36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
snt #8208 DarkSide regisztráció
http://darkside.eof.hu:1024/signup.php -
#8207 Hi! Szvsz azért mert nem te vagy az egyetlen aki az adott fájlt seedeli, és ha a többi seedertől maxal tudja szedni a cuccot, akor te már nem tudsz hova adni, nincs rá szükség. Általában felkapottabb torrenteknél szokott ez lenni nálam, ahol sok a seeder kevés a leecher. -
paul161 #8206 hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy az mitől lehet hogy letöltöttem egy filet seedelném és eltünnek a peerek akinek tudnám tölteni. De aztán mindig visszajönnek. Ez mitől lehet?
-
#8205 nemtom ezt írták e már neked, ha nem akkor érdekes megnézni!! tribalmixes.com -
#8204 hmm ezt most találtam...egész jónak néz ki, kár hogy kevés a user, kevés a seeder, de ezen csak zene van, hátha találsz rajta vmi jót... -
#8203 regelősök közül ami kimondottan mp3as a filemp3.org -ot ismerem, de asszem itt most teltház van, szal próbálkozni kell, mert az inaktív/rossz arányú usereket gyakran kiszórják és akkor lehet rá regelni -
#8202 regelősre gondoltam, mert ezeket ismerem, de semmit nem találok rajtuk :(
azé thx. -
#8201 link -
#8200 tudto mondani (akár privátban) egy (vagy több) olyan külföldi oldalt ahol qrva sok zene van?
Főleg magyarországon nem elterjedtek érdekellnek.Köszi! -
#8199 Köszi! Ezt nem tudtam! -
montressor #8198 Igenis! Ertettem! Koszonom :) -
tomo #8197 és?
addig tud tolteni az ember,amig a kliense tudja par masik kliens ip cimetb a bolybol. ehez nem kell tracker -
#8196 Ezt írja ki: ""Error: Tracker Response Error:unregistered torrent pass in Tracker:......""
Tőltés előtt még reg. voltam, de közben kivágtak mert lement az arányom. :( És még mindig megy a le és fel tőltés.
??? -
tomo #8195 az eppen toltodo piecek elvesznek ilyen esetben.
ezek osszmerete a veszteseg.
ne rakosgasd egyik kliensbol a masikba, mert ezzel jar. -
#8194 honnan tudjuk? talán a játék topikjában kéne megkérdezned? ne válaszolj... :) -
liverpool123 #8193 Letöltöttem az f1 99-02 gamehez a 2006-os kiegészitőt és ha játszani akarok vele lefagy a pálya inditása közben??, mért nem mükszik?? -
montressor #8192 a miert van, h atviszek felig-meddig letoltott (pl. 875MB) egy torrentet egy masik gepre, ott ujraszamolja a letoltott szazalekot es utanna csak pl. 740MB-ot mutat?? -
#8191 nekem ment úgyis hogy eccerűen letöltöttem aztán restart utorrent és ment :) -
#8190 kudcsolás már :C -
#8189 köszi -
#8188 exe mellé tenni lang file -
#8187 felesleges, értem? -
#8186 lengvidzs pákkot utorretre hogyan istallálás htx -
#8185 Az added on-ra kell.
Amúgy meg nagyon nem mindegy, ízléstelen, és átláthatatlan. -
#8184 nem mindegy? tölt lefelé és annyi
amúgy kattintsatok az állapot oszlop fejlécére -
#8183 Ja igen, abc-be rendez..oka engem is érdekelne. -
#8182 sziasztok!
lenne egy kérdésem a utorrentel kapcsolatban
1:amikor elindítok egy letöltést, nem a lista aljára teszi a torrentet, hanem máshova, ez mért van? :S
köszi
-
Dévids #8181 csá
lécci írja má le valaki,hogy kell használbi az uTorrent-et mert berakomneki a torrent fálj-t de nem tölti.amúgy a torrentspy.com-ról töltöm őket.ja és mennyi ideig tölti ha már elindul? -
Jimbo #8180 Köszi, már megtaláltam az infot, csak a magyar honlapon kicsit hülyén volt leírva...
-
tomo #8179 legyen mondjuk 12 kilobyte ha nem toltesz lefele. es 8 ha toltesz lefele. a feltoltesi korlatod.
a letoltest nem kell korlatozni. -
Jimbo #8178 Vki tudna esetleg segíteni? Köszi! -
#8177 thx -
Newfronter #8176 ÁÁÁ köszi!! Ez nagyon jó oldal....
Kirol: Mindenféle grafikai cumó photoshophoz, 3Ds MAX-hoz, sok mindenhez, pluginek... szóval grafikával kapcsolatos oldal. (Tutorialok is vannak) -
#8175 jól láttad, ige (y) -
#8174 szeretem azokat az embereket, akik 0,08 másodperc renszerszünet után minden fórumot teledrámáznak, hogy húúúhaaaamostmivaaaan... -
#8173 Hát ez mi ez? -
saitek #8172 1BT
Registration will be available from 09.05.2006 07:00 GMT till 11.05.2006 07:00 GMT -
Jimbo #8171 Sziasztok!
Át kellett térnem utorrent-re, mert az oldal ahova járok nem engedi a Bitcometet. Tzdna vki segíteni, h 1028/128-s kapcsolatnál, h érdemes beállítani a down/up korlátozást?
Köszi! -
#8170 endlessre, korpiklaani-t, 2003-as lemezt, np. -.-
csak más nevem van :| -
tomo #8169 bithumen silverman neven