36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33875 Nyomj egy jobb klikket mondjuk a Név/Name mezőre, majd ott válaszd ki az Állapot/Status lehetőséget. -
varosivadasz #33874 sziasztok.nemrég frissült az utorrentem 3.1.2 re nem tudom miért de nem mutatja a torrentek arányát százalékban mármint hogy hány százalékon áll a letöltés.ezen lehet segíteni valahogy? -
#33873 srácok, használ valaki seed szerót? Ha igen, akkor melyiket, milyen árban? :) -
#33872 akkor ezekszerint nyugodtan hagyjam hogy a 2.2.1 leupdatelje magat 3.1.2-re? -
#33871 nekem meg semleges
előző is jó volt, ez is :D -
#33870 +1
nekem is szimpatikusabb mint az előző verzió -
DIESEL DOG #33869 Nos így két napnyi használat után számomra pozitív élmény a az új µTorrent kliens. (3.1.2 build 26740).
Az elhangzottakkal ellentétben nálam semmi lassulás nem tapasztalható, épp ellenkezőleg, teljesen stabil, probléma mentesen működik. Tény hogy van néhány olyan dolog benne ami feleslegesnek mondható, de ettől eltekintve sokkal kényelmesebb, jobb a használata miután mindent beállítgattam rajta.
Véleményem szubjektív ugyan, de én csak ajánlani tudom. :) -
#33868 Odabasz:
Resident Evil 5 [PC]+ati patch -
#33867 műsz.tor.tany.nyit -
#33866 izeke. nos aki aztirta hogy a 3 stabilabb mert osszeomlik neki a 2.2.1 :o az valszeg egynei problem mert volt hogy 3honapot ment a gepem es kb egyszer nem volt ujrainditva az utorrent rajta :D szoval nekem nem fagyogat. :o
amugy azert kerdeztem frisstsek -e mert enis hallottam hogy telivan felesleges cuccokal a 3.
a pluszon meg enis neztem egy nagyot :D -
#33865 lol -
#33864 lol, magyar zenekar a bannerban -
#33863 -
Blum #33862 Az igaz,hogy van benne pár felesleges dolog,de pár perc állítgatás után jó ez. -
#33861 én azt hallottam a 3-ról, hogy telepakolták minden hülyeséggel és lassú lett az egész, persze ezt közvetlen azután olvastam miután megjelent a 3, lehet javítva lettek ezek -
#33860 uTorrent 3.1.2-ben eddig azt vettem észre, hogy megjelent bal alsó sarokban az upgrade, utorrent plus logóval:) -
Blum #33859 A hivatalos oldal szerint a 3.1.2 jelent meg. Én sima 3.1-et használok,azzal pedig semmi gond. Sőt..jóval stabilabb,mint a 2.2.1 Az hetente egyszer fogta magát és összeomlott,ez meg már lassan 2 hete fut folyamatosan és semmi gond vele. -
DIESEL DOG #33858 +1
Én is szeretném tudni hogy megéri-e frissíteni 3.2-re. -
Blum #33857 Amíg a magyarnak is ugyanúgy jut hely,addig emiatt szerintem ne fájjon a fejed. :) -
#33856 persze, csak feleslegesen foglalják a helyet a magyarok elől -
Blum #33855 Lehet,hogy angolul jobban megértik mint magyarul (?) -
#33854 Külföldiek magyar trackeren töltik az english cuccokat.
Csak én tartom ezt hülyeségnek? -
#33853 wah,. 2.2.1 kiirta hogy van 3.2 es updatelni akar.. velemenyek a 3.2-rol? -
#33852 Mi az a magnet link?
A magnet linket még 2002-ben dolgozták ki arra célra, hogy P2P hálózatokról tölthessünk le extra fájlok létrehozása nélkül. A letöltésre jelölt adatokról magában az URL-ben határoznak meg információkat. Használata jár némi kellemetlenségekkel, mert a fájlok listáját csak a letöltés megkezdése után lehet megtekinteni (legalábbis torrenten). További előnye, hogy képes szerverek nélkül is üzemelni, tehát még nehezebb dolguk lesz a hatóságoknak. -
#33851 de egyébként mit takar pontosan ez a magnetlink? -
#33850 és am azokkal mit lehet kezdeni? mert tpb át fog állni csak magnet linkekre -
#33849 dee,köszönöm
tpb-nél két letöltés link szerepel és mindig a mágnesesre mentem,a másikkal teljesen jó -
#33848 Véletlenül nem magnetlink -kel töltesz le ? Annál vannak ilyenek. -
#33847 tedd vissza a 2.2.1-et -
Blum #33846 Érdekes,nálam mutatja.
Próbáld meg azt,hogy úgy ahogy van tedd be a torrentet,majd rögtön alul az infósávban a fájlok fülön azon a tartalmon amit nem szeretnél letölteni jobb gombbal kattints és válaszd ki,hogy Ne töltse le (angolban Don't Download,nem tudom magyarban hogy van pontosan lefordítva)
A másik problémára az a megoldás,hogy az Ellenőrzés kihagyása elé beteszed a pipát. -
#33845 mi a szar van ezzel az utorrenttel?elvileg a legújabb verzió
ha mondjuk egy sorozat évadát akarom leszedni és megnyitom a torrentet akkor nem jelennek meg a sorozat részei külön-külön (sőt semmi) és nem tudom ki-bepipálni a részeket
ráadásul ha leszedtem a torrentet félig és újrabetöltöm nem ismeri föl hanem újra elkezdi leszedni
miért van ez?
-
Ironman2 #33844 Bitjunkie leállt
-
#33843 Köszi szépen. -
Blum #33842 Persze. Torrentek neve fölött van egy olyan mező,hogy Név meg Állapot,letöltési sebesség,feltöltési sebesség..stb. Na ezen a sávon jobb klikk és pipáld ki amit kell. -
#33841 Srácok leszedtem a legfrissebb mikrotorrentet és hát ugye megváltozott egy csomó minden. Na engem az érdekelne, hogy vissza lehet e varázsolni a torrentek címe mellé a seeder/leecher számot? -
pett3rson #33840 mit ír a torrent a tracker-hez? az alapján kellene keresgélned a hibát, pl ha nincs kapcsolat akkor persze,hogy nem fog tölteni. ha nem nálad van a hiba, akkor fejed tetejére is állhatsz, akkor se tehetsz semmit amíg meg nem csinálják az illetékesek. -
#33839 nincs seeder? -
skygt90 #33838 sziasztok. Van egy kis problémám. Eggyáltalán nemtölt se az azerus ,se a Utorrent , se az én gépemen se a faterom gépén. Másnál is előfordult ez a hiba a mai napon, vagy a hiba az én készülékemben van ? :D -
#33837 Ma is megérte bejelentkezni az e-mail fiókomba...újabb pistike torrent oldal spam, az oldal marketingje felettébb vonzó, így meg is mutatom...de vigyázat, 6 éven alúliak számára nem ajánlott (mert még a végén beregelnek)!
"Sziasztok!
Regisztráljatok a következő oldalra:
-feketerózsatrekkerdeangolosanírvamertúgykirályságosmanapság-
Ha nem regisztrálsz, akkor hülye vagy!
Szeretettel, és sok kedvességgel:
Az oldal Vezetősége!"
Szúrkáljanak agyon titeket a fekete rózsáitok ahol vagytok. Szeretettel, és sok kedvességgel: Bro. Utóirat: hüllye aki monnya! -
Bal0924 #33836 A minimálist tudom, eddig csak 1-3al ment, de most....