torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagy cFosSpeed-et telepíteni. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Újra telepítettem a gépet de régen nem volt ilyen gondom<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
A kettes verzió az király volt. A hármasban már túl sok a lényeget lefedõ csili-vili funkció. Ez nem is baj, csak alapbeállításba ne ezeket nyomják be, hanem a lényeget. Amíg nem oda töltök ahova kell én vastagon teszek az "értékelések fülre!
Na mind1, már kidühöngtem magam magam a saját ökörségem miatt.
Jó hétvégét mindenkinek!
Na mindegy, jobb klikk a torrenten, tulajdonságok.
http://goo.gl/gd6Zi5
Elõre is köszi!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Nincs hely a gépemen és nem is akarok ez miatt kétszer akkora villanyszámlát fizetni. - Amennyiben nagyon kevés helyed van, akkor tölts kevesebbet. (Avagy vegyél plusz tárhelyet)..." - Aki ezer forinttal többet nem tud/akar kifizetni a villanyszámlára hogy 24/7 menjen a gépe, az valószínû hogy sok ezer Ft-ot ki tud/akar adni "nagyobb hárhelyre". 😄
Vannak a leírásokban facepalm kategóriás részek...de nem idézgetek tövirõl hegyire, aki fent van mosolyoghat jókat, aki nem azt nem érinti, az égész rendszer bevezetését el kellett volna halasztani, akkorra, amikor már rendesen ki van dolgozva elméletben-gyakorlatban egyaránt és mûködik, nem így buherálnak vele folyamatában és nem csoda sok user nem ért ezt-azt-amazt amikor még a lényeges szabályozások tetemes része csak "lesz majd"...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Jah...nálunk pillanatnyilag invitel monopólium van, így a max feltöltésem ~55kB/s, akkor mirõl is beszélünk? (mondjuk az arányom így is 14es)
Arány helyett pedig egy zöld sáv jelent meg.
Visszasírom a régi rendszert! Az átláthatóbb volt!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az arányod is így ugrál mikor frissen regisztrálsz és letöltesz pár dolgot.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
eddig ez volt: "nincs meg az X arányod, kirúgunk, szóval seedelj"
a cél ez: "hm, letöltöttem ezt, meg azt, visszaosztom, hiszen eleve azért tudtam leszedne, mert mások így gondolkoznak"
a felsõ a nyugatra, az alsó a balkánra jellemzõ. ki-ki válassza ki, õ hova akar tartozni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bh-n már 2-2.5 éve írta az egyik régi motoros mod, hogy õk tervezik az egész arány-rendszer eltörlését, csak sajnos magyarországon ez kivitelezhetetlen. hát most magon megtették az elsõ lépéseket, remélem sikeres lesz a dolog
én már régóta szarok az arányra, tényleg annyit csinálok, amit írnak: elindítom a klienst (pontosabban elindul gépindításkor), azt' szarom én lefele, hogy mit tölt fel, meg hova. néha ránézek, fõleg ha kevés a hely
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor sem vágna ki ha kilépsz és lehetett volna tovább osztani, hanem ha rendszeresen csinálod, sztem.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Szerencsére nem túl szigorú a rendszer, legalábbis ivoviz azt írta.
Különben gáz lenne a régi torrenteknél, amiket a kutya nem szed már 20 év alatt se lehetne 1-esig visszaosztani.
"So...
Mivel egyeseknek gondja van a szovegertessel (no offense), ezert megprobalok egyszeruen fogalmazni. (Az ironiaert pedig elore is elnezest kerek.)
• URISTEN MI LESZ MOST AAAAAAAAA UUUUUU EEEEEEEEE?!
• Az egvilagon semmi, az elet megy tovabb.
• 1-ES ARANYIG SEEDELNI KELL, OH MY GOD!
• Nagy tevedes, NEM KELL 1-es aranyig seedelni semmit. Mi latjuk, hogy azert nem seedeled 1-es aranyig a torrentet mert nincs kinek, vagy mert szimplan leszarod, es kilepsz a seedbol. Az elso esetben ez semmilyen szankciot nem von maga utan, egyszeruen seedeld addig a torrentet amig tudod (nem, nem 20 percre gondolunk itt, de nem is 1 evre.)
• E-PENIS HUSZAR VAGYOK, MIT TEGYEK?
• Seedelj tovabb ahogy eddig, semmi nem valtozik. A le-es feltoltest ugyanugy szamolni fogjuk, nem lesz kiveve soha. Egyszeruen nem latszik a fenti savban. NA BUMM! Mint azt mar irtam a topicban (a hirtelen osszegyult trolltomeg hozzaszolasai elott) az egvilagon SENKI nem volt fenyegetve az utobbi 1-2-3 evben attol, hogy 0.3 miatt torlodik. Miert seedelt akkor eddig barki is? Koltoi kerdes, ertelmes ember rajon, meg ha a szive egy trolle is.
• EGY VAGYONT FIZETTEM SEEDSZERVERERT, WHAT NOW?!
• It's ok. De hogy egy kicsit komolyabb valasz is legyen: mi azt tovabbra is latjuk, hogy ki mennyit, hogyan toltott fel a multban, nyilvan lesz kulonbseg az elbiralasban ha egy (volt) 0.4-es aranyu user hit&runol vagy ha egy valaki 200 tera feltoltessel.
De a lenyeg: a szimpla elvarasunk annyi, hogy fogd a kliensed, es inditsd el amikor tudod. Ne torold belole a torrenteket csak azert, mert 500G szabad hely helyett csak 495G van. Ennyit kerunk, semmi mast. Nagy keres? Szerintunk nem, es szerintem ezzel sokan egyetertunk.
A topicot nyitom, ertelmes kerdesek johetnek, de amit megvalaszol ez a hozzaszolas, azt kapasbol toroljuk.
(ps: Nem erdekel, hogy mennyi plusz helyet foglal a RAR, ezt a temat hanyagoljuk, egyebkent orommel jelentem, vannak erre iranyulo torekvesek, hogy megszunjon a rarozas mint olyan torrenten.)"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
• Lehetõséged szerint ossz vissza minden torrentet legalább 1-es arányig!
• Habár ezen arány elérése nem kötelezõ, de egységesen elvárt, hogy addig seedelj minden általad letöltött állományt, amíg arra lehetõséged van.
• Ezen irányelvek figyelmen kívül hagyása a letöltési jogod elvesztésével járhat!
A profilodnál megnézheted az arányod, mert ha visszaállítják mégis akkor cumi.
Ahhoz, hogy az aránymentesség megfelelõen mûködhessen, szükséges a torrentek minél tovább történõ életben tartása. "
Olvasd csak el!
Vagyis ahoz hogy ez az aránymentesség fentmaradjon szükséges a megfelelõ seed!!!
Vagyis értelmezés szerint pont hogy ha kiszállnak akkor állitják vissza az arányokat!!!!