36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#33915 Készítettél egy torrent fájlt. Ezt feltöltötted az oldalra és ugyanazt a torrentet hagytad bent a kliensben => mások nem tudnak ahhoz kapcsolódni.
Töröld ki a torrent fájlt a kliensedből. Menjél fel az oldalra, ahova feltöltötted és töltsd le a torrent fájlt, mintha más rakta volna fel, majd amikor kérdezi a kliens, hogy hova töltse le add meg azt a mappát ahonnan seedelni akarod. Ellenőrzés után már seedeli is a torrentet.
Ennél érthetőbben nem tudom leírni. Ha így sem megy, akkor eddig sem nagyon tudtál feltölteni semmit, akkor portot kell forwardolni a routereden. -
TomBond #33914 De nem tudom letölteni. Éppen ezért kérek segítséget. Kiírja hogy megosztás de mégse tölthető. -
#33913 Töltsd le újra az oldalról, ahova feltöltötted, és azt seedeld, ne azt amit te készítettél. -
TomBond #33912 Csináltam egy torrent fájlt a uTorrentel. Feltöltöttem de mégsem tudják tőlem tölteni. Mit rontottam el? -
#33911 Mivel újabb build van.
Amúgy nem tudom mi a fene van, de naponta jött a héten új build. Valószínű hibákat javítanak mert pl. what.cd-n jelenleg tiltva van a 3.1.* mert állítólag rossz adatot küld néha a trackereknek. Én használom máshol és még nem tapasztaltam ilyet. -
#33910 szerinted nem szúrják ki azonnal? hamarabb kibasznak aránycsalásért, mint szar arányért -
Blum #33909 Totál geci leszek...
Bérelj seed szervert.
Te most komolyan gondoltad,hogy ilyen kérdésre itt érdemben válaszolni fognak? -
Anonymusx #33908 (Elég rosszul fogalmaztam, mert siettem, de azért remélem nagyjából érthető)
-
finizlik #33907 Totál geci leszek...
Valaki tud valami Ratiomaster alternatívát mert csak ezt találtam de ezt már nem fejlesztik egy ideje. BitSoup on most jelenleg nem állok a top-on 1,4 tera le 1,1 fel. Aztán már kivágásomon van lassan a sor amit meg nem akarok. Ezért kénytelen lennék ilyenhez folyamodni, hogy felvigyem 1 re az arányom.
Valaki tud valami tippet adni, azon kívül hogy "bérelj seed szervert" ? :D -
#33906 nálam minden belépéskor akar 3.1.2-re frissíteni, amikor a kliensem alapból 3.1.2 verziós -
#33905 -
finizlik #33904 Mi ez a hardcore uTorrent fejlesztési ütem? Hetente 2x frissít stabil verzióra -
Anonymusx #33903 Erre az oldalra hogy tudnék regelni?:
http://www.asiatorrents.com/
Ha rámegyek a regisztrációra, akkor letiltja a nod, a vírusirtót kikapcsoltam, akkor bejött a reges oldal, de nem lehetett kitölteni mert beugrott egy kis reklám ablak ami szerint 5 percig kell néznem más oldalakat.. -
#33902 VPN nem csak a torrenthez kell, sőt szerintem ahhoz használják a legkevesebben...
Miért ne használhatna VPN-t a munkahelyére? -
pett3rson #33901 ...miután lement az uccsó Fringe rész.. :) -
Blum #33900 Asszem 24.-e után állnak rá a magnet linkekre.
-
#33899 ahha mindenki vpnezik?:o
btw pajriton meg mindig lehet torrentet leszedni.. ne mkell magnet genyosag.:o -
Anotino #33898 Megsincs gond vele. Egy ottfelejtett VPN csatlakozas volt a ludas. -
Anotino #33897 Miota frissitettem az utorrentet 3.1.x -re, semmit nem kezd tolteni, 0.0% downloading allapotban all. Mas talalkozott hasonloval?
-
patiang #33896 Akkor bocsi. -
DIESEL DOG #33895 #33876
Ezt tegnap már kiveséztük... -
patiang #33894 ez sem érdektelen a fene egye meg!!!!!!!!!!! -
patiang #33893 érdemes elovasni -
Ironman2 #33892 Más lett.A magnet linket használjad! -
Solyom2 #33891 Az lenne a kérdésem hogy változott-e valami a piratebayen.Régen ugye az utorrenttel töltötte le a dolgokat most viszont mikor letöltenék egy Mediaget nevű programmal indítja el a letöltést.
Mégis mi történt?A piratebay lett más vagy az én gépemen van valami baj? -
#33890 Mondjuk kicsit haladtunk a korral, mert ma már a legtöbb tracker-eken nem csak feltöltési sebesség a lényeg. Elég ha pl 25 órát seed-eled az anyagot. -
#33889 Szerintem ez inkább DC-re vagy emulehoz hasonlít. -
#33888 évek óta ugyan ezt mondják, nem sok újdonság van abban a cikkben -
#33887 Fene tudja azt írják bevetik az Interpol-t is. -
#33886 Ezentúl max. külföldi seedszerót bérelsz, és meg van oldva...akkor nem tudnak mit lekapcsolni. :) -
Ironman2 #33885 A jövő torrentje
A Tribler fájlcserélő hálózatot csak úgy lehet lelőni, ha az egész internetet kikapcsolják. Egyetemeken fejlesztik EU-s támogatásból, Nobel-díjas kutatók elméleti alapjaira építkezve.
-
#33884 Mondjuk seed szerver közelébe innentől és sem nagyon megyek, az a kis sebességtöbblet nem számít annyira. -
#33883 Csak arra utaltam, hogy egy-két ilyen hírrel nem kevés tájékozatlan-tudatlan kisebb user-t is be lehet ijeszteni... -.-'' -
#33882 akkor fontos volt beírni -
#33881 Meg nem nevezendő oldal meg nem nevezendő felhasználói. :D -
#33880 kik? hol? -
#33879 Azért egyesek már elkezdték töröltetni az account-jukat erre-arra... [double facepalm] -
#33878 cinedub is megy tovább mdub néven -
#33877 már megint nem tudják miről beszélnek ezek
"A legnagyobb SMS-es warezoldalakkal való leszámolás után..."
mivan? egyet lefoglalnak 3 áll a helyébe, vicc ez a cikk, ahogy az egész warez háború -
DIESEL DOG #33876 Torrentezőkre vadászik az adóhivatal
Bár a cikk szerint nem a kis felhasználókra vadásznak... az meg hogy igaz-e a cikk, s nem csak egy kacsa, ismét jó kérdés...