36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Pharaoh
    Az szfaltos oldalon tuti gyorsan jön, mert csak az tölthet fel, akinek gyors a netje.
  • Pharaoh
    peer az összes user a torrentet.
    A sebesség a peerektöl is függhet, ha mindegyek 90%-on van, és te akkor kezded tölteni, akkor hiába csak egy seed van, gyorsan le fog jönni neked is a 90%.
  • Tockos
    Tehát akkor a letoltési sebesség a seederektol fugg ,és mnnyire fugg a lecherektol és mik azok a peerek?Már tobbet nem kérdezek koszi.
  • Met
    ez kicsit értelmetlen kérdés, minden oldalon vannak gyors kapcsolattal rendelkező seederek
  • Tockos
    A sebesség fugghet a torrent oldaltol is,tehát vannak pl.olyan magyar torrent oldalak ahonnan lassabban vagy gyorsabban jonnek a dolgok?
  • Met
    jó kliens
    a letöltési sebesség értelemszerűen a seederek feltöltési sebességeitől függ
  • Tockos
    Miért van az hogy a kliensemmel kapcsolodok pl. vagy 4 feltoltohoz vagy 4 letoltohoz de a letoltési sebességem mindig csak kb. 3,4 kB/s korul mozog?Mi mindentol fugg az a sebesség.Utorrent-ot használok mit szóltok hozzá jó kliens vagy melyik a legjobb?
  • Laky
    hehe, np :)
  • Magnumrolcsi
    qva jó!! már megint küldték az üzit, és a jelet is a nevem mellé
  • DjDano
    Igy van társaság és "légkör" szempontjából a MAjomparádé a legjobb. Sebbesség és a
    cuccok frissessége/minősége szempontjából a Bithu
  • Dying Soul
    Hm :(
  • r3ga
    simán bazzeg. nemfogják felnyomni accom .
  • Dying Soul
    Talán ilyeneket akartál belerakni?
    ¤¤ßß$÷¨²°°
  • r3ga
    hát b+ ilyen nincs !!Hiba

A jelszavad csak az angol abc betűit, és számokat tartalmazhat!
  • kulabácsi
    jó neked én már sokaknál hallottam...
  • The FlashBack
    najó, nem szretem az "e"-t
    mellesleg nekem is elég jó az arányom, de még nem vettem észre, hogy b**szogatná valaki az accountom
  • r3ga
    éljen az MP !
  • r3ga
    meg megpróbálom lecserélni a passom E-n mer ugye olvastam hogy valakinek szépen fel hekkelték :( de nem engedi
  • kulabácsi
    hát kinek a pap, kinek a papné :D
  • The FlashBack
    akármit mondotok, én szeretem az "e"-t
  • Magnumrolcsi
    Nem egy nagy szám!

------
    Nekem a TorrentLeech-el csak annyi bajom van, hogy nem tudom egálba hozni magam mert feltőlteni nem tudok, csak seed-elni, de ahhoz meg lekell tőlteni. :((
    Amúgy szvsz a legjobb oldal!
  • kulabácsi
    jah hát sztem is majom a legbarátigg oldal, régen nagyon vágytam bithura de vhogy az se fogott meg annyira mint majom, mégha gyorsabb is álltalában!
  • r3ga
    hmm egy másik fórumon pont ezt írtam én is ! :D
    meg nem olyan jó sztem mint MP de ez az én véleményem . lehet másnak meg az tetszik
  • kulabácsi
    hát nekem sem tetszik!! lassú maga az oldal is, meg vhogy nem az igazi...és az sem kecsegtető h ha 2 hét után 0.3 alá megy az arányod akkor egyből repűlsz, esélyed sincs rá h visszaseedeld!! szal ha leszedek egy dvd-t 2 hét után akkor egyből bukta :S
  • r3ga
    na ma bejutottam "E"-re .. hát nekem egy kicsit rideg az oldal ..
  • homokhat
    köszi
  • kulabácsi
    én elfogadom a bocsánatkérésed...de csak azért mert irigyellek h 2 napig részeg voltál :D
  • homokhat
    Jól van két napig tajték részeg voltam . Igazatok van !
    Bocas mindenkítől :
  • Kori
    le már leszedtem tegnap csak vélemény kéne
  • Laky
    ha nem sajnálsz 2,56 megát :)
  • kulabácsi
    regelsz a bitgate-re (http://bitgate.tx.hu/) majd onnan leszeded...
  • Dave9214
    Lenne vki olyan kedves és adna egy torrentet a LostS02 E11 magyar verziojához? mert enm találok egyetsem!
  • Kori
    ebből sokmindent nem tudtam meg
    kérdés

megéri lecserélni????????????,
  • mukika
    ennyi volt... már nem is lehet tovább regisztrálni.
  • Magnumrolcsi
    A múltkori büntimet (#7642) törőlték :)
    Még a is levették!
  • Laky
    BitComet 0.65

v0.65 2006.4.25
    GUI Improved: add IE favorites list
    GUI Bugfix: fix the bug that the Goto button on address bar doesn't work properly
    GUI Bugfix: fix the bug that the program will crash if any torrent file is opened with the "Can't listen to port" dialog displayed
    GUI Bugfix: fix the bug that the program will crash when loading some non-standard rss xml
    GUI Bugfix: fix the bug in version 0.64 that the torrent maker dialog doesn't display the tracker url entered last time
    GUI Bugfix: fix the bug in version 0.64 that the task properities dialog can not be opened when the task is paused
    GUI Bugfix: fix the bug that the media file playback will pause when preview window is minimized
    GUI Bugfix: fix the bug that the text on switch buttons of channel, search and IE fav doesn't change when language switched
    Core Improved: add a new function to add a listenning port of Windows Firewall in Windows XP SP2
    Core Improved: connect to the previous peers immediately when restarting a task
    Core Bugfix: fix the bug in version 0.64 that the function to ban user temporarily doesn't work
  • kulabácsi
    höhö én is :D
  • The FlashBack
    én kaptam
  • mukika
    már csak 2k szabad hely.

#7765: nem tudom, rég töltöttem le az oldalról (aszfalt rulz :P), de az tény, hogy sokat szarakodott. kíváncsi leszek mi lesz ezután.
  • Monoton
    jajne! nemazért mert nem lenne jó a több létszám!

de az oldal ígyis állandóan szarakodik! (megáll a server stb.) akkor mi lesz ezután! :(