36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#9022 Segítene nekem valaki? Lenne egy olyan sosem látott problémám hogy amikor leszedtem 1db filmet az endlessről akkor a file 99,8 százaléknál megáll majd folyatatja a letöltését, lejön elkezd seedelni és visszaugrik 99,8 százalékra...
Fogalamam sincs mért csinálja
Azureust használok nem tudja valaki mért csinálja ezt a letöltés? -
#9021 Elirtam :( Solarion DC hub torrentcime érdekelne! -
#9020 Table './endless/xbt_files' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed -
#9019 Nemtudja valaki itt véletlen a Soldarion DC hub torrent oldalának cimét? -
#9018 jah köcce már megtaláltam....elég hülye helyen van azért -
#9017 a cool tracker nagy hibákkal küldött és ujra kelett mindent csinálni ujra kell regisztrálni is! A lapon található stop tábla alatt lehet ujraregizni -
#9016 MySQL Hiba. -
#9015 hmm te találtál rajta regisztrácoót?? mert nekem nem fogadta el a jelszavamat, de reget sem találtam!! különben nem rossz!! -
r3ga #9014 A cool tracker jó oldal ? És hány felhazsnáló van ? Érdemes regisztrálni szerintetek ? -
laca70 #9013 Nem. -
#9012 Az end... megy most valakinek? -
#9011 kattints a bannerre és keress vmi faq -ot (személyszerint a scraggy félét ajánlom) -
zoxon #9010 Leírná valaki hogy hogyan kell beállítani a torrentet?Mit kell letölteni,stb.
-
#9009 mi van a cooltrackerrel?? nekem bejött vmi más oldal mint eddig, a jelszavamat nem fogadta el, és még azt sem találtam meg h hol lehet újra regelni.... -
tomo #9008 igy jar , aki a browse.php t teszi bookmarkba :) -
#9007 ok, már megvan. -
#9006 új címük van -
#9005 Tudja valaki, hogy a bitgate-el mi van? -
tomo #9004 ez ugy tortent, hogy X ido kitorlodott a történelembol.
ertsd amit az alatt az ido alatt feltoltottel odaveszett.
ok ezt ugy kompenzaltak, hogy mindenkinek hozzaadtak a feltotlesehez 5-6 GB ot ( nem emlekszem mennyit pontosan )
es ezert, ha te az elveszett ido alatt ennel kevesebbet toltottel fel, akkor azt ugy latod, hogy kaptal X gigabyteot.
de ha tobbet toltottel fel , mint amennyit kompenzalasul kaptal, akkor is deficit marad, es ezt levonaskent ertekeled.
innen van az , hogy valaki kapott masik meg nem. latszolag.
ui mindenki kapott, csak volt aki nem vesztett. -
#9003 lehet én is kaptam:D nekem is több lett, és azóta nem számolja a forgalmamat nemtom h miért, szal "ingyen" töltök:D -
CéZé #9002 Nekem kb 30 giga veszett oda...de ha Te is kaptál belőle akkor nem bánom :) -
#9001 másnál viszont levontak az upból. -
skristof #9000 nem lehet h lopják a user-ed? -
#8999 Na endlessre kértem megint úk kodot ez már jó.
És jól is jött ez a dolog ugyanis kb 6-10GB-al több a feltöltésem nemtudom hogy de én díjjazom :D -
#8998 Endless nem is nagyon izgat de a torrentleech már annál inkább.
-
#8997 Hát ez az. Jó kérdés. Senkivel nem történt még ilyen, csak veled? -
#8996 De mi lehet a baj éppen ez az mert halvány lila gözöm sincs :( -
#8995 Hát akkor a baj veled lehet, ha ez már a másidik eset. Bár nem sok semmit tudsz tenni. -
#8994 Na ez szép már endless is kezdi oda sem tudok belépni kértem úk kodot is kaptam is de nem enged be szép mondhatom :( -
#8993 neee ez komoly? súlyos eset...
Ettől függetlenül poen h h megismerted... -
#8992 akkor igazad van!! az ilyen emberek nem érdemelnek meghívót, az meg egyenesen felháborító, h feljelentette őket, én lelőném az ilyet!!! -
tomo #8991 bolic egy suketnema csavo, marha konnyu felismerni, meg ha alnevet hasznal is, mert erdekesen fogalmaz.
a csavot kiraktak a bithumenrol, mert veszekedett valakivel, erre fogta magat es feljelentette oket tobb helyen.
bar o irta itt most , hogy az regen volt es megvaltozott, de amint egy kicsit piszkaltam megint elojott a megkerestetlek es feljelentelek dumaval.
csak gusztustalannak tartom, hogy visszamaszkal oda , amit feljelentett. hulye pocs. -
#8990 sztem tomo csak hülyéskedik, mert a bm-nél dolgozik az ember....de ha nem akkor hess innen:D -
#8989 ki volt ez a gyerek? Beköpött egy torrent lapot? -
#8988 tényleg ez a volt? -
#8987 újra megy a BH! -
#8986 nekem is ezt írta(megijedtem mint állat mert ugye elég nehéz bejutni oda)...de később küldött egy második üzit is amiben megkaptam a fasza kódot...megyek megnézem vagy-e még.....
még vagy.....és küldtem onnan üzit -
#8985 Hát nem megy, az tény. -
#8984 BH-val mitörtént? -
Thanatos #8983 hagyad, ha nem csak iylen ügyekben csinálja ezt leeht rövid életü lessz... :P