36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Blum #33795 10mp google kereséssel később..
Disk Overloaded – Az állapotsoron a Lemez túlterhelve hibajelzést látod
Ez azt jelenti, hogy a merevlemez nem képes tovább tartani az írás/olvasási sebességet. Ennek kiküszöbölésére a beállításokban az átmeneti tár menüpontban találsz opciókat. Elofordulhat, hogy akkor is ez a hibaüzenet fogad, ha éppen elindítottál egy új torrent feladatot. Ez egy normális reakciója a µTorrent-nek, ha néhány perc után sem tunik el ez a hibaüzenet, akkor kell állítani az átmeneti tárolón.
#33793: Ügyes vagy. -
piamania #33794 oh my -
piamania #33793 Ohh mí god.Ezzel nem tudsz mit csinálni.Újra raknám a gépet, akkor hátha megoldódik a probléma.Vagy vidd el szervízbe, ott megcsinálják. -
#33792 ahahahah :D -
paly90 #33791 üdv!
azt írja ki a utorrentem h lemez túlterhelt
erre valaki tudna mondani valami megoldást?
előre is köszi -
#33790 az nem tudom mi -
#33789 nekem is küldözgetik egyfolytában... -.- -
#33788 Annyira örülök, hogy még egy, de tényleg, egyszer sem kaptam ilyet. :) -
#33787 Megint - még mindig - folyik a sz@r az arckönyben a mag invájtról :) Baromi idegesítő -
#33786 virtual dub
->video/direct stream copy
->audio/direct stream copy
így nem változtat semmin (bitráta, felbontás stb) csak kivágja az adott részt, majd elmenti
nagyon jó program, sok mindent tud és elég elterjedt program is :) -
#33785 Kosz!!! Kiprobaltam az avidemux-ot es tokeletes, pont ilyen programot kerestem amivel kivagom ami nem kell es konvertalas nelkul masodpercek alatt lementi a videot, egyszer talaltam egy hasonlit de abba csak AVI fajlokat lehetett szerkezteni -
#33784 Még egy pár link, ahol olvass utána:
http://www.videohelp.com/tools/AviDemux
http://forum.videohelp.com/threads/295782-How-to-get-started-with-avidemux-edit-and-convert-any-video-format
http://forum.videohelp.com/threads/298094-How-to-convert-any-video-to-AVI-or-MP4-or-MKV-with-burned-in-subtitles
-
#33783 NE AZZAL csináld. Ott vannak a linkelt tutorialok. Egy encodeolásnál normális, ha hosszú órákig eltart. -
#33782 es a movie makerbe nem lehet mas formatumba lementeni ? Probaltam mar Pinnacle-t is de az annyira lassu-fagyos hogy csak kinlodas vele a video szerkeztes -
#33781 Itt találsz encodeingos guideokat:
http://www.torrent-invites.com/audio-video/ -
#33780 hát wmv-t ne is tegyél fel sehova :D -
#33779 Nem vmm-el akarj videót vágni, encodeolni, ha fel akarod valahova tölteni.
A magyar szabályoknak meg feleljen meg:
http://scenerules.irc.gs/
Kicsit olvass utána a kodek, felboltás, bitráta kifejezéseknek is. -
#33778 WIndows movie makerbe az a gond hogy formatumot nem lehet allitni csak felbontast es bitratat -
#33777 gondolom más kiterjesztésben mentetted el mint az eredeti videó volt? -
#33776 Hi, tv tunerrel felvettem egy sorozatot, 500 mb igy egybe reklamokkal egyutt, aztan Windows Movie Makerrel kivagtam a reklamokat, lementettem es igy kivagva 700+ mb mitol van ez? nem lehet Movie makerrel ugy elmenteni hogy ne foglaljon meg tobbet? vegulis kivagtam a videobol meg kevesebbet kellene foglaljon, 21 perces felvetelnek szerintem nagyon sok ez a 700 mb... Torrent oldalra akarom feltolteni a felvetelt azert irtam ebbe a topicba, Thx elore is -
#33775 http://index.hu/tech/2012/01/16/az_internet_legyozte_a_sopa-t/
winning.
again. -
#33774 Fórumban olvassátok el az Aktivitás és Hit'n'Run topik kiemelt hozzászólását, mert már a tervezett rendszeren is történtek változtatások. -
#33773 Örülök. -
#33772 akkor örülj neki, hogy mostantól nem kell szenvedni az adsl miatt a feltöltéssel... 48 óráig bent hagyod tök mind1 mennyit töltessz vissza belőle és jónapot -
#33771 Semmilyen péniszem nem nő a 200 giga miatt.
Épp arról írtam hogy én azért a kis 200 Gigáért sokat tettem ADSL-mellett, odafigyelve, hogy mit és mikor töltök és osztok vissza.
Az hogy mások - estleg - seedszerverrel hány terát osztottak fel igazán nem érdekel.
