36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Tockos
    Miért van az hogy a letoltési sebesség retentoen valtozik mikor toltok le pl.hol 15kb/s aztán lecsokken 5-re felmegy 9-re lemegy 4-re felmegy 15-re.Ez miért lehet az internetkapcsolatom teszi vagy nektek is hasonlo ha toltotok le.
  • jointeer
    endless?
  • mellon
    Akkor téged sokkal rosszabúl érintett mint engem. Én vállat vontam, mondtam egy nem szalonképes szót, és ennyi. A 4. kicsapás után hagytam a francba a regelést . Reméllem, neked azért sikerül majd lecövekelni.
  • paxyene
    jah és az arányom ilyesmi volt LE: 300 giga , Fel 600 giga

Szal még az arányom sem lehetett szar, fórumra nem járok , csetre sem , komolyan mondom ez már röhely , és haveromékkal is igy volt indok nélkül kirugták őket!
  • paxyene
    Tegnap 4 regement törölték ilyen indokkal : us3rd3l

Bementema chatbe és csak röhögtek rajtam hogy jó poén nem?

Nos ezek után leanyáztam őket és ki is bannoltak IP alapján
  • marcio mela
    Nem hagyta magát.Inkább uninstalláltam az Azureust és a könyvtárát is töröltem aztán megint telepítettem.Érdekes,egy darabig megint megvolt a megosztott könyvtár az Azureus szerint pedig előtte azt is töröltem.Aztán valahogy eltünt.
    De a letöltésemet folytatja magától és szerinte ott folytatja ahol abbamaradt (mondjuk 56%-tól).A Matáv ADSL Asszisztense is mutatja megy a letöltés meg a feltöltés de most akkor honnan és hova ha uninstalláltam az Azureust és töröltem a könyvtárát is?Mit tölt le és hova?Van egy napom amíg befejezi a letöltést.
  • csum666
    már van endless accom 4 hónapja de semmit se szedtem le róla.....

Csak Bithu meg néha majom...
  • mandm
    Fejemhez vágták, hogy öt nap alatt csak 0,12-re vittem. Igaz, hogy elkefélték a szerverüket, mert az általuk melegen ajánlott uTorrent-tel az Outpost tűzfalon keresztűl a trackkerük csak egy Invaild data üzenetet volt képes küldeni. Tehát, mindenkitől, akinek ilyen konfigja volt elvárták, hogy változtasson. (mindenki otthon ül és alig várja, hogy áttelepítgese a gépét) Tehát napokig ha akartam volna, se tudtam seedelni.
  • mandm
    Jaj, hát ezek még a kollégámat is kinyomták, mert az én gépemről lépett be. Sztem a hétvégén még a boltokból is kihajigálták az M&M's cukrokat.
  • jointeer
    bannoltak is? vagy warn?
  • mandm
    Jellemző
  • grebber
    Nemtudja valaki hogy mi lett az Araditrackerrel?
  • tomo
    az egesz torolve lett.
  • Pharaoh
    Mi az hogy nem engedi? Megszokta kérdezni, hogy biztos törlöd-e, erre egy ok és törötled is.
  • Csabesz6
    köszi a helpetböcs ha túl lama voltam
  • mandm
    Engem legfőképp az zavart, és emiatt kerültem velük igazán vitába, hogy a satff tagjainak nem személyes érzéseik és sértődéseik alapján kellene dönteniük. Szal, sehol a szabályzatban nincs elírva, hogy nem lehet véleményt mondani, leírni. Sőt sztem pont ezért van a fórumjukon pl a Szabályzat topic, ahol épp az téma, hogy a szabályokról beszélgessünk, vitatkozzunk. Erre, ők nekisenke annak, aki velük ellentétes vélemyényel van valamairől. Persze rosszul eset nekik, mert a sítulusukról volt szó.
    Ha gondolod elolvashatod (ha még nem törölték a hozzászólásaimat). Endless fórum, Szabályzat topic. Pénteken szóltam hozzá, mandm néven. Könnyű megismerni, mert pirossal írtam, hogy ne sikkadjon el. És a lényeg, hogy elolvasd azt is, amihez hozzászóltam.
  • tomo
    a regi endless egesz mas volt, ezek a szarakodasok azota vannak, hogy a skyline felajanlotta segitseget.
  • mandm
    Az endless staff-ja a sértődős, bunkó öntömjénező primitív banda. Elképzelem ahogy sok 15 éves egész napját azzal tölti, hogy figyeli ki az aki nem az ő seggüket kívánja nyalni. Ha valakinek más a véleménye, mint nekik, akkor nem azt mondják, hogy: Öreg ez a te véleményed, elolvastuk, de nem értünk vele egyett. Hanem előszőr leanyázzák, lebunkózzák, majd szépen kirúgják.

