36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• jAsOn VoOrHeEs
    Megvolt, várom válaszukat :)
  • StephenKing
    [email protected] akkor írj mailt ide hogy küldjenek egy jelszóemlékeztetőt
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jaja, jelszóemlékeztetőt is próbáltam (volna), ha működne a linkje :P De akkor megpróbálom a másik módszert, köszi!

Na megkerestem azt a linket, de sajna már halott, ezt kapom:

Not Found

Sorry pal :(
  • tobias88
    Most akkor az emberszabású teljesen helyreállt, kivéve a domaint??
  • tobias88
    mertz csak az egyik gyerek hülye, a többi normális
  • StephenKing
    Nekem is volt ilyen bajom nálam úgy oldódott meg hogy megkerestem a régi emailek között a regisztrációt visszaigazoló mailt és az ott kapon linken be tudtam lépni és utána megváltoztattam a jelszót, de ha egyszerübb megoldást akarsz akkor kérsz egy jelszóemlékeztetőt.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Pár napja még be tudtam lépni, de azóta mindig ezt írja, hogy

"Login failed!
    Username or password incorrect"

Pedig látom, hogy kezd talpraállni az oldal :) A jelszavam meg a felhasználónevem az tutira stimmel, mert mondom, pár napja még bennt voltam.
  • zsotee
    Szerintem nem lehet p2p hálózaton ip címet elrejteni, talán ha linuxot használ az illető.
    Windows alatt esetleg a régi wingates megoldás működne.
    A különféle ip hide-os progik csak a böngészéshez használhatók p2p-hez nem müxenek.
    Szóval nem hinném hogy win alá létezik olyan progi, ami p2p alatt elrejti a valós ip-t.
    Ha mégis van olyan aki ismer ilyent cáfoljon meg.
  • Rolesz
    no igen de mail-t külgyek vagy mi is az e-mail cime?
  • StephenKing
    Elég reménytelennek tünik a dolog.
  • Pharaoh
    Adminnak lehet szólni, kérdés elhiszik-e, hogy tényleg az vagy-e akinek mondod magad, és nem csak egy logint akarsz lopni.
  • Rolesz
    Endless-Skyline-on most ugye viszaélések miatt új jelszót kell kérni da az az e-mail cím amelyikre küldené az már nagyon öreg és nem tudok belépni.Nem lehet valahogy átiránytani?Vagy valami admin szerőséggel beszélni?Előre is kösz a asegitséget!
  • Pharaoh
    itt Az ip mellett a host-t is megmondja
  • rothfb
    Ezt is látom: eu83-213-16-223.clientes.euskaltel.es:26261
    De engem hogyan látnak, ezt hol tudom megnézni???
  • Pharaoh
    Ez a gép hostja, olyan ip féleség. Csak több minden van benne, pl a szolgáltató neve.
  • Pharaoh
    Milyen gépneveket látsz?
  • rothfb
    És ha lefedem, akkor mit fognak látni?
    Meg miért látok én pl.: host202-52-static.28-87-b.business.telecomitalia.it:65535
  • gameplusz
    IP címed lássák. IP Mask progival lelehet "fedni".
  • rothfb
    Egy egyszerű kérdés: Én ugyebár látom azokat a gépeket, illetve azok neveit, akik tőlem töltenek és tőlük töltök. Azt hol tudom megnézni, hogy az én gépemet milyen néve látják? Puszta kíváncsiság lenne. Ugye a magyar zászló az ok, de milyen néven látnak? Hogy tudom megnézni?
    Előre is köszi a választ!
  • zsotee
    Emberszabásúra lehet feltölteni..:)))
    Naccerűű..
  • Serpa
    nem értem miért vagy ott, ha szidod.
    lépj le onnan.
  • tobias88
    én az emberszabásún azért kaptam büntit, mert feltettem valamit és nem töltötte le senki, és fent volt 3 napig bent a seed, és azt mondták hogy nem seedeltem a 4. napon, hát kapják be
  • tobias88
    az 1 dolog, lefossák!!!!
  • lele
    akinél látják h kezdő azzak igy kibaszni... Pedig még le is irtam: Lehet h meg fog szakadni...
  • gameplusz
    EL-SL.NET SUXX.
  • lele
    1 hét warmt kaptam az end*** mert megfagyott a gépem és 2 percig nem seedeltem...
  • lele
    hogy lehet a feltöltést gyorsítani? mertvalamit feltöltöttem és most seedelném de 0,00 seedeli... Hogy gyorsíthatóm?
    Pls help!
  • Max7
    elvileg nem de az emberek folyamatosan cserélődnek de éppen ezért nem szoktak 0.5-nél nagyobb arányt megadni!
  • kulabácsi
    hmm hát sztem lesz 1 hét pihid, azt majd nyomathatod....
  • kulabácsi
    látom ma is értelmes emberek beszélgetését kell olvasgatni....pedig nincs is meleg, akkor mi ment az agyatokra?
  • precision
    szerintem meg hanyagold a topikot, mióta itt vagy megy a flame ezerrel
    leírtuk többször is hogy nem adjuk ki a chat elérhetőségét...ha bentvagy az oldalon akkor ugyis tudod hogy hol van, ha meg nem akkor meg semmi közöd hozzá hogy hol van, ennyi.
    és fejezd be az offolást mert pucolni fogok ám utánad...
    ilyenkor sajnálom h nincs itt egy mod
  • Crash88
    PONT ozzunk le mindenkit:P
  • janos666 #9477
    Szerintem menjetek el kettesben múzeumlátogatásra, aztán megisztok valamit és ki tudja mi lesz még este.
    Bocs, de ma hülye vagyok, nem is mentem már estére mebrek közé, de a gépelé csak leültem.
  • gameplusz
    Ne lopjad a szövegem PONT
  • Crash88
    hidd el tombol.:) PONT
  • Met
    hajrá kultúra
  • gameplusz
    Épp azt akartam én is neki írni hogy senkinek se lehet 1.0 aránya... Csak akkor ha tüközznek, de senki sem tölt le egy adatot többször.
  • janos666 #9472
    Ezt egy másik fórumból idézem magamtól, így 1-2 ponton a hozzászólás környezet hiányában kicsit fura lehet, mint az első sor utal rá ezt csak egy összefogalása annak amiről előtt elemiven vitátunk:

