36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7925 sziasztok az armageddonmusicról tud valaki valamit? -
tomo #7924 1. igen, mindketto bitcomet es utorrent is hasznal udp protokollt.
2. igen ha "aktiv" akarsz lenni befele szabad utat kell engedned a forgalomnak.
3. tudjak folytatni a felig letoltott filejaikat. mértéket nem tudok értelmezni, hisz vagy folytatja vagy nem, olyan ninsc hogy kicsit folytatja, vagy nagyon .... -
Tockos #7923 az miért van hogy letoltés kozben nagyon változó a let. sebesség pl. 10 aztán lemegy 4-re 2-re megint felmegy nyolcra és így tovább.Csinálhatja ezt az internetkapcsolatom is,vagy ez a feltoltoktol és letoltoktol fugg? -
#7922 nemigazán...bár beállítások, torrent letöltés-optimalizálók esetleg gyorsíthatnak a letöltésen -
Tockos #7921 A letoltés gyorsasága fugghet a klienstol is.Tehát lehetséges hogy pl.ugyanazt a torrentet gyorsabban vagy lassabban toltene le valamilyen más kliens? -
montressor #7920 azureus0nak kell egy nyitott udp port befele. Masik ketto milyen portokat hasznal, ill. kell-e nyitni befele? Mennyire tudjak felig letoltott file-jaikat folytatni? -
tomo #7919 a torrent a nagy meretu friss cuccok gyors beszerzesere jo, mind magyar, mind kulfoldi nyelven.
visszaosztja.
kisebb a valoszinusege a fertozesnek, foleg azrt oldalakon, hisz sokan letoltik ugyanazt es ha virusos a mukodtetok letorlik a cucc elerhetoseget biztosito .torrent filet. -
marcio mela #7918 Üdv
Torrenttel nem foglalkoztam,nem értek hozzá.
Eddig DC++-t használtam meg eMulet-t.
DC++ jó volt a magyar nyelvű/feliratú cuccokra/filmekre ha volt elég forrás az eMule meg arra nem de más dolgok (videoklippek,ritkább zenék,nem magyarizált filmek) ha volt forrás.
A DC++ ugye nem osztja vissza a még teljesen le nem töltött fájlokat az eMule meg visszaosztja a féligmeddig de teljesen le nem töltött fájlokat.
A Torrent kitölt valamit űrt amire ezek nem jók?
A Torrent is visszaosztja a még teljesen le nem töltött fájlokat?
A Torrentről nem fognak nagyobb valószínűséggel vírusokkal meg férgekkel meg mittudoménmivel fertőzni? -
ssolitude #7917 Endlessre működik a meghívás? -
bogyo999 #7916 Én őszintén megmondom, nekem eddig mindegyik kliens bevált, egyikkel sem volt
problémám.Mindenkinek a saját gépén kell megtapasztalnia, hogy melyik a legjobb.
Akinek 1gb memóriája van, és 3ghz-es procija az ne nagyon figyeljen a gépigényre,
csak a szolgáltatásokra.Nekem pl. az uTorrent jött be, mert nem zavar, ha 5mb-tal
kevesebb van, eddíg semmít nem lassított. -
#7915 Az miért van, ha én Azureusban a torrent fájljai előtt lévő négyzetet kiveszem, hogy ne töltse le, de az nyugodt szívvel letölti? -
#7914 ratio az az összes feltöltött adat mennyiség per az összes letöltött adatmennyiség -
#7913 Általában sehogy, max az egyzserre tölthető dolgok számát szokták a ratiohoz kötni -
montressor #7912 Meg 1. A letoltesi sebesseg, h fugg a ratio-tol? Ill mi is ez, mert minel tobbet sharolok ki, annal kisebb, amit nem egeszen ertek... -
cs31 #7911 Hi!
Eddig BitComet 0.63-at használtam és nagyon meg voltam vele elégedve. Olvastam az Endlessen hogy le kellene cserélni. Föltettem egy uTorrentet is , ki akartam próbálni. Nem tudom miért, de az uTorrentel lassabban jön a cucc. Ugyanazt ugyanonnan a BitComet sokkal gyorsabban szedi. Lehet ,hogy zavarják egymást és az egyiket le kellene törölni? -
montressor #7910 koszi -
#7909 Lehet, átmásolod a torrent file-t és a már letöltött file-okat.
Azuban megnyitod a torrent file-t, letöltési helynek megadod a már letöltött fileokat tartalmazó könyvtárat és start. Elvileg elkezdi checkelni a cuccot. -
#7908 bitcomet -tel nekem sem volt soha semmi gondom.
tegnap felraktam a utorrent -et, meg ezzel sem volt gaz de ne is legyen. -
#7907 Én BitComet 0.63-ast használok és még semmilyen problémám nem volt vele -
montressor #7906 Hali!
