36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #8982 ez egy igazi vamzer , spicli , tetü. -
#8981 Honnan is jöttem? Mindig odavagyok... LOL Az a tisztességes, becsületes és szorgalmas ember az árulós fajta? Nem hinném... -
#8980 Inkább sört vedelek mint tovább fikázni veled... Na pá nektek, leginkább üdv. wakeupneo-nak! -
Newfronter #8979 Szerintem inkább menj oda ahonnan jöttél ÁRULÓ! -
tomo #8978 ehogynem, kibujt a suketnema kreten a zsakbol. gyere es kapj el ha tudsz. seggfej. -
#8977 Vigyázzon a hozzáállásoddal, mert egy lépés innen van a Rendőrség meg Miniszterelnöki Hivatal stb., lásd a foglalkozásomat az adataimnál. Remélem, nem fogsz túlzásba vinni a múltamat, mert már nem az vagyok, aki... -
tomo #8976 te tutira nem kellesz oda. aki segit neki, tudja meg , hogy ő jelentette fel a bithument a rendorsegen.... -
#8975 Dehogy, már régóta ez a kedvenc oldalam. Kiderült, hogy egy ideig szünetelt, csak nem tudom miért... Kicsit értetlen számomra a módosított IRC chat, valaki leírná? Ezer köszönet. -
Dubics #8974 Mármint a Majomparádén.. -
#8973 Persze szerinted nem probáltam faszán aztirja rá hogy az a freemail amivel regisztráltam nincs a torrentoldal adatbázisában.
Irtam mailt a supportos csokának de nemnagyon reagál :(
Attól félek hogy az ottani létemnek vége :(
-
Dubics #8972 Azóta folyamatosan törölte a fórumot, bannolta az embereket, aztán visszaengedte, átnevezte a moderátorokat..szóval szórakozott mindenkivel a hülyéje. Aztán most már nem megy az oldal se. ***** *****! -
tomo #8971 van pofád még a bH körül ólálkodni, amikor te jelentetted fel őket, és miatt lett zárt az oldal?
szerintem megtalaltak es kitiltottak. -
#8970 Szeva! Mi lett a BH-vel? site & tracker error -
tomo #8969 lassan csak felkerul a piratebayre, onnen meg még bush elnok sem tudna leszedetni. -
#8968 Kb. nyolcan megvették volna.
Igy most hogy a letöltő ismeri és mondjuk megéri neki - mert jó - Tizenketten megveszik.
Ennyi. -
#8967 ez jó..hehe:
"Bárki, aki egy illegálisan letölthető oktató videóra bukkan, és ennek tényét igazolja nekünk (pl. elküld egy screenshot-ot), az INGYEN megkapja tőlünk"
miért a torrenten fizetni kell????? -
zsotee #8966 Na egy újabb állatság:
FELHÍVÁS
Hadjárat az illegális másolatok ellen
2006. június 17.
Kedves Barátaim!
A legnagyobb sajnálatomra - és több hűséges vásárlóm bosszúságára - a két legnagyobb magyar "torrent" oldalra 7 teljes oktató csomagunk felkerült az illegálisan letölthető anyagok közé. Az oktató anyagokat több ezren töltötték le, ezzel mintegy 50 millió forintos kárt okozva vállalkozásunknak.
Hogy a hasonló eseteknek elejét vegyük, a következő felhívást tesszük közzé:....
Akit érdekelnek a részletek:
http://www.oktatovideok.hu/ -
#8965 Ha van rá lehetősége (gyors seed), akkor gyorsabban fog tölteni. -
#8964 Ha Azureusban lejjebb vesztem a feltöltést akkor nem tölt le gyorsabban? -
#8963 Endlessen 4.21-ig karbantartás, mit akar ez jelenteni -
#8962 hát szép!! okos emberek vannak, de már dolgoznak a hibán:S -
#8961 érdemes addig nyomogatni az F5öt, amíg nem vagy 100%ig biztos a security codeban.
nálam bevállt. -
#8960 Majmot feltörte egy zzsolt becenevű kecsege, kitiltotta az összes admint, ja és ha jól látom a kickaca által létrehozott "OLVASS EL MINDENKI!!!" torrentet is törölte, ahol (mivel fórum nem megy) éppen ment az anyázása
-
#8959 mire lehet vélni ezt az uzit a majmon? nem ertem!
