36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• forever68
    sziasztok az armageddonmusicról tud valaki valamit?
  • tomo
    1. igen, mindketto bitcomet es utorrent is hasznal udp protokollt.
    2. igen ha "aktiv" akarsz lenni befele szabad utat kell engedned a forgalomnak.
    3. tudjak folytatni a felig letoltott filejaikat. mértéket nem tudok értelmezni, hisz vagy folytatja vagy nem, olyan ninsc hogy kicsit folytatja, vagy nagyon ....
  • Tockos
    az miért van hogy letoltés kozben nagyon változó a let. sebesség pl. 10 aztán lemegy 4-re 2-re megint felmegy nyolcra és így tovább.Csinálhatja ezt az internetkapcsolatom is,vagy ez a feltoltoktol és letoltoktol fugg?
  • precision
    nemigazán...bár beállítások, torrent letöltés-optimalizálók esetleg gyorsíthatnak a letöltésen
  • Tockos
    A letoltés gyorsasága fugghet a klienstol is.Tehát lehetséges hogy pl.ugyanazt a torrentet gyorsabban vagy lassabban toltene le valamilyen más kliens?
  • montressor
    azureus0nak kell egy nyitott udp port befele. Masik ketto milyen portokat hasznal, ill. kell-e nyitni befele? Mennyire tudjak felig letoltott file-jaikat folytatni?
  • tomo
    a torrent a nagy meretu friss cuccok gyors beszerzesere jo, mind magyar, mind kulfoldi nyelven.
    visszaosztja.
    kisebb a valoszinusege a fertozesnek, foleg azrt oldalakon, hisz sokan letoltik ugyanazt es ha virusos a mukodtetok letorlik a cucc elerhetoseget biztosito .torrent filet.
  • marcio mela
    Üdv
    Torrenttel nem foglalkoztam,nem értek hozzá.

Eddig DC++-t használtam meg eMulet-t.
    DC++ jó volt a magyar nyelvű/feliratú cuccokra/filmekre ha volt elég forrás az eMule meg arra nem de más dolgok (videoklippek,ritkább zenék,nem magyarizált filmek) ha volt forrás.

A DC++ ugye nem osztja vissza a még teljesen le nem töltött fájlokat az eMule meg visszaosztja a féligmeddig de teljesen le nem töltött fájlokat.

A Torrent kitölt valamit űrt amire ezek nem jók?
    A Torrent is visszaosztja a még teljesen le nem töltött fájlokat?
    A Torrentről nem fognak nagyobb valószínűséggel vírusokkal meg férgekkel meg mittudoménmivel fertőzni?
  • ssolitude
    Endlessre működik a meghívás?
  • bogyo999
    Én őszintén megmondom, nekem eddig mindegyik kliens bevált, egyikkel sem volt
    problémám.Mindenkinek a saját gépén kell megtapasztalnia, hogy melyik a legjobb.
    Akinek 1gb memóriája van, és 3ghz-es procija az ne nagyon figyeljen a gépigényre,
    csak a szolgáltatásokra.Nekem pl. az uTorrent jött be, mert nem zavar, ha 5mb-tal
    kevesebb van, eddíg semmít nem lassított.
  • KILLER2
    Az miért van, ha én Azureusban a torrent fájljai előtt lévő négyzetet kiveszem, hogy ne töltse le, de az nyugodt szívvel letölti?
  • precision
    ratio az az összes feltöltött adat mennyiség per az összes letöltött adatmennyiség
  • Pharaoh
    Általában sehogy, max az egyzserre tölthető dolgok számát szokták a ratiohoz kötni
  • montressor
    Meg 1. A letoltesi sebesseg, h fugg a ratio-tol? Ill mi is ez, mert minel tobbet sharolok ki, annal kisebb, amit nem egeszen ertek...
  • cs31
    Hi!
    Eddig BitComet 0.63-at használtam és nagyon meg voltam vele elégedve. Olvastam az Endlessen hogy le kellene cserélni. Föltettem egy uTorrentet is , ki akartam próbálni. Nem tudom miért, de az uTorrentel lassabban jön a cucc. Ugyanazt ugyanonnan a BitComet sokkal gyorsabban szedi. Lehet ,hogy zavarják egymást és az egyiket le kellene törölni?
  • montressor
    koszi
  • Met
    Lehet, átmásolod a torrent file-t és a már letöltött file-okat.
    Azuban megnyitod a torrent file-t, letöltési helynek megadod a már letöltött fileokat tartalmazó könyvtárat és start. Elvileg elkezdi checkelni a cuccot.
  • PeeTeR
    bitcomet -tel nekem sem volt soha semmi gondom.
    tegnap felraktam a utorrent -et, meg ezzel sem volt gaz de ne is legyen.
  • Kori
    Én BitComet 0.63-ast használok és még semmilyen problémám nem volt vele
  • montressor
    Hali!

