torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frissítsd a trackert.

Punker
1,6-os arányomat még 0-nak látja szintén sorozatnál.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

broman191
Kisebb netesekre gondoltam akik számára az egyes arány esélytelen, így a 48 óra számít.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Törölt felhasználó
Aktivitásnál elég rosszul mutatja a dolgokat. Seedelek 4, de azt mutatja, hogy csak egy megy fel(megy vissza mind a 4) a többi pedíg megvan állítva. Érdekes.
[HUN]FaTaL
Nem kell 48 órát seedelni. 48 óra vagy 1-es arány.

http://goo.gl/gd6Zi5

shaba23
az is vicces, hogy a 350MB-os sorozatepizódot visszatöltöm, már van feltöltve 429MB, de az oldal szerint az arány 0,636... utorrent szerint persze 1,226 Van még mit javítani a rendszeren😊
broman191
Az a 48 óra szerintem hetek kérdése és le fog csökkenni folyamatosan kevesebbre, 36 vagy 24 órára, talán még alá, ilyen nagy számokat szerintem nyilvánvalóan senki sem akar majd teljesíten (esetleg nem is tud), észre fogják venni. Elszállt, merész kísérletezgetés ez a rendszer egyelõre, semmi más. Nem tudom mit gondoltak ilyen hatalmas elvárásokkal, rendben hogy aránymentesség, de úgy érzem a jelenlegi rendszer eredményeképpen sok átlag user inkább elmegy majd "régimódi oldalakra" ahol van arány, de nem kell csak pár órát seedelni hogy ne legyen gond... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

ha jól értelmezem van amikor te egy torrentet nem osztasz vissza 1-re mert globálisan 1 felett vagy? Ez nálam igenis minusz pont. Emléxem milyen jó volt mikor majd 2 éve feltötött, 1975-ös filmet le tudtam szedni, mert volt aki visszaosztotta. Lehet, hogy könnyen pofázok a digis netemmel, de én 1 alatt az elmúlt 2 év alatt csak 1 torrentet töröltem, de nálam általában inkább 2 arány ami után mennek a dolgok a kukába. És nagyon ritkán van bent torrent 2 hétnél tovább.
MR ME
ja nekem is volt sok feltöltés ami ment a kukába, nekem se tetszik ez a rendszer na mind1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
Privi ment!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zoliapu
Mármint engedni fogja, hogy x torrentnél leléphetsz egybõl is. (bocs)

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

zoliapu
Az ciki. Azért várjál még a költözéssel, mert azt írják, hogy a régebbi tagoknak, x torrentnél, hogy lelépj akár egybõl is.

Met
Milyen néven voltál bent?
priviben

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
El kellett volna törölni a free torrenteket, 0.6-0.7 alatt menjen mindenki a lecsóba és kész. Problem solved.

Így ment 3 év seed (30 tera) a kukába, nagyon jó rendszer.

MR ME
pont ezért nem kellett volna folyamatosan a kibaszott freeleecheket erõltetni és nem is lett volna semmi baj...már rég vicc volt h csak hetekig számolta a tracker az arányt mert mindig minden free volt, ezzel baszták el az egészet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Marci0115
de figyelj, ha már feltöltöttem 5 terát valamely módon, had ne keljen már a kis szar torrenteket visszatöltenem, hiszen a kötelezettségemet (1es arány felett) már rég teljesitettem valamikor, és ily modon igyis ugyis jutni fog seed a torrentekre

DjDano
Ezzel pont rá is világítottál miért kellett változtatni a rendszeren, sokan visszaéltek azzal, hogy nem volt szankció + a sok ingyenes torrent segítségével annak is 1 felett volt az aránya, aki csak 20-30%-át töltötte vissza a cuccoknak... Az arány ott már régen értelmetlenné vált.

tommygear
de most látom, hogy azt tervezik, hogy vagy 1es arány vagy 48 óra seed... hm így már barátságosabb kicsit
[HUN]FaTaL
Nem zárnak ki én hónapokig nem használtam. De én külföldrõl fogok letölteni, ami szinkronos vagy magyar azt esetleg magról vagy aszfaltról aztán annyi.

Narxis
De én most aszfaltra nem tudok belépni viszont a torrentjeimet tudom tölteni és seedelni. Nem értem mi van. Kértem jelszó emlékeztetõt de azt írja, hogy nincs az adatbázisban a mail cím. Lehet, hogy kizártak mert egy ideje már keveset töltöttem le? Heti 1 max. 2 filmet. Azt persze visszatöltöttem.

