36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#9468 :) oks majd azért beszélhetnénk valamikor msn-en :) -
#9467 OFF:
készülj a nyaralásra!
a hétvégén is ettek a pontyok
PONT -
#9466 én is ilyen vagyok mert lehet hogy a szabály 0.5 de mutass egy nagy torrent oldalt ahol ennél nagyobb, szal aki ezt nem tudja betartani az nem oda való! mindimum elvárható lenne a 1.0-ás arány és akkor még csak azt adtad amit kaptál! megjegyzem nekem is 1024/128k-s netem van majdnem hogy tizede a feltöltésem a letöltésemnek és mégis 2-es arányaim vannak! -
#9465 erről én csak annyit nyilatkoznék hogy a topik teknikai segítségnyujtásért van fenttartva és nem azért hogy holni jötementet meghívjak bárhova is! pláne azért mert felelőséggel tartozok azért akit emghivok és ha már azt az egy apró szabályt sem tudod betartani hogy nem kéregetünk meghívót akkor egy adott torrent oldal szabályzatát se tudod betartani és miattad nem fogom kirugatni magam!
amugy meg minden nemű csalást ki lehet szörni és még a dinamikus ip-nél is ki lehet szörni bizonyos csalókat ugyhogy lehet próbálkozni! amugy meg a torrentezés nem arról szol hogy kapok mert van aki éjjel a zugú gép mellet alszik és felnyomja neked a szaros dvd-t te meg nem vagy képes napközben se full sávszélell tölteni!
amugy ha nem tetszik a rendszer el lehet inenn menni senki nem tart vissza és ha folytatod ezt a stílust gondolok itt janos666-ra és Crash88-ra akkor tenni fogok róla hogy inenn is ki legyetek vágva! aztán meg lehet visszaregelni egy idő után vagy megtanulod hogy kell viselkedni vagy megunod a regelgetést!
ÉS PONT! -
#9464 De ha 1.15-ös alatti aránnyal nincs jogod olyan alap dolgokhoz mint hozzászólni a fórumhoz, vagy kérni valami filmet hogy rakja már fel akinek otthon van, netán már 0.6 alatt bannolnak amit nem tudsz tartani kis sávszélű asszimetrikus nettel ott akadhat gnodod az aránnyal. Sőt, hiddel, van sok faszfej aki egy tracker fórumán rápislant az arányodra (illetve rangodra amit arány után kapsz) és abból mérlegel érdemes-e elolvasni mit akar... -
#9463 .
?
.
A jövő havi endless meghívómra még nincs jelentkezőm, szerintem itt az SG topicban fogom elszórni. De csak olyannak aki nem ír nekem privit (ez eleve kizárás) hanem pontosan 29 nap múlva kéri itt. -
#9462 Annyit szólnék, hogy nem az arnyától lesz valaki jobb ember, szvsz semmit sem ér. -
#9461 ezt még te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen kis senkiházi mondja meg, hogy mikor mit írjak PONT
onnan gondoljuk, hogy meghívó kell mert nemrégen rinyáltál érte itt, ha bent lennél tudnád a címet, ennyi
ja és PONT -
Crash88 #9460 kis köcsög te meg ne PONT ozzál jó?:D és ne nézz le másokat
Honnan veszitek hogy meghivo kell -
Crash88 #9459 teljes mértékben igazad van .minden szo igaz -
#9458 Én erre annyit mondok ha már magyarokra általánosít valaki hogy nem véletlen, hanem a kommmunizmus lenyomatának is van ehhez köze, márpedig napjainkban is megszavazták őket, ezek szerint a nép is akarja hogy átbasszák őt.
Ha rateval fakelsz pl. hogy asszimetrikus nettel se basszanak ki, de mellette töltesz fel becsülettel is amennyit tudsz akkor senkit nem károsítasz meg csak a rendszer hülyeségei alól mentesíted magad.