Azureus-t hasznalok, egy mar megkezdett letoltest szeretnek atvinni egy masik gepre, lehet ilyet?
  • Thanatos
    és én nem mdontam hogy legjobb, sőt, utorrentnek van pár olyan funkciója ami tetszene de akkrose megyek vele semmire :/
  • Thanatos
    énse fikázom, ez személyes tapasztalat, ismerek oylat akinek mint pont forditva, ez van, lehet a világ legjobb progija tőlem még a utorrent de attól én még sokra nem megyek vele sajnos :/
  • Met
    Nekem is volt ilyen, hogy egy progit gyorsabbnak vagy lassabbnak éreztem de nem fikázom egyiket sem.

Ezért is felesleges arról vitatkozni, hogy melyik a legjobb vagy leggyorsabb progi.
    Olyan van, hogy kinek melyik jött be jobban.
  • Thanatos
    nemtom nekem az a bajom hogy ez az egyetlen eddig ami bejött
    azureus nekem idő után hajlamos kinyirni a gépet vagy elgalábbis magát igy emg otthonhagyni gépet hogy töltsön nem tul szerencsés
    utorrent meg nekem hihetetlen lassu, gyk a hazsnálhatatlan kategória volt midnenféle beállitásal is :( amit bitcomet nekem lerántott maxal votl hogy az iylen 10kbps-el akarta szedni :/
    más hazsnálhatobb progikat amit ajánlanak is emg nem nagyon ismerek... :(
  • Pharaoh
    BH fórumába írták, hogy ez van a tracker progiban beintegrálva, ez amúgy a szamályzatban sincs benne, de ez van
  • Pharaoh
    A szolgáltató elül tuti nem lehet letiltani ás hozzá mennek, ha valami balhé van. Amúgy azt hogy tudják bizonyítani, hogy illegális cuccot szedett le valaki torrenttel?
  • zmeor
    CSá!
    Légyszí segítsetek...
    hallottam hogy néhány emberkét levadásztak azért mert hogy illegálisan torrentezett.
    az ip alapján sikerült azonosítaniuk..
    van olyan progi ami az ip-t és a hozzá tartozó adatokat letiltja ill. nem láthatóvá teszi?

előre is kösz
  • Met
    igen a régebbi de tényleg elég sok helyen nem ajánlják most se
  • Thanatos
    de csak régebbi verzsön nem? :)
  • greg971
    Többel is lehet tölteni ...nincs limitálva , ezt külön megérdeklődtem az endlessen...
  • Met
    Nem azzal van baj ahogy működik hanem, hogy nem megfelelően küldi az adatokat a trackernek (asszem;))
    Abból te semmit nem veszel észre.
  • jointeer
    az mellékes, hogy az endless balfaszokból áll, de nem az az egyetlen oldal, ahol tiltják, bhn meg majomparádén sem ajánlják a használatát. ez előtt én is bitcomet használtam, de problémás, lassú, sokat eszik :@
  • DjDano
    Szerintem be kéne fejezni a BitComet ALAPTALAN FIKÁZÁSÁT!!! Az egyik verzióval volt egy kis bibi, de azt már javították. Egyszerűen szánalmas, hogy egy másik kliens javára (uTorrent) próbálják befeketíteni a Bitcomet-et... Endless-nek ne higgyetek, hazudnak össze vissza, én BitComet-et használok és hibamentesen működik!! Mellesleg BH és Majmon se tiltják, mert nem olyan balfaszok mint az Endless-Skyfos
  • jointeer
    bannerből inkább ki kéna venni a bitcomet :C
  • bogyo999
    hmmm... megvan a megoldás!!!
    a csúnya tűzfalam volt a hunyó
    Már több alkalmazásnál is volt ilyen gondom, mert nem engedi, hogy csak úgy
    beleturkáljanak a progik a rendszerbe.Azt hiszem lecserélem, mert elavult egy kicsit :D
  • bogyo999
    Most BitComet-et használok, de olyan sokan ajánlották már az uTorrentet, meg az
    Azureust(ezt próbáltam, de nagyon zabálja a gépet). Azért köszi
  • tomo
    ugy tunik nem szereti. ha van kedved magad utananezni, ajanlom az utorrent forumait keresgelj hasonlo problemakkal kuszkodoket.
    ha nincs kedved keresgelni, akkor hasznalj masik klienst.
  • bogyo999
    Lenne egy kérdésem az uTorrent-tel kapcsolatban.
    A géphez írja hogy Windows Xp és felette, na mármost nekem windows xp mce 2005
    van, letöltöttem az uTorrentet (már nem tudom hány fajtát). Elindítom, de nem
    történik semmi. Ha beállítom a kompatibilitást, akkor pedig:

Application Error
    The application failed initialize properly (0xc0000005)
    bejön 2szer, 3szor

Mit kéne felraknom, vagy megy-e egyáltalán Media Center Edition-ön, vagy nem
    ez elvileg ugyanaz mint ha Xp pro + Sp2 lenne fent, nemtom mi lehet a gond

előre is köszönöm a választ
  • Pharaoh
    Az összes magyar toeent oldal tele vab magyar cuccal.
  • Pharaoh
    Jobb klikk a töltésre, ott a remove and delete data.