[HUN]FaTaL
Így van.

Én leállítottam magon minden torrentet, máshonnan töltök, ahol még mindig arányrendszer van.

Ez a hit n run egy baromság. Régen is volt hit n run még az endlessen (vagy el-slen) de ott csak 0.8 alatt és az jól is mûködött, de ez egy baromság.

Nálam ugyanez. Kérem vissza az arány rendszert...!

Narxis
Ha valakit kizárnak egy oldalról akkor az onnan letöltött torrenteket se tudja tölteni vagy seedelni, ugye?

tommygear
na ez már tényleg az értelmetlenség felé megy... jelzi nekem egy torrentnél, hogy hit n run ami 48 óráig bent volt az utorrentben, de csak 0.3-mat töltöttem vissza belõle... most mit csináljak, ha nem viszik? vagy ha van egy torrenten 5000 seeder és alig tudok feltölteni... nem fogom tárolni hónapokig a gépemen
zoliapu
Elég értelmetlen lesz ez a rendszer. Eddig olyan anyagokat volt érdemes tölteni amik kapósak, most mindegy elég ha x óráig benthagyod, ez kinek lesz jó...

broman191
Kiírod max. a profilodba amíg szöszmötölsz a visszaállással és nem lesz semmi gond belõle, ha minimális szinten értelmes az a staff aki rádnézett éppen. 😊

zoliapu
Ha lenne egy 1 TBkapacítású merevlemezem én sem aggódnék.

shaba23
Ez a hit'n'run érdekes lesz. Fõleg most, hogy újraraktam a winfost és elfelejtettem a torrenteket betölteni 😄
zoliapu
De nem is megy még az új rendszer.

tommygear
egyenlõre csak növekszik a kapcsolatok száma, lassan már 2 millió úgyhogy eddig jó
zoliapu
Rosszabb lesz sztem az új rendszer, régebbi anagokat senki nem fogja tolni.

DarkSector
Sorry most látom hogy piros lett, biztos már azóta törölt torrentet töltök. <#fogmosas>

Azért thx a válaszokat mindenkinek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
kb
[HUN]FaTaL
Pláne mivel nulla köze van a trackernek, ahhoz hogy egy adott torrent mennyivel jön.

tommygear
második
shaba23
Nem én leszek az elsõ szexuális élményed (természetesen a kutyát/macskát nem számoljuk)
Narxis
looool

Flamer
nem is magyarrol beszeltem haha.
es igen, nagy az epeniszem. akar beis vehetned a szadba 😄

http://loal.atw.hu

broman191
Mivel nem léteznek magyar trackerek, így nem tudom mirõl beszél. <#idiota>

shaba23
kezdõdik az e-peen mutogatás
Flamer
tenyleg kivettek:o
Helyezés:
2952.
de azert ez nem rossz szerintem😄

http://loal.atw.hu

zoliapu
Már körvonalazódik seed-elni köll x ideig vagy 1 arányig. Az összes arány nem számít, jó, hogy idáig figyeltem rá...

zoliapu
Tényleg nincs, akkor ok.

[HUN]FaTaL
Hopp, mégse, tegnap még ott volt. 😄

[HUN]FaTaL
Az arány látszik a profilban.

jAsOn VoOrHeEs
Az oldalon free minden, az arányodat meg már nem látod a profilodban sem, csak egy összefésült adatforgalamat.

Mibõl gondolod, hogy méltánytalanabb lenne? 1-es arány a gyors neteseknek, seed idõ a lassúbbaknak. Ez szerintem teljesen korrekt elvárás.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zoliapu
Mondjuk eltüntek az free torrntek, és a freeleech is... (elöször teljesen meg kellett volna szüntetni az arányt sztem)
Kíváncsi leszek az új rendszerre, de méltánytalanabb lesz az tuti.

Sziasztok, az miért lehet utorrentbe, hogy gondolt egyet, és hiába jelölöm ki pl, h egy siteripnél, vagy bárminél csak pár videót szedjen le (ergó cska azok vannak kipipálva), mégis az egészet letölti??? letöröltem az egészet, újra raktam, újra beálíltottam, és megint ugyanezt csinálja... uTorrent 3.0

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Semmi bajom nekem se végül is vele csak ez a lemez túlterheltség aggaszt 80/25 digi van kb 10.5MB/s-el szedne de egy idõ után cache baja lesz és ugrál a sebesség 2-esel ilyen nem volt. Nem értem :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

[HUN]FaTaL
3 gépen használom a 3-as utorrentet és nincs vele semmi probléma.