36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
toza #8250 sztnem kerdezni hogy mijen jo a magyar zart regisztralos megoldas?!ha eccer ugysincs meg amit tolteni szeretnek,limitalnom kell a tolteseimet,es ha veletlen meg van esetleg akkor is max annyit erek el hogy fel nappal korabban toltodik le mintha publikus cimeket hasznalnak,es kb semmi sincs ijen zart korokben,vagy pl filmek is meg zenek is csak magyar nyelven tulnyomo reszt,az meg kit erdekel..szoval ez miert jo ?hogy egy ijen dolgban korlatoztatom magam?!!?aki benne van ijen reges izeben meseljen mar rola lecci..kosz -
#8249 Darkside-on sztem tök jó ötlet ez a "szeeder-bónusz".
Óránként pontozunk téged amennyiben minimum 10kilobájt/sec adatforgalmad van feltöltés irányban. Beváltáskor automatikusan levonjuk az adott opcióhoz tartozó bónuszpont mennyiséget.
100pont - 1GB feltöltés jóváírás
200pont - 2,5GB -II-
400pont - 5GB -II-
300pont - 1 meghívó
Jó mondjuk a ponthatárokat kicsit lentebb vihetnék :)
-
#8248 Mert egy f***kalapok, azért. Én is így jártam. -
#8247 az endleses tulajok miért illen korlátoltak,
feltölteni nem enged seed megy maxxal de nem értem el a 0,3-as határt és ki is vág 2 hét után!!!!!!!!!!!!!! -
#8246 -
#8245 akkor magyarázal ell valki hogy tölcsek le valmit
-
#8244 itt lehet meghívót kérni
#8233 -
tomo #8243 letöltés? add url?
te mit csinálsz? -
#8242 Sziasztok nekem Azureus progim van amikor be álitom hogy mit hol tölcse le az add url hez mit irjak ha eröl az oldalrol töltök www.demonoid.com
köszönöm szépen a segitséget
vagy az lene a leg jobb ha egy ojan le hogy le irja hogy mit csinájak ojan vah ? -
#8241 72-es piros betűkkel ki kéne írni, hogy olvasd el a bannert.. -
#8240 kicsit nézz feljebb és megtudod(fent a banner!!!!)....mielőtt itt leüvöltik a fejedet.... -
Joker Hun #8238 itt!!!!!http://utorrent.uw.hu/ -
#8237 na igen
néha tényleg nagyon "gáz" :( -
Thanatos #8236 ami itt folyik néha... :P -
#8235 de mi az a "majomparade" :))) -
#8234 "sötét gyalog"
ez naon teccccik
azért szép tőled, hogy nem [email protected] le mindjárt :D
de tényleg olvasni nem tudó a barátunk -
#8233 bannert nem szoktál olvasni? te sötét gyalog -
tomo #8231 még nem irták. majd megcsinálják, addig használd a csoportositásokat. -
Schwarzenegger #8230 Sziasztok!
A majomparádén a letöltés menüben nincs keresés menü?Gondolom javítják?Tudja valaki mikor lesz jó? ÜDV:Laci -
tomo #8229 sot most mar elerte a maximumomat 47 kB 21 seed 115 leechez kapcsolodik.
ugy tunik varni kell. hozza kell tegyen a trackereket kitoroltem, ennyit valtoztattam. -
toza #8228 most feldobtam utorrent is es nallam azzal is jon 24 k val,bitlord is 24 k vagy folotte, de azu az max 4 et tud...nyilvan vissza is alok rola,hiaba a sok beallitasi lehetoseg meg latvanyos ize,ha nem jutok vele elorebb:D kosz.. -
tomo #8227 nofene, beindult a mikrotorrent. 36 tal szedi.
ugy latszik csak varni kellett. -
tomo #8226 a bitlord sztem bitcomet kliensekkel van joban.
nalam sem jon az a cucc utorrenttel, viszont csak utorrentekhez kapcsolodik a kliens.
oh well.
hasznald azt amelyikkel jobban megy.
valoszinuleg valami nem szabvanyos ficsor lehet ez. -
toza #8225 pu -
tomo #8224 ja es 100% , hogy utorrentnel nalatok van beallitasi hiba, mert a kliens még 100 megabites kapcsolatot is ki bir hasznalni, ertsd 8-10 megabyte per masodpercet is kezel. ( csak eszi a cput es a memoriat ) -
tomo #8223 muti azt a filet, ha publikus trackeren van, hadd probalom meg en is. -
tomo #8222 bocs, de ezekre a kerdesekre , senki nem fog tudni kielegito valaszt adni nektek.