Próbáltam már magyarázni, csak offtopicnak minősítik. De most megpróbálom összefoglalni utóljára.

Fogunk egy zárt rendszert, egy regeléshez kötött, limitált számú felhasználót fogadó trackert. Ezen belül mindenki tölt fel és le. Te is csak akkor tudsz letölteni és "rontani vele a szent arányod" ha valaki más felfelé tölt. Ha haldokolna egy tracker a rossz arányoktól nem lehetne letölteni és arányt rontani. Ha viszont mindenki görcsösen poweruser akarna lennei (1.05 arny fölé akarna kerülni) akkor aztán szarba lennénk mert senki sem merne lefelé tölteni, csak felfelé (de nem lenne aki letöltéssel használja az ő feltöltését). Maga a tracker attól pörög ha áramlik az adat fel és le, minnél több Gb-ot mozgatunk meg annál jobban... Persze nem hülyeségből figyelik az arányt, kell egy egy 0.2/0.3-as limit az aránynak ami alatt törölnek, hisz ez rávesz mindenkit arra hogy megnyissa a lehető legnagyobb feltöltési sávszélességét amit adni tud. (ne limitálja 0-ra, mert akadna sok ilyne ha nem számolnánk arányt, tudom...). Márpedig a legtöbb kisvárosban is kapható kereskedelmi csomag gyakorlatban 0.17-es arányt tenne lehetőve. Persze nem kell minden szemetet letölteni, így üresben seedelhetünk is néha, így tartható egy 0.3 fölötti arány bárkinek.
    Hogy mi az a szabad erősforrás? A trackeren az aktuális torrentre eső seederek szabad feltöltési sebessége. Hisz a szabad sebességet használod letöltéskor, ha nem lenne aki feltöltsön halott lenne a torret, DE éppúgy halott lenne akkor is ha senki sem merné lefel tölteni, mert féltené az asszimuetrikus nettel összespórolt arányát. Így is sokkal később töltenék le az userek a torrenteket és később kezdhetnékk el felfelé seedelni.
    Szerintem hogy kell viselkedni egy trackeren?
    Le kell tölteni azonnal mindenet ami érdekli az embert (nem minden szemetet), aztán bennhagyni mindíg annyi torrentet seedleni is amivel már biztosan kihasználható az egyén maximális feltöltési sebessége is. Én így teszek, és ígyvan szerény 0.3-as arányom.
    Persze ha mindenki csak az enyémhez hasonló nettel nyomulna és 0.4-as arányt használna lassulna kicsit a tracker össz-adatforgalma. DE nem halna be! Egyszerűen lassan tudnál lefelé tölteni, és mivel mellette töltesz fel amennyivel tudsza javulna az arányod. Igen, úgy is lehet mindenkinek szép aránya hogy közben lassú csiga a tracker össz-forgalma. De vannak köztünk olyanok akik tetemesebb sebességgel tudnak felfelé tölteni (nem, nem a poweruserek, hanem aránytól függetlenül azok akiknek nagy a feltöltési sávszélességük, viszont a gyakorlátban, épp mivel ők a fenntartóink ők powerusere, igen).
    Azzal nyerünk ha törlünk 0.2 alatt, de azzal elhihetitek ha gondolkodtok ezen egy kicsit, hogy rengeteget ártanánk azzal ha 05. alatt törlődnének az emberek, mert tetemesen visszafogná a tracker ssöezadat forgalámét, félnken töltenéket lefelé és sokkal kevesebb adatzhoz jutnának a felhasználók, és így rengeteg szebad erőforrás pangana, hisz a gyorsabb feltöltésű embereknek sem lenne mit seedleniük felfelé, kihasználatlan lenne sok feltöltési sávszél a seedereknél.
    Hozom ide megint ezt a mesebeli példát: Ha egy erdőben mindenki szed és eszik almát, ott éhezhet mindenki, mert nem mert kivenni a közös vödörből, nehogy túllépje a betett/klivett kvótáját, de ezesetben fáj a hasa és szédül, és így alig bír leszedni pár almát, vagy ha jól mennek a dolgok kimerhet venni mindenki amennyi csak a hasába fér, és életvidáman kimenni és szedni egy nagyrakás almát a fákról, mert van rengeteg alma, csak nem kell félni sem leszedni, sem megenni, ehet mindenki pukkadásig vidáman vagy éhezhet mindenki csakhogy mindenkinek egyformán kevés jusson ahelyett hogy mindenkinek sok, de egyeseknek ( akik gyengébbek és ugyanúgy sok almát eszenk de keveset bírnak szedni) arányosan több, másoknak arányosan kevesebb (akik uyganannyit esznek de gyerekjáték nekik sokkall többet leszedni) jusson. Mert nem gebed bele aki sokkal többet szed mint az átlag, de ugyanannyit ezik, mert ő tehetsége (nálunk értsd jó sávszélessége van felfelé is).
    A pörgő trackerhez ahol mindenki letöltheti amit akar és mindenki tud felfelé tölteni amennyivel tud ahhoz gyakorlatban nem lehet 0.5-től törölni a felhasználókat.

