36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #8088 hol mutatja azokat a szazalekokat, amiket irsz?
a torrentoldalon? na , ja , az nullazodik, amikor kikapcsolod a kliensed/megszakitod a toltest.
a kliensben? az nem valoszinu, hogy csokkenne a kesz szazalek, hacsak nem vesznek az adatok a vinyodrol. -
#8087 Van llyen az azuresuban hogy hány torrentet töltsön egyzserre, ha ez 1-re van állítva csak egyet fog szedni.
Ha nem tud a trackerhez csatlakozni akkor se fogja letölteni a cuccot.
Ha valamit letöltöl azt azonnal vissza is osztod, letöltés után is ott kell hagyni, és osztod vissza tovább. -
Reyes #8086 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem... UTorrentnél ha egyszerre több dolgot seedelek, akkor egy-kettőnél kiírja az állapothoz, hogy "seedhez sorbanáll"...Ez mit jelent? -
marcio mela #8085 Hiába osztottam meg egy fiókot.Nem indultak meg a letöltések.Most hogyan csinálom vissza a megosztását?Azt mondja előbb a forrásokat szüntessem meg de az mit jelent? -
marcio mela #8084 Van 4 letöltendő cuccom az Azureussal.Ebből csak egyet,az elsőt tölti.Mi ez?Egyszerre csak egyet tud letölteni?Még az egyik könyvtáramat is megosztottam.Videoklippek vannak benne de azt se tölti senki le tőlem de engem nem is az érdekek hanem az miért nem tudom letölteni mind a 4 cuccot? -
marcio mela #8083 Tracker alá azt írta:Végigkérdezési Hiba:connection timed out:connect -
#8082 Ebben a módban a legkevésbé meglévő darabokat tölti fel mindig másnak, hogy egymástól minnél jobban tudjanak tölteni a leecherek -
#8081 Ahoj!
Most következik egy hatalmasan überláma kérdés, kéretik a gyenge idegzetű egyéneket, hogy most ne figyeljenek ide :D
ÖÖöö, mijaza Super Seed? Mire jó?
Használtam a keresőt nyugi, a kérdést meg is találtam, csak a választ nem :] -
marcio mela #8080 Azureussal töltenék le két programot.Az egyik rögtön elindult a másik órák óta meg se moccant pedig több a kész források és az ügyfelek száma.Ez normális? -
Thanatos #8079 pls copyzd be még 10szer, htx... -
Schwarzenegger #8078 Sziasztok Mindentudók!
Éppen töltöm a majomról a Zámbó Jimmy összes albuma cuccot ami 1,17GB.Lejött már 1,15GB de csak 36%-ot mutat.Hogy lehet?Egy másik oldalról meg a Conan a pusztítót töltöm ami 4,33GB.Már 3,48GB lejött de csak 26%-ot mutat.Tegnap jóval magasabb voltak a % értékek,a letöltöttnek megfelelő,de most a letöltött GB-hoz jóval kevesebb % tartozik.Hova tünt ami már megvolt?Hibás szelet sincs semmi.A Norton kiirta hogy virust eltávolitott,lehet hogy ettől?Ugy érzem mégis a % a valós,mert a körcikk ami mutatja mennyi van letöltve,elég kevés.Hova lett?Tehát hiába töltödött le 1,15 az 1,17GB ból mégis csak 36%-on vagyok sajnos.A többi cuccnál amit épp letöltök jó a letöltött mennyiséghez tartozó %.Bocs,hogy hosszú voltam.Főleg a nagy GB miatt idegesit.Akinek van ötlete,irjon ide.Köszönöm előre is.ÜDV:Laci -
#8077 Úgy tűnik kevesek vagyunk legalább az érmes helyezésre -
#8076 van még dolgunk elég :D -
paul161 #8075 Ja bocsi vak voltam
Köszönöm a segítséget. -
#8074 jaja srácok mindenki gyorsan mennyen és kalózkodjon egyet :D -
#8073 Szégyen, gyalázat.
Csak a negyedik???? :(
Emberek!
Húzzunk bele! ;) -
ssolitude #8072 #8064 -
paul161 #8071 valaki lécci #8063 -
#8070 nincs bocsánat :D -
#8069 bocsi.... : http://el-sl.net/index.php -
#8068 http://el-sl.net nekem ezen a címen elérhető... -
ssolitude #8067 Endless-Skyline -
#8066 .net -
Blint #8065 Hali
Tudja valaki mitortent az Endless-el? Esetleg uj cimen van? En ezt hasznaltam eddig:
http://endless.tx.hu
De most valami blog nyavaja jon be! -
ssolitude #8064 Jobb klikk a torrenten,Tulajdonságok/Haladó.Feltöltési sebesség korlátozása,ami alapból nem aktív,de ha teszel egy pipát hogy engedályezze a haladó beállításokat akkor aktívvá teszi.Itt szám szerint meg lehet adni(kB/s).Azthiszem 3kB/s alá nem engedi állítani. -
paul161 #8063 Tudtam hogy hülyén fogalmaztam. :D
Feltöltést akarok korlétozni.
Azt hogy lehet fileonként? -
ssolitude #8062 Akkor letöltést akarsz korlátozni,nem feltöltést.Letöltést csak az egész kliensre vonatkozóan korlátozhatsz.A feltöltést lehet torrentenként. -
paul161 #8061 Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy bitcometbe olyat nem lehet beállítani hogy csak egy file feltöltési sebességét korlátozni?? Mert most pl. töltök fel 2 filet és egyet le és csak annak szeretném korlétozni a sebességét amelyiket lefelé töltöm.
És ha korlátozom 20K akkor összes sebességet korltátozza. Boccs ha értelmetlen voltam. -
#8060 jah!! ennél már csak a dc++ a jobb :D azt is ajánlom mindenkinek, ha vírusos cuccok ezreit akarja lekapni, több nap alatt!!! -
#8059 -
#8058 sokkal jobb bazze!KaZaa filecserélő olyan "klient" h amit leszedsz tutti h nem azt kapod, szal... magáért beszél! a legjobb a piacon! -
#8057 engem érdekelne!! biztosan jobb mint a majom:D -
#8056 most a legjobb files cserélő progi ami a toppon van aza KazAA... ha vkit érdekel küldjön 1 pm-et -
#8055 WazAA -
#8054 Milyen progit használsz?
Csatlakozott a tarckerhet a program?
Van peer a torrenten? -
#8053 Hi
valaki leírná hogy hogyan működinek ezek a progik!
mert sehogy sem sikerül elindítani a letöltést mert mindig 0%-on van pedig megnyomtam a letöltést!
-
#8052 köszi -
Reyes #8051 LoL..Karib... -
Reyes #8050 A AKrib-tenger kalózai -
#8049 És ki az első?