torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAT-ra: Még, nem megy az oldal. Amiket linkeltetek, azok csak félig-meddig másolatai az eredetinek. Csak, a Fórum éledt újjá, az eredeti csapatból. Torrent-oldal még nincs.

A fórum címe: http://katcr.co/

Más: Európa toronymagasan vezet a kalózkodásban
grebber
Eddig az utorrentet használtam (már ismét azt használom) kipróbáltam egy másikat de nem vált be. Miután azt uninstalláltam a utorrenttel eddig működő magnet linkek nem töltődnek le mert az kapom az arcomba hogy a lap nem jelenthető meg.
Valakinek valami ötlet mi állíthatodott el és hogy lehet visszaállítani?

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
kat.cm is megy.

[merlinw.org]

ViniSoundz
Danke!
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ViniSoundz
Már az sem megy. Tudja vki milyen címen érhető most el?
Utoljára szerkesztette: ViniSoundz, 2016.08.01. 10:36:58
Hali!
Aktív torrentek maximális száma (fel- vagy letöltés) – azt adja meg, hogy összesen mennyi torrent futhat egyszerre a kliensben, mindegy, hogy az fel vagy letöltés.
–> Nem érdemes 7-10 feladatnál többet futtatni egyszerre, mert megterhelheti a merevlemezt és a processzort.
Aktív letöltések maximális száma – azt adja meg, hogy összesen egyidejűleg mennyi letöltés futhat. –> 3-5 letöltés egyidejű futtatása még elfogadható, de többnél már nagyon leterhelődhet a merevlemez és a netkapcsolat, ezért nem ajánlott többet futtatni.
http://utorrent.hu/utorrent-atmeneti-tar-beallitasok/
Talán segit. Ezt a verziót használom Utorrent 2.2.1 (build) 25302
Erre senki sem tud megoldás?
Feltettem a Hard Disk Sentinelt, semmilyen problémát nem talált, egyéb teszteket nem végeztem, mivel gondolom ha hardweres probléma lenne, akkor máskor is előjönne, nem csak torrentezésnél...
Ha berakok letöltésre egy jópár torrentet, akkor a gépem újraindul, mitől lehet ez?

Próbáltam két féle klienssel is, windows 8.1, és win 10-el is előjött ez a probléma driver irql not less or equal wfplwfs sys / Kernel-Power 41, 63 hibára panaszkodik...

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.07.23. 09:01:04
MerlinW
Kickass új címe: kat.am

[merlinw.org]

http://www.origo.hu/techbazis/20160722-itunesszal-kaptak-el-a-legnagyobb-kalozoldal-tulajdonosat.html

http://asva.info/letartoztattak-a-kickasstorrents-tulajdonosat-2016-07.html
shaba23
Hali!

qBittel miért tűnik úgy, hogy baromira keveset töltök fölfelé? Van mozgás, de az utorrenthez képest valahogy kevésnek tűnik, pedig 4x-es a sávszélességem azóta
Köszönöm a válaszod! :)
broman191
Létező szolgáltatás ez az IncognitoVPN, én eddig csak az eztv-n láttam, gondolom erre-arra bevásárolták magukat a hirdetők közé...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csá all!
A Nemzetközi oldalakon meg jelent egy ilyen ki írás:
Security Recommendation: Become Anonymous While Downloading Torrents
Downloading torrents is getting riskier every day.Use IncognitoVPN
to make yourself hidden while downloading torrents. By using IncognitoVPN , your ISP and Government Agencies will not be able to spy on you, neither would they be able to track your online activity.
MAKE YOURSELF ANONYMOUS BEFORE DOWNLOADING

Kell ezzel törődni/kattintani vagy ez valami spy cucc?

wantonly
Nekem is ugyanez a gondom, de nem a klienssel van a probléma (Qbittorrent és uTorrent is ugyanezt produkálja).

- Aktív vagyok, az uTorrent tesztere mindent rendben talál. A port nyitva.
- A torrent beállítások elvileg megfelelőek (nincs korlát, korlátlan kapcsolatok száma, stb.)
- A routerben beállítottam a port forwarding-ot.
- Olyan torrenteket seed-elek, ahol több a letöltő,mint feltöltő és mégsem csatlakoznak.

DIGI 500/200-as netem van ehhez képest néha 1-1 szerencsétlennek, ha véletlenül csatlakozom hozzá, 10-500Kbyte/s a feltöltésem.

