torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mert nem fizettél érte, ha megszûntetik akkor sem lehet egy szavunk se.
Rossz hogy megszünik, vagy tönkremegy de mivel se te se én 1 ft-al nem támogattuk, nem szolhatunk 1 szót se.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Marci0115
hát szerintem ezzel a mag elindult a süllyesztõn, de kérdem én hogyha valami rendszer beválik évek óta akkor mi a f@sznak kell változtatni?

[HUN]FaTaL
És? Idõlimit nincs, majd visszaosztja adslel, ráér.

Neked meg csordogál 5k-val a cucc.

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
Megaztán IDEIGLENESSEN...nem végleges!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csakhogy most is ott van hogy azért bannolhatnak ha észreveszik!

tommygear
jah seed meg nem lesz
[HUN]FaTaL
Csak nem lesz kitõl. A szerveresek majd szépen lemondják, mert minek fizessék. Maradnak a digisek seedelni az meg vérszegény ennyi emberre.

Narxis
Zsír lesz, lehet majd tölteni ezerrel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jó nagy baromság lesz.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

[HUN]FaTaL
fail, nem lesz seed

StephenKing
Ejha a Mag aránymentes oldal lett, ennek azért annyira nem örülök mindig jó arányom volt és mindig figyeltem rá hogy jó legyen. Sajnos biztos sokan vissza fognak élni az aránymentességgel.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Egészségedre!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Jaja, benéztem, csak 32k😊

[merlinw.org]

Marci0115
te milyen 120 ezer felhasználóról beszélsz?😄 esetleg a kapcsolatok száma az lehet

amugy meg fos az oldal

shaba23
még nem 😞
vizes
Megkaptad már?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Mondjuk, nekem a mag jobban bejön mint az aszfalt.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

8 éves a TPB!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

shaba23
giga címét priviben pls
[HUN]FaTaL
lol gigán én bent vagyok, pont most jött email hogy 25 napja nem léptem be és legyek szíves, vagy megszûntetik az accom 😄

tommygear
nekem se nagyon, fent vagyok mindkettõn, de aszfaltra jó ha 1x egy héten belépek
shaba23
Az aszfalt igényesebb és gyorsabb kint a mag? Ez nekem valahogy nem tûnik fel.
[HUN]FaTaL
Címet tud valaki adni priviben?

#33134: Magon is maxszal jön általában minden, bár kérdés kinek milyen sávszélessége van, nekem elég tré. 120 megabiten lehet, hogy gyorsabb az aszfalt.

Aszfalttal az a baj, hogy csak scene release így régebbi cuccok szinte esélytelen. Az igényesség meg relatív.

MerlinW
120.000 fõs az is, nem kicsi. Mondjuk nem a méret a lényeg, Aszfalt is csak 80k felhasználóval rendelkezik, mégis igényesebb, gyorsabb, mint a mag.

[merlinw.org]

vizes
nincs

Marci0115
van akkora oldal mint a mag? mert ha nem akkor nem kattintgatok annyit feleslegesen

vizes
free reg és free leech szeptember 25.ig a gigán.

Narxis
OMG hogyne lehetne válogatni? Simán lehet, bár ettõl még egyetértek, hogy egyre szarabb a uTorrent, egyre több felesleges cuccot raknak bele ami miatt egyre bugosabb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Miért kéne letölteni az egészet? <#wilting>

Lenyitod a nyíllal és válogatsz...

Most is lehet válogatni.

bojti
Nagyon gáz , én is visszateszem , néha jól jön ha például egy 4 gigás mp3 gyûjteménybõl csak pár dal kell akkor miért töltsem le az egészet ? Ez is úgy látszik visszafele fejlõdik , mint az msn ( igaz azt már nem használok )

MerlinW
Ezt én is észrevettem, de nem foglalkoztam vele. Annyira béna lett a 3, hogy azonnal visszatettem a 2.2.1-et. Semmi értelme váltani, a protokol részéhez nem nyúltak, csak elba**ták a GUI-t és telepakolták haszontalan pluginokkal.