Másik amin gondolkodni kell hogy ki tesz többet a közösségért? Aki havonta feltölt 40Gb-ot 0.4-es aránnyal, vagy aki havi 5Gb-ot 2.0-ás aránnyal? Hisz töltött ő fel is, csak mert letölteni. De letöltéskor csak a többi seeder szabad feltöltési sávszélességét használta, ha senkisenh mert volna letölteni akkor az ő sávszélességük csak pangott volna a semmiben.
    ŐSzintén! MIot tesz érted egy poweruser aki feltölt 1Gb-ot havonta, de jó az aránya? Semmit, csak gizdul, lehet másik trackerren 0.2-es aránya van, mert onnan lefelé is tölt, ide meg csak fel. De többet tesz-e érted az aki feltölt 10Gb-ot is havonta, igaz 0.3-as aránnyal, merthát mellett nem szégyenlett olyanoktól uigyénbevenni sávszélet akiuk tudtak neki gyorsan seedelni, és miért ne használja ki a sávszélt ha ottvan? Ha sok torrentje lesz letöltve oda tudja majd adni a kis sávszéljét ahova a leginkább kell, mert nincs jó netes feltöltő.
    Ha nem töltünk le minden szemetet, de például minden filmet amit érdemes megnézni akkor minnél gyorsabb a netünk annál jobb lesz az erányunk, ez így van...

Márpedig a torrent lényeg hogy bocsássuk rendelkezésre szabad erőforrásaink. de ezt másoknak mernie kell kihasználni.

És az én javaslatom pedig éppezért az hogy 1.0-ás arány alatt adatmennyiség/hó-ban szortírozzuk az userek rangját, ne pedig KB-ban, valamint aki tényleg sokat tölt fel az aránytóül függetlenül érdemeljen majdnem annyit mint aki jó aránnyal, de kevesebbet tölt fel?

Ha elvonatkoztatunk az útóbbi években egyre durvuló és merevedő arányarcoskodástól meg gizdulástól akkor van abban ráció amit írok, vagy még mindíg haladzsa?
  • janos666 #9470
    Nah, rábasztam 1.0 nem 0.1---
  • janos666 #9469
    Jujj, tudom én tehetek róla de itt is kezdődik.
    Te értelmes ember vagy így remélem nem kell 1 oldalon át magyaráznom hanem 1 kérdés elég lesz.
    Egy zárt rendszerben szerinted lehetséges hogy mindenki 0.1 fölé menjen vagy akár 0.9 fölé?
    Ha erre igennel válaszolsz majd legépeéem miért nem...