Nem értem.
Carmang
Helló! Vuze-t használok, ha beállítom a napi letöltési korlátot, akkor amint eléri, nem csak a letöltést állítja le, hanem a feltöltést is.
Hogy van is ez?

Upsz. Nem is a Ttorrentet használom hanem a FLUD-ot.
EZ jó, minden rendben van vele, csak azt a nyavajás hálózati meghajtót nem tudom hozzáadni.
Hello!
Androidos torrentben képben van valaki? Sokat keresgéltem, mire találtam olyan torrent-et droidra, ami képes külső meghajtóra menteni (hihetetlen, de a többség csak a belső memóriába képes tölteni) és van benne bejövő mappa figyelés is. Ez lenne a Ttorrent. Most viszont szeretném, ha a routerre kötött HDD-re mentene a torrent kliens, de képtelen vagyok megadni neki hálózati elérési utat.
Van valakinek megoldása? VAn e olyan droidos torrent kliens, ami tudja ezt a 3-at, vagy hogyan lehet a TTorrentnek megadni hálózati meghatót? Ez persze az ingyenes Ttorrent. Szivesen megvenném a pro vátozatot, ha tudnám hogy beválik. De anélkül nem...
MR ME
az lesz köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Met
Próbáld ki a 2.2.1-es verziót

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MR ME
sziasztok

utorrentet használok, és 10-15 percenként kikapcsolja magát

win8.1 van fenn, a legújabb utorrent (3.4.7), automatikus kikapcsolás kikapcsolva, energiaigazdálkodási lehetőségekben mindent tiltottam h lekapcsoljon....

ötlet?

előre is köszi
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2016.06.05. 12:24:00

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sajnos vannak olyan hirdetések is amik vírosos oldalakra mutató linkeket tartalmaznak, érdemes óvatosnak lenni annak is aki a hivatalos oldalról tölti le a programot.

★★★★★

Voltan
Jaja, így tettem magam is, egy régebbi verziót használok, és nem szoktam frissíteni.
De a hír azért eléggé gusztustalan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

[HUN]FaTaL
A hivatalos oldalról kell telepíteni.

http://goo.gl/gd6Zi5

darkSectorxxx
Én eltettem a régit 2.6.0...ettől az újak csak roszabbak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

broman191
Ööö...torrent klienst csak a hivatalos oldalról töltünk le, nem? Ott csak nem vírusos, aki máshonnan szerezné be, magára vessen...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Voltan
http://index.hu/tech/2016/04/18/zsarolovirus_kerult_a_utorrentbe/

Ez remek...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Cisco EPC3925 .

Köszönöm! De ezekből kb semmit nem találtam meg, mindegy legalább hülyén halok meg :(
Ami érdekes hogy csak mahyar oldalakra nem seedel fel semmit külföldi oldalakra meg minden gond nélkül.Ha port gond lenne akkor az se lenne jó gondolom én. Nem értem mindegy.

Nem tudom milyen routered van de amit tenned kell:

1. Megkeresed a router menüjében azt a részt ahol ki listázza az éppen kapcsolódott eszközöket. (TP-Link routernél: DHCP Clients List)
2. Ha ez megvan akkor elvileg látod a csatlakozott gépek MAC címét (tehát a gép egyedi azonosítóját ami soha nem változik) és az adott pillanatban a router által hozzárendelt IP címet. Ez minden bizonnyal valami 192.168.....-as cím lesz.
3. Keresel egy olyat, hogy Address Reservation és a gép MAC címe alapján adsz neki egy fix IP-t annak érdekében, hogy az a gép amin beakarod állítani a portot, az mindig ugyanazt a címet kapja a routertől. (ez nálam 192.168.0.103, illetve van egy másik gép is ami 105-öt kap)
4. Port Forwarding résznél hozzá adod azt az IP-t amit beállítottál meg választasz neki egy portot (ez nálam 51414 és 51415) és kész. Biztos ami biztos indítsd újra a routert.

Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni. :)
Miféle routered van amúgy?

Szerk: Amúgy nagyjából az kéne neked amit az általad beszúrt képen is látni lehet. Port Range-nek megadod, hogy 51414-51414, IP-nek azt az IP-t amit kap a géped (ezt megnézed winfosban), Protocol ALL és Enable mellé pipa.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2016.04.18. 09:08:02

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

grebber
Debil hülyegyereknek szánt verzióban is eltudnád ezt mondani mi hol merre van és hogy kell beállítani?
Soha az életbe nem foglalkoztam ilyen portos dologgal így fogalmam sincs mik ezek.