Most k..rvára kib@sztak velem. Mert így a büdös életbe se fogom visszaseedelni azt a 10 gigát amit leszedtem. Várhatják, hogy sz@ros kis arányuk 1.0 fölé menjen. Ami egyébként, ha értenének a matematikához, akkor rájönnének, hogy lehetetlen.

Így kívülről javaslom nekik, hogy a szuper hit'n'run szabályukon csak annyit kellene módosítani, hogy egy anyag letöltése után bizonyos ideig kötelező seedelni, DE nem azonnal. Akármikor megteheti a user, csak annyi a lényeg, hogy míg nem seedeli vissza a bizonyos ideig, addig nem tölthet le újabb torrentet. Ugyanis nagyon sok embernek pont az nem tetszett, hogy a letöltés után rögtön folytatni kellett seedeléssel, mert ha nem (pl épp megszakadt a neted), akkor bizony retorziókat helyeztek kilátásba.
    A stílusukon viszont ennél sokkal többet kellene változtatni! (pl: sza@runk válaszolni a levelekre)
  • marcio mela
    Valaki tegyen be egy linket ahol normálisan elmagyarázzák mi hogyan működik.Olyan leírást aminek a megértéséhez nem kell informatikus.
  • marcio mela
    Jó azha csak egyet tud egyszerre letölteni?
    És ha már megosztottam (az eMule-é volt) egy könyvtáram azt hogyan csinálom vissza?Nem engedi törölni az Azuerusbol.
  • Pharaoh
    Ja, lehet ez lesz a megoldás, mert ha ott rossz valami a nero sem fogja tudni felírni.
  • tomo
    .cue fileban kell modositani vagy a filenevet, vagy az eleresi utat.
    notepaddel szerkesztheted.
  • precision
    szerinted miért van külön képfájl felírás? ha csak simán rárakná a bint a cd -re akkor felesleges lenne erre új menüpontot csinálni, elég lenne az uj adat cd
    a bin TARTALMÁT fogja felírni a cd -re, ergo egyenértékű azzal, mintha bemountolnád és kiírnád adatként...egylépésben elintézi a nero
  • Csabesz6
    de hát egyetlen .bin kiterjesztésű fájlal mit kezdene a ps2?
  • Pharaoh
    Ha úgy is csak ki akarod írni, akkor úgyse kell mountolni.
  • Csabesz6
    igen ugyanaz
  • Pharaoh
    cue és bin file neve ugyan az?
  • Csabesz6
    unable to mount image.file not accessable.----ezt irja ki a cue-nél
  • precision
    nem kell mountolnod semmit...neroval képfájl írás, és ott kell a .cue -t megadnod
  • Csabesz6
    de a cuet nem tuttam mountolni nem tom mé.a bint viszont sikerült mountolni most akko mi legyen?
  • Pharaoh
    Inkább a cue-t mountold be. DE kiírásnhoz jobb, ha a néróban a cd kép felirása opciót használod, kiválasztod a cue filet és kiírja.

Amúgy F5 "kimásolás" közben mit írt ki? File kicsomagolása?
  • Csabesz6
    na az F5-ös kimásolás sikerült.gondolom most a .BIN fájlt bemountolom a daemon toolsba majd a virtual hajtot kiirom neroval.igy jo lesz?
  • homokhat
    akkor megnyugtatál :)
  • Dying Soul
    Egyik legjobb oldal, ha nem a legjobb. Norvég, 1 millió userrel.
  • Pharaoh
  • Pharaoh
    Inkább rááll a 001-re és file kicsomagolása, így a legegyszerűbb
  • Csabesz6
    köszi megprobalom
  • homokhat
    thepiratebay erről mi a véleményetek?
  • precision
    totalcommander, ráállsz a .001 -es fájlra, fájl egyesítés, ha ez .out -ot ad, akkor ugyanugy a .001 -en, fájl kicsomagolás helyette, ha ez sem jó akkor simán enter a 001 -en és f5 -el kimásolod
  • Csabesz6
    csá figyuka
    lejött egy game(fifa)és van egy csomo oan file hogy:gen-fwc06.001-től-gen-fwc06.035-ig. és mindegyikben ugyanaz a GEN-FWC6.BIN nevü file van kivéve a 001-est mer abba van egy GEN-FWC.CUE is.most akko mit csinaljak? bocsi de még kezdő vok