36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7885 Az el-sl.net-en is vannak magyar sorozatok meg dvdk. -
montressor #7884 azureus miert nem szabaditja/ mikor szabaditja fel a helyet, ha letorlok egy toltest? mindent torolt-valasztom es megse nem -
montressor #7883 http://filez.tx.hu/index.php -
#7882 Hali. Tudtok olyan torrent oldalt, ahol magyar cuccok is vannak? (Pl: magyar zenék, filmek) Mert én a mininován meg a piratebay-on (ami magyar mégsincsenek magyar zenék!) néztem dehát...!
Köszi előre is! -
montressor #7881 hali, azureust hasznalok, de letoltes kozben atmuvoltam a filet. checksum nem jo... :( van arra mod, h valahogy kideruljon hol a hiba? vm ellenorzes?
koszi -
Newfronter #7880 Természetesen egyszerre. -
Thanatos #7879 egyszerre vagy összesen?
és ebbe dinamikus ip menyire kavar be? mert ilyen erővel én már 200szor lennék bannolva mert 24óránként változik ip-m
-
#7878 4-nél több IP-vel nem lehet egy acc-al tölteni, mert az autobannal jár. -
#7877 pl Azureusban van olyan opció, hogy create torrent file, vagy van erre külön progi. (make torrents) -
Darko #7876 Hy all! Egy fájlból hogyan lehet ".torrent" fájlt csinálni?? Aki tud, ossza meg velem az infót :P THX | Darko -
Thanatos #7875 kereszteskérdés: torrentoldalakon tolerálják ha egy felhazsnálóval többen töltenek fel/le??felvátlva godnolom hogy nem mert ugye máshonnan is torrentezhet egy ember de ha valaki pl két gépről szeretne egyszerre fel és letölteni torrentre az gáz? egy bizonyos oldalról van szó de ha jól vettem ki szabályok ált 99%ban megegyeznek midnenhol :) -
tomo #7874 http://darkside.eof.hu:3000/index.php -
#7873 Biztos kirúgtak. [szemétkedik] -
Tom Polsky #7872 kösziii :)
ezzel a linkkel már müxik!
köszi a segítséget! -
#7871 nálam is működik
nálad van a hiba -
#7870 a lesz nem két "sz" -
Tom Polsky #7869 meddig lessz müködésképtelen? -
#7868 Nekem működik -
Tom Polsky #7867 hello, hello
Csak nekem írja ki vagy 3 napja, hogy "A lap nem található" a "http://darkside.lame.hu:1024/login.php" címre vagy másnak is?
-
#7865 Korábban mást használtál e ?
Azzal ment e a letöltés ?
Tűzfalat használsz e ?
Milyen neted van ? -
#7864 Az utorrent progit hogyan lehet használni mert nekem nem indul el a letöltés!!! -
#7863 -
#7862 nem tudom h miért lennék eltájolva de tényleg hagyjuk!! csaljál csak nyugodtan, sztem nem éri meg... -
#7861 El vagy tájolva, de hagyjuk a témát. -
#7860 sztem ne csaljon senki, mert ha mindenki ezt csinálná, akkor soha nem jönne le semmi, csak évek alatt!! nem hiszem h nem lehet annyit megtenni h hagyod futni a klienst utána pár napig...sztem nem hal bele senki -
#7859 Az összes torrent progival lehet csalni...... szval éljetek vele:D -
#7858 szerintem hanyagoljuk a kliens kérdést, mert 3 ember 3 vélemény...
csak, hogy igazam legyen :)
én használtam mind3at és utorrent a favoritom. -
#7857 Ezért kell Azureust használni! -
#7856 Ez egy nagy baromság!! Endless megint egy kacsa rémhírt terjeszt! Nekem 0.64, 0.65 is fenntvolt, semmi gondom nem volt vele! Most 0.66 van azzal sincs... Ezzel csak az utorrent-et akarják elterjeszteni... szánalmas -
#7855 el-sl.net
Kezdeti problemak megoldasa utan egyelore 33.000-ig lehet regelni.
azaz még 2000 user fér be! -
#7854 akkor hanyagolom a trackert :D -
#7853 Ahogy mondom. -
#7852 jah ez nem kliens függő, hanem a tűzfal fogja a dolgot... -
#7851 Ú bazz. Akkor meg kéne csinálnom. Ez a NAT minden kliensnél van? -
#7850 akkor ha sok a passzív seeder és tudsz aktív révén csatlakozni hozzájuk amit passzívként nem tudsz... -
#7849 hát akkor több ügyfélhet tudsz kapcsolódni, nem csak az aktívokhoz, hanem a passzívokhoz is, szal igen... -
#7848 Ha jól van beállítva a NAT akkor gyorsabb a letöltés? -
#7847 -
#7846 vhogy kb minden oldalon ez van kiírva, nem tudom h miért ragaszkodtok a bitcomethez, dehát mindenki azt használja amelyik megtetszik... -
#7845 " ugyanakkor a többit se javasoljuk "