Beállítod, hogy a géped MAC cím alapján mindig ugyanazt az IP-t kapja a routeredtől (nálam pl. 192.168.0.103) és arra az IP-re beállítasz egy portot amit aztán megadsz qBittorrentben is.

canyouseeme.org-on tudod ellenőrizni, hogy működik-e.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

grebber
Qbittorrentet használok. Nem csatlakozik hozzá senki se illetve nem megy a feltöltés tipp ötlet stb?

Lehet a port nincs nyitva? (Alapnak a 8999-et tette be magának) Bár alul a kliens zölddel jelzi hogy online vagyok..

Ha portot kéne csesztetni itt mit kéne mert tól ig van én meg nem értek hozzá ? :(

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.17. 13:42:36

broman191
Egész olcsón megússzák, főleg ha a jogvédőkkel sikerül később alkudni a minimum felé...

Maximus4
Szokott lenni nyílt reg ezen az oldalon?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

bardocz
uTorrent miért nem hagyja megváltoztatni a letöltési helyet? Hiába választom ki a videók mappát, visszaugrik a downloadsba.
Ja, most. De tegnap este óta nem akart bejönni.

StephenKing
Működik rendesen.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Sziasztok
Aki fent van a tvstore-n.
Működik az oldal nektek?

Carmang
Már régóta anonim minden feltöltés.

nincs full letöltésszám és mindenki anonim?
korábban a kéréseknél is bevezették az anonimitást
ennek akkor lenne értelme, ha adatbázisban se tárolnák, de ott ugye benne van úgyis
A magon, kezd elgurulni a gyógyszer, ahogy hallom és látom a lenti képen. :S

uTorrentből át tudom húzni úgy az seedelt cuccokat, h a forgalmi info megmaradjon? Értem ez alatt, h sűrűn szoktam rendszerezni a seed listában szereplő tételeket a szerint, h mióta seedelem. Van amit már 7 éve tartok életben. Viszont ha átimportálom qTorrentbe akkor minden előzmény megy a kukába. Van erre megoldás?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Carmang
Akár a memória is lehet. Mindenesetre valamit nagyon elszúrtak, 3.3.1-ig semmi probléma nem volt, ha egész nap ment a torrent akkor sem. Most pedig gyakorlatilag azonnal megfogja a játékot, a beépített lagméter folyamatosan pirosban, sárgában volt. Vagyis most már nem... mert nem azt használom :)

[HUN]FaTaL
Nekem korábban volt gond a 3.x-es uTorrenttel, sokáig 2.2.1-et használtam, de múltkor egy torrent fájlra már sérültet jelzett, az új meg nyitotta úgyhogy frissítettem. Reklámokat elrejtettem és teljesen jól működik.

http://goo.gl/gd6Zi5

bajgunar
Szerintem nem a net-et fogja le. Hanem a gépedbe a memóriát. Főleg, ha valami ~25-30Gb-os cuccot letöltöttél már jóó pár órája és megy a seed. 8Gb ram mellett nézd meg mennyi memóriád marad szabadon ~2 óra seed után (kb 2Gb), ilyenkor nekem is be lag-ol. Akkor leállítod a seed-et, kiürül a ram, és minden megy tovább. Próbáltad már nem multi game-el? Próbáld ki, amikor észreveszed mennyire lag-zik a game. Nyomj be valami hasonszőrű játékot, ami nem net-es. Az is akadni fog, meg 3x annyi ideig betölteni.
Én pedig a legújabb utorrent-et használom, reklámok, minden szarság kikapcsolva, letiltva, beállítva rendesen torrent is, gép is, tűzfal is, router is. És fikarcnyi hibám nincs vele. Ellenben ahogy itt mennyire szídják. Pedig tökéletesen működik. Nincs reklám, se bitcoin vagy mi dogeminer vírus. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.02.21. 10:17:23
Carmang
Helló! A qBitTorrent a kettővel ezelőtti frissítés (3.3.1) óta valami elképesztő mértékben fogja a sávszélt, akkor is, ha alig forgalmaz. Forgalomszabályzó programot is használok, néhány kommenttel korábban linkeltem.
Szóval az történik, hogy az online játékok szinte játszhatatlanok a folyamatos lag miatt.
Azóta már váltottam Azureus-ra, csak gondoltam megérdeklődöm, ti tapasztaltatok-e ilyet.

ffxi
Köszönöm a 2.2.1 verzával nem jött elő a próbléma.

Fákjúal!