[merlinw.org]

bojti
Üdv !
Lehet elállítottam valamit az utorrentben , vagy csak a verzióváltás miatt van , de azelõtt ha rákattintottam egy torrent file-ra felkínálta a listát és lehetõség volt az egyes elemek kiválasztására . Most meg tölti az összeset . Valaki ?

Törölt felhasználó
Megszünt egy oldal, de a meglévõ reg-el átlehet menni.
Megpróbáltam, nem sikerült, kértem segítséget és annyi történt, hogy regisztrálhatok újra, miután megkérdezték a lentebb említett dolgokat.
Nem kell mindenkivel foglalkozni csak azzal akinek gondja van, gondolom ezért is vannak ott és csinálják amit csinálnak nem?
Nem haragszom rájuk csak elmondtam a véleményem, ha haragudnék akkor nem lennék fent az oldalon 😊
Örülök neki, hogy vannak ilyen oldalak és gondolom még párezren. <#eljen>
MerlinW
Jah, mert te teszel szívességet nekik, hogy letöltesz az oldalukról😊 Szeretem ezt a hozzáállást😊
Egyébként 137.000 felhasználó mellett te sem foglalkoznál mindenkivel. Az oldal üzemeltetõinek is van élete😊

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Tõlem is kérdezték, mondtam kb. mióta vagyok tag, mennyi az arányom stb. de semmit adtak csak lehetõséget a reggelésre. Azóta nem is nagyon lépek fel, évekig fent voltam aztán semmi, ahol így bánnak a tagokkal....
Met
engem sem engedett be, írtam nekik hogy ez így nem jó, kérdezgették milyen arányom volt, persze fogalmam sem volt, aztán adtak 100 giga feltöltést

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Törölt felhasználó
Igen, ott meg a régi regg-el (MP-s) nem engedtek be, de kegyesek voltak s megengedték, hogy újként regizzek. Mondanom sem kell, hogy minden elveszett , rang, feltöltés, arány 😞
MerlinW
Mindig is volt majom, most is van, csak átkeresztelték mikrobit-re.

[merlinw.org]

tommygear
kamu oldal
Törölt felhasználó
Meghívókód is kellene. Régi regg-el beenged vagy csak kamuoldal?
TBTPumpa
Újra van Majom?
próbáljátok ki www... .in

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Klon
<#eljen>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

rooney8
Beállítások -> UI beállítások -> Torrent hozzáadásakor

ott nézz szét 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Klon
elbeszélünk egymás mellett. az oké, amit írsz, de nem arra gondolok.
hanem amikor megnyitod torrent filet, akkor kéne jönnie egy ablaknek. jött is, mikor frissen volt telepítve, de valamit elpiszkáltam :S

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

shaba23
a felugró ablak bal alsó sarkában van egy dupla nyíl, az nyitja le
Klon
Szevasztok!

most tértem át utorrent 3-ra, és lenne egy kérdés ezzel kapcsolatban.
mikor letöltöm a torrent filet, és a progi megnyitja, rögtön elkezdi tölteni.
Eddig úgy volt, hogy jött egy ablak, és lehett válogatni, h mit akarok, és mit ne, h töltsön.
Lehet, h én piszkáltam el valamit, de már többször átnéztem, és nem jövök rá, mit kapcsoltam be, vagy ki...
Tudnátok segíteni?

broman191
Mivel a régen betett torrentek helyét utólag nem módosítgatja át a kliens, így a régi bent lévõ torrentek még mindig a C-re hivatkoznak. Ha kevés a torrent a kliensben, akkor egyenként állítsd át a letöltési helyüket jobb katt/advanced/set download location menüpont alatt!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kori
ha jól gondolom akkor újra kell az összes torent filet beraknod aztán ellenõrzi és tölti fel-vagy le

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy uTorrentem van, és eddig a C meghajtóra mentette a filmeket, de már tele a C-m, és átmásoltam õket a D-re, a Torrentban beállítottam az új letöltések helyének a D meghajtót, és mégsem ismeri fel a régi filmeket, nem tölt vissza. Valamit rosszul csináltam?