ezért nem kell teleszemetelni a topikot egymás oltogatásaival!! inkább mindannyian mennyetek el gyógyszerért!!:D
  • Met
    nyugi igaza van
    idegbeteg vagy

ha nem megy azért ha megy de neked nem akkor azért
    amúgy nekem is megy
  • N3rg4l
    én régebben csak bitcometet aztán nemrég azu...a utorrentrol mlég soha nemhallottsam
  • Kontrakcio

Ne szivass!
  • kulabácsi
    hát én azut használok (de nem a legújabbat) nekem az nagyon bejött, a utorrentet nem ismerem, bitcometet meg azért ne használj mert nagyon sok oldalon tíltva van!!
  • N3rg4l
    Tom hogy huje kérdés de szerintetek melyik jobb az azureus a bitcomet vagy a utorrent mert én eddig azthittem hogyx kb ugyanolyanok de van akiszerint ez a jo mrt van aki azt nemszereti mert...ugyhogy melyik a jobb a 3 kozul???
  • kulabácsi
    jah én is így jártam, esélyt se adtak rá h bármit visszaseedeljek, a normális oldalakon erre kapsz még 2 hetet!! szal ezért szar az az oldal....különben már nekem is megy a majom, szal szegényt ne küldjétek már nyugtatóért, csak akkor ha neki még mindíg nem megy, de akkor sztem szétveri a gépét!!:D
  • The FlashBack
    Volt az endlessen egy 9 hetes regem, és mikor egy 4 gigás filmet húztam le egyedül, 12 seedertől, nem figyeltem, hogy nem töltök visza, (nem volt kinek ugye) és azonnal banoltak mikor 1.2 ről 0.3 alá estem. Ez szerintem is túlzás...
  • Fyrex
    Kontrakcio sztem rövid úton ugorj be nyugtatóért miközben a majom után kutatsz :)

egyébként nekem is megy
  • kulabácsi
    Tomsat!! lehet az a gond a cfossal, h 2 fajtája van a cfoss, és a cfossspeed, nah neked a második kell, ha az van, akkor próbálj meg egy másik verziót, mert nekem is egy ősrégi van, az újjakkal kb szart nem értem el...de ez sztem gépfüggő!! a majmot meg sztem nem kéne szídni, az endless sokkal nagyobb fos vazze, engem ki is basztak 3 hét után....
  • Amse

© DjDano: ne legyél már ekkora madár.... Miért kamuzna ennyi embe?
    Összeesküvés elmélet rulZ!
  • mukika
    jajaja tavaszi.
  • tomo
    szünet van az oviban?
  • Kontrakcio
    te meg ne fikázzódjál!
  • Kontrakcio
    Ez nem vicc de ujra elszállt! Komolyan... 1X én is azt hitte, h átqurtak de nem!
  • 12346
    ott is rég jártam, de én ott összeszedettebb torrentekre emlékszem. az ilyen sufniripek meg innen-onnan összetúrt cuccok, egyebek nem jönnek be (majom).
  • DjDano
    Endless-en több a szemét, pedig ott még feltöltési korlát is van.... amugy ami neked szemét, az másnak lehet hasznos
  • 12346
    majomparádé? nem ment?:) hehh de rég jártam ott. jó xar sajna. mindenki föltehet minden szemetet, aztán seedelni már ezt a szemetet is büdös nekik.
  • DjDano
    Ne szórakozzatok, nem jön be és kész... nem tudom mi értelme van átbaszni a másikat?!!
  • Kontrakcio
    :D már azt hittem h engem elfelejtettek :D!
  • Kontrakcio
    mit irnak?
  • Kontrakcio
    az egyik barátomnak bejön vazeg... pedig ö nincs is regisztrálva! Kezdek bemajrézni :( !
  • Monoton
    várj egy kicsit nekem is később jött be mint Zealot nak!
  • Kontrakcio
    A serverközpontba felmerült hibák miatt az oldal egyenlőre nem üzemel, kérjük megértéseteket és kitartásotokat.Hamarosan újra itt vagyunk.
    >> Időközben kiderült a probléma : a server wincsesztere hibásodott meg, megpróbáljuk minnél hamarabb orvosolni.
  • Monoton
    hiddd!
  • Kontrakcio
    és el is higgyem?
  • Monoton
    már megy!
  • Kontrakcio
    ugyan az a cim? ez most oltás sakcok! ez nem jó poén!
  • precision
    a hiba a ti készüléketekben van, nálam is megy
  • Amse
    pedig megy.legalábbis a főoldal bejön a többit nemtom, mert nem vagyok regelve...
  • Kontrakcio
    nekem sem vazeg!
  • Monoton
    nekem nem
  • Zealot
    Megy a majom.