Csak arra mertem gondoltam hogy mondjuk akinek 1 fölötti aránya van, ne legyen a 48 órás kötelező idő, vagy legyen kedvezménye idő. Mert megérdemli.
Illetve, hogy a mag színvonala csökken az új szabályok miatt. A nagyon régi torrentek eltűnnek. Pedig az oldal kincsesbánya volt a többihez képest.
- De hagyjuk. - -
#33770 és akkor mivan hogy 200 giga feltöltésed volt? nőtt az e-penised? nekem 40 terra volt, na? -
#33769 Nem értem a problémátokat, 1.0 arányig visszaosztani vmit sokszor tovább tart 48h-nál, ha gyenge a neted azért, ha jó neted van de mégis overseed van akkor azért. Így arányromlás nélkül szedhetsz le akár több (száz) GB-os siterip-eket vagy évadokat is. Ha a kis neted miatt egy hétig szeded akkor az a +2nap igazán elenyésző "amíg visszaosztod". Ha nem lenne ez a rendszer, akkor nagy rá az esély, hogy hónapokig kellene seedelned (nagyobb anyagokat) ahhoz, hogy ne legyen arányromlásod. Ha pedig pár MB-os dolgokat szedsz le, az gondolom nem nagy teher a winyód számára arra a 48órára... -
Reg5 #33768 Szeretem a hülye kérdéseket... Pont azért szedtem le mert jókat írtak róla, nekem mégse tetszett. -
#33767 Minek szedsz le rossz filmet?
Ha már ingyen megnézhetsz valamit akkor olvass már utána,hogy miket írnak róla.
Ha pedig már letöltötted akkor pár napig igazán elfér a vinyón.
-
Reg5 #33766 Leszedsz egy filmet, 30 perc után törölnéd a francba annyira szar volt, de azért még tartsd seedben napokig mert senki nem viszi... -
#33765 Az hogy az évek folyamán elértem azt hogy +200 gigás feltöltésem volt a letöltéshez képest. Pedig nem volt könnyű mert ADSL-em volt. ( Igaz volt benne ajándékba kapott feltöltés + freeleech is sok )
De nyilvánvaló hogy ez egy piramisjáték a sor alján lévők soha nem érhetik el az 1.0-ás arányt, mert nem lesz kinek osztani.
Nekem ez a +200 Giga bőven elég lenne arra hogy ha kedvem van lekapjak egy albumot, vagy egy avi-t. És ne kelljen lesegetnem utána hogy még hány óra van a 48-ból. Ráadásul a 48 óra alatt nem is viszik tőlem.
Ne értsd félre nem arról van szó hogy lelépek a visszaosztás elől. Pl. a mai napig osztom a kb. 1 éve leszedett COD 4-et, mert még mindig viszik, van értelme osztani.
Vagy pl. nagyon jó dolog volt magnál korábban hogy a nagyon régi dolgok mindig free-k voltak, dupla feltöltéssel. Le is lehetett szedni különlegességeket, amik sehol sem voltak fenn már.
Érdekes C@rp@thians mióta megy szépen free leech-el, mindenféle 48 órák nélkül. Ekkora taglétszámnál szerintem ezt akár a mag is megengedhetné magának.
-
Ironman2 #33764 Ja.Torrent topikban nem lehet beszélni trackerekről,ez önmagában is nevetséges -
#33763 akkor viszont nem értem a problémádat.
más torrent oldalakon is vissza kell seed-elni legalább 1.0 arányig, viszont magon megvan a lehetőség, hogy 48 óra után leléphess. akkor mi a probléma? -
#33762 Igen, csak az 1.0 soxor hetekig tart, mert overseed van. -
#33761 48 órát vagy 1.0-ás arányig kell seed-elni -
Igen szerintem is nagy hülyeség. Röhej hogy leszedek egy 100 megás albumot és 48 óráig oszthatom. Igaz hogy még nincs semmiféle szankció, de mégis idegesít az egész és inkább máshonnan töltök ahol jó az arányom.
Legalább letöltési méret arányos seed-kötelezettség lenne.
Mondjuk 100 Megás album legyen 1 óra. Nagyobb letöltéseké meg egy picit több.
Esetleg lehetne egy hibrid rendszer, hogy akinek jó aránya van egyébként, kevesebb időt kelljen osztani, akié meg nagyon szar annak több időt. -
#33759 +1 -
#33758 magon ez a hit'n'run rendszer annyira fölösleges és idegfelbaszó dolog
ha letöltök valamit, megnézem és törlöm az hagy legyen már az én dolgom
ha most ezzel fognak majd mindenkit cseszegetni, akkor elmehetnek...
a fejlesztési időt pedig lehetett volna a címkerendszer fejlesztésére fordítani -
#33757 srácok ez a uTorrent Remote dolog mennyire biztonságos? Mert ugye nem teljesen legális cuccokat töltünk torrentel....:) -
#33756 vannak még társai is
Kis fütyikönyv, Kakikönyv , Halálkönyv