36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Pintyőke
    hotmail -es.
  • homokhat
    milyen szolgátató a mailod ?
  • Pintyőke
    Megtortent, toroltem a cookikat. Eredmeny, semmmi. :( Meg varok, hatha valami miatt kesik...
  • homokhat
    töröld a cookikat
  • Pintyőke
    Sajan egy emailt sem kaptam! :( Mar probaltam tobbszor is, ki is isrja, hogy elkuldte, de megsem kapom meg. Szuro nincs beallitva!!!
  • kulabácsi
    program nélkűl is át lehet baszni a trackert, csak kell hozzá 1 kis ész, de kb mindíg sikerűl, de sztem értelmetlen, engem nem zavar h visszaseedelem, sztem ez a normális, és az h egy este alatt visszatolja a cumót, az nem bánt senkit...szal mindenki seedeljen!!!:D
  • gameplusz
    A mai modern rendszereket, magyarán az igen híres tracker motort, amire majd minden oldal épül ugyanúgy át lehet verni, lebukásmentesen. Privátban ne zaklasson senki, én sem használom, nem is fogom elmondani, viszont működik. Más kérdés hogy ezt mindenhol meg lehet játszani, azért jobb becsületesen játszani.
  • homokhat
    Két emailt kell , hogy kapj a másodikban lesz a jelszavad
  • Pintyőke
    Max7: en is arra szamitok, hogy valaki ismeri, azert irtam ide. Meg az is felmerult bennem, hatha olvassa valamelyik admin ezt a forumot. Szerintem embere valogatja, hogy kuld egy uzenetet v. sem. Valoszinuleg ha olyan a hozzaallasa mint neked, nem fog segiteni. Egyebkent meg azert admin, hogy az ilyen problemakon segitsen (felteve ha tenyleg oszinten csinalja). Eddig nem volt semmi rossza tapasztalatom e teren, ezert remenykedek...
  • kulabácsi
    igen én tudok, de az az első h ki is basznak miatta....ismerősömet már 2szer megríkatták emiatt...szal sztem ne használd, nincs értelme
  • shiftáj
    hi all!
    haverom hallott egy olyan progiról amivel átlehet baszni a trackert, és + feltöltést adni a felhasználó cumódhoz, és így arányodat javítod, valaki tud esetleg erről vmit?
  • Dying Soul
    Gondoltam szólok:
    RNC ripcsapat dolgait ne töltésetek le, mert kamu az egész, felnyomják 128k-ról 256k-ra például.
  • gameplusz
    Nemtudom, én nem vagyon el-sl.neten.
  • Max7
    próbáld meg és tájékoztass minket hogy pl a tulajok közül ki az aki egyáltalán rádvakkant és melyik vág ki mert zaklatod....
  • gameplusz
    Egyszerűbb ha megkér valakit és az szól adminnak (privát) hogy x embernekbaja van segíts neki vagy valami ^^
  • Max7
    #9412-#9384 = 28 hát majnem 16 millió és még én tévedtem bocs 50 hozzászólást sem kell visszaolvasni ohh hát tévedni emberi dolog sorry
  • Max7
    mailt nem fog tudni adni neked senki mert nincs kiirva sehova maximum ha valaki személyesen ismeri valamelyik admint! szal marad az irc
  • Pintyőke
    Megvalami. Sajna nalam IRC nem johet szoba... :( Marad a mail.
  • Pintyőke
    Max7: koszonom a pozitiv hozzaallasodat...

"Sorozatos visszaélések miatt rákényszerültünk, hogy mindenki új jelszót kapjon az oldalon. Ezért megkérünk mindenkit, hogy kérjen jelszóemlékeztetőt, másképp nem tud belépni."

Megtettem, de a level nem jott meg. Arrol senki se szolt, hogy 16 millio hozzaszolassal ezelott valaki benyogte a megoldast mi a teendo ilyenkor. Szinte biztos, hogy nem en vagyok az elso e teren, de akkor legalabb priviben egy linket v. hozzaszolas szamot adhattal volna.

Meg1x kossz, megyek forumot olvasni...
  • Monoton
    azt én nemtom
  • Monoton
    hopp sorry!

én összekevertem két oldalt :)

ebbokz.hu én erről beszéltem :) sorry

azt hittem ez a két oldal egy és ua

még1x sorry
  • kulabácsi
    de biztos h ő volt?
  • kulabácsi
    jah az lehet:))
  • Monoton
    sztem az oktatovideo.hu oldalon fennt van :)
  • kulabácsi
    hmm tényleg??? sztem igazán nyílvánosságra hozhatnád...
  • Monoton
    őőőőőőő az !!! nekem megvan az msn címe :DDD
  • bigfoot
    megkéne látogatni
    egyebként újra van monkey
  • Monoton
    neidegesícséééé :D

problem megoldva!

csak tudod nekem az volt a problémám hogy megjött a mail rákattintok a linkra és azt az üzenetet kapom hogy "nincs ilyen jelszó"

de másodjára sikerült!

• Max7
    teis olvassá vissza

• Max7
    az agyamat eldobom az ilyen embereken kivan irva az endles oldalára hogy kérj jelszóemlékeztetőt mert mindenkinek megváltoztatták ebből lehet következtetni hogy minden hozzászólás minden torrent forumon visszamenőleg kb 50db erről szol neked még annyit sem kellet volna visszaolvasni és ott a megoldás

• Monoton
    nekem megjött az e-mail de jelszót változtatni nemtok :D :O

problémák vannak
  • Pintyőke
    Adminnak nem tudok irni, mivel nem tudom a cimet fejbol. :( Bejelentkezo oldalon nincs info. :( Abban tudnatok segiteni, hogy aki most be tudott jelentkezni az megnezne nekem az emailt, hogy hova kulhetnem a segitseg kero levelemet. Ill. ha valamelyik admin olvassa ezt a forumot es felvenne velem a kapcsolatot, azt is megkoszonnem!
  • Pharaoh
    Ezen mi mit tudunk segíteni?
    Kérj megint, vagy írj egy adminnak.
  • Pintyőke
    End*Sky-ra nem tudok belepni, pedig kertem "emlekeztetot", de nem jon meg a mail. Plz, segitsetek...

Elore is koszonom!
  • kulabácsi
    köcce el is olvasom, az a baj, h sztem is jót ad meg, és ezért nem is értem h vajon miért nem akar tölteni:(
  • janos666 #9393
    HA letöltöd újra a torrentet amiről látod hogy aktív az tuti jó trackert ad meg a kliensnek. Mindenesetre küldtem privibe trackercímet.
  • kulabácsi
    hát figy én már kb 3hete nem tudok onnan tölteni, mert vmiért nem látom a trackert, pedig minden zsír, a hostba is beírtam a dolgokat, a torrent is lejön, 3admintól kértem segítséget, még annyit sem tudtak írni h fsdgas szal hagytam a csába, van még pár oldalam annyira nem érdekel, bár ha vki tud segíteni, esetleg egy normális tracker címmel(természetesen privibe) azt megköszönném...
  • Zealot
    Nah, segített egy admin. (más volt a mail címem)
    Méghogy nem segítőkészek az enden...
  • kulabácsi
    nem a csüt-pént-szombati sör volt sok:)))
  • Max7
    #9384 --- ezt a hozzászólásomat #9383 ---erre a hozzászólásra irtam ami nem a tied vagyis elnézted :) semmi gond sok lessz az a vasárnapi sör!