36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• lele
    Segítene nekem valaki? Lenne egy olyan sosem látott problémám hogy amikor leszedtem 1db filmet az endlessről akkor a file 99,8 százaléknál megáll majd folyatatja a letöltését, lejön elkezd seedelni és visszaugrik 99,8 százalékra...
    Fogalamam sincs mért csinálja
    Azureust használok nem tudja valaki mért csinálja ezt a letöltés?
  • grebber
    Elirtam :( Solarion DC hub torrentcime érdekelne!
  • Kori
    Table './endless/xbt_files' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
  • grebber
    Nemtudja valaki itt véletlen a Soldarion DC hub torrent oldalának cimét?
  • kulabácsi
    jah köcce már megtaláltam....elég hülye helyen van azért
  • lele
    a cool tracker nagy hibákkal küldött és ujra kelett mindent csinálni ujra kell regisztrálni is! A lapon található stop tábla alatt lehet ujraregizni
  • Kori
    MySQL Hiba.
  • kulabácsi
    hmm te találtál rajta regisztrácoót?? mert nekem nem fogadta el a jelszavamat, de reget sem találtam!! különben nem rossz!!
  • r3ga
    A cool tracker jó oldal ? És hány felhazsnáló van ? Érdemes regisztrálni szerintetek ?
  • laca70
    Nem.
  • KM
    Az end... megy most valakinek?
  • precision
    kattints a bannerre és keress vmi faq -ot (személyszerint a scraggy félét ajánlom)
  • zoxon
    Leírná valaki hogy hogyan kell beállítani a torrentet?Mit kell letölteni,stb.
  • kulabácsi
    mi van a cooltrackerrel?? nekem bejött vmi más oldal mint eddig, a jelszavamat nem fogadta el, és még azt sem találtam meg h hol lehet újra regelni....
  • tomo
    igy jar , aki a browse.php t teszi bookmarkba :)
  • Pharaoh
    ok, már megvan.
  • Met
    új címük van
  • Pharaoh
    Tudja valaki, hogy a bitgate-el mi van?
  • tomo
    ez ugy tortent, hogy X ido kitorlodott a történelembol.
    ertsd amit az alatt az ido alatt feltoltottel odaveszett.
    ok ezt ugy kompenzaltak, hogy mindenkinek hozzaadtak a feltotlesehez 5-6 GB ot ( nem emlekszem mennyit pontosan )
    es ezert, ha te az elveszett ido alatt ennel kevesebbet toltottel fel, akkor azt ugy latod, hogy kaptal X gigabyteot.
    de ha tobbet toltottel fel , mint amennyit kompenzalasul kaptal, akkor is deficit marad, es ezt levonaskent ertekeled.

innen van az , hogy valaki kapott masik meg nem. latszolag.

ui mindenki kapott, csak volt aki nem vesztett.
  • kulabácsi
    lehet én is kaptam:D nekem is több lett, és azóta nem számolja a forgalmamat nemtom h miért, szal "ingyen" töltök:D
  • CéZé
    Nekem kb 30 giga veszett oda...de ha Te is kaptál belőle akkor nem bánom :)
  • Serpa
    másnál viszont levontak az upból.
  • skristof
    nem lehet h lopják a user-ed?
  • grebber
    Na endlessre kértem megint úk kodot ez már jó.
    És jól is jött ez a dolog ugyanis kb 6-10GB-al több a feltöltésem nemtudom hogy de én díjjazom :D
  • grebber
    Endless nem is nagyon izgat de a torrentleech már annál inkább.
  • kirol
    Hát ez az. Jó kérdés. Senkivel nem történt még ilyen, csak veled?
  • grebber
    De mi lehet a baj éppen ez az mert halvány lila gözöm sincs :(
  • kirol
    Hát akkor a baj veled lehet, ha ez már a másidik eset. Bár nem sok semmit tudsz tenni.
  • grebber
    Na ez szép már endless is kezdi oda sem tudok belépni kértem úk kodot is kaptam is de nem enged be szép mondhatom :(
  • lele
    neee ez komoly? súlyos eset...
    Ettől függetlenül poen h h megismerted...
  • kulabácsi
    akkor igazad van!! az ilyen emberek nem érdemelnek meghívót, az meg egyenesen felháborító, h feljelentette őket, én lelőném az ilyet!!!
  • tomo
    bolic egy suketnema csavo, marha konnyu felismerni, meg ha alnevet hasznal is, mert erdekesen fogalmaz.
    a csavot kiraktak a bithumenrol, mert veszekedett valakivel, erre fogta magat es feljelentette oket tobb helyen.

bar o irta itt most , hogy az regen volt es megvaltozott, de amint egy kicsit piszkaltam megint elojott a megkerestetlek es feljelentelek dumaval.

csak gusztustalannak tartom, hogy visszamaszkal oda , amit feljelentett. hulye pocs.
  • kulabácsi
    sztem tomo csak hülyéskedik, mert a bm-nél dolgozik az ember....de ha nem akkor hess innen:D
  • lele
    ki volt ez a gyerek? Beköpött egy torrent lapot?
  • Met
    tényleg ez a volt?
  • öregharcsa
    újra megy a BH!
  • öregharcsa
    nekem is ezt írta(megijedtem mint állat mert ugye elég nehéz bejutni oda)...de később küldött egy második üzit is amiben megkaptam a fasza kódot...megyek megnézem vagy-e még.....

még vagy.....és küldtem onnan üzit
  • kirol
    Hát nem megy, az tény.
    BH-val mitörtént?
  • Thanatos
    hagyad, ha nem csak iylen ügyekben csinálja ezt leeht rövid életü lessz... :P