torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3.0-ásal mindig rinyál, hogy a lemez túlterhelt a 2-es verzióval érdekes módon nem volt ilyen. Valamit nagyon ebtak :S Tudom megteleik a cache de a 2esnél miért nem telt meg? és ha két géprõl másolok routeren át akkor miért nem lassúl be? amióta a bittorrent meg vette vagy társult tudom is én mint csinált az utorrentel azóta egy fos kezd lenni 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Met
Ha 500k-ra leveszem a letöltést akkor nem lassul be a Firefox<#wilting>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Esetleg sávszélességet korlátozni. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
3.0-s utorrentre frissíteni.<#buck>

Vagy cFosSpeed-et telepíteni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Met
Mit kell állítani, hogy ha megy letöltés az utorrentbe (2.2.1) akkor mellette lehessen netezni?
Újra telepítettem a gépet de régen nem volt ilyen gondom<#fejvakaras>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jAsOn VoOrHeEs
Felkerült egy új téma magra.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nem egyszerûbb úgy áttekinteni az egészet, hogy kirakod oszlopba a trackereket? (jobb klikk a felsõ statusz-soron és ki tudod választani, milyen infókat mutasson, és milyeneket ne...)

[HUN]FaTaL
Nyílván. Jobb clicknél tulajdonságok és ott is mutatja a trackert.

Még annyi hozzá, hogy jobbklikkel a torrentre nem adott erre opciót. Jobbklikkel az alsó fülek sávjára (bar) kellett rámenni és kipipálni a tracker gombot hogy mutassa.

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Nem figyeltem oda, és csodálkoztam, hogy miért nem nõ az arányom a "home" trackeren? Persze hogy nem nõtt, amikor ez a fekália a sávszélesség 90%-ban open trackerekre töltött. Open trackerre is visszaküldöm az állomány többszörösét általában, mert leachelni az dögevés kategória, de az hogy egy xar beállítás miatt hónapokig foglalja a sávszélességem az gáz.
A kettes verzió az király volt. A hármasban már túl sok a lényeget lefedõ csili-vili funkció. Ez nem is baj, csak alapbeállításba ne ezeket nyomják be, hanem a lényeget. Amíg nem oda töltök ahova kell én vastagon teszek az "értékelések fülre!
Na mind1, már kidühöngtem magam magam a saját ökörségem miatt.
Jó hétvégét mindenkinek!

[HUN]FaTaL
Pedig nekem van bár vissza van állítva az egész majdnem ugyanolyanra mint a 2-es verzió.

Na mindegy, jobb klikk a torrenten, tulajdonságok.

Nah, dühömben +találtam azt a nyomorú fület. Nem is értem, hogy alapértelmezésben miért nem mutatja? Ezt benéztem, de azért azt a fület lófej helyett szívesen betenném a programozó ágyába...

Nincs tracker fül, vagy ha van is túlszofiztikázták és én nem találom...

[HUN]FaTaL
ÕÕ, ugyanúgy mint eddig? Rákattintasz a torrentre és alul trackerek fül.

Sziasztok! Éppen most lett tele a hócipõm és a puttonyom után a kilencedik ivarszervem is a nyomorú utorrent 3.0 val. meg tudná valaki mondani hogyan tudom beállítani azt, hogy kiírja az adott torrenthez tartozó trackereket is, ne csak a semmit érõ xar érdektelen rizsa infókat? Más: A Vuze kliensnek van magyar verziója? Illetve tudtok e más jól bevált klienset ajánlani, amelynek bokáján nem csorog a fekália...<#falbav>
Elõre is köszi!

broman191
tárhelyre*

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Errefelé pedig T-Home only, 20 kiló max feltöltés "szikrázó kábellel". <#hehe>

"Nincs hely a gépemen és nem is akarok ez miatt kétszer akkora villanyszámlát fizetni. - Amennyiben nagyon kevés helyed van, akkor tölts kevesebbet. (Avagy vegyél plusz tárhelyet)..." - Aki ezer forinttal többet nem tud/akar kifizetni a villanyszámlára hogy 24/7 menjen a gépe, az valószínû hogy sok ezer Ft-ot ki tud/akar adni "nagyobb hárhelyre". 😄

Vannak a leírásokban facepalm kategóriás részek...de nem idézgetek tövirõl hegyire, aki fent van mosolyoghat jókat, aki nem azt nem érinti, az égész rendszer bevezetését el kellett volna halasztani, akkorra, amikor már rendesen ki van dolgozva elméletben-gyakorlatban egyaránt és mûködik, nem így buherálnak vele folyamatában és nem csoda sok user nem ért ezt-azt-amazt amikor még a lényeges szabályozások tetemes része csak "lesz majd"...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

shaba23
"mert az elérhetõ netcsomagok sávszélessége rengeteget emelkedett az elmúlt években"
Jah...nálunk pillanatnyilag invitel monopólium van, így a max feltöltésem ~55kB/s, akkor mirõl is beszélünk? (mondjuk az arányom így is 14es)
Marci0115
mondjuk ennek a helyezésesdi baromságnak se tudom mi az értelme, egyik percben 180k a másik percben meg 25k

broman191
Attól függ mi számít annak, inkább visszafejlõdés ez a fejlõdés. A staff ígyis úgyis látja azt amit régen, a felhasználók elõl pedig rejtve van, paff neki...hatalmas "fejlõdés". 😊

Narxis
Haladni kell a fejlõdéssel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
A sáv helyett már újra az arányt írja ki, a forgalom megmaradt (egyben számolja).