mivel nagyon keves info all rendelkezesre.
egy valami biztos.
a bittorrent protokollban is van valamifele prioritizalas. (mint emuleban csak nem olyan erosen )
valahogy ugy mukodik, hogy amikor uj belepo vagy egy bolyba, akkor par kliens megszán és ad pár darabot, aztán várnak. es ha te kello merteku uploaddal osztogatsz felejuk, akkor hajlandoak ujabb darabokat adni.
de ha keveset toltesz vissza, akkor nem adnak tobbet neked.
vagyis erdemes minel magasabb feltoltest megadni ( ami meg technikai korlatokat nem okoz a letoltesben (ACK))
de nem csak a feltotles sebessege fontos, hanem az is , hany kliensnek adod, en ugy szoktam beallitani a szukos feltotlesem, hogy egy kliensre/feltoltesi szálra 2-3 kB jusson. ( annyi feltotlesi slotot nyitok.
masreszt , probaljatok az egyes torrenteknel egyedileg szabalyozni az uploadot, es ne a globalis valzozot allitsatok.
szerintem errol van szo nalatok. -
toza #8221 rohatt eletbe..bitlord 28 k val(61/ 543 sedder),azureus 2-3 k val (108 305sedder)szedi uazt a filet..:(hogy az anyamba van ez!!?! -
#8220 Sajnos még nem!
Lehetne egy olyan kérésem valamely µTorrent felhasználó felé, hogy készítsen screenshotokat a beállításairól? ( vagy esetleg egy linket, ahol a helyes beállítás megtalálható ) Így lehet, hogy sikerülne megoldani ezt a problémát -
toza #8219 kerdeznem meg tovabba hogy ha egy torrentnel kb 20 * tobb seeder van,es megis 100 *kevesbe hajlando toltodni,az mitol van...?!azon kivul hogy "..nem garantalt a nagyobb szamu megosztotsaggal egyutt jaroan a gyorsabb toltes..",meg stb valaszok nem erdekelenek!vki valaszoljon ertelmeset..kosz. -
toza #8218 sikerult e esetleg rajonni mitol van?!csak azert kerdezem mert bitlord rol most valtottam azureusra es itt is ez a hejzet...hogyan kuszobolheto ki ez?! -
Kolyesz #8217 Rendben van, kössz. -
#8216 és ennek mi köze a torrenthez? az egy dolog, hogy onnan szedted, de kb itt be is fejeződött a dolog a torrenttel kapcsolatban
felül van a kereső, beírod a játék nevét, bemész a topikjába, megnézed hogy volt e már erről szó (alsó kereső) és/vagy .nfo -t olvasol
amugy 99% hogy crack... -
#8215 Crack? -
Kolyesz #8214 Sziasztok!
Letöltöttem egy játékot Azureussal, feltelepítettem és mountoltam.De nem akar elindulni csak azt írja 'Wrong disc inserted. Please insert the original CD/DVD.'Mi lehet a baj? -
#8213 Az mitől van uTorrent esetében, hogy a letöltési sebességem csak akkor megy 150-200 kbyte/sec fölé, ha a feltöltési sebességet minél magasabbra engedem( 15 kbyte/sec a max. amit engedni szoktam neki )
Bitcomettel nem volt ilyen problémám, csak hát ugye elsl már nem igazán veszi jó néven ha BC-t használunk :) BC-vel leszedtem a cumót max sebességgel 5 kbyte /sec feltöltési sebességgel, majd pedig ha lejött akkor engedtem neki a 15kbyte-ot.
De ezt most uTorrentnél nem értem. Minél nagyobb feltölési sebességet engedek neki, annál nagyobb lesz a letöltési sebesség, (de még így sem éri el a max letölétési sebességet, 270 kbyteot ) holott ennek fordítva kéne lennie :D
Mi lehet rosszul beállítva? Routeren átengedtem a portot amit portforward.com-on mutattak, + még a windows tűzfalán is átengedtem a utorrentet. DHT-t is engedélyeztem. -
#8212 Nem :) -
paul161 #8211 Gondolom Bithuról van szó. -
#8210 Ezt írja ki nekem egy oldalon :)
Share ratio : 2,000,000,000.000 -
paul161 #8209 Köszike!
Valami ilyesmire gondoltam én is csak nem voltam benne biztos ezért inkább megkérdeztem.