36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tommygear
    passz, minimális letöltés mindig van
  • Bal0924
    Akkor eddig miért működött?
  • tommygear
    mivel az a 10-15 kb/s a szerverrel való kommunikácó miatt van, azt sehogy nem tudod korlátozni
  • Bal0924
    Hello

Hogy tudom visszafogni a Utorrentet? 3.1
    Megint azt csinálja, mint a 2.0 átállásnál.
    Csak tölt lefelé, mikor semmit sem töltök..... És mikor mondom neki hogy 5-el töltsön le, észre sem veszi. Ugyan úgy tölt 10-15el.
  • Ackro
    upsz megvan csak nem volt egyértelmű, hogy üresen kipipálva a downloads mappát épp a kívánt módon viselkedik.
  • Ackro
    Hi!

lehet béna vagyok de hol a rákba lehet beállítani, hogy mindig megkérdezze, hogy hova töltse a fájlokat? (utorrent 3.1.)

A régebbi verziónál volt ilyen beállítás ennél meg nem találom.

thx
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

az hogy lehet, hogy ugyan azt a torrentet az utorrent tölti 5-10kb-val még a Vuze meg maximummal? Ugyan olyan hálózati beállítások mellett?
  • rooney8
    ha valami baj van a kapcsolattal, akkor a jobb alsó sarokban kell lennie egy kis felkiáltójelnek. ha van akkor kattints rá és kiírja mi a baja
  • grebber
    Torrenteknél hova tűnik a sok feltöltésem?
    Most hogy úgy néz ki egész jól megy a feltöltés és nem szakad meg a net a trackeren meg már lassan -3GB-ban vagyok.
    Ez a 3GB ilyenkor hova tűnik?
  • grebber
    Már megcsináltam a port kiengedést!
  • rooney8
    van routered?
  • tommygear
    ezt a jelenlegi majom oldalt a régi staff csinálja am? mert régebben regeltem, ma beléptem és van vagy 50000 bónusz pontom a semmiért amit akár vagy 10 terra feltöltésre is beválthatnék, elég komolytalan ezek után az egész
  • grebber
    Windows 7-nél hogy tudok portot hozzáadni a tűzfalhoz hogy aktív legyek??
    Mert feltölteni nem igen tudok mert senki nem csatlakozik hozzá :(

Elvileg vezérlőpult -tűzfal-speciális beállítások-nál a bejövök kimenő szabályokhoz is hozzáadtam tpc és udpnek is egy portot.Mégis a torrent progiba a csekkolásnál azt írja a portra hogy nincs nyitva.
  • rooney8
    a hiba az ön készülékében van :D
    nálam és másoknál is működik ez a módszer

egy ideig nekem is csinálta
    beállítások/általános/minimalizálás induláskor
    ezt kacsolgattam, aztán egyik nap jó lett :D
  • TomBond
    Hogyan tudom azt beállítani uTorrent-be, hogy induljon a Windows-al, de csak az óra mellett legyen. Most indul rendesen de a tálcán is. Így meg kell nyitnom és be kell zárnom hogy az óra mellett legyen.
  • TomBond
    A betűjelek nem változtak, maradt minden ugyanaz, mégsem volt jó! Azért köszi!
  • Blum
    Mit tudom én...:D Beteges örömet okoz :D

#33818: Többségét nem magra seedelem. Bár ott is "Legend" vagyok

#33816: Akkor fasza. Ha majd rászánom magam reinstallra,akkor megpróbálom. Köszi! És neked is Fatal!
  • broman191
    Kapod az előkelő helyezést érte magon. :)
  • Met
    mi értelme van 700 torrentet futtatni?
  • rooney8
    ha a meghajtó betűjelek nem változtak, akkor igen
  • TomBond
    Nem! A leírt módszer nem működik. Ezt megszívtam.
  • Blum
    És ez vissza is rakja utorrentbe a torrenteket és ismét seedbe fognak állni? Tehát nem kell egyesével visszarakni,betallózni őket? :O

Ennek roppant mód örülnék,mert cirka 700 torrentem fut és érik egy Win reinstall...
  • TomBond
    Köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    AppData\Roaming\uTorrent kiment, reinstall után visszamásol, örül :D
  • TomBond
    Újra szeretném telepíteni a win-t és az lenne a kérdésem hogy van-e lehetőség valami módom "menteni" a jelenlegi torrentjeimet hogy ne kelljen újra mindent letölteni.
    Nekem nem ilyen routerem van de megcsinálhatnád nekem, hogy frankón működjön :)
  • Desiderata #33809
    Userscript, használja aki gondolja.
  • tommygear
    személyeskedést most azonnal befejezheted, bár az eddigiek alapján az jön le hogy olyan primitív vagy hogy csak erre vagy képes
  • Marci0115
    ezt azért nem kéne
  • jbl
    Kis szaros még neked áll feljebb. Ne csináljam meg helyetted?
  • tommygear
    nehogy már neked álljon feljebb, belinkelsz egy videót nulla tartalommal, hogy van ilyen dolog, utána meg nekiállsz hőbörögni, hogy a google a barátod, ha csinálsz valamit akkor csináld normálisan, miért én keressek rá? te adj tisztességes leírást, ha azt akarod hogy bárki is felfigyeljen erre
  • jbl
    Ha el is olvasnád, amit írtam a videóba (felűre) akkor már van mit keresni. De ameddig csak nézel, de nem látsz, neked nem lesz ilyen soha. Google a barátod! Keress: router okosítás.
  • tommygear
    ez igen, sokat mondó videó nagyon
  • jbl
    Router-ből torrent szerver ingyen.
    Úgy is megy a routered mindig, legalább valami értelme is van. Egész este meg nappal ráér visszaosztani a cuccokat. Hangtalanul szóval még aludni is tudsz mellette.
  • tmp
    lool ,ennyien vannak magon :D?
  • broman191
    "gyorsan letöltöm és mire kezdenék seedelni addigra törlik." - 48 óra seed mínusz, ez is pozitív ha elég gyors vagy.
  • Blum
    Én személy szerint a mozis filmek feltöltésének tiltását jó dolognak tartom. Megértem,hogy van aki tetrisz képminőséggel és hanggal végigtud nézni egy filmet,mindenesetre én mindig is rühelltem úgy filmet nézni. A buherált windowst lesz.rom,szintén utáltam és hidegen hagyott. Maradok az "original" mellett. A félig ingyenes/ingyenes dolog pedig pláne hidegen hagy,mióta nem számolják a letöltést.

Ami viszont nekem sem tetszik az az,hogy rengeteg selejtes torrent került fel. Látom IRC-en,hogy kikerült valami ami tetszik,gyorsan letöltöm és mire kezdenék seedelni addigra törlik. Remek...
    Aszfaltra sokkal kevesebb torrent kerül fel,de azok legalább minőségiek.
  • broman191
    Hasonló kaliberű oldal nincs. A leírtak alapján szerintem a bilódra' van szükséged. :)
  • tmp
    Ez a mag egyre szarabb. Se mozis film, se semmi buherált windows, se semmi béta vagy félig ingyenes dolog. Oszt még azt is megszabják meddig tartsam a torrentbe. pff. Pedig régen tele volt minden jóval. Valaki privátban ajánlana egy hasonló kaliberű magyar trackert?
  • DIESEL DOG #33796