TBTPumpa
Magon már tényleg nincs Arány. Nálam már Fel és Letöltés sincs az adatlapomon. Egyszerûen Adatforgalom van és egybe számolja a feltöltött és letöltött adatmennyiséget.
Arány helyett pedig egy zöld sáv jelent meg.
Visszasírom a régi rendszert! Az átláthatóbb volt!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

[HUN]FaTaL
Nyílván kell pár nap, hogy helyreálljon a meglévõ adatokból, utána már nem fog ennyire ugrálni.

Az arányod is így ugrál mikor frissen regisztrálsz és letöltesz pár dolgot.

Marci0115
10 perce 60k körül voltam, mostmeg 150k körül, mondtam én hogy ez csak pofon a szarnak

MR ME
am érdekesen változik, 1 órája 25k voltam, most 5k, szal ez egy nagy büdös semmi 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
most akkor majd mindenki verheti a rangsorolására?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Beers
így már értem <#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

jAsOn VoOrHeEs
Az arány nem befolyásolja a helyezést. Aktivitás alapján rangsorol (fel és letöltési sebesség, seedelt torrentek száma és a seedben töltött idõ).

Beers
Helyezésed: 49194 <#merges2> 80-as aránnyal!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

broman191
meg*

broman191
Most megy megy a béhásítás'...taps. 😊

DarkSector
Az arány se jobb ettõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Marci0115
mintha adnék a szarnak egy pofont

broman191
Semmiképp sem mondanám elsõ lépésnek a gyakorlati kivitelezést tekintve, inkább másodiknak, hosszú ideje megy már hasonló "aránymentes" rendszer egy másik magyar oldalon. Mindenesetre nagyon bátrak a magon ezzel "a seed-elj ameddig tudsz" feltétellel. Ennyire meghatározatlanul, feltételek nélkül, liberálisan kezelni szerintem nem kellene és nem is lehet a torrentezést, fõleg nem egy zárt oldalon, fõleg nem itthon - amikor sokaknak a frílícs' egyenlõ nem kell visszatõteni' és a nincs arányom is egyenlõ nem kell visszatõteni'. Fórum, hírek, wiki olvasása pedig valamiféle luxus. Ezt a szerencsétlenül megfogalmazott "hunglish" leírást pedig maximum belsõs körökben 0.1-es verzióként kezeltem volna a mag staff helyében. Ezt így kiadni a közönségnek...inkább nem minõsíteném, majd az idõ megteszi. Mondjuk úgy hogy nem csodálkoznék, ha lassan folyamatosan elkezdenének szállingózni vissza a régihez hasonló szabályozások... Szép dolog ilyen aránymentes rendszereket megálmodni, csak fel kellene ébredni. Egy ilyen rendszer a felhasználókat összezavarni lesz jó, másra nem feltétlen. Ebbõl elõnye aztán senkinek sem lesz (ahogy elképzelték a megalkotók), ellenben a staff-nak és a rendszernek több munkája lesz a felügyelettel és a fenyítések kiosztásával...tapasztalat. 😊

DarkSector
Nah örülhettek jobb van most, rangsorolás van nem is arány, ez még jobb is mint az arány jobban ösztönöz hogy sokat tölts fel...probléma megoldva. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
azért volt az a rendszer, mert mi, magyarok f*szkalapok vagyunk

eddig ez volt: "nincs meg az X arányod, kirúgunk, szóval seedelj"

a cél ez: "hm, letöltöttem ezt, meg azt, visszaosztom, hiszen eleve azért tudtam leszedne, mert mások így gondolkoznak"

a felsõ a nyugatra, az alsó a balkánra jellemzõ. ki-ki válassza ki, õ hova akar tartozni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
+1<#eljen>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Marci0115
szerintem is megint nagy lett a hájp, volt egy rendszer ami évek óta mûködött gond nélkül, de most bele kellett nyúlni

MR ME
sztem baromság ez a rendszer, és csak kevesebb seedelt torrent lesz, de ne nekem legyen igazam...én visszaállítanám a régi rendszert, nem volt azzal semmi baj

ProGabe
véééééééégre elkezdõdött valami.

bh-n már 2-2.5 éve írta az egyik régi motoros mod, hogy õk tervezik az egész arány-rendszer eltörlését, csak sajnos magyarországon ez kivitelezhetetlen. hát most magon megtették az elsõ lépéseket, remélem sikeres lesz a dolog

én már régóta szarok az arányra, tényleg annyit csinálok, amit írnak: elindítom a klienst (pontosabban elindul gépindításkor), azt' szarom én lefele, hogy mit tölt fel, meg hova. néha ránézek, fõleg ha kevés a hely

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zoliapu
Nem úgy összeségében gondolom.