Régen én se csaltam soha, de mióta egyszer bő oldalakon át vitatkoztunk egy tracker fórumán hogy miként kéne viszonyulni az arányokhoz és ez alapján az userekhez és tököm kilett az egésszel hogy a sok agyatlan barom is azok párjára áll aki csak simán elvakultak már ott csalok ahol tudok. De csak azért hogy jó legyen az arányom és a zombik ne nézzenek le, mellette csak annyira fogom vissza a feltöltést amennyire kell hogy ne lassuljon a netem, és ugyanúgy bennhagyom a gépet ssedelni akkor is mikor nem töltök le és nem zavar ha zúg. -
#9457 Kultúra az nálad is megvan. NC. -
#9456 ez a topic technikai segítsérnyújtásra van
nem arra, hogy meghívjuk az első jöttment köcsögöt aki itt nyavajog meghívóért akármelyik oldalra
PONT -
Crash88 #9455 érdekel attol még képzeld el
a kurva anyátokat akkor minek van ez a topic baszatok meg magatokat muki gecik
mert amiota nézem csak rinyaltok hogy nem lehet letölteni errol amaoda nem tok bejelentkezni stb stb stb stb.ezeket nem it kéne kérdezni hanem mindenkinek ott ahol ez a problema törtent
na ennyi
és ne pofazzatok nekem PONT -
#9454 remélem mostmár nem is fog tudni -
ZoliJ #9453 be se tud lépni, nemhogy nyavajogni -
#9452 ha ott is nyavajogsz meghívóért kivágnak mint macskát szarni, teljesen jogosan -
rakodo #9451 A majom nekem ugy megy, hogy belépek a korábban linkelt oldalra a felhasználonevemmel, ott rámegyek a "letöltésre", kapok egy cimet, azon ismét belépek az adataimmal, s lám a 06 21 - ig feltöltött cuccok közül tudok tölteni. Csak kevés az user.... -
#9450 khm.. :D
szóval:
#9435 -
#9449 [brutálny]#9435[/brutálnagy] -
Crash88 #9448 A bitHumennek mi az IRC elérhetősége? a szervernek? plz help me
FONTOS lenne , naon megköszönném -
#9447 Az egy dolog, hogy néha nem számolja a forgalmat az oldal, de amikor úgy állnak hozzá, hogy milyen progival nem fogja számolni az már más...
-
#9446 Én öszintén legjobban a De...oi. oldalt szeretem mert aztvettem észre nem számolja se a le se a feltöltésemet :D -
#9445 minden csalást ki lehet szűrni csak ahoz is ész kell!
amugy pinytőke véletlenül nem freemailos címed van? az szokta ezt csinálni hogy 3 nap után érkezik meg a mail vagy éppen soha -
#9444 16k -val 1 óra alatt durván 56 megát lehet feltölteni, az 24 óra alatt durván 1300 mega...szóval ez nem lehet kifogás egy, a torrent mechanizmusát megértő normális embernek... -
#9443 jó, nem kell rinyálni a feltöltési sebesség miatt, akkor sem a csalás a megoldás
ha nem tetszik DC++, smsweb vagy ftp ott nem kell visszatölteni -
#9442 Én 12k-val osztok vissza mindent. Majomparádén 3,7-es arányom van. Ez nem kifogás. Aki akar az vissza is oszt. -
marcio mela #9441 A thepiratebay.org-ot nem tölti be a SeaMonkey az Explorer meg igen.
Ez megszokott?Mert korábban nem így volt. -
shiftáj #9440 te is visszatölthetsz helyettem 16k val megengedem... -
#9439 a jó magyar mentalitás, csalni ahol lehet -
#9438 nekem is hotmailos van
kérsz emlékeztetőt
semmi reakció
kérsz mégegyszer rögtön ezután és egyből küldik az új jelszót
nálam legalábbis így müxött -
Reyes #9437 Na még1x:S
uTorrent automatán frissítette magát 1.6-ra. Csak gondolom szólok, hátha valakinek ez fontos, és nála nem frissült automatikusan. -
Reyes #9436 uTorrent autamátn frissítette magát 1.6-ra. Csak gondolom szólok, hátha valakinek ez fontos, és nála frissült automatikusan. -
Thanatos #9435 ha bentvagy ugyis tudod ha meg nem akkor ne érdekeljen :) -
Crash88 #9434 A bitHumennek mi az IRC elérhetősége? a szervernek? plz help me -
Pintyőke #9433 Ment, es koszonom!!! -
homokhat #9432 kuldtem privit
gyors válasz várok -
homokhat #9431 pill -
Pintyőke #9430 Mar 10 eve ez a mail cimem. :) Ebbol kifolyolag nem valtoztattam semmit rajta. Sajnos egy level sem jott. :( Valoban neha lassna jonnek a levelek, de most probaltam tobb kulonbozo helyrol is kuldeni oda es szepen megkaptam oket. Spamek kozt nincs! -
homokhat #9429 ott pont nem nagyon muxik egy mailt sem kaptál ?
Sok idő míre megjön.
Mostanában nem változtattad a mail-címed ?
Még egy valami ! A spamok közt nézted mert lehet ott van.