36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8942 ha saját cuccot akarsz valahova feltenni akkor az adott oldal faq -ját olvasd el a feltöltést illetően
amugymeg amit szedsz azt egyidőben tölti is felfelé a torrent kliens...persze csak akkor ha van kinek -
#8941 Hali
Valaki legyeszíves magyarázza már el nekem, hogy bittorrent klienssel, hogy lehet feltölteni, de úgy, hogy egy bazári majom is megértse. -
#8940 van 1 magyar torrent oldal ahova "még" lehet regelniPretorians nem rossz kis site ugynézem,meglátjuk mi lesz belölle -
Monoton #8939 okés thx! -
tomo #8938 ezt sztem torrentetn nem talalod meg.
probald eMule vel megkeresni. -
Monoton #8937 hali!
tudtok nekem mondani PSX es torrent oldalt?
Bannerbe nem találtam :)
amugy ezt agamet keresem: Star Wars: Masters of Teräs Käsi PSX re -
#8936 értem:D hát nekem az endless kb 1 hónapja nem számol, de tölteni tudok, csak a trackert nem látja, írtam pm-et, nem kaptam választ, szal ha nekik ez jó, akkor nekem is... -
#8935 vadi új reg... :)
Régebben már voltam endlessen, de inaktivitás miatt töröltek (jogosan persze) és most ugyan azon a néven vagyok új reg.
Arra gyanakszom, hogy a fórum nem felejtett el... igaz régen is ugyan az volt a passom.
A "Nem hozható létre kapcsolat..." dolog pedig szimplán az volt, h nem ment egyik tracker sem, csak még nem használtam uTorrentet :) -
#8934 hát ez az endless!! próbálj ujra regelni vki meghívója álltal, valszeg a te reged már megették! lehet h nem tetszett nekik amit szedsz, mert kb ilyen indokokkal banolnak... -
#8933 Help!
uTorrent ezt írja Tracker státuszra:
"Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot"
endlessen próbálkozok.
A fórumukba pedig nem tudok belépni hibás jelszó címén, tehát a felhasználóm létezik, csak találjam ki a jelszavam és a jelszó újraküldés se nagyon megy.
-
#8932 Mertörténet az is de semmi!
-
#8931 süti törlés? -
#8930 IE 6. -
#8929 a böngésződben, ha magyar akkor értelemszerűen a beállítások menüpont alatt vhol, ha nem akkor meg elösszőr is add meg h milyen böngészővel nyomod... -
#8928 Valaki segítsen!!!!
Van egy internetoldal ahova nem enged belépni a nevemmel és a jelszómmal mert aztmondja nincs engedélyezve a cookie.
Hol kell engedélyezni?? -
#8927 berakod indítópultba ha nincs ilyen opció a beállításokban (sztem van, de nemtom hol sose használtam még azureus -t) -
#8926 Tudom, hogy hülye kérdés, de Azureusban hol lehet beállítani, hogy ha bekapcsolom a gépet akkor magától induljon el? -
#8925 Pedig nagyon rászolgáltak erre a címre -
#8924 igazad van, nem köcsögök, elindúlt a letöltésem, ez már a második film, amit úgy szedek le h nem számolja, ha ez nekik jó, és nem is válaszólnak a pmre akkor kapufa.... -
homokhat #8923 "köcsög endlessről" -
#8922 köcsög endlessről nem tudok vmiért tölteni, pedig a host-ba is beírtam már a címüket, de mégsem látja soha a trackert!! nem tudjátok miért lehet? megkérdeztem egy opot, de természetesen bVaszott válaszólni.... -
#8921 Mér van az hogy a feltöltés pörög meg minden de a letöltés 0!
Engem annyira idegesít ez a torrent!A program 93%-nál jár de letöltés már nem jön!Nem igaz pedig van seeder. -
r3ga #8920 jó lett -
#8919 -
r3ga #8918 mi van a gigalords-al ?? -
#8917 Darkside-on visszakapon a feltöltési jogom ha elvették? -
#8916 így sincs gondom.
látszódnak. -
#8915 nem a letöltéssel van gond, az 1-100-as oldalon ez a szöveg van, 101-200-as oldalon már látszanak rendesen a torrentek -
#8914 én letom tölteni a torrentfileokat.
nem ír ki semmit. -
#8913 nálam az endless (már a karbantartás előtt is) ilyeneket ír ott ahol a torrenteknek kellene lennie
function toggle(id) { var e = document.getElementById(id) e.style.display = e.style.display == "none" ? "" : "none"; } function expand(e) { e.style.display = ""; } function collapse(e) { e.setAttribute("style", "display:none"); }
nálam van a hiba vagy náluk? -
#8912 szerintem nem mer ahogy nő a letöltés úgy növekszik a mappában levő fájl csak éppen 50-60 megával többet mutat! -
#8911 jah most olvasom, engem idegesít, talán őket is fogja, és akkor nem lesz több ilyen:D -
#8910 Tettem ki szöveget az iqbetyároknak és a gyengénlátóknak a banner alá... -
#8909 valószínűleg a kliensed lefoglalja előre a helyet a file-nak.
Tehát elkezded a letöltést, és rögtön lesz egy nagy file, pedig még semmit se töltöttél le.
Vagy nem. -
#8908 Mér van az hogy töltök egy 819 megás programot.A letöltő ezt írja ki hogy 760megát töltött le , a mappában levő fájl ahova töltöm az pedig 811 ír ki.
Ez NAGY gond???(de közben megy a letöltés tehát még nincs vége, csak most vettem észre) -
#8907 átalakítás alatt...csak regisztrált felhasználók léphetnek majd be ha kész lesz -
#8906 Kérdezd őket! -
#8905 BH-nek mivan a chatével? -
#8904 #8877
2. pont neked szól -
#8903 Sajnálatos dolog történt velem :(
torrentleech oldalra regelve vagyok beakartam nézni erre látom hogy cookikra hivatkozva be kell lépnem újra. Namármost nem engedett be mert aztirta hibás a jelszó stb.
Megkérdeztem az oldal csetén hogy bannoltak vagy mi. mondták törtöljem a cookiekat megis tettem de megint nem fogadta el a cuccos és ezzel megis volt a 4 lehetőség bannolva lett az ip-m.
Ha kapok új ip-t akkor újra proálkozhatok?