Akkor sem vágna ki ha kilépsz és lehetett volna tovább osztani, hanem ha rendszeresen csinálod, sztem.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

[HUN]FaTaL
Torrentenként?

Szerencsére nem túl szigorú a rendszer, legalábbis ivoviz azt írta.

Különben gáz lenne a régi torrenteknél, amiket a kutya nem szed már 20 év alatt se lehetne 1-esig visszaosztani.

jAsOn VoOrHeEs
Ez pedig a téma topikjából a kiemelt hozzászólás:

"So...

Mivel egyeseknek gondja van a szovegertessel (no offense), ezert megprobalok egyszeruen fogalmazni. (Az ironiaert pedig elore is elnezest kerek.)

• URISTEN MI LESZ MOST AAAAAAAAA UUUUUU EEEEEEEEE?!
• Az egvilagon semmi, az elet megy tovabb.

• 1-ES ARANYIG SEEDELNI KELL, OH MY GOD!
• Nagy tevedes, NEM KELL 1-es aranyig seedelni semmit. Mi latjuk, hogy azert nem seedeled 1-es aranyig a torrentet mert nincs kinek, vagy mert szimplan leszarod, es kilepsz a seedbol. Az elso esetben ez semmilyen szankciot nem von maga utan, egyszeruen seedeld addig a torrentet amig tudod (nem, nem 20 percre gondolunk itt, de nem is 1 evre.)

• E-PENIS HUSZAR VAGYOK, MIT TEGYEK?
• Seedelj tovabb ahogy eddig, semmi nem valtozik. A le-es feltoltest ugyanugy szamolni fogjuk, nem lesz kiveve soha. Egyszeruen nem latszik a fenti savban. NA BUMM! Mint azt mar irtam a topicban (a hirtelen osszegyult trolltomeg hozzaszolasai elott) az egvilagon SENKI nem volt fenyegetve az utobbi 1-2-3 evben attol, hogy 0.3 miatt torlodik. Miert seedelt akkor eddig barki is? Koltoi kerdes, ertelmes ember rajon, meg ha a szive egy trolle is.

• EGY VAGYONT FIZETTEM SEEDSZERVERERT, WHAT NOW?!
• It's ok. De hogy egy kicsit komolyabb valasz is legyen: mi azt tovabbra is latjuk, hogy ki mennyit, hogyan toltott fel a multban, nyilvan lesz kulonbseg az elbiralasban ha egy (volt) 0.4-es aranyu user hit&runol vagy ha egy valaki 200 tera feltoltessel.

De a lenyeg: a szimpla elvarasunk annyi, hogy fogd a kliensed, es inditsd el amikor tudod. Ne torold belole a torrenteket csak azert, mert 500G szabad hely helyett csak 495G van. Ennyit kerunk, semmi mast. Nagy keres? Szerintunk nem, es szerintem ezzel sokan egyetertunk.

A topicot nyitom, ertelmes kerdesek johetnek, de amit megvalaszol ez a hozzaszolas, azt kapasbol toroljuk.

(ps: Nem erdekel, hogy mennyi plusz helyet foglal a RAR, ezt a temat hanyagoljuk, egyebkent orommel jelentem, vannak erre iranyulo torekvesek, hogy megszunjon a rarozas mint olyan torrenten.)"

zoliapu
Azért ahhoz nagy lámának kell lenni, hogy ne tudd tartani az 1 körüli arányt.

DarkSector
magyarul semmi nem változik csak nem láthato...

zoliapu
Azt írják

• Lehetõséged szerint ossz vissza minden torrentet legalább 1-es arányig!
• Habár ezen arány elérése nem kötelezõ, de egységesen elvárt, hogy addig seedelj minden általad letöltött állományt, amíg arra lehetõséged van.

• Ezen irányelvek figyelmen kívül hagyása a letöltési jogod elvesztésével járhat!
A profilodnál megnézheted az arányod, mert ha visszaállítják mégis akkor cumi.

DarkSector
"Az arány intézménye az oldalon ideiglenesen megszûnt.
Ahhoz, hogy az aránymentesség megfelelõen mûködhessen, szükséges a torrentek minél tovább történõ életben tartása. "

Olvasd csak el!

Vagyis ahoz hogy ez az aránymentesség fentmaradjon szükséges a megfelelõ seed!!!
Vagyis értelmezés szerint pont hogy ha kiszállnak akkor állitják vissza az arányokat!!!!

DarkSector
nem tudom nem ismerek ilyet, de amiket irtok csak feltételezés egyenlõre.

Marci0115
és akik rendszeresen támogatják az oldalt és meg se kérdezték a véleményüket?