36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• [HUN]FaTaL
    Készítettél egy torrent fájlt. Ezt feltöltötted az oldalra és ugyanazt a torrentet hagytad bent a kliensben => mások nem tudnak ahhoz kapcsolódni.

Töröld ki a torrent fájlt a kliensedből. Menjél fel az oldalra, ahova feltöltötted és töltsd le a torrent fájlt, mintha más rakta volna fel, majd amikor kérdezi a kliens, hogy hova töltse le add meg azt a mappát ahonnan seedelni akarod. Ellenőrzés után már seedeli is a torrentet.

Ennél érthetőbben nem tudom leírni. Ha így sem megy, akkor eddig sem nagyon tudtál feltölteni semmit, akkor portot kell forwardolni a routereden.
  • TomBond
    De nem tudom letölteni. Éppen ezért kérek segítséget. Kiírja hogy megosztás de mégse tölthető.
  • [HUN]FaTaL
    Töltsd le újra az oldalról, ahova feltöltötted, és azt seedeld, ne azt amit te készítettél.
  • TomBond
    Csináltam egy torrent fájlt a uTorrentel. Feltöltöttem de mégsem tudják tőlem tölteni. Mit rontottam el?
  • [HUN]FaTaL
    Mivel újabb build van.

Amúgy nem tudom mi a fene van, de naponta jött a héten új build. Valószínű hibákat javítanak mert pl. what.cd-n jelenleg tiltva van a 3.1.* mert állítólag rossz adatot küld néha a trackereknek. Én használom máshol és még nem tapasztaltam ilyet.
  • tommygear
    szerinted nem szúrják ki azonnal? hamarabb kibasznak aránycsalásért, mint szar arányért
  • Blum
    Totál geci leszek...

Bérelj seed szervert.

Te most komolyan gondoltad,hogy ilyen kérdésre itt érdemben válaszolni fognak?
  • Anonymusx
    (Elég rosszul fogalmaztam, mert siettem, de azért remélem nagyjából érthető)
  • finizlik
    Totál geci leszek...

Valaki tud valami Ratiomaster alternatívát mert csak ezt találtam de ezt már nem fejlesztik egy ideje. BitSoup on most jelenleg nem állok a top-on 1,4 tera le 1,1 fel. Aztán már kivágásomon van lassan a sor amit meg nem akarok. Ezért kénytelen lennék ilyenhez folyamodni, hogy felvigyem 1 re az arányom.

Valaki tud valami tippet adni, azon kívül hogy "bérelj seed szervert" ? :D
  • Marci0115
    nálam minden belépéskor akar 3.1.2-re frissíteni, amikor a kliensem alapból 3.1.2 verziós
  • tommygear
  • finizlik
    Mi ez a hardcore uTorrent fejlesztési ütem? Hetente 2x frissít stabil verzióra
  • Anonymusx
    Erre az oldalra hogy tudnék regelni?:

http://www.asiatorrents.com/

Ha rámegyek a regisztrációra, akkor letiltja a nod, a vírusirtót kikapcsoltam, akkor bejött a reges oldal, de nem lehetett kitölteni mert beugrott egy kis reklám ablak ami szerint 5 percig kell néznem más oldalakat..
  • [HUN]FaTaL
    VPN nem csak a torrenthez kell, sőt szerintem ahhoz használják a legkevesebben...

Miért ne használhatna VPN-t a munkahelyére?
  • pett3rson
    ...miután lement az uccsó Fringe rész.. :)
  • Blum
    Asszem 24.-e után állnak rá a magnet linkekre.
  • Flamer
    ahha mindenki vpnezik?:o

btw pajriton meg mindig lehet torrentet leszedni.. ne mkell magnet genyosag.:o
  • Anotino
    Megsincs gond vele. Egy ottfelejtett VPN csatlakozas volt a ludas.
  • Anotino
    Miota frissitettem az utorrentet 3.1.x -re, semmit nem kezd tolteni, 0.0% downloading allapotban all. Mas talalkozott hasonloval?

• patiang
    Akkor bocsi.
  • DIESEL DOG #33895

Ezt tegnap már kiveséztük...
  • patiang
    ez sem érdektelen a fene egye meg!!!!!!!!!!!
  • patiang
    érdemes elovasni
  • Ironman2
    Más lett.A magnet linket használjad!
  • Solyom2
    Az lenne a kérdésem hogy változott-e valami a piratebayen.Régen ugye az utorrenttel töltötte le a dolgokat most viszont mikor letöltenék egy Mediaget nevű programmal indítja el a letöltést.
    Mégis mi történt?A piratebay lett más vagy az én gépemen van valami baj?
  • zoliapu
    Mondjuk kicsit haladtunk a korral, mert ma már a legtöbb tracker-eken nem csak feltöltési sebesség a lényeg. Elég ha pl 25 órát seed-eled az anyagot.
  • Pharaoh
    Szerintem ez inkább DC-re vagy emulehoz hasonlít.
  • tommygear
    évek óta ugyan ezt mondják, nem sok újdonság van abban a cikkben
  • zoliapu
    Fene tudja azt írják bevetik az Interpol-t is.
  • broman191
    Ezentúl max. külföldi seedszerót bérelsz, és meg van oldva...akkor nem tudnak mit lekapcsolni. :)
  • Ironman2
    A jövő torrentje

A Tribler fájlcserélő hálózatot csak úgy lehet lelőni, ha az egész internetet kikapcsolják. Egyetemeken fejlesztik EU-s támogatásból, Nobel-díjas kutatók elméleti alapjaira építkezve.

• zoliapu
    Mondjuk seed szerver közelébe innentől és sem nagyon megyek, az a kis sebességtöbblet nem számít annyira.
  • broman191
    Csak arra utaltam, hogy egy-két ilyen hírrel nem kevés tájékozatlan-tudatlan kisebb user-t is be lehet ijeszteni... -.-''
  • tommygear
    akkor fontos volt beírni
  • broman191
    Meg nem nevezendő oldal meg nem nevezendő felhasználói. :D
  • tommygear
    kik? hol?
  • broman191
    Azért egyesek már elkezdték töröltetni az account-jukat erre-arra... [double facepalm]
  • tommygear
    cinedub is megy tovább mdub néven
  • tommygear
    már megint nem tudják miről beszélnek ezek

"A legnagyobb SMS-es warezoldalakkal való leszámolás után..."

mivan? egyet lefoglalnak 3 áll a helyébe, vicc ez a cikk, ahogy az egész warez háború
  • DIESEL DOG #33876
    Torrentezőkre vadászik az adóhivatal

Bár a cikk szerint nem a kis felhasználókra vadásznak... az meg hogy igaz-e a cikk, s nem csak egy kacsa, ismét jó kérdés...