36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• precision
    ha saját cuccot akarsz valahova feltenni akkor az adott oldal faq -ját olvasd el a feltöltést illetően
    amugymeg amit szedsz azt egyidőben tölti is felfelé a torrent kliens...persze csak akkor ha van kinek
  • gecc
    Hali
    Valaki legyeszíves magyarázza már el nekem, hogy bittorrent klienssel, hogy lehet feltölteni, de úgy, hogy egy bazári majom is megértse.
  • malter
    van 1 magyar torrent oldal ahova "még" lehet regelniPretorians nem rossz kis site ugynézem,meglátjuk mi lesz belölle
  • Monoton
    okés thx!
  • tomo
    ezt sztem torrentetn nem talalod meg.
    probald eMule vel megkeresni.
  • Monoton
    hali!

tudtok nekem mondani PSX es torrent oldalt?

Bannerbe nem találtam :)

amugy ezt agamet keresem: Star Wars: Masters of Teräs Käsi PSX re
  • kulabácsi
    értem:D hát nekem az endless kb 1 hónapja nem számol, de tölteni tudok, csak a trackert nem látja, írtam pm-et, nem kaptam választ, szal ha nekik ez jó, akkor nekem is...
  • repro
    vadi új reg... :)

Régebben már voltam endlessen, de inaktivitás miatt töröltek (jogosan persze) és most ugyan azon a néven vagyok új reg.
    Arra gyanakszom, hogy a fórum nem felejtett el... igaz régen is ugyan az volt a passom.

A "Nem hozható létre kapcsolat..." dolog pedig szimplán az volt, h nem ment egyik tracker sem, csak még nem használtam uTorrentet :)
  • kulabácsi
    hát ez az endless!! próbálj ujra regelni vki meghívója álltal, valszeg a te reged már megették! lehet h nem tetszett nekik amit szedsz, mert kb ilyen indokokkal banolnak...
  • repro
    Help!
    uTorrent ezt írja Tracker státuszra:
    "Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot"

endlessen próbálkozok.
    A fórumukba pedig nem tudok belépni hibás jelszó címén, tehát a felhasználóm létezik, csak találjam ki a jelszavam és a jelszó újraküldés se nagyon megy.

• grebber
    Mertörténet az is de semmi!
  • Met
    süti törlés?
  • grebber
    IE 6.
  • kulabácsi
    a böngésződben, ha magyar akkor értelemszerűen a beállítások menüpont alatt vhol, ha nem akkor meg elösszőr is add meg h milyen böngészővel nyomod...
  • grebber
    Valaki segítsen!!!!

Van egy internetoldal ahova nem enged belépni a nevemmel és a jelszómmal mert aztmondja nincs engedélyezve a cookie.
    Hol kell engedélyezni??
  • precision
    berakod indítópultba ha nincs ilyen opció a beállításokban (sztem van, de nemtom hol sose használtam még azureus -t)
  • KILLER2
    Tudom, hogy hülye kérdés, de Azureusban hol lehet beállítani, hogy ha bekapcsolom a gépet akkor magától induljon el?
  • mandm
    Pedig nagyon rászolgáltak erre a címre
  • kulabácsi
    igazad van, nem köcsögök, elindúlt a letöltésem, ez már a második film, amit úgy szedek le h nem számolja, ha ez nekik jó, és nem is válaszólnak a pmre akkor kapufa....
  • homokhat
    "köcsög endlessről"
  • kulabácsi
    köcsög endlessről nem tudok vmiért tölteni, pedig a host-ba is beírtam már a címüket, de mégsem látja soha a trackert!! nem tudjátok miért lehet? megkérdeztem egy opot, de természetesen bVaszott válaszólni....
  • xy21
    Mér van az hogy a feltöltés pörög meg minden de a letöltés 0!
    Engem annyira idegesít ez a torrent!A program 93%-nál jár de letöltés már nem jön!Nem igaz pedig van seeder.
  • r3ga
    jó lett
  • Met
  • r3ga
    mi van a gigalords-al ??
  • Duddits
    Darkside-on visszakapon a feltöltési jogom ha elvették?
  • Serpa
    így sincs gondom.
    látszódnak.
  • Met
    nem a letöltéssel van gond, az 1-100-as oldalon ez a szöveg van, 101-200-as oldalon már látszanak rendesen a torrentek
  • Serpa
    én letom tölteni a torrentfileokat.
    nem ír ki semmit.
  • Met
    nálam az endless (már a karbantartás előtt is) ilyeneket ír ott ahol a torrenteknek kellene lennie

function toggle(id) { var e = document.getElementById(id) e.style.display = e.style.display == "none" ? "" : "none"; } function expand(e) { e.style.display = ""; } function collapse(e) { e.setAttribute("style", "display:none"); }

nálam van a hiba vagy náluk?
  • xy21
    szerintem nem mer ahogy nő a letöltés úgy növekszik a mappában levő fájl csak éppen 50-60 megával többet mutat!
  • kulabácsi
    jah most olvasom, engem idegesít, talán őket is fogja, és akkor nem lesz több ilyen:D
  • precision
    Tettem ki szöveget az iqbetyároknak és a gyengénlátóknak a banner alá...
  • repro
    valószínűleg a kliensed lefoglalja előre a helyet a file-nak.
    Tehát elkezded a letöltést, és rögtön lesz egy nagy file, pedig még semmit se töltöttél le.
    Vagy nem.
  • xy21
    Mér van az hogy töltök egy 819 megás programot.A letöltő ezt írja ki hogy 760megát töltött le , a mappában levő fájl ahova töltöm az pedig 811 ír ki.
    Ez NAGY gond???(de közben megy a letöltés tehát még nincs vége, csak most vettem észre)
  • precision
    átalakítás alatt...csak regisztrált felhasználók léphetnek majd be ha kész lesz
  • mandm
    Kérdezd őket!
  • grebber
    BH-nek mivan a chatével?
  • Met

2. pont neked szól
  • grebber
    Sajnálatos dolog történt velem :(

torrentleech oldalra regelve vagyok beakartam nézni erre látom hogy cookikra hivatkozva be kell lépnem újra. Namármost nem engedett be mert aztirta hibás a jelszó stb.
    Megkérdeztem az oldal csetén hogy bannoltak vagy mi. mondták törtöljem a cookiekat megis tettem de megint nem fogadta el a cuccos és ezzel megis volt a 4 lehetőség bannolva lett az ip-m.

Ha kapok új ip-t akkor újra proálkozhatok?