Az ENDLESS es a BITGAT nem muxik, se az oldal, se a tracker! -
#8958 PREtorians-ra még nagy jövő várhat, szerintem. Gondoltam töltök fel valamit, de látom ide is csak uploaderek tölthetnek fel. Egy biztos, a sebességre nem lesz gondunk. -
#8957 Az E-n nekem sem frissül a statisztikám... Ha frissül akkor pedig minuszba:( Pedig az azureus szerint jó vagyok
ráadásul a lap nem jön be pedig töltök... -
Jimbo #8956 Endless-t is széthekkelték vagy csak simán szar megint? -
ssolitude #8955 törölt hozzászólás -
#8954 figyelek én mint állat, de olyan szemétmódon van berajzolva oda minden, hogy találd ki hogy kisbetű (egyáltalán milyen betű)vagy nagybetű...tudom hogy ez az oldal biztonsága érdekében van de ez így nagy kaki....ja és ha hibázol 4x akkor szevasz....szerencsére ez csak az explorer felhasználókat érinti.....most örültem hogy firefoxot használok mert így nem számolta az elbaszott bejelentkezéseket....
volt olyan képecske amelyiken egymáson tekeregtek a betűk számok...próbáltam kitalálni hogy miaz , de nem igazán ment pedig nincs semmi baja a szememnek....szerencsére azóta bejutottam, de ehhez tényleg nagy mázli kellett.... -
#8953 kérjél új kódot ott ahol azokat a faszom firkálmányokat kéri..alul van egy opció ott lehet kérni a friss passwordot..... -
#8952 figyelni kell a kis-nagy betűkre -
#8951 Ha a security kodot ütöd el azt kiirja én mindig jólirom be usernam or password incorrect!
Irtam mailt remélem megoldodik vhogy a dolog. -
#8950 na énis beszoptam a kódot.....kíváncsiságból kiléptem majd megpróbáltam visszalépni, de nem fogadja el a kódokat(fene ezt a buzeráns rajzos szarságokat).egyébként azt írja hogy 4 próbálkozás után bannolja az ip-t!
fasza... -
zsotee #8949 Ne keress benne logikát..
Csak időpocsékolás lenne.
Akad ott pár aki kiélvezi, hogy van egy kis hatalma, és másokkal kiba...t. -
#8948 ha ez te vagy akkor még létezel.....
"seaman 2005-07-15 22:38:37 2006-06-11 08:16:09 User"- egy orosz zászlóval a country résznél....
1.335-ön áll az arányod....
5 napja nem jelentkeztél be.....
ezt írja -
#8947 Öcsém, eddig semmi bajom nem volt E-vel, de miután ilyen faccok...
Felakartam rakni egy template gyűjteményt, fölraktam külön zip-elve a könyvtárakat, ahogy szereztem, erre ír egy modi, hogy feleslegesen tömörítve, töröltem a torrented. Visszaírtam neki, hogy szerintem nem volt feleslegesen, és feltöltöttem, hogy az egész van 1 zipbe, nem könyvtáranként. Erre meg kaptam egy warnt, hogy olvassak szabályzatot! Na de mit?! Ilyen nincs is benne. Tegnap vagy tegnapelött egy user felakart ugyan így rakni két gyűjteményt! Az övét is törölték! Na de miért??? -
#8946 Torrentleechen jártas emberek segítségét kérném.
Mint irtam harcolok hogy kiderüljön mi lett a regemmel mert nemtudok belépni jóideje.
Irtam a supportnak kaptam valaki ticketnumbert az mire jó? -
Tom Polsky #8945 Szisaztok, hol tudok regisztrálni a Darkside-ra?
Mert a kezdőoldalán nem találok semmit, ahol lehetne. -
tomo #8944 van 4 napja lepett be jun 11én. nem látszik kitiltottnak -
#8943 Ha valaki itt regelve van a torrenleech oldalra kérem nézze már meg ha lehet hogy "seaman" nevű user van-e!!
Mert 4 napja egyszerűen nem tudok belépni mert állitolag rossz a kodom :(