torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórum címe: http://katcr.co/
Más: Európa toronymagasan vezet a kalózkodásban
Valakinek valami ötlet mi állíthatodott el és hogy lehet visszaállítani?
Next PC upgrade: 2022
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: ViniSoundz, 2016.08.01. 10:36:58
Aktív torrentek maximális száma (fel- vagy letöltés) – azt adja meg, hogy összesen mennyi torrent futhat egyszerre a kliensben, mindegy, hogy az fel vagy letöltés.
–> Nem érdemes 7-10 feladatnál többet futtatni egyszerre, mert megterhelheti a merevlemezt és a processzort.
Aktív letöltések maximális száma – azt adja meg, hogy összesen egyidejűleg mennyi letöltés futhat. –> 3-5 letöltés egyidejű futtatása még elfogadható, de többnél már nagyon leterhelődhet a merevlemez és a netkapcsolat, ezért nem ajánlott többet futtatni.
http://utorrent.hu/utorrent-atmeneti-tar-beallitasok/
Talán segit. Ezt a verziót használom Utorrent 2.2.1 (build) 25302
Próbáltam két féle klienssel is, windows 8.1, és win 10-el is előjött ez a probléma driver irql not less or equal wfplwfs sys / Kernel-Power 41, 63 hibára panaszkodik...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.07.23. 09:01:04
http://asva.info/letartoztattak-a-kickasstorrents-tulajdonosat-2016-07.html
qBittel miért tűnik úgy, hogy baromira keveset töltök fölfelé? Van mozgás, de az utorrenthez képest valahogy kevésnek tűnik, pedig 4x-es a sávszélességem azóta
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A Nemzetközi oldalakon meg jelent egy ilyen ki írás:
Downloading torrents is getting riskier every day.Use IncognitoVPN
to make yourself hidden while downloading torrents. By using IncognitoVPN , your ISP and Government Agencies will not be able to spy on you, neither would they be able to track your online activity.
MAKE YOURSELF ANONYMOUS BEFORE DOWNLOADING
Kell ezzel törődni/kattintani vagy ez valami spy cucc?
- Aktív vagyok, az uTorrent tesztere mindent rendben talál. A port nyitva.
- A torrent beállítások elvileg megfelelőek (nincs korlát, korlátlan kapcsolatok száma, stb.)
- A routerben beállítottam a port forwarding-ot.
- Olyan torrenteket seed-elek, ahol több a letöltő,mint feltöltő és mégsem csatlakoznak.
DIGI 500/200-as netem van ehhez képest néha 1-1 szerencsétlennek, ha véletlenül csatlakozom hozzá, 10-500Kbyte/s a feltöltésem.
Nem értem.
Hogy van is ez?
EZ jó, minden rendben van vele, csak azt a nyavajás hálózati meghajtót nem tudom hozzáadni.
Androidos torrentben képben van valaki? Sokat keresgéltem, mire találtam olyan torrent-et droidra, ami képes külső meghajtóra menteni (hihetetlen, de a többség csak a belső memóriába képes tölteni) és van benne bejövő mappa figyelés is. Ez lenne a Ttorrent. Most viszont szeretném, ha a routerre kötött HDD-re mentene a torrent kliens, de képtelen vagyok megadni neki hálózati elérési utat.
Van valakinek megoldása? VAn e olyan droidos torrent kliens, ami tudja ezt a 3-at, vagy hogyan lehet a TTorrentnek megadni hálózati meghatót? Ez persze az ingyenes Ttorrent. Szivesen megvenném a pro vátozatot, ha tudnám hogy beválik. De anélkül nem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
utorrentet használok, és 10-15 percenként kikapcsolja magát
win8.1 van fenn, a legújabb utorrent (3.4.7), automatikus kikapcsolás kikapcsolva, energiaigazdálkodási lehetőségekben mindent tiltottam h lekapcsoljon....
ötlet?
előre is köszi
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2016.06.05. 12:24:00
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
★★★★★
De a hír azért eléggé gusztustalan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ez remek...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Köszönöm! De ezekből kb semmit nem találtam meg, mindegy legalább hülyén halok meg :(
Ami érdekes hogy csak mahyar oldalakra nem seedel fel semmit külföldi oldalakra meg minden gond nélkül.Ha port gond lenne akkor az se lenne jó gondolom én. Nem értem mindegy.
1. Megkeresed a router menüjében azt a részt ahol ki listázza az éppen kapcsolódott eszközöket. (TP-Link routernél: DHCP Clients List)
2. Ha ez megvan akkor elvileg látod a csatlakozott gépek MAC címét (tehát a gép egyedi azonosítóját ami soha nem változik) és az adott pillanatban a router által hozzárendelt IP címet. Ez minden bizonnyal valami 192.168.....-as cím lesz.
3. Keresel egy olyat, hogy Address Reservation és a gép MAC címe alapján adsz neki egy fix IP-t annak érdekében, hogy az a gép amin beakarod állítani a portot, az mindig ugyanazt a címet kapja a routertől. (ez nálam 192.168.0.103, illetve van egy másik gép is ami 105-öt kap)
4. Port Forwarding résznél hozzá adod azt az IP-t amit beállítottál meg választasz neki egy portot (ez nálam 51414 és 51415) és kész. Biztos ami biztos indítsd újra a routert.
Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni. :)
Miféle routered van amúgy?
Szerk: Amúgy nagyjából az kéne neked amit az általad beszúrt képen is látni lehet. Port Range-nek megadod, hogy 51414-51414, IP-nek azt az IP-t amit kap a géped (ezt megnézed winfosban), Protocol ALL és Enable mellé pipa.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2016.04.18. 09:08:02
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Soha az életbe nem foglalkoztam ilyen portos dologgal így fogalmam sincs mik ezek.
canyouseeme.org-on tudod ellenőrizni, hogy működik-e.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lehet a port nincs nyitva? (Alapnak a 8999-et tette be magának) Bár alul a kliens zölddel jelzi hogy online vagyok..
Ha portot kéne csesztetni itt mit kéne mert tól ig van én meg nem értek hozzá ? :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.17. 13:42:36
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Aki fent van a tvstore-n.
Működik az oldal nektek?
korábban a kéréseknél is bevezették az anonimitást
ennek akkor lenne értelme, ha adatbázisban se tárolnák, de ott ugye benne van úgyis

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://goo.gl/gd6Zi5
Én pedig a legújabb utorrent-et használom, reklámok, minden szarság kikapcsolva, letiltva, beállítva rendesen torrent is, gép is, tűzfal is, router is. És fikarcnyi hibám nincs vele. Ellenben ahogy itt mennyire szídják. Pedig tökéletesen működik. Nincs reklám, se bitcoin vagy mi dogeminer vírus. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.02.21. 10:17:23
Szóval az történik, hogy az online játékok szinte játszhatatlanok a folyamatos lag miatt.
Azóta már váltottam Azureus-ra, csak gondoltam megérdeklődöm, ti tapasztaltatok-e ilyet.