36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Magnumrolcsi
    Jó, hogy 0.63-as van :)
  • The FlashBack
    ezt hogy érted?:oO
  • Dying Soul
    Rájöttek az adminok, hogy lehet az aránnyal csalni?
  • Amse
    EL-SL:
    Megkérünk mindenkit, hogy NE használjon BitComet klienst (0.57-nél korábbi, ill. 64-65-ös verziószámút semmiképp, ugyanakkor a többit se javasoljuk) (BitLord szintén), mert nem működik megfelelően. Aki mégis ezt tenné, az alábbiakra számíthat:

• Nincs semmilyen support ehhez a klienshez sem a HelpDesk, sem a Staff részéről!
    • Hamis adatokat küldhet a kliens a trackernek, amiért kérdezés nélkül azonnali kizárás jár!
    • A BitComet ezen verzióinak használata kizár bármilyen egyéb probléma orvoslási lehetőséget.
    • Türelmi idő van... egyelőre. Utána csupán a bugos BC használatáért is kizárás lesz...

Aki nem biztos a dolgában, az kérje a HelpDesk segítségét kliens ügyben, de mindenkinek tudjuk ajánlani az uTorrent klienst (http://www.utorrent.com), amely kis méretű, okos, biztonságos és nem terheli le a gépet.

hehe :)
  • Serpa
    a "Security Code" mire jó?
  • tomo
    elozd meg a problemat, es szolj nekik, hogy a felesleges accountot toroljek.

• kulabácsi
    pff az endless 2 nap után elküldte a visszaigazoló mailt, a címemre!! hát ez vicc!! közben meg már regeltem egy másik névvel, egy másik címen! most biztosan ki leszek majd b@szva mert 2szer regeltem:D
  • Newfronter
    Nálam tökéletesen működik az "e"!
  • oliverspy
    Kép megjelenítése. Bejön a kép. Az én endless-em!
  • KILLER2
    Az Azureusban a Speed Schedular bővítmény mire jó?
  • oliverspy
    ezt elcsesztem :-(
  • oliverspy

Ez nálam az Endless
  • Met
    nekem NIS 2005 van fent és az u a 32459-es portot használja
  • oliverspy
    Nálam csak fehér háttér + kék aláhúzott betűk a menü, stb.
  • mukika
    nálam u.o. mint volt....
  • oliverspy
    Gyerekek! Endless nálatok is kicsit egyszerű? Úgyértem nem nagyon van háttér, stb.
  • kulabácsi
    mindegyik ugyanolyan gyors a sebességen nem válltoztat semmit, csak akinézet stb stb!! azt használod amelyiket akarod...
  • KILLER2
    Melyik most a legyorsabb torrent progi?
  • kulabácsi
    őőő a windows tűzfala ki van ütve?? a nortonban sajna nem tudok segíteni, nem ismerem a securityt, csak a simát...az meg nem szól bele az iylenekbe :D
  • KILLER2
    De lehet csak nem tudom, hogy mi. Norton Internet Security van fent ha tudsz segíthetsz a beállításában.
  • kulabácsi
    nem lehet h tűzfalproblem???
  • Sland
    köszi!
  • tomo
    50000 es 60000 kozt valassz egyet.
    tokmindegy melyiket.

de ha nem birsz magad kitalalni, legyen mondjuk 56391 pl.
  • KILLER2
    Köszi.
    NAT portot mondjatok amit használtok és működik légyszi!!!
  • Pharaoh
    A treansfer menüben, ahol a sebességet is be lehet állítani, van olyan hogy kapcsolatak száma / torrent és globális a kapcsolatok száma.
  • Sland
    ennél bővebb válaszra váltam. mondjuk hol melyik menüpontban?
  • Pharaoh
    Állítsd be, hogy egyszerre hány emberhez kapcsolódhasson.
  • ssolitude
    PowerISO
  • KILLER2
    Ti milyen NAT portot használtok? Nekem sehogysem sikerül beállítani mindig hiba van vagy nem tesztelhető.
  • KILLER2
    Valaki tud gyors trackert a Black nevű játékhoz XBOXra?
  • Sland
    Hello!

Azereusom van. Van 3209 seeder. Csak 34hez csatalkozik ez az azureus. hogy tudok minél többhöz csatlakozni?
  • tilbury
    köszi. felrakom majd az utorrentet, azt mondják az jobb.
  • KILLER2
    Tudom, hogy nem feltétlen ide illik, de mivel nem találtam olyat topicot amibe túlzottan illene és torrentről szedtem le ezért ide írnám. Leszedtemaz office 2003at, de DAA formátumban van és semmit sem tudok vele kezdeni. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudnám használni.
  • Tockos
    Ok már megtaláltam mégiscsak a torrent oldalon a számot.
  • precision
    az adott torrenthez írj hozzászólást, azt biztos olvassa az aki feltöltötte...
  • Tockos
    Azért ebbe a fórumba írok mert torrent oldalrol toltottem le(majomrol) a Tapsi Hapsi óvodáját telepítéskor reg. számot kér ami nem volt a torrenthez csatolva,gondoltam hátha olvassa a fórumot az is aki feltoltotte és estleg tudna segiteni.
  • kulabácsi
    jah vmi ilyesmi lehet, de tényleg nem lehet egy jó kliens ha ennyit elb@sz
  • tomo
    biztos sok a hash fail, hibas adat, vagy akarhogy is nevezik.
    hasznalj masik klienst.
  • tilbury
    Szasztok!
    Az mitől lehet, hogy 1 ideje a BitComet-em duplán számolja a letölött adatmennyiséget. Pl. egy 4.34 GB-os DVD-nek 7.53 GB-t letöltést ír ki. 0.62-es verzió.
  • tomo
    peer= seeder+leecher
    seeder akinek megvan 100% ban a cucc, nevezzuk megosztonak
    leecher aki letolti a motyot eppen. nevezzuk letoltonek :)