36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7804 Az szfaltos oldalon tuti gyorsan jön, mert csak az tölthet fel, akinek gyors a netje. -
#7803 peer az összes user a torrentet.
A sebesség a peerektöl is függhet, ha mindegyek 90%-on van, és te akkor kezded tölteni, akkor hiába csak egy seed van, gyorsan le fog jönni neked is a 90%. -
Tockos #7802 Tehát akkor a letoltési sebesség a seederektol fugg ,és mnnyire fugg a lecherektol és mik azok a peerek?Már tobbet nem kérdezek koszi. -
#7801 ez kicsit értelmetlen kérdés, minden oldalon vannak gyors kapcsolattal rendelkező seederek -
Tockos #7800 A sebesség fugghet a torrent oldaltol is,tehát vannak pl.olyan magyar torrent oldalak ahonnan lassabban vagy gyorsabban jonnek a dolgok? -
#7799 jó kliens
a letöltési sebesség értelemszerűen a seederek feltöltési sebességeitől függ -
Tockos #7798 Miért van az hogy a kliensemmel kapcsolodok pl. vagy 4 feltoltohoz vagy 4 letoltohoz de a letoltési sebességem mindig csak kb. 3,4 kB/s korul mozog?Mi mindentol fugg az a sebesség.Utorrent-ot használok mit szóltok hozzá jó kliens vagy melyik a legjobb?
-
#7797 hehe, np :) -
#7796 qva jó!! már megint küldték az üzit, és a jelet is a nevem mellé -
#7795 Igy van társaság és "légkör" szempontjából a MAjomparádé a legjobb. Sebbesség és a
cuccok frissessége/minősége szempontjából a Bithu -
#7794 Hm :( -
r3ga #7793 simán bazzeg. nemfogják felnyomni accom . -
#7792 Talán ilyeneket akartál belerakni?
¤¤ßß$÷¨²°° -
r3ga #7791 hát b+ ilyen nincs !!Hiba
A jelszavad csak az angol abc betűit, és számokat tartalmazhat!
-
#7790 jó neked én már sokaknál hallottam... -
#7789 najó, nem szretem az "e"-t
mellesleg nekem is elég jó az arányom, de még nem vettem észre, hogy b**szogatná valaki az accountom
-
r3ga #7788 éljen az MP ! -
r3ga #7787 meg megpróbálom lecserélni a passom E-n mer ugye olvastam hogy valakinek szépen fel hekkelték :( de nem engedi -
#7786 hát kinek a pap, kinek a papné :D -
#7785 akármit mondotok, én szeretem az "e"-t
-
#7784 Nem egy nagy szám!
------
Nekem a TorrentLeech-el csak annyi bajom van, hogy nem tudom egálba hozni magam mert feltőlteni nem tudok, csak seed-elni, de ahhoz meg lekell tőlteni. :((
Amúgy szvsz a legjobb oldal! -
#7783 jah hát sztem is majom a legbarátigg oldal, régen nagyon vágytam bithura de vhogy az se fogott meg annyira mint majom, mégha gyorsabb is álltalában! -
r3ga #7782 hmm egy másik fórumon pont ezt írtam én is ! :D
meg nem olyan jó sztem mint MP de ez az én véleményem . lehet másnak meg az tetszik -
#7781 hát nekem sem tetszik!! lassú maga az oldal is, meg vhogy nem az igazi...és az sem kecsegtető h ha 2 hét után 0.3 alá megy az arányod akkor egyből repűlsz, esélyed sincs rá h visszaseedeld!! szal ha leszedek egy dvd-t 2 hét után akkor egyből bukta :S -
r3ga #7780 na ma bejutottam "E"-re .. hát nekem egy kicsit rideg az oldal .. -
homokhat #7779 köszi -
#7778 én elfogadom a bocsánatkérésed...de csak azért mert irigyellek h 2 napig részeg voltál :D -
homokhat #7777 Jól van két napig tajték részeg voltam . Igazatok van !
Bocas mindenkítől : -
#7776 le már leszedtem tegnap csak vélemény kéne -
#7775 ha nem sajnálsz 2,56 megát :) -
#7774 regelsz a bitgate-re (http://bitgate.tx.hu/) majd onnan leszeded... -
Dave9214 #7773 Lenne vki olyan kedves és adna egy torrentet a LostS02 E11 magyar verziojához? mert enm találok egyetsem! -
#7772 ebből sokmindent nem tudtam meg
kérdés
megéri lecserélni????????????, -
#7771 ennyi volt... már nem is lehet tovább regisztrálni. -
#7770 A múltkori büntimet (#7642) törőlték :)
Még a is levették! -
#7769 BitComet 0.65
v0.65 2006.4.25
GUI Improved: add IE favorites list
GUI Bugfix: fix the bug that the Goto button on address bar doesn't work properly
GUI Bugfix: fix the bug that the program will crash if any torrent file is opened with the "Can't listen to port" dialog displayed
GUI Bugfix: fix the bug that the program will crash when loading some non-standard rss xml
GUI Bugfix: fix the bug in version 0.64 that the torrent maker dialog doesn't display the tracker url entered last time
GUI Bugfix: fix the bug in version 0.64 that the task properities dialog can not be opened when the task is paused
GUI Bugfix: fix the bug that the media file playback will pause when preview window is minimized
GUI Bugfix: fix the bug that the text on switch buttons of channel, search and IE fav doesn't change when language switched
Core Improved: add a new function to add a listenning port of Windows Firewall in Windows XP SP2
Core Improved: connect to the previous peers immediately when restarting a task
Core Bugfix: fix the bug in version 0.64 that the function to ban user temporarily doesn't work
-
#7768 höhö én is :D -
#7767 én kaptam
-
#7766 már csak 2k szabad hely.
#7765: nem tudom, rég töltöttem le az oldalról (aszfalt rulz :P), de az tény, hogy sokat szarakodott. kíváncsi leszek mi lesz ezután. -
Monoton #7765 jajne! nemazért mert nem lenne jó a több létszám!
de az oldal ígyis állandóan szarakodik! (megáll a server stb.) akkor mi lesz ezután! :(