Azureus-t hasznalok, egy mar megkezdett letoltest szeretnek atvinni egy masik gepre, lehet ilyet? -
Thanatos #7905 és én nem mdontam hogy legjobb, sőt, utorrentnek van pár olyan funkciója ami tetszene de akkrose megyek vele semmire :/ -
Thanatos #7904 énse fikázom, ez személyes tapasztalat, ismerek oylat akinek mint pont forditva, ez van, lehet a világ legjobb progija tőlem még a utorrent de attól én még sokra nem megyek vele sajnos :/ -
#7903 Nekem is volt ilyen, hogy egy progit gyorsabbnak vagy lassabbnak éreztem de nem fikázom egyiket sem.
Ezért is felesleges arról vitatkozni, hogy melyik a legjobb vagy leggyorsabb progi.
Olyan van, hogy kinek melyik jött be jobban. -
Thanatos #7902 nemtom nekem az a bajom hogy ez az egyetlen eddig ami bejött
azureus nekem idő után hajlamos kinyirni a gépet vagy elgalábbis magát igy emg otthonhagyni gépet hogy töltsön nem tul szerencsés
utorrent meg nekem hihetetlen lassu, gyk a hazsnálhatatlan kategória volt midnenféle beállitásal is :( amit bitcomet nekem lerántott maxal votl hogy az iylen 10kbps-el akarta szedni :/
más hazsnálhatobb progikat amit ajánlanak is emg nem nagyon ismerek... :( -
#7901 BH fórumába írták, hogy ez van a tracker progiban beintegrálva, ez amúgy a szamályzatban sincs benne, de ez van -
#7900 A szolgáltató elül tuti nem lehet letiltani ás hozzá mennek, ha valami balhé van. Amúgy azt hogy tudják bizonyítani, hogy illegális cuccot szedett le valaki torrenttel? -
#7899 CSá!
Légyszí segítsetek...
hallottam hogy néhány emberkét levadásztak azért mert hogy illegálisan torrentezett.
az ip alapján sikerült azonosítaniuk..
van olyan progi ami az ip-t és a hozzá tartozó adatokat letiltja ill. nem láthatóvá teszi?
előre is kösz -
#7898 igen a régebbi de tényleg elég sok helyen nem ajánlják most se -
Thanatos #7897 de csak régebbi verzsön nem? :) -
greg971 #7896 Többel is lehet tölteni ...nincs limitálva , ezt külön megérdeklődtem az endlessen... -
#7895 Nem azzal van baj ahogy működik hanem, hogy nem megfelelően küldi az adatokat a trackernek (asszem;))
Abból te semmit nem veszel észre. -
#7894 az mellékes, hogy az endless balfaszokból áll, de nem az az egyetlen oldal, ahol tiltják, bhn meg majomparádén sem ajánlják a használatát. ez előtt én is bitcomet használtam, de problémás, lassú, sokat eszik :@ -
#7893 Szerintem be kéne fejezni a BitComet ALAPTALAN FIKÁZÁSÁT!!! Az egyik verzióval volt egy kis bibi, de azt már javították. Egyszerűen szánalmas, hogy egy másik kliens javára (uTorrent) próbálják befeketíteni a Bitcomet-et... Endless-nek ne higgyetek, hazudnak össze vissza, én BitComet-et használok és hibamentesen működik!! Mellesleg BH és Majmon se tiltják, mert nem olyan balfaszok mint az Endless-Skyfos -
#7892 bannerből inkább ki kéna venni a bitcomet :C -
bogyo999 #7891 hmmm... megvan a megoldás!!!
a csúnya tűzfalam volt a hunyó
Már több alkalmazásnál is volt ilyen gondom, mert nem engedi, hogy csak úgy
beleturkáljanak a progik a rendszerbe.Azt hiszem lecserélem, mert elavult egy kicsit :D -
bogyo999 #7890 Most BitComet-et használok, de olyan sokan ajánlották már az uTorrentet, meg az
Azureust(ezt próbáltam, de nagyon zabálja a gépet). Azért köszi -
tomo #7889 ugy tunik nem szereti. ha van kedved magad utananezni, ajanlom az utorrent forumait keresgelj hasonlo problemakkal kuszkodoket.
ha nincs kedved keresgelni, akkor hasznalj masik klienst. -
bogyo999 #7888 Lenne egy kérdésem az uTorrent-tel kapcsolatban.
A géphez írja hogy Windows Xp és felette, na mármost nekem windows xp mce 2005
van, letöltöttem az uTorrentet (már nem tudom hány fajtát). Elindítom, de nem
történik semmi. Ha beállítom a kompatibilitást, akkor pedig:
Application Error
The application failed initialize properly (0xc0000005)
bejön 2szer, 3szor
Mit kéne felraknom, vagy megy-e egyáltalán Media Center Edition-ön, vagy nem
ez elvileg ugyanaz mint ha Xp pro + Sp2 lenne fent, nemtom mi lehet a gond
előre is köszönöm a választ -
#7887 Az összes magyar toeent oldal tele vab magyar cuccal. -
#7886 Jobb klikk a töltésre, ott a remove and delete data.